Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 28 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 28

Jika ada ruang antara mereka, Adam akan cuba sedaya upaya mempertahankan haknya iaitu Ain Hawani masih isteri dan akan tetap menjadi miliknya sampai bila-bila. Situasi tersebut membuatkan Ain semakin kurang selesa dan mula merasa mual dengan sikap Adam sebegitu rupa.

Isu rumahtangga masih menjadi topik utama pergaduhan mereka dan Adam masih menganggap mereka masih suami isteri yang sah walaupun telah berpisah lama sejak 8 tahun yang lalu.

Namun Adam masih cuba yakinkan Ain, kasih sayang dan cintanya pada Ain makin berkembang hari ke hari dan tidak sanggup kehilangan Ain lagi.

Video Promo Adam & Hawa Episode 29 – 32

Adam & Hawa Episode 29

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 11 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 27 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 22 | Youtube

{ 181 comments… read them below or add one }

JJ October 11, 2012 at 2:22 PM

sabar menanti episod 28… thanx ezany atas usaha anda…

Reply

azua October 11, 2012 at 2:29 PM

waaaa..hari ni tngok page FB ‘adam & hawa’ semua video yg admin nya dah download semua kena tarik balik.

huhuhu..hrap2 Ezany masih bole maintain upload cam biasa..aamiin

Reply

adamfan October 11, 2012 at 6:38 PM

nape? pihak astro yg tarik ke or penerbit?

Reply

azua October 11, 2012 at 3:15 PM

Pastu ada la..hamba Allah yg berniat baik bg link ni dlm FB tu..uwaaaa..hrap2 blog ezany masih dilindungi..aamiinnn

Reply

JUJU October 11, 2012 at 3:21 PM

wa..eps28 nampak ain dah jatuh hati dengan am. bestnya. TQ ezany, pls dont stop downloading ye.

Reply

apalaaa October 11, 2012 at 4:06 PM

aduhhh.. kalau kat sini pun kena tarik balik video ni.. mmg frust menonggeng la mak cik.. nak harap subscribe astro HD jgn harap la.. kena mintak jasa baik kawan2 yg ada HD kt tempat keje la pulak..

Reply

AishAishah October 11, 2012 at 4:10 PM

eh Ain pakai iphone 5 ehh? :)

Reply

Mak 4 Hawa October 11, 2012 at 4:54 PM

Kena tarik balik video yang diupload Ezany kun? Ya kah? Kenapa pulak? Malam ni kan ada episod 28, jangan pulak tak boleh upload, sedih dan frustlah kami semua. Tadi saya tonton boleh, ni dah tak boleh kah? Alamak, janganlah marah kepada peminat A&H yang setia ni semua ya, please. Benarkan kami menonton lagi ya.

Reply

aisyahhh October 11, 2012 at 4:55 PM

sweetnyerrr..

Reply

niaz October 11, 2012 at 5:13 PM

kat astro on the go pun boleh tgk

Reply

NUR KASIH October 11, 2012 at 5:19 PM

TERIMA KASIH BANYAK2…TIAP2 PAGI STI TAK SABA NAK TGK BLOG AWK NI….1 OFIS DUK TGK SAMA2….THANKS 4 EVERYTHING….

Reply

zaynn October 11, 2012 at 6:55 PM

wah..dah episod 39..tk lama lg abis la ni..

Reply

azua October 11, 2012 at 8:48 PM

yg kena tarik balik tu bukan dr blog ezany tp dr fanpage FB ‘adam & hawa’..bole baca kat situ..

x pasti sbb apa tp ni yg admin dia tulis :

“Assalam dan selamat pagi. Maaf semua, segala link episod Adam Hawa yang pernah dan telah diletak di sini terpaksa ditarik balik. Arahan dari pihak atasan. Harap maklum.”
komen2 smp 617 so far yg mmng sedih m x puas hati..cian kan

Reply

azua October 11, 2012 at 8:49 PM

zaynn : cite ni semuanya smp episode 80..so jauh lagi..huhuhu jenuh

Reply

Lin aLiSa October 11, 2012 at 10:06 PM

yup….td tgk kt fb adam & hawa pon ramai yg komplain….pihak admin dia terpaksa tarik semua link sb dh kene amaran….so terpaksa la tarik….astro mmg bijak….& kejam…tp nak buat macam mana….bussines is bussines….tp kesian la kat kami yg tak ada astro Mustika HD ni….harapkan link yg di upload je….sb saya mmg download setiap episode…baru puas ati tgk…hope dpt download sampai episode 80….

Reply

NISA October 12, 2012 at 10:36 AM

Salam…camne awk donlod yer? Sy x reti ler plak..asik dok tgk on9 jer.. Ajar bley???

Reply

daniabelieber October 11, 2012 at 10:36 PM

Ezany, boleh tengok lagi tak kat sini? Upload k? Ezany, boleh tak tgk episode 28 ni?

