Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 20 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 19

Ibu dan adik-adik Ain serta Johan dan Azie menyambut kepulangannya di lapangan terbang, namun Adam hanya melihat kepulangan Ain dari kejauhan. Dapatkah Adam bersua lagi dengan Ain untuk memujuknya?

Adam & Hawa Episode 21

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 3 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 11 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 6 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube

{ 81 comments… read them below or add one }

ct September 27, 2012 at 3:28 PM

Tak sabar nak tunggu episod 20 ,thank ezany

Reply

elaa September 28, 2012 at 12:45 AM

nk episod 20…
x sabar laa~
:)

Reply

saliza September 27, 2012 at 3:34 PM

x sabar nk tunggu jam 10mlm ni…

Reply

NANz September 27, 2012 at 4:24 PM

Bestz gila…getting better & hotter…tak sabar for nxt episod
thks ezany…thumbs up!

Reply

mummyct September 27, 2012 at 5:13 PM

TQ TQ so much for ur effort…. cheeerrrsss

Reply

yana September 27, 2012 at 6:23 PM

haduh…emosiku tecuit lagi…kesian adam….aaron..watak memang menjadi..real…

Reply

eid September 27, 2012 at 7:45 PM

aduh..sedeh plak tgk adam…yg x tahan tu mak ain tau yg adam dtg n tgk dr jauh je..huhu…kesiannye…

Reply

noor September 27, 2012 at 9:24 PM

Hati Am bagai dihiris sembilu…..ngilunya orang yg dah mengalami je yg tahu…ianya jelas diwajah Am……good job

Reply

Lynn September 27, 2012 at 9:32 PM

woowwww!!! mmg best.. x yah layan drama korea lagi dah…thank you for the effort!!!

Reply

Amy September 28, 2012 at 1:26 AM

Lyn kite same…adam and hawa buat sy lupa pada drama korea..serius…dulu hari2 nak tgk drama korea..skrg dah tak kesah dah..hari2 layan adam dan hawa…

Reply

melissa September 27, 2012 at 9:33 PM

tak sangka yg hawa doakan adam……so touching !!!!!

Reply

ima September 27, 2012 at 10:19 PM

tak sabar nak tunggu episode seterusnya..thank banyak2

Reply

Suhaila Sapuan September 27, 2012 at 10:28 PM

Tq so much for ur effort…Ezany

Reply

Awin September 27, 2012 at 10:29 PM

Best sgt..!Thx Ezany…;)

Reply

ida faiz September 27, 2012 at 11:09 PM

thanx a million..really appreciate ur effort..

Reply

NANz September 27, 2012 at 11:21 PM

Kesian Am sambut Ain frm far…so sad!
Apa agaknya reaction Ain nampak kain Am?
Tak sabar nak tonton ep 20.

Reply

adamhawa September 27, 2012 at 11:22 PM

bila bley tgk ni…xsabar sgt ni…:(

Reply

hafizah September 27, 2012 at 11:26 PM

tq soooo…much ezany….you are simply the best! adam & hawa memang the bomb!

Reply

wan muhammad izzat ismat wan mahamad rashdi September 27, 2012 at 11:29 PM

gua bunuh org…gua curi brg org…tp gua jd lembut tgk cita ni..kalo ada org jual full episod 800 pon gua beli…

Reply

Sara September 27, 2012 at 11:32 PM

semua x sabar2 ek?huhuh saya pun!

Reply

diana September 27, 2012 at 11:48 PM

Oh..penantian satu penyiksaan…oh episode 20..di mana dikau?

Reply

shukri baharom September 27, 2012 at 11:48 PM

feeling giler crite ni..tercabar emosi jantan aku..

Reply

Adam hawa September 28, 2012 at 12:51 AM

yeah dh tgk dh!

Reply

Shafinas Ina September 28, 2012 at 12:52 AM

mna episod 20 ni…

Reply

mertua adam September 28, 2012 at 1:01 AM

2 hari lagi kot baru dpt upload..

Reply

violet September 28, 2012 at 1:28 AM

Yahoo Upload In Progress…Tq Ezany :-*

Reply

mak mertua September 28, 2012 at 1:38 AM

ezany dah tido..esokk keja..

Reply

nini September 28, 2012 at 2:03 AM

thank you!!! thanx a lot ezany! for the great effort:) best sgt dpt tgk episod ni..kesiannye adam kecik ati..huhu…

Reply

ita September 28, 2012 at 2:36 AM

thanks ezany.. tak sabar nak tengok episod seterusnya.. so touching..

Reply

J.frd September 28, 2012 at 3:16 AM

sedih nya tengok Am tengok dari jauh je

Reply

saah abdullah September 28, 2012 at 3:55 AM

kami yang jauh dari Malaysia pun dapat menonton the same day. terima kasih. terubat rindu dengan drama drama Malaysia.

