Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 24 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 23

Ain mula rasa tidak selesa dan takut perkara tidak diingini akan terjadi pada dirinya di tanah suci, lebih-lebih lagi selepas teringat nasihat dari ibunya.

Ain tetap berdoa memohon pelindung dan dipermudahkan sepanjang berada disana. Azie pula beriya-iya dalam segala segi namun Ain tetap berhait-hati dengan tindak tanduk dan langkahnya.

Namun suatu perkara telah berlaku antara Ain dan Adam semasa berada di sana. Dan ini memberi satu harapan kepada dirinya.

Adam & Hawa Episode 25 – 28 (video promo)

Adam & Hawa Episode 25

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 22 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 11 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 19 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 8 | Youtube

{ 70 comments… read them below or add one }

NANI October 4, 2012 at 10:55 PM

Tak sabarnye nak tengok ep 24……

Reply

Rose October 4, 2012 at 11:21 PM

selalu pkl berapa dh upload? apa2 pun tq ezany….

Reply

Ezany-Kun October 4, 2012 at 11:34 PM

tak tentu.. paling cepat kul 12 dah ade..

Reply

tqvm October 5, 2012 at 9:04 AM

tqvm.. teruskan usaha anda..hehe…

Reply

noor October 5, 2012 at 1:54 PM

Assalamualaikum Ezany, terima kasih kerana upload adam n hawa….dan terima kasih boleh membuat saya menanti episod seterusnya…..payah sikit saya nak jatuh hati dgn drama melayu ni……sbb selalunya pelakonnya handsome n lawa tapi bila bawa watak…”hampeh” (not touch my heart)…tolong sampaikan tahniah pada penerbit n krew kerana hasil kerja dan memilih pelakon yg amat sesuai dan tahniah juga pada pelakon kerana komitmen mereka…..to Ain u tak lawa sangat but saya nampak sweet u…n your commitment untuk bawa watak Ain….saya respect….”TAHNIAH”

Reply

pu3_gadong October 9, 2012 at 12:41 PM

mmg la watak ain owg dia xlawa sbb ikut pd watak lam novel 2….p mmg best ain bwk watak 2….congrate….^_~

Reply

wanie October 5, 2012 at 8:53 PM

nape blocked ek??xleh tgk ep 24…

Reply

nur October 4, 2012 at 11:31 PM

Kul bpe abs uplod ni..x sbr nk tgok

Reply

Noji October 4, 2012 at 11:43 PM

tgh upload eh….? sabar menanti!!!
hu3 cpat skit ye….

Reply

mamaimah October 4, 2012 at 11:52 PM

Sabar ye kawan2, usaha sedang giat dijalankan oleh ezany. tq..

Reply

ardini ikhwan October 4, 2012 at 11:57 PM

Nak tgk yg ke 24…..tak sbr nye….

Reply

Wanna October 4, 2012 at 11:57 PM

Xsabar nk tgk episode 24…

Reply

kaksue October 5, 2012 at 12:01 AM

sabar menanti detik 12 mlm..moga semuanya bjln lancar ya ezany…

Reply

E-zairya October 5, 2012 at 12:06 AM

menunggu dgn pnuh kesabaran….adam mukhriz, wait 4 me… for ezany, tq coz upload drama nie…

Reply

mama October 5, 2012 at 12:08 AM

x bleh nk tdo coz teringat cter AH ni, bila blh tengok ni wahai tuan rumah…huhuhuuu

Reply

Mimi October 5, 2012 at 12:08 AM

Cpatle, dah lbih kul 12 tgh mlm ni, masih tak dpt tgok………..

