Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 27 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 26

Maria tidak putus asa untuk terus memujuk hati Ain. Pelbagai cara dan kesempatan dilakukan oleh Maria untuk memberi ruang kepada mereka berdua kembali berdamai. Entah mengapa kali ini Ain mula menerima pelawaan Adam untuk berbual dan perkara ini mula membuatkan Ain Goyah dengan perasaannya sendiri.

Malah mula melihat perwatakan Adam yang sayang tidak berbelah bagi terhadap ibunya. Perkara tersebut membautkan Ain lebih tersentuh hati dan Adam amat bersyukur apabila dirinya dihargai seorang isteri.

Secara perlahan Maria dapat merasakan sesuatu terhadap Ain dan Adam. Namun ada suatu perkara yang Ain masih tidak pasti dan ini membuatkan dia masih berhati-hati.

Adam & Hawa Episode 28

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 26 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 6 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 22 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 24 | Youtube

{ 124 comments… read them below or add one }

jue October 10, 2012 at 6:40 PM

bila view sorotan ep 27, bolehlah disimpulkan bahawa ain masih tidak dapat mengawal emosinya. Itu yang menyebabkan kejap dia ok ngan am. kejap tu pulak marah gila ngan am. Bila tenguk dia baik ngan am best…tapi bila dia marah am..no komen. Thanks ezany

Reply

adamfan October 10, 2012 at 7:21 PM

i think she’s trying to deny her true feelings towards adam…..hehehe……

Reply

Mr H October 11, 2012 at 12:15 PM

i think so too. she’s one tough mare to be tamed : )

Reply

ckin October 10, 2012 at 7:42 PM

♥ adam hawa…i loikee.

Reply

lidia rosli October 10, 2012 at 8:54 PM

Suka la tgk cite ni,thanks ezany’ sbb I xde astro hehe

Reply

TejaWafa October 10, 2012 at 10:05 PM

My 12 year old doter marathon watching this drama !! Bkn slh ibu mengandung ;)

Reply

abady October 10, 2012 at 10:39 PM

tak sabar nak tunggu episod seterusnya

Reply

Mr. Engineer October 10, 2012 at 10:41 PM

I’m still looking for wife candidates,
can’t wait for this episode.
thanks Hawa

Reply

edina October 10, 2012 at 11:11 PM

hahahahaaaaaa semlm x der yg sms ko ker??

Reply

TejaWafa October 10, 2012 at 11:56 PM

biar betul!! :)

Reply

Mr. Engineer October 10, 2012 at 11:58 PM

hehe, bukannya macam jual beli ikan kat pasar. advertised je terus di jual beli.

Reply

TejaWafa October 11, 2012 at 12:05 AM

tpi you ptt bagi sikit biodata so confident sikit kaum2 Hawa yg single kt sini nk go through..tkt tertipu ;)

Reply

Mr. Engineer October 11, 2012 at 12:22 AM

to make it it’s interesting to know each other instead of knowing thru biodata first.

Reply

adeq October 11, 2012 at 8:47 AM

hi mr engineer…true…true..

Reply

TejaWafa October 11, 2012 at 10:22 AM

ok Mr Engineer, sya dh past your hp no to my friend..tpi dia kata malu lak pulak kaum Hawa nk sms dulu kaum Adam ;)

Reply

Mr. Engineer October 13, 2012 at 8:13 PM

malu? bagi no dia kat sini hehe

Reply

JJ October 11, 2012 at 12:04 AM

sempat cari jodoh ehh…hahaha.. kelakar :)

Reply

bedadotdot October 11, 2012 at 12:39 AM

ada jgak yg mencari jdoh kt laman nie ekk..laka2 la..hahaha penangan adamhawa nya pasal..:)

Reply

Terjebak Dgn Adam&Hawa October 11, 2012 at 12:13 AM

It’s ok Mr. Engineer…usaha itu tangga kejayaan, mencari dan terus mencari, semoga bertemu idaman hati spt ain hawani. (p/s: tp ain tu ego sgt) so jgn mencari yg terlampau ego, nnt mkn hati…ok gud luck…

Reply

nini October 11, 2012 at 1:33 AM

hehe…doa la byk2 mr. engineer…insyaAllah mesti akan jumpa jodoh yg baik..n jgn lupa usaha jugak…:)

Reply

AH fan October 12, 2012 at 1:42 PM

Hei Mr Engineer, looking for someone like Hawani ke?? That’s a good start.
Not bad for a Malay drama ehh. Thanks Ezany for all ur effort. Really appreciate it!

