Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 19 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 18

Semenjak pertemuan Adam dan Ain di Perth tempoh hari, Adam semakin merindui isterinya yang berada jauh di perantauan. Namun adakah perasaan rindu ini dapat juga dirasai oleh Ain?

Adam & Hawa Episode 20

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 12 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 1 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 11 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 4 | Youtube

{ 1 trackback }

{ 59 comments… read them below or add one }

ogierazali September 26, 2012 at 8:39 PM

memang best.. x sabar nak tgu episod seterusnya.. TQ Ezany-kun

Reply

Ieazs September 26, 2012 at 9:34 PM

Thnx ezany ssh2 upload utk kitowg tgk..mmg tak saba nk tgk seterusnya…

Reply

melissa September 26, 2012 at 10:16 PM

aku percaya percintaan mereka akan membawa happy ending yg terbaik kpd semua……………

Reply

shamie September 26, 2012 at 10:29 PM

best ye crt nie……..tk sbr nak tgk epsd 19……..:)

Reply

JJ September 26, 2012 at 11:06 PM

tq bebanyak admin… Appreciated :)

Reply

J.Frd September 26, 2012 at 11:35 PM

We owe you big time.
Thanks
:)

Reply

diana September 27, 2012 at 12:23 AM

Dimana episod 19?cant wait..hehee..tq ezany-kun..

Reply

HIM September 27, 2012 at 12:27 AM

salam. Thanks pasal tolong uploadkan for every episode. perhaps that we can watch the 19 very soon :-)

Reply

violet September 27, 2012 at 1:10 AM

Thank you..ezany for the uploading…can’t wait to watch episode 19.. :-*

Reply

Nanie September 27, 2012 at 2:02 AM

Thanks ezany sbb jasa baik prihatin u ni ramai yg manfaatkan……:)
Eh boleh tak sape2 kawan2 bagitau nama penyanyi & tajuk lagu masa Ain tengah kemas2 rumah sblm pegi belanja brg dapur umah dia….lagu tu best la lirik dia

Reply

violet September 27, 2012 at 2:24 AM

Huhuhu lum upload lg ke..lama nie sy tggu.. :(

Reply

J.Fred September 27, 2012 at 2:32 AM

alamak.. dah 2:30am….
zZzZzZzZzZzZz

Reply

BlacqkCora September 27, 2012 at 2:40 AM

Dh lamer nie menunggu Ezany upload ep 19 . Dh tk sbb nie. Btw thanxs .

Reply

Lanirah September 27, 2012 at 2:52 AM

Hari ni lambat

Reply

man September 27, 2012 at 4:14 AM

Dh Pukol 3 Lebih Dh Ezany .Blom Lagi ke..???

Reply

Zent September 27, 2012 at 4:30 AM

Sbb admin kitaorg kat benua lain pun dpt tgk cerita yg best ni.

Admin thanks sbb upload ep sebelum ni.

Tapi kan kenape hari lambat sikit yek??…sy dah x sabar nak tgk…

Reply

jue September 27, 2012 at 5:47 AM

alamak, ari ni blum ada ep baru.. agak frust ckit tp takpe. maybe Ezany-kun ada kesulitan..

Reply

junita September 27, 2012 at 6:44 AM

Knp tk upload lg episode 19.
Tk sbr nk tgk

Reply

Daiya September 27, 2012 at 6:56 AM

Bangun tido nak tengok ep19. Sekli belom uplod lgi da.. Uwaaaa… Ezany ku sayang.. Helppp..

Reply

Nanie September 27, 2012 at 7:11 AM

Knape ezany……u tak sihat ker…. Slalu pagi2 gini i dh dpt tgk dah…..uhuhuhu

Reply

NANz September 27, 2012 at 7:20 AM

Waiting for episode 19. Pls upload.

Reply

Lina71 September 27, 2012 at 7:44 AM

hihihi..x sabar nk tengok episod 16…kwn 2 ckp best..ain baru ada rasa rindu bila dpt berita flight ter…. apa2 pun kita tonton sendiri citer ni.

Reply

Lina71 September 27, 2012 at 7:45 AM

sorry, pembetulan episod 19…

Reply

shy September 27, 2012 at 7:51 AM

mana nie episod 19 full…xsabarnya nk tgk lahai…

Reply

athirah September 27, 2012 at 7:51 AM

x sabar nk tgk episod 19 nie..

Reply

ita September 27, 2012 at 8:01 AM

dari malam tadi menunggu.. harap2 dapat tengok pagi ni

Reply

junita September 27, 2012 at 9:11 AM

sama kita ta sabar nak tgk ni.
ezany-kun please… please upload…
u bz ker.. tau der masalah yg tak dapat elakkan…

Reply

Hunny September 27, 2012 at 8:19 AM

:( tak de lagi ke cite ni? Huhuhu

Reply

nora September 27, 2012 at 8:20 AM

ezany where r u? Dari semlm tggu ep19. Huhuhu..

Reply

nora September 27, 2012 at 12:40 PM

Thank you sangat sangat

Reply

mummyct September 27, 2012 at 9:01 AM

Waiting epi 19 to b upload ….
Cnt wait to watch it..

Reply

Liza September 27, 2012 at 9:03 AM

Ezany mgkin bz sket arini.. Ape2 pon thanks in advance for uploading the vdeo for us..

