Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Software Percuma Setiap Hari | Giveaway Of The Day

by Ezany-Kun in Software,Ulasan

Giveaway Of The Day merupakan sebuah laman web yang menyediakan software berbayar percuma setiap hari. Walaubagaimanapun tempoh yang diperuntukkan hanyalah 24 jam sahaja bagi setiap software. Dalam tempoh yang disediakan itu, anda harus mendownload dan menginstall software tersebut supaya dapat menggunakan fungsi penuh software tersebut selama-lamanya. Setiap software yang ditawarkan akan direview dan diberitahu fungsi serta kelebihannya.

Contohnya macam software AyRecovery Lite yang ditawarkan download secara percuma hanya pada 29 December 2010 sahaja. Selepas daripada tarikh itu, software ini perlu dibayar dengan harga $29.95 untuk anda dapatkannya. 

Sila bookmark laman web ini dan lawatinya setiap hari supaya anda tidak terlepas peluang untuk memiliki software berbayar secara percuma.

Related posts:

  1. Guna Internet Secara Percuma | Wifi Booster
  2. Software Ujian Undang-Undang JPJ
  3. Online Shopping @ PostMe.com.my | Video
  4. Rakyat Malaysia Cuti Umum Pada 16 September Sempena Hari Malaysia
  5. Google Instant Paparkan Carian Serta-Merta

{ 4 comments… read them below or add one }

Khidhir January 3, 2011 at 9:38 PM

biar betul website ni. Bestnya. Tapi kene install hari tu gak? kalau format comp kira abis la software tu ye?

Reply

Ezany-Kun January 3, 2011 at 9:45 PM

aah.. kena download dan install sebelum tamat tempoh.. kalo dah format tu mmg takleh guna..

Reply

Gerrard January 3, 2011 at 10:40 PM

owh terbaik gak website tu, nak try tengok la..thanks ^_^

Reply

Ezany-Kun January 3, 2011 at 10:59 PM

selamat menengok.. hehe..

Reply

Leave a Comment