Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 11 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Sinopsis Adam Dan Hawa Episode 12

Ain dan Adam di tuduh berkhalwat dan Ain mula tidak tentu arah dengan keadaan yang dihadapi dan cuba sedaya upaya mempertahankan kebenarannya. Namun hakikatnya mereka berdua sahaja yang berada di dalam rumah ketika itu.
Tambah teruk apabila Adam seolah-olah mengiyakan apa yang berlaku. Ini menambahkan lagi kemarahan Ain pada Adam ketika itu.

Adam & Hawa Episode 10

Adam & Hawa Episode 12

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 8 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 3 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 1 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube

{ 1 trackback }

{ 23 comments… read them below or add one }

tuah derhaka September 13, 2012 at 5:26 AM

terbaik la brosis! nk tgk episode smpi last taww

Reply

sue_m September 13, 2012 at 9:36 AM

fuh…terbaikkkkk, menitik airmata ku ini…tqvm sbb upload yea…nanti upload lagi..

Reply

mas September 13, 2012 at 1:39 PM

suka sgt citer ni…jgn lupa updated uploadnext episode k..

Reply

bleumoon September 13, 2012 at 1:45 PM

macam nk pecah dada sy smlm… mmg btol2 meruntun jiwa dan perasaan.. terbaik la Nadiya Nisaa…

Reply

zack_ttdi September 13, 2012 at 1:56 PM

mmg best r citer ni..sian kt ain..meh kwen ngn aku r..

Reply

lya September 13, 2012 at 2:00 PM

knp xleh tgk episod 11??
dr td dah test… keluar camni kat vdeo–>
“we are experiencing some difficuties with this video, pls try again later”

Reply

Ezany-Kun September 13, 2012 at 2:11 PM

ok jer.. cuba refresh..

Reply

mqmaliesa September 13, 2012 at 2:34 PM

episod 10 sgt meruntun jiwa…menitis air mate tgk ain meraung2 & am yg bergenang airmate….time kasih upload :)

Reply

Ramilah Aini September 13, 2012 at 4:13 PM

episod penuh emosi…best giler x sabar nak tengok episod seterusnya….terbaik buar nadiya nissa

Reply

linda September 13, 2012 at 5:20 PM

episod 12….. : ( x load lagi ker…nak tgkk..plz tq

Reply

anne September 13, 2012 at 5:41 PM

thankz ezany kun….jsamu amat dikenang…….terbaik adam n hawa penuh emosi

Reply

wahida yunus September 13, 2012 at 7:22 PM

x sbr nk tggu episod 12…nnt cpt upload yer…10q

Reply

elah September 13, 2012 at 7:41 PM

ezany time kasih byk2 upload.. (Y)

Reply

Siti Sandora Ismail September 13, 2012 at 9:32 PM

Memang best citer ni…x sabar nk tgk citer seterusnya…terbaek

Reply

xde astro mustikahd September 13, 2012 at 11:38 PM

terima kasih bebanyak yew…. kalau x,mmg xdapat le merasa nk ngk drama AH ni

Reply

Noor Asiah September 13, 2012 at 11:40 PM

Tq cos upload citer nie..this is my favorite novel “Adam & Hawa”..& nk tgok episode seterusnye sgt2 sedey..

Reply

sanji September 13, 2012 at 11:49 PM

plsss2…..upload lg….best gila ne citer………terbaek…..^_^

Reply

chek dila September 14, 2012 at 3:31 PM

sedih nyer….

Reply

yina September 14, 2012 at 10:37 PM

Nape separuh jer bleh tgk..huu

Reply

rozita October 3, 2012 at 10:07 PM

best sgt….

Reply

sanyboy mnjg October 25, 2012 at 11:23 AM

…jln cite mnjadi lebih menarik, di episod 10 pabila Am langsung tidak membela Ain pabila disituasi menyayat buat seorang gadis yg belum bersedia, membuat Ain mendedami Am,,,di episod setrusnya,,,kerana dedam kesumat itu telah,,,menyiksa dua batin,,,jst see, what’s next….sy layan je cita ni bila free,,,kdang2 miss,,

Reply

Nur November 2, 2012 at 10:07 PM

NN Superb, Wow..

Reply

tone January 11, 2013 at 8:29 AM

nak tanya,mmg video nie stuck2 ker?

Reply

Leave a Comment