Reply

MELOY September 28, 2012 at 4:57 AM

bestnya , tq ezany .

Reply

mak adam September 28, 2012 at 6:04 AM

tq ezeny sebab upload awal… akak tak sabar scene dia ke mekah minggu depan… nanti tolong upload lagi.. harap2 tak jadi macam semalam ep 19… semoga ezany kun sihat dalam lindungan Allah.. cite dah makin best.. :)

Reply

Nurul Myra September 28, 2012 at 7:07 AM

Syukur . kat rumah saya tak ada astro byond . so ezany-kun.com memang tempat saya tonton drama ni . HEHEHE . tQ ezany :) )

Reply

NANz September 28, 2012 at 7:23 AM

Thk u Ezany…breakfast of the day…ep 20
Bestz! ;-)
Haiz nak kena tunggu 4 more days for the nxt ep…lama seh

Reply

ain September 28, 2012 at 8:34 AM

tenson la… asyik tertunggu2 je jam 10.00 mlm
kalaulah ada full movie…. xde lah mcm ni
anyway… tqvm kat ezany-kun

Reply

hannah September 28, 2012 at 8:59 AM

kenapala cta nie jap jerk…arrrghhh x bestnyer nk la tgk lg….

Reply

cenderella September 28, 2012 at 9:02 AM

kecian am ermmm dugaan tp kaki palyboy pn sggup tggu n blh jd setie but sweet sgt..xsbr nk tggu ep 21

Reply

alisey September 28, 2012 at 9:14 AM

ya Allah handsome Aaron dalam cite ni… watak Adam mmg layak utk aaron! kalau lah betul2 wujud Adam Mukhriz…

Reply

Lyn ahmad September 28, 2012 at 9:27 AM

Tks ezany for uploading the adam dan hawa for us. May Allah bless you dear good health n happiness . Can wait what happen next week. Sudah baca novel pi tengok drama nya lagi happening.

Reply

Sue Md September 28, 2012 at 10:17 AM

TQ ezany….terlepas tengok semlm tapi x risau sebab tahu boleh tengok d sini….

Reply

linda September 28, 2012 at 11:36 AM

tksh sbb berikan kami peluang utk menonton… tksh

Reply

irra September 28, 2012 at 12:06 PM

dlm byk2 episod..yg ni yg paling menyentuh hati..thx ezany for uploading.. jgn lupa upload episod seterusnya hingga tamat.. appreciate sgt ur effor esp kat kitorg yg takda astro..

Reply

Ainnie September 28, 2012 at 12:44 PM

A million of TQ Ezany….full of feeling and tears come out slowly…

Reply

Jun Alli September 28, 2012 at 1:54 PM

agree with u Ainnie…..very touching…

Reply

cuani September 28, 2012 at 12:58 PM

thanks ezany-kun..can’t wait for the next episode…it’s getting exciting…

Reply

ct hawa September 28, 2012 at 1:50 PM

thanks ezany…xlupa ktorg yg xd astro byond.tq tq tq…drama paling best stakat ni.

Reply

hotmama September 28, 2012 at 2:21 PM

Mmg ramai yg menyokong citer ni….congrats tu Aaron & Nadiya mmbawa watak yg brkesan….sedih dgn penderitaan ADAM….but dont worry ADAM…u brjaya tawan hati ur mother in-law & sisters :-)

Reply

iReNe September 28, 2012 at 2:51 PM

Well done for the episodes! Xsaba nk tggu isnin depan for the 21th…

Reply

za September 28, 2012 at 4:17 PM

time kaseh byk2 ezany dpt layan cter adam hawa online…=) will support u till end…^_^

Reply

Lynn Elin September 28, 2012 at 4:44 PM

Lakonan Aaron benar2 memukau, sume watak yg dilakonkannya bnr2 real……..
so sweet…. lmbtnya nak tunggu episod seterusnya… hurmm………..

