Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Top 5 Twitter Artis Malaysia 2010

by Ezany-Kun in Artis Malaysia,Hiburan,Twitter

2010 Top 5 Twitter followers

1. @ashrafsinclair (77k)
2. @LisaSurihani (49k)
3. @FashaSandha1 (46k)
4. @DanishNora (39k)
5. @schaalyahya (39k)

Komen:
Ashraf Sinclair memang patut la kat atas sekali sebab dia tu dulu ramai followers dari Malaysia. Lepas tu dia pindah Indonesia ikut isteri berlakon kat sana, bertambah pulak dengan followers dari Indonesia. Ada 2 orang artis jer aku follow kat twitter dan dua-dua berada di ranking top 5 iaitu Lisa Surihani dan Nora Danish. Paling best bila Nora Danish reply tweet aku, jangan jeles. Hehehe. Cuma agak kurang berpuas hati bila followers twitter Fasha Sandha lebih ramai daripada Nora Danish, arghhh.

twitter nora danish

2010 Top 5 Twitter tweets

1. @altimet (42k)
2. @AzwanNur (14k)
3. @arabyrd (14k)
4. @nohsalleh (12k)
5. @ImranAjmain (11k)

Komen:
Ingatkan semua artis sibuk sampai tak sempat nak tweet atau reply tweet. Dengar cerita la Altimet ni memang mesra peminat, semua tweet dia reply. Tapi tak tau la betul ker tak sebab aku tade follow dia. Cuba bayangkan 42k tweets dalam masa setahun, maknanya purata dia tweet setiap hari adalah sebanyak 115. Lagipun nama dia sedang meningkat naik selepas popular dengan lagu Kalau Berpacaran. Azwan Ali tu memang patut jugak la berada di ranking, mulut laser la katakan. Tapi lepas dah pergi umrah mungkin dah kurang laser sikit kot. Artis lain-lain tu mungkin suka bertweet gak, tu yang banyak.

Akhir sekali, jangan lupa follow twitter aku walaupun bukan artis. @ezany

sumber: selebritweets

Related posts:

  1. Final Piala AFF Suzuki Malaysia Vs Indonesia | Perang Laser
  2. Siaran Langsung Indonesia Vs Malaysia di RTM | Akhir Kedua Piala AFF Suzuki 2010
  3. Pasukan Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Gambar
  4. Siaran Langsung Malaysia Vs Indonesia di RTM | Akhir Pertama Piala AFF Suzuki 2010
  5. Jumaat Cuti Umum Raikan Juara Piala AFF Suzuki | 31/12/2010

{ 7 comments… read them below or add one }

zik December 31, 2010 at 9:24 PM

altimet tuh yan first…

Reply

Ezany-Kun January 1, 2011 at 3:20 AM

aah.. rajin dia tweet..

Reply

sweet December 31, 2010 at 11:07 PM

rajafarah pon friendly jgk, kalau org suh follow pon dia follow je tnpa byk soal.selalu balas tweet ;) mybe x ramai sgt follower dia

Reply

Ezany-Kun January 1, 2011 at 3:22 AM

oo.. yeke.. xtau pulak sbb takde follow dia.. bagus la camtu.. takde la org kata sombong.. jarang artis nak reply tweet peminat..

Reply

chokilala January 1, 2011 at 2:01 PM

altimet memang friendly. boleh tweet dengan dia macam kawan-kawan :D

Reply

Amir Said January 2, 2011 at 2:18 PM

aku x follow artis. just letak dorg dlm list selebriti je. so still boleh dpt update dr dorang.

Reply

Az November 18, 2012 at 4:11 PM

ade x twitter artist lain???

Reply

Leave a Comment