Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 21 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 20

Ain mula persoalkan siapa yang sering menggunakan biliknya. Eja mula mencari muslihat untuk mengelakkan dari Ain mengetahui yang Adam seringkali datang dan bermalam di rumah mereka.

Mama Adam pula mula mendesak Adam supaya segera bertemu Ain setelah mendapat berita Ain telah pulang dari Australia. Adam ragu-ragu tentang isi hatinya kerana mungkin terlalu awal untuknya dan dia tidak bersedia.

Ibu Ain kurang senang dengan kemesraan antara Ain dan Johan. Apakah tindakan Ain terhadap nasihat ibu kepadanya?

Adam & Hawa Episode 22

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 8 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 4 | Youtube

{ 122 comments… read them below or add one }

syida October 1, 2012 at 4:25 PM

sgt ske tgok.. tacing n byk nilai2 yg tlh lme ditinggalkn oleh setgh2 dr kte.. semoga smue dpt teladan dr cerita ini

Reply

mak adam October 1, 2012 at 5:58 PM

assalamualaikum.. ezany kun tak de ke video promo ep 21-24? lama skit boleh akak tgk… sementara nak tunggu ep 21 malam ni? nanti ezany kun upload la cepat2 sikit.. hee.. tak sabar.. akak doakan ezany sihat selalu dan berada dalam lindungan Allah. time kasih.

Reply

Afiq anna October 2, 2012 at 1:08 AM

Bukan main lagi mak adam x sabar2 ke…;)…

Reply

syida October 2, 2012 at 9:49 AM

ye x sabar nii..

Reply

Fatin Suhaida October 1, 2012 at 9:21 PM

terima kasih :)

Reply

nurelina_143 October 1, 2012 at 10:34 PM

biar sy jwb soklan mak adam yer..video promo tu cume blh diambil drp episod2 yg dah ditayangkan jer..episod2 akan datang kene tggu astro siarkan.. hah..sy plak nak tye soklan kat ezany..sy ade astro beyond PVR tp cmne nak record n import keluar cite2 yg dah record tu?blh ajar x?huhuh..

Reply

Rohilah Oyee October 1, 2012 at 10:45 PM

Bila nk siarkn cerita episod 21 ek?..lg td menunggu..

Reply

teruterubozu October 1, 2012 at 11:18 PM

biasanya esok pg2 dh leh tgk ler

Reply

salasiah October 2, 2012 at 1:18 AM

Bila boleh tengok episod 21 ni?….payah jugak kalau duduk umah takde Astro ni ek..

Reply

syida October 2, 2012 at 7:12 AM

yg ni astro mustika HD,, yg ade kt umh pon xlh tgok gak kne apply lain..

Reply

wawa October 2, 2012 at 1:23 AM

selalu time2 mcm ni ezany dah upload dahhh.. mne ezany? huwaaa. tak sabar nihhh..

Reply

ctmaisarah October 2, 2012 at 2:08 AM

mane ni..????? please…….

Reply

jue October 2, 2012 at 2:13 AM

tdo dulu lah..sok pepagi jumpa adam n hawa

Reply

man October 2, 2012 at 4:01 AM

Ezany Tgh BrdengkoOoO skrg ni.Dia Lupe nk Upload Agknye Kot..huhuhu.Esok Jelah Ye kwn2 Sume…G tdo dulu..

Reply

nini October 2, 2012 at 6:00 AM

Bila ! Bila! Bila! dah kul 666666666666

Reply

jamie October 2, 2012 at 6:08 AM

Ezany..mne episod 21…..termimpi2 mlm td adam ngn hawa…ngh klimaks cite nie…

Reply

sham October 2, 2012 at 6:18 AM

gi Solat Subuh dulu..hehehe

Reply

madiz October 2, 2012 at 6:20 AM

MANE EPSD 21??? da tunggu dr kol 11 mlm td… dr isyak smpai da subuh da… :(

Reply

Rohilah Oyee October 2, 2012 at 6:30 AM

ermmmmm..dh 6.29am..xder pun episod 21..
mcm ni nk kene tukar astro beyond lah..huhuhuhu..

Reply

madiz October 2, 2012 at 6:32 AM

haih.. mne cik ezany…

Reply

hyg October 2, 2012 at 7:29 AM

Mana nie????

