Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Sinopsis Adam & Hawa Episode 2

Mama Adam, Maria mula sibuk bertanyakan tentang pilihan hati Adam untuk berkahwin awal. Adam sentiasa cuba mengelak dengan memberi pelbagai alasan. Tetapi yang pasti Dee iaitu teman wanita Adam bukan pilihan maria. Ain rasa seronok setelah mula bekerja sementara Adam sentiasa mencari peluang untuk berjumpa dengan Ain di tadika. Adam mula seronok melihat dan mengusik Ain tetapi Ain tetap dengan gaya bersahaja yang masih keanak-anakan. Dee yang cuba menghubungi Adam berasa geram apabila tiada jawapan dari Adam dan ini telah menimbulkan syak wasangka. Apakah yang akan terjadi dalam episod kedua drama bersiri Adam & Hawa kali ini?

Adam & Hawa Episode 1

Adam & Hawa Episode 3

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 1 | Youtube
  2. Sinopsis Adam & Hawa | Astro Mustika HD (134)
  3. Sinopsis Filem Mael Lambung | Trailer
  4. Seri Najwa Ferda Hasan DiPercayai DiBawa Lari Kenalan Lelaki Di Facebook
  5. Sinopsis Filem Cun | Trailer

{ 1 trackback }

{ 23 comments… read them below or add one }

salwa September 14, 2012 at 11:38 AM

tak berape best…

Reply

syida October 2, 2012 at 9:37 AM

best laaa…

Reply

iman dehati September 17, 2012 at 3:49 AM

siapa hero or heroin tak pnting yang pnting bakat and lakonan dia menarik…jgn menilai seseorang itu melalui paras rupa jer…

Reply

sbh October 11, 2012 at 10:12 AM

setuju sangat sangat

Reply

HNJZ October 26, 2012 at 11:26 AM

betul tu..paras rupa x pnting..tp hati tu…
bg sya nadiya nisaa’ cukup baik dah…manusia mmg slalu tngk paras rupa..tp bkn paras rupa yg nk tntukan kita ni baik ke jaht…tp hti tu…
lakonan dia trbaik pe..:)

Reply

auni humaira December 25, 2012 at 1:22 PM

Memang terbaik pun cite tu

Reply

sarayoo September 20, 2012 at 10:46 AM

best ape ok jer…sweet ape ain@nadiya nissa ne…aaron aziz pun ok je brlakon dgn dya.tok sah nk mnilai org bagai ler.klu x suka tgok jgn la tgok.jgn ckp org x cantik plak…tuhan jadikan kta smua cntik taw smua ade kelebihan msing2 n kkrangan….(: sorry…….. #justsaying :)

Reply

satu kiblat September 23, 2012 at 10:55 AM

btoy2..citer niy bez apew..hero n heroin dye sme cntik sme pdan jer..ske lha ctew niy..

:: love AH 2012 ::

Reply

sunny September 23, 2012 at 12:27 PM

sy suke citer ni,,

Reply

rusnita October 12, 2012 at 6:36 PM

saya suka citer ni, lagi feeling dari novelnya. sangat meruntun jiwa… pelakon dipilih oleh aisya sofea sndr, so maksudnya mmg kenalah tu aaron dgn nadiya nissa. ok apa dia orang tu, sweet lagi. nadiya mgkn x cantik, tp dia sangat manis. jgn la kutuk lagi, yang x suka x pyh tgk. kalau nak tgk aaron je, bila keluar scene nadia, tutup la mata.

Reply

mrs b October 14, 2012 at 2:05 AM

jujur sy kata, 1st time tgk promo kt tv sy agak heran sbb heroin tu sy xknl lngsung..(sy xpnh tgk cun) so mmg xikut. till e13 sy tertengok. n smpi skg sy dh jd die hard fan adam hawa. nadiya n aaron deserved tht role. nsb ade pvr, bleh tgk selalu.. SGT BEST okey!
*hmmm lmbtnye isnin :( ….*

Reply

Kekasih Am Hehe December 30, 2012 at 12:35 AM

sy pun mcm awk gak walau pernah tgk ombak rindu tak perasan nadia yg jd seha tu….cun pun mmg tak tgk…so tak kenal nadia..dan aaron pun walau dh kenal dia dulu biasa2 je tak minat sgt just kagum dgn kehenseman dia je la..dan sy mula tgk A&H just sbb tgk iklan dia best je…bila dh tgk terus sangkut dan terus jatuh hati kat AA dan NN….sejak tgk A&H la sy dh jadi follower AA …..dh minat giler2 kat AA..dan suka sgt kalau dia dan NN bergabun lg dalm drama lain…. :)

Reply

yane October 14, 2012 at 12:42 PM

hahhaha aku suka la ppuan nama ain nih, slamber jer hehee

Reply

pu3 October 15, 2012 at 1:54 AM

knp blank je=(

Reply

aura adam & hawa October 16, 2012 at 12:17 PM

mcm mana nk download episod 2,3,4? sbb xde pn kuar menu download real player?

Reply

Ann October 25, 2012 at 3:40 PM

perghhhh… best gler citer ni… paras rupe xpnting,, jnji watak m’jd… xbek kutok2 org,, kte sndr pn xsmpurna… pape pon,, cite ni memang terbaek!!

Reply

nur`ain October 27, 2012 at 9:55 AM

hahaha….seronok…rugi klu x tngk…

Reply

bencilambatload November 4, 2012 at 10:24 PM

i hate this link.. load lambat nak mampusss

Reply

walid November 12, 2012 at 12:39 PM

tks….

Reply

Kelly November 17, 2012 at 11:23 PM

U olls yg kutuk pelakon watak ain ni……cantik sgtttt ke????

Reply

koko November 27, 2012 at 8:03 AM

bukan apa sebab cerita dia tak ikut novel sangat

Reply

anna January 24, 2013 at 9:36 AM

Saja2 nak ulang tengok tpi nape xde link episod ni…ezany tlg please…

Reply

sasa April 12, 2013 at 5:27 PM

syook melayan cite neeh

Reply

Leave a Comment