Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

{ 16 comments… read them below or add one }

azizan4444 December 14, 2010 at 9:24 PM

mantap jgk tutorial ko ni..artu aku ada nak download album kahwin,.save satu2 je.haha….

tagline bru yg gempak tu.hehe

Reply

Ezany-Kun December 15, 2010 at 1:46 AM

takde mantapnya.. tutorial bosan2 jer.. hehe.. dah bosan ngan tagline lama..

Reply

sweet December 14, 2010 at 9:44 PM

mudah kan mcm ni..xperlu nk upload 1-1..
ni tutorial utk yg rajin upload gmbr kt fb je..not me

Reply

Ezany-Kun December 15, 2010 at 1:48 AM

cik kak silap pandang ni.. yg ni cara untuk download.. hehe..

Reply

akubiomed December 15, 2010 at 11:24 AM

Asal saya tidak ada akaun fesbuk yer. Kenapa saya ada Twitter jer :-)

Reply

Ezany-Kun December 15, 2010 at 5:53 PM

buat ler satu.. takpun anti fesbuk ni.. hehe..

Reply

MyToha December 15, 2010 at 6:07 PM

gut job..da try agak lama da menda ni…tapi version yang terbaru ni lagi mantap bergaya.. hehe

Reply

Ezany-Kun December 16, 2010 at 11:03 AM

aku pun baru gak la tau.. :D

Reply

tehr December 15, 2010 at 10:35 PM

masih juga aku tidak mempunyai akaun facebook
tak tau bila nak buat

Reply

Ezany-Kun December 16, 2010 at 11:04 AM

kalau takde kepentingan takyah buat pun takpe.. :)

Reply

amirulez December 16, 2010 at 12:21 AM

mantap. boleh try.

Reply

Ezany-Kun December 16, 2010 at 11:05 AM

selamat mencuba..

Reply

mijae December 16, 2010 at 1:09 AM

ganah2…pewwettt ko adik hahaha

Reply

Ezany-Kun December 16, 2010 at 11:06 AM

uiks.. skola lagi tu.. haha.. kang marah cik lolly..

Reply

zik December 17, 2010 at 2:13 AM

hurm.. aku nak download album sapa agaknya ek?? hehe..

Reply

ReymyserioNS December 29, 2011 at 3:31 AM

dah cari add-ons kat web mozilla, tapi tak jumpa, boleh tlg bagi link tak?

Reply

Leave a Comment