Reply

Mr. Engineer October 13, 2012 at 8:15 PM

Looking for Hawa hehe, hopefully it’s gonna be a good start using this medium :)

Reply

ati October 10, 2012 at 10:54 PM

diharapkan ezany-kun dpt upload dgn secepat mungkin terima kasih byk :)

Reply

Maklang Ain October 10, 2012 at 10:59 PM

parahlah bila terjebak ni…asyik tertunggu2 dpn lappy jer…
newey..thanks ezany…

Reply

dila October 10, 2012 at 11:05 PM

Thanks ezany…;-)

Reply

Iza_Lulu October 10, 2012 at 11:06 PM

#Maklang Ain…
same la kite…huhu
tertunggu2 juga ni…
memang parah sesgt…smpi rumet pon ngadu kita ni
dah angau ngan cita ni…smpi beli novel sbb yg lama tinggal kat umah..heheh
nasib baik duduk hostel…kalo x dah tukar dh ngan astro HD…
nway thanks ezany-kun…

Reply

meen October 10, 2012 at 11:20 PM

ezany… x sabar nak tunggu u nye episod 27… boleh jd gile seyyy. siang baca novel malam lak tgk on9…. kira kata2 novel sama je… cuma watak AA mmg lebih romantik dr watak AM sebenar kat novel nadiya nisaa pun bw watak ego pun terbaik … salute!

Reply

edina October 10, 2012 at 11:41 PM

tebal tak novelnye?? sok akak nak pi beli lerrr.. nmpk gaya ada anak2 aku x ke sek..heheheeee

Reply

mamamia October 11, 2012 at 1:17 PM

smlm tgk kat tesco rege novel AdamHawa rm13.9o je

Reply

faridah October 10, 2012 at 11:27 PM

Mr. Engineer, kelakar la cari wife candidates kat sini… buat sembahyang hajat byk2 supaya bertemu jodoh yg baik cepat…ekekeke…

Reply

Mr. Engineer October 10, 2012 at 11:57 PM

bt solat hajat pun kalau tak usaha tak guna jugak kan. it’s part of usaha ni beside pray.
thanks

Reply

faridah October 11, 2012 at 12:04 AM

usaha tangga kejayaan… wah kalu ramai yg respon, jgn main kayu tiga ke tiga puluh ke udah le ye… kalu jadi cam am xpe sbb kena tangkap basah ngan ain, tapi kalu kena cam kak ruby, amekow!… selamat berjaya….ekeke

Reply

adia October 11, 2012 at 7:37 AM

insyaAllah..setiap niat baik & usaha yg baik Allah akan makbulkan.Allah itu Maha Adil & Maha Mengetahui..moga Allah pertemukan mr.engineer dgn hawa yg tbaik..amin

Reply

Kak Ruby kuat tidur kat Tadika October 10, 2012 at 11:27 PM

jawabnya sok ler leh tengok

Reply

adam mukhriz October 10, 2012 at 11:30 PM

thnx ezany..^^ kat opis layan cite nie.. balik umah p0n layan cite nie.. time lunch baca novel.. ^^

Reply

myzaanuar October 10, 2012 at 11:35 PM

plz upload the current episod,can’t wait heeee

Reply

kak norazah October 10, 2012 at 11:43 PM

dah 20 kali dah nengok sorotan ep 27…. cepat la…..

Reply

layanisteritgk adam&hawa October 10, 2012 at 11:55 PM

:O

Reply

zai October 10, 2012 at 11:44 PM

sbr nk tggu next eps…best rrrrciter niiiii..

Reply

adaamiey October 10, 2012 at 11:48 PM

AM merindukan ain…romantiknyer Am..

Reply

Fateen October 10, 2012 at 11:50 PM

Tq ezany… X sabo dh tggu ni

Reply

misi raihan October 10, 2012 at 11:50 PM

angau gak tengok citer nie..AA memang handsome giler,bertuah org umah dia dpt hubby cam nie..