Reply

Rusni Binti Ramli September 27, 2012 at 9:13 AM

Adoi… mane episod 19 ni???? kt blog lain pun takde ni! Apa masalahnya ye! please upload! tq…

Reply

mommyira September 27, 2012 at 9:15 AM

Ezany ada hal la ni kut..(dlm hati da meronta2 duk tggu ep19)

Reply

hasliani September 27, 2012 at 9:17 AM

mana full episod 19 dah lama tunggu…….

Reply

hazard 17 September 27, 2012 at 9:24 AM

ezany da kantoi ngan astro jd xadalah lg adam hawa….langgan la astro muustika

Reply

junita September 27, 2012 at 9:41 AM

Serius ke ni…
tau main2 aje…
nak langan mahai tu…

Reply

BelalangKunyit September 27, 2012 at 9:27 AM

episode 19 tergendala…director mengamuk…pelakon lambat datang untun suntinggggg…keh3

Reply

atie September 27, 2012 at 10:05 AM

Walau dh baca novelnye 3x,ttp teruja tengok dramanye pulak…ada astro beyond tp x amek mustika tu nnt lari bajet…huhu…nasib baik ada kwn kita yg baik hati ni

Reply

gulie September 27, 2012 at 10:24 AM

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy…..jom tengokkkkkkkkkk muahhhssss sayang la kat ezany!!!!!!!!<3

Reply

Ani Lani September 27, 2012 at 10:51 AM

Kill the time…tengok epis0d 19 sambil tunggu giliran di income tax…tunggu lama pun tak kisah…thnk Ezany…

Reply

azua September 27, 2012 at 10:57 AM

tqvm ezany realy appreciated it. hepi sgt jumpa blog ni setelah hampir semua tempat dah x bole tengok Astro dah control. Lg yg tambah sakit jiwa ada gak manusia2 yg terlebih x leh fikir siap duk komen kat dlm FB adam & hawa “tq kami dpt tngok on9 x kisah pun x langgan mustika HD-Tq dailymotion”….aduhaii org cam gini pun ada. Benda2 yg x sepatutnya Astro tahu abis kasi tahu..last2 sendiri nganga:)

Reply

junita September 27, 2012 at 11:39 AM

Btol la azua…
dah tahu dok diam2 udah ler..
org mcm ni pun ada
TQ upload ep 19..
realy realy realy appreciated

Reply

NISA September 27, 2012 at 11:38 AM

Salam…

Always thanks 2 u!! Cmner sy nk download msk pc ek? bley ker? huhuhu

Reply

lulu_nakal September 27, 2012 at 11:55 AM

tk sabar tunggu esokkkkkkkkkk

Reply

J.Fred September 27, 2012 at 12:07 PM

am i the only person yang ada experience after half drama nie dia jadi hitam je semua. cannot see anything but ada sound

Reply

Nita September 27, 2012 at 12:14 PM

Haiz…tk sabar nk tunggu esok baru blh tgk episod hari ni.. jalan
cerita da semakin hangat..

Reply

Ekin September 27, 2012 at 12:17 PM

Kesian am.. Sedihnya tgk dia rindu kat ain..

Reply

iera September 27, 2012 at 12:25 PM

ape ea tjuk lagu2 smpingan dlm ni??

Reply

NANz September 27, 2012 at 3:22 PM

Thx for the upload…love it so muuuchhh

Reply

mak adam September 27, 2012 at 4:05 PM

tq ezany.. akak baru tgk… kenapa ep semalam lambat upload? harap2 ezany sihat2 sahaja hendaknya dalam lindungan Allah.. selalunya tidaklah selambat ini. Ada masalah ke? akak doa ezany kun dapat upload sampai ep 80… insya Allah.

Reply

ogara September 27, 2012 at 8:01 PM

ezany ni mmg best..sorotan pun upload..berdebar tggu apa yg berlaku dllm next episod biarpun dah tau apa endingnya tp..perasaan bercampur baur bila siri telenovela Malaysia yg satu ni..geram, benci, lucu dan mcm2 perasaan..syabas utk semua yg menjayakan drama ini lebih2 penerbit, pengarah dan penulis skripnya..yg trt berlakon iaitu kak za (Rozie Rashid)..penulis novel ini tahniah..

Reply

neady G September 27, 2012 at 8:40 PM

soooooo sweet crita towk…hope dapat suami cmya…sweet glak… =^:^=

Reply

mariani September 27, 2012 at 8:59 PM

memang terbaik.. sentiasa tunggu next episod huhu.. tq ezany…

Reply

akiffarisya September 27, 2012 at 9:34 PM

tqvm sbb upload citer adam dan hawa ni………huhuhuhuhu

Reply

lamia September 27, 2012 at 11:54 PM

Tq very much ezany. .adanyer org mcm u mmg best sbb dpt bkongsi drama yg menarik ni.. kdg2 kami ketinggalan atas sbb kerja,etc.

Reply

alya faqihah September 30, 2012 at 11:45 AM

wah bestnya cerita ni tak sabar nak tengok semua episod daripada 21 sampai 80. harap Hawa dapat terima Adam sebab bila tengok diorang gaduh mesti air mata melilih . tapi bila tengok sinopsis dia diorang nampak cute sangat bila Adam bagi bunga kat Ain diatas jambatan tu . comel sangat bila diorang dah berbaik semula.

Reply

chubby October 8, 2012 at 2:49 PM

thanks bb upload cter ni…..best sgt cter ni……

Reply

yanie March 26, 2013 at 12:01 PM

Tq wak…pnat cari dlm youtube..akhirny dpt gak tngok kat sini…hihii thanz a lotz

Reply

Leave a Comment