Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 23 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 22

Ain mula terasa hati dengan ibunya sendiri apabila isunya bersama Adam semakin tegang sedangkan ibunya mahu dia melupakan perkara yang silam dan memulakan hidup yang baru.

Ain sememangnya mengimpikan sebuah mahligai bahagia sebagai isteri yang sah tapi bukan dengan Adam. Lebih parah apabila Normah geram melihat kedegilan anak daranya itu.

Normah sememangnya berharap supaya pemergian Ain ke Mekah mampu melembutkan hatinya.

Adam & Hawa Episode 24

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 8 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 20 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 11 | Youtube

{ 63 comments… read them below or add one }

lynnlekir October 3, 2012 at 1:48 PM

citer nie xde CD k x puas tgok sikit2

Reply

Hilyah Muslimah October 10, 2012 at 1:42 PM

hahaha tahu tak pe…

Reply

Scarlet October 3, 2012 at 2:56 PM

Tak sabar lah nak tengok episod 23. Tolong upload cepat sikit yeeeee…. Kat sini tak ada astro channel HD la. Terima kasih banyak2 admin. From Brunei.

Reply

akulah hawa October 3, 2012 at 3:20 PM

tlong upload cpt plzzz…x sabar

Reply

eMMe October 3, 2012 at 4:23 PM

Salam Ezany, thx upload last 22 episod, pls upload episod 23, cant wait…
thx again…

Reply

milah October 3, 2012 at 6:49 PM

tak sabar nak tngk adam hawa next esipod,,, kesian adam,,,,

Reply

dekja October 3, 2012 at 7:29 PM

cant wait for the next episode…touching…

Reply

ain hawani October 3, 2012 at 8:02 PM

lama lagi ke nk upload episod 23…???????????

Reply

Nita October 3, 2012 at 8:21 PM

Sy kalau blh tknk tido mlm ni.. kalaulah blh Ezany uploadkan Epi 23 sebaik saje abis di Astro.. alangkah seronoknye? Mudah-mudahan hati Ain dpt dilembutkan apabila melihat Kaabah… Issshhh tak sabar nk tau apa yang berlaku lepas ni.

Reply

milah October 3, 2012 at 9:12 PM

lah lambat nya, nak tido pun tak boleh selagi tak dapat tngk am & aini…..

Reply

Jejaka malaya October 3, 2012 at 9:19 PM

Kemaruk laaa nk ngk adam dan hawa…femes smpai kat obersea pun addicted…

Reply

alai October 3, 2012 at 10:29 PM

bedebar2 hati nak tengok episod seterusnya…wlpun dah baca habis novel A&H tpi tak puas2 jugak….tengok drama mcm tengok creta real la pulak…

Reply

hyg October 4, 2012 at 7:55 AM

Betul tu alai, baca novel x feeling sgt…tp bila tengok drama feeling habisss………..x sabar nak tgk ep 24, walaupun dah tau ap akan terjadi………

Reply

Idah AR October 3, 2012 at 11:18 PM

Admin…lmbt lagi ke nak upload episode 23??? Dah tak sabar nie..

Reply

mamaimah October 3, 2012 at 11:21 PM

Salam….
semakin hari ikuti drama ini, mcm smakin berhantu betul cerita ni. dah lama katam novelnya tapi x brape taching. bla tngok dramanye, nah….tangkap leleh….sayang nk tinggalkan am and ain setiap hari. berhantu betol citer ni. cepat la ezani upload citer ni, akk xleh tdo ni….

Reply

mamaimah October 3, 2012 at 11:26 PM

akk pun kalo bleh nk beli cdnye. takde ke org nk buat cd citer ni, nk tngok bnyk kali smpai puas, lynnlekir, kalo jumpa cd nye, belikan akk satu eh….citer ni banyak pengajarannya. my hubby pun tumpng layan citer ni. selalunye dia malas nk layan citer sambung2 ni, tapi yg ni dia pun bleh joint. smemangnya asam hidup berumahtangga ni trlalu bnyk dugaannya. Semoga ia akan dpt mmberikan kita pengajaran yg lbih bermakna dlm khidupan kita seharian. Amin…

Reply

TejaWafa October 3, 2012 at 11:39 PM

I’m waiting with patience and passion ;) ngeee

Reply

aziema October 3, 2012 at 11:48 PM

aduh lambatnya upload x sabar nk tgk………

Reply

E-zairya October 3, 2012 at 11:57 PM

aduh…. ezany, x upload lg ker? xcited nie… anyway tq ya, sbb tolong uploadkn citer nie…

Reply

ira October 4, 2012 at 12:21 AM

berjanggut ni tunggu…lambat lagi ka..? dok hang wat tesis sbb tgu episod 23..plissshhhhh…cepat la uploadnye..