Reply

hyg October 2, 2012 at 7:34 AM

Mana e21 nie? ezany please….dah tak sabo nak tunggu…..

Reply

m.a.s October 2, 2012 at 7:53 AM

Mmm….memang x sabar nk tguk cite adam hawa ni,,,tp saya tetap akn sabar menunggu sbb kalu x sabar sgt,,,terus x dpt tguk kang…….terima kasih admin coz sudi upload cite ni…….kalu boleh upload lar sampai habis ye……tq……

Reply

zaty October 2, 2012 at 8:31 AM

episode 21 ternanti2…hihihi…temkiu 4 upload……

Reply

wanza05 October 2, 2012 at 8:34 AM

Episod 21….Pleaseeee!!!!

Reply

lily October 2, 2012 at 8:41 AM

Ezany, awat hari ni lambat? ada masalah ka? hmmm… ramai yang menanti nie.. hehe…
anyway, tengs ezany coz dah tolong kami semua upload setiap episod.. harap sangat ezany xde masalah untuk teruskan upload sampai episod terakhir k…
(“,)

Reply

ita October 2, 2012 at 8:59 AM

dok menunggu ezany upload…. anyway tq ezany yg sudi mengupload drama ni.. kalo boleh cepat2lah sikit upload setiap episod ya

Reply

noor October 2, 2012 at 9:06 AM

Apa yg mak ain buat tu betullah…..apapun yg jadi kat kita ade hikmahnya…..cuma kita kadang2 tak boleh terima dan tak mensyukuri….

Reply

norashikin October 2, 2012 at 9:20 AM

btullll..si ain 2 mmg ego giler….mmg best dpat mak mer2ua cm mak ain 2…cpat r episod 21 nnnnnnnnnnnnnnnnnn..

Reply

ellehafni October 2, 2012 at 9:24 AM

Napa x xde ep baru lagi encik ezany?

Reply

marique October 2, 2012 at 9:27 AM

kenapa saya x dpt tengok ep 21 nie????? yg ada cuma previewlah…:( anyone help me..huh…huh..huh….

Reply

s October 2, 2012 at 10:21 AM

aduhai semalam tertinggal episod 21..mana ni ezany ..please!!!!

Reply

fidah October 2, 2012 at 10:53 AM

place…nak tengok episod 21 ni…

Reply

june October 2, 2012 at 11:03 AM

Ezany episode 21 bilo nak upload….

Reply

Nita October 2, 2012 at 11:06 AM

Tak sabar nak tonton Episod 21…

Reply

hawa October 2, 2012 at 11:11 AM

episode 21 :( i miss adam

Reply

wawa_abm October 2, 2012 at 11:57 AM

dari td try bukak byk kali xde lg episod 21 nih….alahai…..

Reply

cik puan October 2, 2012 at 12:01 PM

Adoyaiiiii..mane nye ni?dah pukul 12 tgh hari ni…
Plisseeeeee…i want A N H………

Reply

Erina October 2, 2012 at 12:01 PM

Alahai…mn episod 21 ni… Cian my mom dok tggu dr td..huhuhu

Reply

fahmi October 2, 2012 at 12:06 PM

agak2 kul brapa leh setle upload ni..

Reply

Munieyyy October 2, 2012 at 12:11 PM

Mane ep 21 nieyhh ? Alahaii -’-

Reply

ohrojak October 2, 2012 at 12:11 PM

maner ni.?.udah kempunan dah..dr pg td dok refresh, tp tak de pownnn

Reply

mabuk a&h October 2, 2012 at 12:12 PM

ermmm..astro yg blok kot…kita pakat ramai2 tgk yg ezany upload..xlanggan astro mustika…dia rugi…ermmm…..ezany pleaseee episod 21..&h

Reply

ita October 2, 2012 at 12:24 PM

ezany…. plz… jangan bagi kitorang tunggu2 lama.. dah miss sgt kat adam ni..

Reply

mama October 2, 2012 at 12:29 PM

dh tghari cik ezany…melonjak2 saye kt sini nk tgk episod 21…tp cian kt cik ezany berhempas pulas plak utk kite org…

Reply

Fira October 2, 2012 at 12:34 PM

Ezany..mane cite episod 21 ni..x sabar ni tengok ni…plzzzz…..