Reply

nana October 5, 2012 at 12:12 AM

tak sabarnya nak tengok !!!!!! cant wait… thank you ezany coz upload crita ni… n cepat sikit :)

Reply

kaksue October 5, 2012 at 12:15 AM

hai… Dahsyat sgguh penangan AdH ni…sanggup kutunggu smpai ke pagi..kalu buat ibadah mlm ni bgus gak ya..tepuk dada tanya iman..(peringatan utk diri sendiri daa)

Reply

farid October 5, 2012 at 12:18 AM

sian kat ezany-kun, tetiap malam senin sampai kamis tlg upload… nanti kita suruh adam dan hawa buat makan malam bersama the uploader… (berangan jap sambil tunggu ekekeke)

Reply

raini October 5, 2012 at 12:20 AM

thanks ezany

Reply

dora October 5, 2012 at 12:21 AM

hhuhuhu setia menanti ADH- 12.20am TQ ezanyku

Reply

ija October 5, 2012 at 12:26 AM

thanks!!!

Reply

june October 5, 2012 at 12:27 AM

Ya Allah, rindu untuk .ke Baitullah lagi apa tah lagi selepas menon ton
episode 24 Adam & Hawa .. ish ish sedih nya

Reply

nadira imran October 5, 2012 at 12:28 AM

Yes agreed with all of you. It’s a great drama and pelakon2 nya dpt membawa watak dgn baik sekali. After watching this drama, only realized that Aaron aziz is handsome hahaha and dia punya style selamba aje. Congrats to Aaron and nadiya for good acting sampai ramail org takleh tidur….including me….cepatlah ezany upload EP 24. Thks

Reply

TejaWafa October 5, 2012 at 12:29 AM

i’m watching now <3 tqvm Ezany

Reply

ayayaya October 5, 2012 at 12:30 AM

thanks ezany uploaded ,wink3

Reply

zue October 5, 2012 at 12:44 AM

ezany…..time kasih byk2…..ep 24 sgt best!

Reply

Audra October 5, 2012 at 12:54 AM

Thank you ezany!!! You are ooooh some!!!!

Reply

kawan ain October 5, 2012 at 1:02 AM

Ezany..tq so much..tak sangka dpt tgok awal ep 24..

Reply

mamaimah October 5, 2012 at 1:02 AM

tq ezany…bestnya dpt tonton ep. 24 ni. pasni bru dpt tdo, x sabo nk tunggu isnin…mmg taching gila episod ni kat makkah dan madinah…trbayang2 akan keindahan tempat yg mulia ini. ntah bila la mama dpt ke sana….Ya Allah kau makbulkanlah doa kami insan2 yg bnyk berdosa….Amin…

Reply

tisya October 5, 2012 at 1:20 AM

tq so much admin…. It’s make me feel closed to my country n makkah n medina… This drama…..really good. Two thumbs up!!!!

Reply

Sara October 5, 2012 at 1:26 AM

thank you!! upload cepat malam ni!! :D

Reply

mamaimah October 5, 2012 at 1:27 AM

poor Am…syg punya pasal saling jeling menjeling, sampai tercium tiang..aduhai am…..

Reply

Effa October 5, 2012 at 1:31 AM

Ezany..tk u so much! Now I can sleep peacefully..mudah2an dpt bermimpi Adam Dan Hawa di Tanah Suci Mekah.. Menitis airmata ini melihat Kaabah..Subhanallah..

Reply

nora October 5, 2012 at 1:44 AM

many many thanks ezany..

Reply

Salmi Zack October 5, 2012 at 2:00 AM

jd bestprend ipad dlm selimut,x nak gangu suami tido…ulang bbrapa kali,nak tnguk lg…suka tnguk lakunan ‘hidup’ Ain & Am,Azie….timakasih2 Ezany!!

Reply

nini October 5, 2012 at 2:06 AM

touching sgt2 episod kali ni..thanx ezany..serius drama ni sgt bes..betul2 meninggalkan kesan kat hati org2 yang tgk n menghayati cerita ni:) thnx a lot ezany for all the effort to make us happy:)

Reply

haida October 5, 2012 at 2:19 AM

tq ezany..at least kak yg duk obersea ni dpt jgk tengok..hehe..tq so much.

Reply

ayusuf October 5, 2012 at 2:26 AM

thanks ezany! dapat jugak peluang tgk series ni walaupun jauh di perantauan! ada sesiapa tk yg tau apa jadi seterusnya?! rasa nye mcm tak tertunggu sampai Isnin mcm ni!