Reply

jijot September 28, 2012 at 7:48 PM

pasangan sepadan..best ceta ni..tak sabar tunggu isnin

Reply

anna September 28, 2012 at 8:15 PM

jum kita pakat ramai ramai.. suruh global cd kan cerita ni.. dan jual dipasaran.. mesti lakunya..kan kan. kan.. ad sesiapa setuju…

Reply

melissa September 28, 2012 at 8:37 PM

tak sabar nak tahu pertemuan hawa dan adam, skrg opis aku plk gilakan watak mereka tau……

Reply

azah September 28, 2012 at 10:19 PM

TQVM

Reply

enna September 28, 2012 at 10:31 PM

why i tak bole bukak episod nie lak…..adohai

Reply

sue September 28, 2012 at 11:19 PM

Aaron n Nadiya bwa watak tu sgt baik n real…x sbr nak tggu episod yg seterusnya…..hrmmmm…

Reply

nurdhia September 29, 2012 at 12:21 AM

citer adam dan hawa mmg bessstttt,,,,,,tak sbr nk tgu episode seterusnya…,,,

Reply

Nita September 29, 2012 at 12:40 AM

Anna.. saya setuju.. Kalau blh tngk full 80 episod tanpa henti mesti feeling abis.. skarang ni slalu suspens . baru nak syiok, perkataan “bersambung” pun kluar.. haiz. terjejas mood. Kan bagus kalau setiap episod tu 1 jam?

Reply

hafizah September 29, 2012 at 1:44 AM

adam n hawa buat saya jatuh cinta lagi…..tido tak lena,makan tak kenyang, mandi tak basah….the best citer ever….skrip dan jalan citer yg best…better than buku…tq again ezany…

Reply

Mama Nurul September 29, 2012 at 7:30 AM

Salam dari Singapura! Sy dah baca buku Adam dan Hawa ini. Mmg best. Mmg feeling habis. Maaf sy tak dpt beritahu kpd anda semua apa yg akan terjadi di episode berikutnya. Jadi tontonlah drama ini…. :)

Reply

bihun September 29, 2012 at 12:39 PM

thnx a lot…xsbr nk tunggu episod seterusnya… =)

Reply

nur September 29, 2012 at 3:22 PM

walaupun dah tau ending & jln citer coz dh berulang kali baca novelnya,,,tapi bila tgk citernya lg best….tetap tertunggu2 episod seterusnya….

Reply

anna September 29, 2012 at 4:43 PM

dah xsbr tnggu episod akan datang…tq

Reply

wanie September 30, 2012 at 12:21 AM

jgnla bg aku nangis kat cc..malu weih org tgk aku feeling cerita ni…serius adam n hawa mmg terbaik….aaron mmg best..nadiya nisaa terbaik..

Reply

mazz September 30, 2012 at 11:04 AM

layanzzzzzz habiss……..siap meleleh2 lg air mata….x sabar tggu next episod…..

Reply

hanna September 30, 2012 at 1:01 PM

ain hawani, terimalah adam!he is the best for you!rendah kan lah ego kau tuh!puihhhh…aku pulak yang geram dengan kau nie.;(

Reply

nurul athirah September 30, 2012 at 1:26 PM

tak sabar nak lla

Reply

ida September 30, 2012 at 4:55 PM

best….tak saber nak tengok episod seterusnya…

Reply

ida September 30, 2012 at 4:58 PM

best….tak sabar nak tengok episod seterusnya…

Reply

manja September 30, 2012 at 5:51 PM

ah…sedih aku tgk cerita ni meleleh airmata aku…xsabar nak tgk episod seterusnya..tq

Reply

inaa September 30, 2012 at 9:55 PM

novel dah habis dibaca, tapi tonton cerita lgi best! :) …tqs ezany…………………..

Reply

hana September 30, 2012 at 11:26 PM

Thank u for uploading! =D

Reply

Ada Syuha October 1, 2012 at 6:58 PM

Novel best sangat..
Tapi cite ADAM & HAWA best giler…
Dh la xde Astro mustika, tpi nasib baik bleh tngk kt sini..
Thanks ye…

Reply

Yana October 2, 2012 at 2:21 PM

Salam. Boleh tak video2 kat sini allow format di mobile atau tablet. Boleh tgk kat ipad. Sekian, terima kasih:)

Reply

sue October 2, 2012 at 4:37 PM

mana episod 21 ni…? lambat lg ker nk kuar…? x sabar2 ni…..tq yer

Reply

mamahana October 2, 2012 at 4:52 PM

Ala apa2 pun perasaan yg pasti happy ending ! Dah ulang byk kali baca novel …. Sabaq saja la !

Reply

intan norsiah mohd salim October 3, 2012 at 5:38 PM

terharu menonton drama adam & hawa ni, sampai nangis2 .. sedih bila part ain tak sukakan adam di Australia… thanks ezany…

Reply

NAZIR October 6, 2012 at 4:22 PM

AKU DH IKOT T’JEBAK MENGHAYATI CETE NEI…WIFE AKU AJAK LYAN CITE NEI,DGN ANK2 SKALI IKOT LYN…TERBAEK..

Reply

farah January 1, 2013 at 4:31 PM

tq ezany…video sume bgs….mmmm t uoload byk2 taw

Reply

farhana October 7, 2014 at 5:31 PM

saya nak tengaok…….

Reply

Leave a Comment