Reply

NURUL MYRA October 2, 2012 at 12:37 PM

Ingatkan dah ada ep 21 . rupanya tak ada lagi. Ezany kenapa? pergi bercuti ke? Atau banyak kenduri kahwin ?

Reply

E-zairya October 2, 2012 at 12:49 PM

episod 21… plzzzzzzzzz ezany, dh x sbr nk tgk nie….mis u adam

Reply

sasha October 2, 2012 at 12:53 PM

Aduhai..lambatnye upload..menghitung jam dah ni..lamenya..ezany ok ka?

Reply

mommyira October 2, 2012 at 12:58 PM

Sah ezany ada mslh ni..klu x pn,x sihat kut..x pe,mesti dia upload jg ni..kta sabar kje ok..(walhal aku da brp kali buka web ni nk tgk adamhawa ep21)

Reply

jazzfit October 2, 2012 at 1:00 PM

Mano episod 21 ni????

Reply

yanie October 2, 2012 at 1:01 PM

ingat lunch time leh layan adam n hawa..but hampaaaa….confius kenapa x der yeeee….huhuhu..sabo..saboo…

Reply

farah October 2, 2012 at 1:02 PM

bila nie nk ada yg br….x bsr la….lambat sgt…

Reply

wahida yunus October 2, 2012 at 1:05 PM

mana episod 21….x sbr nk tgk nih…please cpt la upload….please…please…please…

Reply

yai October 2, 2012 at 1:21 PM

mungkin setakat ni je la tengok citer ni, buat penat je tunggu…. nk layan citer lain la pulak *lalalalala………………….

Reply

Raz23 October 2, 2012 at 1:31 PM

adoyaiiii…… episod 21…. plssssssssss………. dari mlm td xtido ni….!!
dah kemarok citer ni….!!!

Reply

mus22 October 2, 2012 at 1:42 PM

mane ep21 ni ezany, please3…….. ( x menyempat )

Reply

sarina October 2, 2012 at 1:50 PM

mana nie?…penantian satu penyiksaan

Reply

Amira October 2, 2012 at 2:00 PM

Episod 21 belum ada lg yeh??

Reply

TejaWafa October 2, 2012 at 2:13 PM

sabor jelah nunggunyer!!! ;(

Reply

imae October 2, 2012 at 2:15 PM

all is well……….

Reply

Lynn Ariff October 2, 2012 at 2:17 PM

Wahai En. Ezany…, kesulitan apakah yang melanda dirimu yang membuatkan sehingga saat ini episod 21 masih belum di-upload?. Semoga dipermudahkan segala urusan…

~Yg menanti dengan sabar (~,<)~

Reply

ezanykun October 2, 2012 at 2:17 PM

Sy g bcuti..xsmpt nk upload..ekekeke

Reply

siti hanie October 2, 2012 at 2:34 PM

lawak2…ekekeke…smoga slmt plang..heheehe

Reply

nozinordin October 2, 2012 at 3:09 PM

ooo pttla..xpe2..saye setie menanti episod 21…:)

Reply

DiariHijau_AinHawani October 2, 2012 at 2:22 PM

Laa…. bercuti rupenye tuan blog… kami menunggu kepulangan andaa.. bila balik?? huhuhuhuhu

Reply

zue_zj October 2, 2012 at 2:23 PM

Tolonglah curi masa utk upload…kesian kat kami nie tau :-(

Reply

Ria96100 October 2, 2012 at 2:24 PM

Cuteee betui jawab en.ezany…hehe

Reply

rose October 2, 2012 at 2:24 PM

patutler..tak dpt la nk tgk…cik ezany..uploadkn lah..huhuhuhuhu…

Reply

zuyin October 2, 2012 at 2:25 PM

Agak2 bila nak upload erk. Xsbr .da nak tgk nie.

Reply

wahida yunus October 2, 2012 at 2:32 PM

laaa….bercuti pulak dah…..hish….smbil bercuti tu upload la jugee….ramai yg ngah dok tggu ni…huhuhuhu…..