Reply

ju October 5, 2012 at 2:58 AM

Tq so much ezany.. X sbr nk tggu episod seterusnye..

Reply

hafizah October 5, 2012 at 3:02 AM

the best episode ever….tak leh lawan ombak rindu or nora elina….aaron and nadiya….sgt cocok…mmg tak boleh sanggup nak tunggu sampai isnin….

Reply

Irene October 5, 2012 at 4:43 AM

Bley ekk bangun awal sbb nk siapkan bahan utk present dlm taklinat pg ni, tp layan AH dulu slm check fail… Hahahahaha… Siyes xleh tahan nk tggu isnin!

Reply

CtAyen October 5, 2012 at 8:07 AM

tq ezany..semoga sihat hari2..saya pn dh angau gila dh kt Am ni..ayoyooo..

Reply

mawar October 5, 2012 at 8:12 AM

thanks ezany….x sabar nak tunggu hari selasa……lama tuuu….

Reply

hayah October 5, 2012 at 9:04 AM

Ramai kan org angau ngan adam…..huhu. …. Suka lakonan dia ngan ain….episod seterusnya lagi best

Reply

seroja October 5, 2012 at 9:11 AM

hebat lakonan aaron aziz n nadya.. mmg tak sabar menunggu babak2 lakonan ni…walaupun dah baca novel..novel lebih cerita pada situasi dan perasaan ain…. jatuh cinta dengan adam mukriz….

Reply

Zellyna October 5, 2012 at 9:14 AM

TQ Ezany … Alhamdullillah dpt watch Ep.24 b4 Flyin off to US … Amin Rumah Allah is d beautiful scene in this episode.

Reply

SHA October 5, 2012 at 9:48 AM

Moga Pengarah dan Penerbit mendapat ganjaran Besar dari Khaliq..Dgn Izin_Nya membuatkan ramai penonton menyimpan niat besar utk ke Tanah Suci…Love part Makkah & Medina…Thanks Ezany…;))))

Reply

amira October 5, 2012 at 10:45 AM

hahaha.. nmpk gaya aaron aziz bakal menang ABPBH 2012 next yr lagi… kat tv2 dah start tunjuk evolusi KL drift the series….hhehehe

Reply

Dania October 5, 2012 at 10:58 AM

Tenkiu ezany…..muah

Reply

noro October 5, 2012 at 11:53 AM

Thnx a lot Ezany..

Reply

mazz October 5, 2012 at 12:31 PM

10q,,,,,,ezany,,,x sabar tggu episod 25,,,,, :) )))))

Reply

fauzan October 5, 2012 at 12:42 PM

episod 25 dah upload? :’(

Reply

dyllaatiff October 5, 2012 at 1:05 PM

tqvm..ezany…dorongan yang kuat utk sy dan pasangan ke Mekah..insya Allah..lakonan yg mantap aaron n nadiya….perasaan berdebar2…gemuruh…sedih…mmg terbaiklah A&H…moga uploader..sentiase dirahmatiNYa…

Reply

sue October 5, 2012 at 1:38 PM

tqvm ezani……
jam 1 jer melangut depan PC. besar betul penagan ADH….

Reply

noor October 5, 2012 at 1:47 PM

Airmataku menitis lagi di episod ini….semakin rindu dgn rumahmu yg pernah ku kunjungi ya allah….memang semua orang kesana ada matlamatnya tersendiri…tak terkecuali aku dulu…namun itulah tempat yg terbaik untuk hambamu yaallah…betul kata ibu ain jangan kufur nikmat…..apa pertunjuk yg allah beri manufaatkannya sebaik mungkin…..yg kita rasa terbaik sebelumnya mungkin….mungkin bukan yg terbaik…fikir2kanlah teman2….