Reply

aush October 10, 2012 at 11:51 PM

x upload lgi episod 27…

Reply

raini October 10, 2012 at 11:52 PM

2,3 hari ni lambat juga ekk upload
adehh….ngantuk dah

Reply

Aku SA October 10, 2012 at 11:57 PM

Kelakar la korg…smpi boh nama pon amek nama karektor dlm citer nie…fanatik sungguh! Niway, thanks to ezany-kun sbb dia kita bley layan citer ni. *nk marah sgt dgn astro sbb wlpon langgan astro beyond x bley langgan chanel mustika sbb xder s/n decoder. Apa pya bangang!*

Reply

meen October 11, 2012 at 12:00 AM

edina tebal jugak… 492 pages. sama je sorotan novel dgn cute. cuma drama ni lagi seronok coz ada tambah2 extra slot. AA lak acting lagi romantik dr AM dan NN lak acting lagi ego dr watak AH. Mmg leh angau.. tak leh wat kerja, mengucap byk2. leh leka la…. midnight tgk on9, lunch baca novel… perrrgggh sampai 10 january thn dpn tu…. huuuuuuhuhhhuhuhu

Reply

adeq October 11, 2012 at 8:51 AM

beshnye ade novel…cr merata xjupe…sume out of stock.. :(

Reply

Aezar October 11, 2012 at 1:56 PM

Cube cari di e-book store, kat kedai alat tulis pun insyaallah ada. Got mine quite recently.. satu hari habis baca. Memang tak mengecewakan dialogue dalam drama dan novel 95% sama. Adegan dlm drama Am without Ain walaupun adegan tambahan, ianya melengkapkan lagi cerita ni.. Saya faham lah kenapa penulis pilih AA dan NN, sebab begitulah deskripsi fizikal dan karektor Adam dan Hawa dlm novel.

Reply

edina October 12, 2012 at 1:01 AM

leh cari novel ni.. :) dah ler x leh nak download episode tbaru ni..huhuhuhuuuu

Reply

me_ky27 October 11, 2012 at 12:07 AM

hurmm… ego jgak kan ain hawani nie…smpai episode 27 pown dye blom bley terime Am lagi -_-

Reply

leeya_alia October 11, 2012 at 12:07 AM

npew lambt ??episod 27 nih ……

Reply

KAK CHAM October 11, 2012 at 12:13 AM

Agak2 pukul berapa leh tengok ni? Mata dah mengantuk dah ni…

Reply

aton wonderton October 11, 2012 at 12:14 AM

novel paling perfect saye pernah bce selame saye hidup….wonder gak cmne la pengarah leh tau nak pilih pelakon..memang tip top la kan..

Reply

Pa October 11, 2012 at 9:35 AM

Cuba try plk baca Lafaz Kan Kalimah Cinta Mu oleh Siti Rosmizah dan compare which one is better

Reply

rusnita October 15, 2012 at 6:09 AM

dah bc novel lafazkan kalimah cintamu by siti rosmizah tu. oklah jugak rasanya. i banyak jugak bc novel siti rosmizah, tapi rsnya citer dia byk mcm selang seli perasan. bila perempuan ego, lelaki ok. dalam citer yang sama gak, bila perempuan ok, lelaki plak menyombong. macam berulang2 keadaan tu, situasi jer berbeza sikit. tu yang novel dia tebal giler. x th la pulak kalau dijadikan drama, best kot.

Reply

meen October 11, 2012 at 12:14 AM

me_ky27.. mmg ego si ain hawau ni… hehehehe. minggu depan gerenti episod depa dah balik kl. si ain ni teringat je kat am. .. time tu jugak mak ain cerita kebenaran yg am mmg jlnkan tggjwb.. tapi! si ain ni tetap ego. !! gila la kalau jd pompuan mcm ni. kalau aku jd lelaki pun tak kuasa la aku nak layan nunggu bertahun2. huhuhu

Reply

Nia October 11, 2012 at 12:15 AM

Yeaayyyy… finally dah boleh tengok… Thanks Ezany…

Reply

meen October 11, 2012 at 12:18 AM

novel paling meletop dom ranking..1) adam dan hawa 2) bicara hati 3) ombak rindu….

Reply

aziema October 11, 2012 at 12:19 AM

bila nak upload episod 27 nie……..x sabar nk tgk nak tgk kt tv x dpt sebab keja. ……

Reply

Lija October 11, 2012 at 12:26 AM

dah uploaddddddd ^____^

Reply

cik lychee October 11, 2012 at 12:26 AM

mane incik engineer yg nk kawan tuh ? =,=

Reply

Mr. Engineer October 11, 2012 at 7:24 AM

haaa ada ni? nti cik lychee kontek2 la ye tq

Reply

nis October 11, 2012 at 11:09 AM

hi mr engineer..