Reply

siti hanie October 2, 2012 at 2:33 PM

lol…p brcuti ptot la…dok tgu dri pg smpai skrg x upload..xpa2..im waiting for u..yg len brsabar ek..nsb da ezany law x kita xleh tgk..hehehe

Reply

aziananuar October 2, 2012 at 2:40 PM

ezany mne episod 21 ni….., dh x sbr menunggu dr td dh bukak…., tp xde x sbr nk tgk ape cerite selanjutnya……,

Reply

elaelidiberinama October 2, 2012 at 3:06 PM

kitorg dah hampir meroyan xpat tgk adam dan hawa yg seterusnye ni..huhu..ezany oh ezany..

Reply

da da October 2, 2012 at 3:08 PM

askum…ezany kun bila nk mskkan episod 21 ni..xsbarr nk tgk ni..hehe apa2 thnkszz ya

Reply

Ria96100 October 2, 2012 at 3:21 PM

Thanks sangat2 ezany sebab awak,kiteowg dpt tgk citer ni…

Reply

kaksu October 2, 2012 at 3:23 PM

selamat mkn angin ezany.. kami semua dah mola msk angin sakan ni..peninng sbb tak dapek nak tgkk episode 21.. huwaaa….. balikla cepat ezany….apapun moga gumbira selalu

Reply

Kakak Eja October 2, 2012 at 3:35 PM

Selamat bercuti ezany. Have fun!
Harap semua tenang dan releks ye…

Reply

zaradarwin October 2, 2012 at 3:37 PM

MEROYAAAAAAAAAAAAAAAAN~~~~~~~~~~~~~~~ tunggu ezany upload… ok skrg kena tunngu bercuti blk dr plak.. (btw, thanks sbb upload ezany)

Reply

manjaa October 2, 2012 at 3:48 PM

hari ni dh dekat 10 kali i duk klik2 eps 21…masih lagi sorotan….adehhhh…cepat laa wehhh donlod abg ezany…ku dh kemaruk ni…mau mlm ni duk merenung bulan jek trkenang kan abg eronnn…huuuwaaarggg

Reply

rosewhite October 2, 2012 at 4:06 PM

Ya Allah…..makan x kyg mandi x bsh…..tido lg lah…mmg x lene di buat nyer….
tolooooooooooonnnnnnnnnnnnggggggggggggg lah upload, sye rase mcm nak deman pun ader tggu lme sesgt…
tpi aper pun sye ttp berterima ksh pada abg ezny…..

Reply

mak adam October 2, 2012 at 4:06 PM

alahai ezany kun… pergi bercuti ke perth ke lambat sgt upload.. akak akan sabar menunggu (o konon)… cepat lah balik..

Reply

hawa October 2, 2012 at 4:09 PM

Dr pg try bukak link nak tgk episod 21…tp still xle tgk full episode….sedihnye….

Reply

ezanykun October 2, 2012 at 4:18 PM

sory xyah tgu besok baru sy upload

Reply

am October 2, 2012 at 4:34 PM

esok..? :(

Reply

ayu October 2, 2012 at 4:35 PM

dah ade ker?? excited nk tgk nie

Reply

ct October 2, 2012 at 4:35 PM

Meranananya jiwa saya..nk tgk episod 21, pls….. ezany

Reply

sazaini saffuan October 2, 2012 at 4:35 PM

Nape episod 21 ade sorotan die je?nk tgk yg full…helpppppp ;’(

Reply

ulpaum October 2, 2012 at 4:39 PM

kenapa esok? aaaaaaa tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

kucing gemok October 2, 2012 at 4:47 PM

alah….. nape esok?????????????????????????????? huhuhuhu…..

Reply

Am October 2, 2012 at 4:49 PM

Sementara tunggu Ezany upload, moh kita tgk marathon cerita Adam & Hawa dari Ep. 1 hingga 20….sentiasa menunggu dgn kesabaran episod seterusnya..TQVM Ezany….semoga nilai murni anda ini sentiasa diberkati…

Reply

Jun Alli October 2, 2012 at 4:55 PM

purposely x tgk mlm tadi…kononnya nak tgk kat sini jer….
takpe2……..ttp sabar menanti

Reply

farid October 2, 2012 at 5:03 PM

lawak nya….sampai ada yg meroyan…dah check facebook adam dan hawa pun xde full episod…memang sah downloader nye ezany kun…tengok gambo je la….
esok hrp2 boleh tengok 2 episod sekali eh…. 21 n 22….