Reply

laily October 4, 2012 at 12:27 AM

agakII pkol brape boleh kita tengok episod 23 yerrr ezany…hehehe…
excited dah nie…hihihi… :)

Reply

Fitri October 4, 2012 at 12:27 AM

Admin: Kasi upload skrg lerr.. Hehe can’t wait bro…

Reply

tasya October 4, 2012 at 12:45 AM

kawan2 semua kenalah sabar,dah tentu esok baru ade episode 23,sbb tak mungkin sama masa dengan jam tayang astro,tapi klau dah sabar sangat bolehlah langgan astro mustika HD hehehe

Reply

bedadotdot October 4, 2012 at 1:00 AM

Da ade tq abg ezany

Reply

aiman amni October 4, 2012 at 1:03 AM

tima kasih sbb upload cepat…
sy kat Serbia.. dapatlah tgk citer nie walau jauh..

thanks again…
appreciate it very much!

Reply

TejaWafa October 4, 2012 at 1:08 AM

selesai satu bab…tq admin :)

Reply

raini October 4, 2012 at 1:09 AM

thanks ezany.

Reply

mamaimah October 4, 2012 at 1:12 AM

Hai kawan2, akk dh tngok ep.23 baru je lpas ni. haa…skrg baru bleh tdo. Mlm esok lagi dh x sabo nk tungguuu……baru bleh lelap mata..hi hi. Assalam….

Reply

laily October 4, 2012 at 1:13 AM

ergghh… syoknye episod 23… dah makin xsbar nak tunggu episod 24 esok nie… syok..syok..syokk… tengs ezany! :)

Reply

ct October 4, 2012 at 1:21 AM

tq ezany….xsbr nk tggu ep 24 esok….tq ..very appreciated

Reply

akfa ain October 4, 2012 at 1:21 AM

eeeeiiiiii……best giler episod malam ni…tq ezany….kerana cepat pulak boleh tengok adam dan hawa…yeyeyeyeye adam dah jumpa hawanya malam besok ihik ihik

Reply

akfa ain October 4, 2012 at 1:26 AM

teqiu ezany kerana cepat pulak upload malam ni. best giler malam ni,,,,, tak sabar tunggu esok malam sebab adam akan jumpa hawanya…..yeyeyeeyye ….isk isk tak sabar betul

Reply

Aliza October 4, 2012 at 1:36 AM

Tq Ezany,upload videos and share with us.
Reallyxxxxxxx appreciate it.

Reply

kade October 4, 2012 at 1:45 AM

peerhhh.. terbaik… abz sweet r jumpa kat madinah… cant wait for ep. 24 tommorow… :)

Reply

azua October 4, 2012 at 1:46 AM

tq tq tq ezany//appreciated sgt sgt sgt

Reply

Shariza othman October 4, 2012 at 1:53 AM

Sy mmg xsbr nk tgk the next episode 24 nie…sgup lyn dlu citer nie bru tdo..klo xasyk teringt adam n ain….syokkk…syokkk..

Reply

sharx October 4, 2012 at 1:56 AM

Ya allah…asal aku terharu sgt tgok cter ni..

Reply

jue October 4, 2012 at 6:18 AM

thanks ezany..bestnyer tak sabar tgg next episod..huhu

Reply

Ainn October 4, 2012 at 6:19 AM

bestnya Ain dah jumpa Adam. Ain so sweet dgn lakonan yang sangat menghidupkan drama ini .

Reply

Noor October 4, 2012 at 6:46 AM

Tak sabar lah nk tgk episode yg seterusnya.. Makin exciting.. Cepat2 lH upload ya.. Thumbs up..

Reply

Hanees Bahar October 4, 2012 at 8:32 AM

Thanks a lot Ezany…Smg ALLAH SWT mempermudahkan awak dan memberi kesihatan yang baik kepada awak utk terus meng’upload’ episod seterusnya utk kami peminat2 Adam dan Hawa ni.. ;-)

Reply

Hanees Bahar October 4, 2012 at 8:40 AM

Kawan2…kita jgn marahkan Ezany atau torture dia…dia dah banyak tolong kita dgn meng’upload’ setiap episod utk kita…ntah2 dia pun dok gaduh dgn isteri dia sbb nk upload cepat2 utk kita. Satu sen pun dia tak dapat drpd kita tp dia tlg jgk kita utk dpt tgk free cerita ni… So sabar2 yer kawan2.. To Ezany, hanya ALLAH SWT sahaja yang mampu membalas pengorbanan anda utk kami ini… Tabarokallahu khairan kathiran..