Reply

Hawa October 5, 2012 at 2:29 PM

thanks kepada ezany coz mengupload video nie..setiap episode sy layan…x dpt tngk dekat astro on time sebab selalu bnyk keje..nasib baik ada web nie…terima kasih bnyk.suka tengok lakonan hawa dan adam, mmg menjadi sungguh…pernah baca novel nie dulu so dpt la refresh blk kisah dlm novel tu :)

Reply

mak adam October 5, 2012 at 2:35 PM

alhamdulillah, berakhir juga penantian akak ni nak tgk scene mekah. tak sabar lah nak tunggu minggu depan. Ezany kun,.. nanti tolong ek, upload cepat2 isnin tu… pergi la letak cite ni dlm cd.. nanti akak lah org pertama yang nak beli.. tgk kat pc ni asik pusing2 je kadang2 lekat. anyway thanx..

Reply

anna October 5, 2012 at 9:58 PM

sedang hati kusyuk menghayati keindahan kaabah suasana malam di mekah… aku pun sempat berangan satu hari nanti kami sekeluarga akan dapat sampai kesana dengan izinNYA…. dalam sibuk memasang impian… tetiba.. anak anak ketawa…. kenapa…? oo rupannya.. adam terlanggar tiang…. hai betul betul kuat penangan AnH ni.. harap pehak penerbit dapat cd kan cita ni kan….

Reply

rika October 5, 2012 at 10:39 PM

Ezany makasih banyak,saya sangat menikmati drama adam dan hawa,sudah lama saya tunggu,pertama saya datang kemalaysia bersama buah hati saya, ini novel pertama yg saya baca itupun saya pinjam teman sebelah bilik sewa,saya baca sambil menangis terharu,makasih banyak

Reply

shima October 7, 2012 at 8:50 AM

terima kasih banyak ezany sebab upload citer ni citer ni memang best gieler

Reply

ROSNANI October 7, 2012 at 10:48 AM

thank ezany telah upload semua cerita ADH……….saya suka sangat10…..selapas menonton mustika HD esoknya pasti tengok melalui internet pulak …tak puas hati…tengok pelakon2nya….TAHNIAH kepada penerbit drama ini…

Reply

fatihah October 7, 2012 at 5:02 PM

alamk..ezany..
dapat tgok half je la…
pastu jd blank…boleh dgr suara je…;’(

Reply

kama October 8, 2012 at 9:51 PM

tqvm mr ezany kerana mengupload ADH untuk saya…teruskan mengupload kerana saya sangat sokong anda…

Reply

dahlia(fx) October 9, 2012 at 11:43 AM

Masya Allah bagus amat drama Adam dan Hawa ni tahniah pada para pelakon terutama Aaron(Am@Adam) dan Nadeeya Nisa(Ain Hawani) berjaya menjiwai drama ini dan saya merasai emosi rasa cam kita mengalaminya heheh dan juga lain2 pelakon,pengarah yang bagus dan krew lain cuma ASTRO patut tayang 40 siri 45 minit satu episod 80 episode lama nak tunggu huuh…Saya memang dah lama tak tengok drama Melayu sebab tak menarik tapi drama ini mengubah pendirian saya untuk mencintai drama Melayu semula hehehe

Reply

jeff October 9, 2012 at 3:19 PM

well done…i like

Reply

hidayah October 10, 2012 at 9:50 PM

best nyer nk tengok episod 25

Reply

rusnita October 14, 2012 at 11:25 PM

hm, bestnya citer ni. episod ni la paling banyak air mata meleleh, sedih sgt ms scene am bagitau mama dia perasaan dia pada ain. xde cd ke drama ni? ke nak tggu next year lepas hbh episod 80? jenuh dok ulang tengok dari episod 1-28 stkt ni. kalau tgk d, syok skit. btw, thanx a lot to en ezany…

Reply

ct October 24, 2012 at 2:14 AM

ezany thanks upload cita yang best ni. macam mana ye kalau saya nak download cita ni??

Reply

Original Me December 5, 2012 at 11:34 AM

Bestttt kan citer niehh ? .. tk sbar rsenye nk tnggu next episod .. tkde CD kerr ? Klau ade CD , msti lgy bestt … muehehehe .. :D

Reply

Leave a Comment