Reply

Mr. Engineer October 13, 2012 at 8:16 PM

Hi nis, have a nice day. salam kenal

Reply

Iza_Lulu October 11, 2012 at 12:38 AM

thanks ezany-kun…
sbb upload
(^_^)

Reply

ahw October 11, 2012 at 12:40 AM

in your face johan! padan muka adam hawa dah nak berbaik balik… hahaha aku tak suka sangat character johan tu.. cam skema je..

Reply

mamamia October 11, 2012 at 1:22 PM

kan..aku pun xsuka ngan johan tu..nyomak yo…pegila tempat lain..dahla macam poyo je

Reply

NANz October 11, 2012 at 12:42 AM

Bestz nye…tak sabar for nxt episod…tq admin upload early niari…tak sia x2 tunggu…0013 dah leh tengok

Reply

edina October 11, 2012 at 12:42 AM

thanks ezany… puas ati tunggu.. :) ))

Reply

Fateen October 11, 2012 at 12:44 AM

Tq ezany… Dpt tgk episod 27

Reply

meen October 11, 2012 at 12:46 AM

thanks ezany… semoga dmurahkn rezeki slalu

Reply

NANz October 11, 2012 at 12:46 AM

Dah leh tido dah nie…dah bis tgk ep 27

Reply

azua October 11, 2012 at 12:47 AM

tq tq ezany..dah tngok..,hari ni awal alhamdulillah bole tido dah..nite semua..:) luv AH

Reply

nureniz October 11, 2012 at 12:47 AM

tq ezany…bestnyerrr..

Reply

Salmi Zack October 11, 2012 at 12:53 AM

timakasih Ezany-kun… jumpa lg d episod 28 insyaAllah

Reply

cinta October 11, 2012 at 12:55 AM

thanks ezany….

Reply

JJ October 11, 2012 at 1:01 AM

ezany, thanx again n again…

Reply

Gegurl October 11, 2012 at 1:02 AM

Terubat sudah rindu kat episod 27…tq ezany.. zzzzzz time!!! :)

Reply

Cikgu Zawiyah Jelesss October 11, 2012 at 1:05 AM

makin lama makin terusik hati si ain ni. next episode…xsabar dah nak tgk ain lembut hati :)

Reply

dee October 11, 2012 at 1:10 AM

dah jadi ketagih dgn drama ni.. tp yang pastinya endingnya best… hehehe.. xsabr nk tgk episod2 akan datang.. haih..lama lagi ke nk habis.. xsabar nk tengok aksi2 romantik am & ain.. best!!!

Reply

dee October 11, 2012 at 1:10 AM

tq ezany-kun..

Reply

Wadah Sakura October 11, 2012 at 1:33 AM

thanks Ezany-kun for upload….<3
to mr.Engineer semoga bertemu hawa yang dicari..amin =)

Reply

Hannah Damia October 11, 2012 at 1:35 AM

makin lama cite ni makin best. kalo tgk cite ni, rs x nk berkelip mata, takut tertinggal hehehe

Reply

nini October 11, 2012 at 1:36 AM

thanx a lot ezany:) terharu la tgk episod2 kat tanah suci ni..

Reply

Che La October 11, 2012 at 1:44 AM

Thanks yer ezany..coz upload citer ni…best sgt.
En Engineer betul2 mencari jodoh…bagi ler details sket..mcm umur..ker
asal mana..hihi…semoga cepat bertemu pasangan..ameeen..

Reply

mantan awek johan yg masih hidup October 11, 2012 at 1:57 AM

terima kasih ezany kerana mengupload drama ni. seronoknya bangun tido kul 1.30 tengok dah ada..

Reply

atyalis October 11, 2012 at 1:59 AM

Thanks ezany …. dapt tgk ulang2 episod lps2 walau time kuar pun … buat Mr engineer moga cpt2 btemu jodoh ….