Reply

Buzzy October 2, 2012 at 5:04 PM

Salam, bila agaknya episode 21 Akan di upload? Tak sabarrrr

Reply

bos hati taman October 2, 2012 at 5:24 PM

kite nk episod terbaru nie…..tolong la upload yang full…..sorotan dah puas tgk….plzzzz…………

Reply

fazley October 2, 2012 at 5:29 PM

yeah dah boleh tgk :)

Reply

sabar menunggu October 2, 2012 at 5:52 PM

tgk kat mane ? na tgk jugax .

Reply

farid October 2, 2012 at 5:32 PM

weh…tengok kat mane?

Reply

ct October 2, 2012 at 5:40 PM

Tgk kat mana..???? dulu blog admya leh tgk tp la ni dah tak boleh dah

Reply

azua October 2, 2012 at 11:56 PM

blog admya bole tengok lagi..cuma dia lg lambat lagi dr ezany

Reply

farid October 2, 2012 at 5:44 PM

ke…len…tong ah tu…. pengsan…..

Reply

mawar October 2, 2012 at 5:46 PM

Ezany tido….episod 21 x de pun….

Reply

sururi October 2, 2012 at 5:50 PM

mne episod 21??dr td tggu…ezany tdo ke??hehehe….

Reply

Irene October 2, 2012 at 5:50 PM

Fazley, tgk kat mane? Gelisah da neh…

Reply

Liyana October 2, 2012 at 5:58 PM

Korang..dah ada online..tgk kat link provided kt FB adam & Hawa !
Jom serang!

Reply

hana October 2, 2012 at 6:01 PM

mane episod 21…dr pagi tunggu takde lg hingga saat ni…aduyaiiiii tk sabar ni nk tgk….siann itew ni umah tkde astro mustika HD

Reply

yus October 2, 2012 at 6:02 PM

kenapa xdpt full episode 21 ni?….

Reply

athirah October 2, 2012 at 6:26 PM

dh ade tq admin

Reply

Zaidah October 2, 2012 at 6:27 PM

Dah ada ni, tq ezany

Reply

bos hati taman October 2, 2012 at 6:37 PM

FAUZI PUlak………………….

Reply

teruterubozu October 2, 2012 at 7:07 PM

Knpp can`t be play yer..

Reply

marikh October 2, 2012 at 7:08 PM

yeee ade sda .. ep 21

Reply

Lyn ahmad October 2, 2012 at 7:10 PM

Tks ezany. Luv u dear.

Reply

E-zairya October 2, 2012 at 7:13 PM

10q ezany… luv u, mlm nie awl ckit ye upload ep 22, x sbr nk tgk nie….

Reply

nikkita October 2, 2012 at 7:18 PM

Dah ada episode 21….tq ezany. Kawan2, tak perlu meroyan lagi…

Reply

bedadotdot October 2, 2012 at 7:32 PM

akhirnya ade pon episod 21.tq ezany sbb usha upload secpt mngkin dmi kteowg.tq sgt2.kteowg hargai gle..:)

Reply

ohrojak October 3, 2012 at 1:47 PM

episod 21 tak boleh tgk smpi habis la..dgr suara je, gambar tak der..any advise?

Reply

Ibu 4 Hawa October 8, 2012 at 12:20 AM

Ezany, tqsm kerana meng-upload episod2 ini. Kami di Arab Saudi pun seronok menonton sementara berada di sini. Taklah miss the thrill menonton drama yang terlalu pendek tayangan 4 kali seminggunya ini. Kelakar sungguh kerana ada juga yang mengiklankan diri mencari calon isteri di tempat komen. Anyway, selamat meng-upload lagi esok ya.

Reply

bain November 8, 2012 at 5:36 PM

hurmmm suka adik kepada ain hawani…. best… bijak N cerdik… bagus johan or whatever dh blah!!

Reply

LELA November 16, 2012 at 10:43 AM

baru layan cite ni..best

Reply

Cik Ted November 16, 2012 at 2:49 PM

best nya tengok crita adam dan hawa. Pelakon ok. Lagu muara hati ini yang merdu.

Reply

lennyrekhraj December 6, 2012 at 11:24 AM

what happen this video… cant watch

Reply

Leave a Comment