Reply

ira October 4, 2012 at 9:13 AM

owh tq so much ezany!!!
u just bright up my life..haha! da dpt tgk da adam & hawa! hokey! baru boleh sambung baca buku…nanti sy tulis kat penghargaan dalam tesis tu utk ezany skali k, terima kasih kerana uploadkan drama adam & hawa selama saya menyiapkan tesis ni..haha!

ok, may Allah grant u with all His Bless!

Reply

Ejaa October 4, 2012 at 11:49 AM

Can’t wait for the next episode!!

Reply

Zafirah October 4, 2012 at 11:58 AM

Best nye episode 23 ni..selepas ni i gerenti episode yg akan datang akan lebih hebat lagi..tak sabar nak tengok yg seterusnya..Ezany thank u ya u dah susah payah uploadkan setiap episode A&H untuk kita..

Reply

rindu kaabah October 4, 2012 at 12:27 PM

rasanya episod23 ni lah yg paling best..

Reply

ashy October 4, 2012 at 12:43 PM

thank you ezany..hari2 tunggu u upload adam hawa..thank you again

Reply

mama October 4, 2012 at 1:14 PM

aduuiiii….touching giler episod 23 ni…!!!x sabar nk tggu episod 24…nk tgk adam dan hawa jalan berdua….eeeeeeee…….!!!lamenye nk tggu mggu dpn….!!!

Reply

hyg October 4, 2012 at 1:21 PM

Mama, ep 24 kan mlm nie…tgh mlm @ pg esok dptla kita tgk, x pyh tggu sampai minggu dpn….

Reply

Hyg October 4, 2012 at 1:17 PM

Dah berulangkali tgk ep 23 nie….tak jemu2…x sabar nak tgk ep 24…tq very much ezany…..

Reply

imae October 4, 2012 at 1:27 PM

adam & hawa bertemu di mekah….huhuhu

Reply

noor October 4, 2012 at 1:41 PM

Episod 23 ni menitiskan airmata ku…sbb aku pernah kesana…..rindu sangat2….bila agaknya boleh g lagi….

Reply

linashaz October 4, 2012 at 2:20 PM

novel pertama yang didramakan yang tidak lari dari jalan cerita novel tu…
tahniah pada pengarah dan astro…
tahniah juga kepada ezany kerana dwld drama ini.. tak sabar nak tonton

Reply

jobbliemaslienna October 10, 2012 at 1:55 PM

best narr juak crta tok..makaseh ngn anak buah kmk wawa yg minat giler ngn aaron aziz…

Reply

hana October 4, 2012 at 2:43 PM

Waaahhh!!! Thanks upload ye. :)

Reply

Ros Merah October 4, 2012 at 2:44 PM

Tak sabar tgok yg seterusnye…episod 23 sedey sampai nanges =’(

Reply

azah October 4, 2012 at 8:09 PM

Thank you very much Ezany

Reply

Ct October 4, 2012 at 8:55 PM

Thanx a lot ezany… Episod 23 menyentuh perasaan. Rindunya nk ziarah Rasulullah … Rindu madinah … Suasananya kedamaian yg sukar tuk digambarkan

Reply

mamaimah October 4, 2012 at 11:18 PM

Assalam….
thanks to ezany sbb membantu kawan2 yg xde astro mustika hd ni. hanya Allah saje yg mmbalas jasa baikmu. Episod seterusnya pasti bakal kunantikan…x sabarnye…ish ish…taching taching…ain am…

Reply

KookyMonster October 4, 2012 at 11:44 PM

Assalam. Mcmana ye nk download cite ni. Tq

Reply

nur aisyah October 6, 2012 at 11:07 AM

asalamualaikum knapa tk bleh tengok ye

Reply

suehella October 6, 2012 at 10:59 PM

salam, awat sy xleh nk tgk cite ni… episode 23 ke atas dh kene reject jer… awat ek??

Reply

ei'e October 16, 2012 at 2:49 PM

mcmne nk download kat cni ye??blh d/load x??ke…x blh?? =)

Reply

Leave a Comment