Reply

lijah October 11, 2012 at 2:12 AM

wah, dah mcam2 watak dlm cite yg keluar, tak ada ke yg nk jdi along ke, kak ruby ke atau kak azah…he he he he.. itulah penangan AH. terbawa2 kedunia realiti ……

Reply

atyalis October 11, 2012 at 2:22 AM

Hahahahaha a,ah betul tu semua watak dah kuar

Reply

Dahlia(fx) October 11, 2012 at 3:11 AM

Astagfirullah-Al-Azim kenapa lah Adam boleh terlupa nak call Hawa sebab dah berjanji itu lah sebab nya susah nak berbaik hmmm memang lah senang nak minta maaf tapi Adam kena berusaha lebih sebab Hawa dah lama merajuk tu huhuh…Memanglah episode sampai 80 baru tamat sebab Adam kena betul2 tunjukkan ‘commitment’ untuk mendapat kasih sejati Hawa…saya dah baca novel 2x sejak Ahad lepas tapi nak tengok juga drama nii baru cam ‘real’ heheh

Reply

Miss Clerk October 11, 2012 at 4:01 AM

setiap episod penuh debaran………. alhamdulillah dah ada perubahan nampaknya kat hati ain……… hati pempuan ni lembut, kalu marah tu kejap je……kalau kena pada cara pujuknya mesti ok punya lah. tq ezany-kun……..

Reply

Aku Kak Ruby October 11, 2012 at 6:13 AM

pergh..gila ar tgk ADAM DAN HAWA ni..kalau bleh aku nk je suruh astro tayangkn seminggu 7 kali sejam sehari…mcm x puas tgk..kejap sngt…buat cd ker mcm cerita2 korea..bleh tgk ulang2…ni smpai Januari thn dpn plak tu
nk abisnye…dh ler hati aku x senang nk wat keje bile nk kene tggu ADAM DAN HAWA..sebab rumah aku ade beyond jer…hd xde..nk kene langgan lg…ape la kan ASTRO ni….uuuwwaaaaa…..

Reply

tukang tengok October 11, 2012 at 7:06 AM

dalam cite ni happy nyer sikit jer…

Reply

Dee October 11, 2012 at 7:08 AM

Korang asyik ingat Hawa je..watak aku korang lupe ker..hehe

Reply

hyg October 11, 2012 at 10:04 AM

Buat masa ni Dee x de scene, tunggu dulu ye…Dee pun vogue jgk cuma gedik je terlebih he..he..

Reply

Aku anti Johan October 11, 2012 at 7:10 AM

Haaa amek ko Johan..bila ain sebut jumpa adam mukriz

Reply

Sabariah October 11, 2012 at 7:53 AM

WOW…yg pling ditunggu bila dah dgr Am lafazkan..Ain isteri saya…YESZZ!..

Reply

adeq October 11, 2012 at 9:38 AM

suke jugak part tuh… :)

Reply

Cik Ted fan October 11, 2012 at 9:20 AM

syahdu giler crt nih…huhu…suke AA..
~mr. engineer, masih mencari lagi ke? nk kenal buleh? hehehe ;)

Reply

Mr. Engineer October 11, 2012 at 8:28 PM

boleh, tq sbb sudi knl

Reply

cik ted fan October 16, 2012 at 10:19 AM

mr engineer, bgla email address. blh add YM..hehe

Reply

CHEQTA October 11, 2012 at 9:46 AM

BEST…..BEST…..BEST

Reply

marique October 11, 2012 at 9:54 AM

Layan………..Am sangat penyabar …Ain pula ego tak habis2x :( Nak sangat tengok mereka berdamai….so sweet when their together :) Saya rasa Si Johan tu patut dipadankan dengan Azie je…..anyway TQVM Ezany 4 upload this drama :)

Reply

yanie October 11, 2012 at 10:17 AM

tq ezany….dpt gak la sy mengikuti cerita ini…tq byk2

Reply

azie October 11, 2012 at 10:51 AM

apa pun tahniah pada pelakun2 yg telah berjaya membawa watak masing2. bukan senang bermain dgn emosi. nanti kita vote agar cerita ini menang anugerah…. leh x

Reply

aezar October 11, 2012 at 2:03 PM

Tapi susahlah, orang asyik tengok kecantikan luaran je. Mase Adan Hawa baru keluar, dasat gak NN kena kutuk.. beristighfar je baca komen2 tu. Siap persoalkan pilihan penulis novel lagi. Walhal karektor Hawa nilah ramai org leh relate. Apepun, memang suka tengok drama ni since the 1st episode. Thanks ezany.. you ROCK.

