Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Statistik Bulan Januari 2011

by Ezany-Kun in Statistik,Ulasan,Wordpress

Berikut adalah statistik bulan Januari 2011 untuk Blog Mesra SEO Konon. Target untuk mencapai purata 1000 unik pendatang setiap hari masih belum tercapai. Ini berlaku kerana wujudnya hari-hari malas sedunia yang sudah sebati dalam diri, selalunya pada setiap hujung minggu. Tapi alhamdulillah kerana trafik masih lagi ditahap memuaskan walaupun tiada update sebarang entri.

Nilai bandwidth yang digunakan pula hanya sebanyak 7.5% daripada jumlah yang dibenarkan. Oleh itu domain baru telah diwujudkan untuk berkongsi hosting yang sama dengan blog ini. Akan tetapi akibat kemalasan diri, blog berkenaan masih lagi terabai.

Diharap pada bulan Februari ini aku akan lebih bersemangat kerana semangat untuk mengupdate blog yang kian pudar buat masa ini. Sudah semestinya entri bercorak SEO akan diupdate lebih banyak berbanding kisah peribadi yang agak membosankan. Rasanya dua-dua pun membosankan, apa kata anda?

Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang sudi singgah dan rajin komen di blog ini. Diharap aku dapat meluangkan sedikit masa untuk review beberapa top commentator pada masa akan datang. Stay tuned.

Related posts:

  1. Ini Statistik Belog Saya | Sep-Dis 2010
  2. Bajet 2011 | Masih Ada Harapan 2 Bulan Bonus
  3. Perasmian Pembukaan Blog Ezany-Kun Versi WordPress
  4. Ezany-Kun.com Kini Telah DiIndex Oleh Google
  5. Sila Komen Dengan Berhemah

{ 30 comments… read them below or add one }

imran nyambek February 8, 2011 at 11:32 AM

ikut lu lah.gua bace je.

Reply

Ezany-Kun February 8, 2011 at 7:05 PM

hehe.. tenkiu..

Reply

decrewz February 8, 2011 at 1:43 PM

Jai belum buat statistik lagi tuk bln 1 sebab traffik yang menyedihkan..hu3

Reply

Ezany-Kun February 8, 2011 at 7:06 PM

buat jer.. saje suka2 share..

Reply

zik February 8, 2011 at 1:49 PM

banyak tuh berapa kali ganda traffic blog aku…. mantap2…

Reply

Ezany-Kun February 8, 2011 at 7:07 PM

hehe.. tak caya la..

Reply

donny February 8, 2011 at 2:22 PM

wah..naik tu bro..teruskan usaha

Reply

Ezany-Kun February 8, 2011 at 7:07 PM

tenkiu.. :)

Reply

Fitrihadi February 8, 2011 at 3:26 PM

erm rasanya bro kena lebihkan promotion..buat entry pastu promo habis habisan..lepas tu banyakkan bagi tips tak kiralah apa2 pun janji tips yang boleh tolong orang.. dan yg last sekali nak tambah follower hatta fan kat fan page boleh buat contest..hehehe ok goodluck! :)

Reply

Ezany-Kun February 8, 2011 at 7:12 PM

nak promo tu yg malas.. dulu rajin gak la promo kat facebook ngan twitter.. skang ni facebook pun dah deactivate.. twitter pun dah kurang aktif.. harapkan pakcik google ngan kawan2 blogger yg setia jer la..

Reply

Kamal Ahmad February 8, 2011 at 8:05 PM

pasal delete fb? nk join dRBook ker? ㅋㅋㅋ~

Reply

Ezany-Kun February 8, 2011 at 8:32 PM

aah.. support local product.. :p

Reply

etomyam February 8, 2011 at 7:17 PM

mantap sekali tu bro, pasti lebih berjaya selepas ni :D

Reply

Ezany-Kun February 8, 2011 at 7:31 PM

biasa2 jer.. harap2 lebih maju pasni.. tenkiu.. :)

Reply

mijae February 8, 2011 at 11:46 PM

tu diaaa target..bak sini uv kat aku separuh wahahahaha

Reply

Ezany-Kun February 9, 2011 at 1:37 AM

target tu penting.. baru ade semangat sket.. hehe..

Reply

akubiomed February 9, 2011 at 1:15 AM

Tinggi trafik ke blog bro. Memang mantop :-)

Reply

Ezany-Kun February 9, 2011 at 1:38 AM

tinggi2 pun takde sitelinks.. :p

Reply

Anip February 9, 2011 at 1:55 AM

dah bulan feb dah nie, huhu, moga2 impian tercapai la yer, heheheh

Reply

Ezany-Kun February 9, 2011 at 2:03 AM

aah.. tapi macam susah jer.. skang ni musim malas kot..

Reply

slimdiet2 February 9, 2011 at 8:41 AM

tahniah bro

Reply

Ezany-Kun February 9, 2011 at 8:43 PM

thanks..

Reply

RedBoys February 9, 2011 at 10:39 AM

tinggi trafik bro. tahniah2. lepas ni mesti lagi mantop. chaiyok2.

Reply

Ezany-Kun February 9, 2011 at 8:44 PM

nak update pun malas ni.. camne nak mantap.. :p

Reply

indobrad February 9, 2011 at 3:43 PM

ah, saya sih lebih baik menulis dan berbagi saja. tidak terlalu mementingkan SEO.

salam dari Jakarta :D

Reply

Ezany-Kun February 9, 2011 at 8:45 PM

setuju.. mekasih ya.. :)

Reply

sweet February 10, 2011 at 1:00 AM

dah mencanak dah tu.. kul 3,4 pg pon still ade pngunjung ok le tu.

Reply

Ezany-Kun February 10, 2011 at 10:34 PM

ade la gak kot.. tp sket jer.. :D

Reply

ciksembang February 11, 2011 at 1:59 PM

berangan kalaulah blog aku dpt macam ni..

Reply

Ezany-Kun February 11, 2011 at 6:59 PM

insyaallah boleh.. nak seribu daya.. :)

Reply

Leave a Comment