Reply

hana October 11, 2012 at 11:31 AM

semakin ikut cerita ni semakin teruja.tahniah Am dan Ain, do the good job. getar jiwa dalam dada.akan terungkai jua.subhanallah. ..maha suci Allah muga cerita ini dapat beri pengajaran dan buka hati hamba2 Mu untuk mejadi tetamu Mu.

Reply

Azilamahat October 11, 2012 at 12:42 PM

Geram tengok si hawa….suka ckp suka…. tp lakonan kat Mekah tu teruja sangat tengok..

Reply

imhaf October 11, 2012 at 1:32 PM

ade kawan opis ckp tgk muka adam mukhriz pun dia dah nak start nangis…..huk…huk…huk…A&H28

Reply

ariesya October 11, 2012 at 5:01 PM

drama yg buat ku jth cinta tnpa knl, tnp tau sapa

Reply

kak ruby October 11, 2012 at 7:35 PM

kuar juga airmata tgk episod 27..yg last2 dialog masa Am bg hadiah Tasbih dgn Ain..’ SEPUTIH HATI AM DENGAN AIN”…

Reply

Nur October 11, 2012 at 11:20 PM

Ezany…dimana anda? saya sedang menanti episod 28..hehe

Reply

kakyam October 12, 2012 at 12:30 AM

johan mmg dpt kt azie nnti…oooppss! dh terbukak rahsia…ini la penangan baca novel dulu, baru tgk kt tv. bkn apa, x sabo tggu cite kt tv, lambat bebeno…mmg best cite ni – novel ngan tgk tv sama jek tp tgk tv lebih real & feeling…x mcm cite ombak rindu, bnyk beza novel ngan cite filem…

Reply

dianza October 12, 2012 at 11:38 AM

saggup die bg fone no. semata2 nak cari hawa die ye..hehe takpe2 kita sbg manusia mmg kena usaha mencari tak boleh tggu dia datang bergolek kan..insyaAllah….ada lah jumpe tu nanti…

Reply

kak cham October 12, 2012 at 9:58 PM

you all perasan tak dlm episod 27 ni….. masa Am rukuk ..tgn dia kat mana/?/betis atau lutut???

Reply

Jasnita October 13, 2012 at 1:07 AM

Am pakai jubah, tak nampak kaki, so kita tak tau tangan dia kt lutut or betis bila dia rukuk…knape?

Reply

Dieana October 13, 2012 at 12:32 PM

seronoknye bila hawa dah mula suka kat am…sungguh pun hati dia keras..akhirnya akan lembut juga utk terima am…so sweet…xsabar nak tengok episod akan datang…ezany jgn lupe upload yea..kat rumah sewa saya xde astro..hehehe…

Reply

cik_ted October 15, 2012 at 10:20 AM

nape xley tgk episod 27 nie ?? xde vdeo kuar pon

Reply

ann.ayie October 15, 2012 at 10:35 PM

bukan episode 27 ja…..suma episode x leh tgok ..napeh ni….?

Reply

ezri October 15, 2012 at 10:44 PM

thanks ezany

Reply

Lara October 17, 2012 at 10:32 AM

Cuba lah Ain dengan explanation si Am , eeeeeeee

Reply

aieman fatihah December 5, 2012 at 4:40 PM

ishh ,stress la……nape tersekat arr???? tlg la……mungkin internet aq kot…ok la…sbnarnye nk ucapkan terime kasih sbb tlah upload…klau tidak hmm leh la nk tgk……tq… :)

Reply

boy March 5, 2013 at 1:32 PM

babinye cte…bodo…xlogik langsung cite…..ad org ensem playboy kaye lak 2 nk tgu sampai btahun2 pasal seorg pompuan kampong yg xcantek….dah la xcantek org pujuk bkn men sumbunk lagi…..klau aku jadi adam dah lame dh aku tendang jew muke pompuan 2….pengarah cte ni pown same jew bodo…..ambik la heroin cantek cket…bole la aku caye tgu lame2….sial nye pompuan

Reply

yonggie March 26, 2013 at 7:51 AM

hai Ezany..ma kasih banyak2, disebabkan ezany saya dpt tgok drama ni anytime anywhere..maklumlah, wanita bekerja and berkeluarga ni bukan tentu masa tgok tv..apa pun, God bless you dear sbb da buat ramai peminat Adam&Hawa gumbira :)

Reply

Leave a Comment