Reply

ati October 11, 2012 at 10:45 PM

Ezany ur the best :)

Reply

mamacute October 11, 2012 at 10:49 PM

x sabar ni nk tgk episod 28……..tq ezany :) )

Reply

ati October 11, 2012 at 10:53 PM

Nak tengok nak tengok episod 28 pls pls pls……

Reply

Fauzi student@peminat Ain October 11, 2012 at 11:04 PM

harap2 dapat tengok episod seterusnya kat sini

Reply

lyana cyunk October 11, 2012 at 11:05 PM

episod 28 tak di upload lagi ekk ? xsaba nak tengok nihh :D

Reply

dina October 11, 2012 at 11:08 PM

x sabarnya nk tgk apa yg akan berlaku dlm episod 28 dankesudahannya

Reply

Sabariah October 11, 2012 at 11:11 PM

Ye la..tak sabaq…apapun lakonan Heronya MANTAP!!!TQ Ezany atas usaha murni anda…

Reply

Kab B October 11, 2012 at 11:21 PM

Tqvm Ezany…………terus kan usaha anda….

Reply

Nurul October 11, 2012 at 11:21 PM

Harap dapat upload yer…menanti dgn penuh harapan ni…tima kaceh

Reply

Yanti October 11, 2012 at 11:26 PM

Fuh, terlepas tgk episod 28 ni tadi.. – Chaiyo2 Ezany… kalau blh, x payah la bg link kat FB tu.. kang semua kena block.. uhuhuh!

Reply

dee October 11, 2012 at 11:32 PM

pukul berapa agaknya nk boleh tgk ni ye.. harap2la xde masalah.. mcm xsabr la nk tengok episod ni..

Reply

adik adam mukriz October 11, 2012 at 11:46 PM

camno dah ado lum nieh…

Reply

nana October 11, 2012 at 11:51 PM

cpt la upload…x sabar nk ngok..

Reply

aprina October 12, 2012 at 12:05 AM

mcm xde je…….

Reply

lieza October 12, 2012 at 12:09 AM

mana nie x sabar nak tngk kesambungan nya pls….

Reply

lieza October 12, 2012 at 12:21 AM

huhuhu….mana2 sedih nya dah x pasang astro nak kena pasang ke….tak nak lah x mampu..hari2 citer ulang jer…bila x bayar sebulan dah call bg warning suruh bayar…baik x payah pasang..huhuhu tapi nak tngk drama adam dan hawa…..

Reply

NANz October 12, 2012 at 12:11 AM

Smlm masa nie dah upload ep 27…napa ari nie lambat
Ezany bz tgk bola eh…ATM dgn LNS

Reply

Murad Karim October 12, 2012 at 12:11 AM

woi cepat la!!tunggu pa lagi..

Reply

bedadotdot October 12, 2012 at 12:22 AM

jgn la mra ezany..mngkin ezany ade hal kot..kte sba jew la ye..insyaallah t ezany upload la 2..

Reply

faridah October 12, 2012 at 12:29 AM

ko ni memang gangster ke? ganas semacam je tp ada hati jugak nengok citer2 cam ni ek?

Reply

Murad Karim October 12, 2012 at 12:31 AM

tengok nama aku pun dah gangster.sape xkenal aku?semua KL kenal aku!!

Reply

hafiqain October 12, 2012 at 1:23 AM

dalam hati ada taman… ngahahaaha…

Reply

adeq faizal October 12, 2012 at 12:12 AM

ezany….episod 28 please…..lmbtnye….

Reply

aush October 12, 2012 at 12:13 AM

xsbar nak tgk nie..

Reply

apell kajang October 12, 2012 at 12:13 AM

malam ni Mr engineer x de ke???

Reply

Mr. Engineer October 12, 2012 at 12:55 AM

Ada ni bang, mata ngantuk dah dok tunggu EP28.
Layan tidur lagi sedap dari A&H sebenarnya muehhehe

Reply

TejaWafa October 12, 2012 at 12:55 AM

dia dh jumpa calon kot ;)

Reply

Mr. Engineer October 12, 2012 at 12:58 AM

belum lagi, tak semudah ABC nak cari calon ni Cik Puan Teja Wafa

Reply

Azieyah October 12, 2012 at 1:03 AM

sabar je la Mr. Engineer..:’)

Reply

atierah October 12, 2012 at 12:14 AM

Ezany hari nii lambat upload kew………tak sabar laa.hope everything is fine.amin

Reply

humaira October 12, 2012 at 12:15 AM

..huhu..sok shift pagi..tapi still tak tdo tggu episod 28..

Reply

Aaa October 12, 2012 at 12:15 AM

Mana ni…Tak de kot ni…biasa ada ‘tengah upload’

Reply

bedadotdot October 12, 2012 at 12:17 AM

npe hari nie xdw pon tulis tgh upload…jgn la ckp da xley upload sdey nye xdpt tgk adam mukhriz dan ain hawani da

Reply

nur October 12, 2012 at 12:18 AM

lmbtnyee..dpt uplod x niii??x sbar nk tgok..pe pn tq ezany cz sush payah uplod smua nii…

Reply

noreen October 12, 2012 at 12:19 AM

terbaikkkkk arrr

Reply

Peminat ain October 12, 2012 at 12:20 AM

Maknanya tuan tanah lum upload lg ke? Oh tidakkkkk!
Xleh tdo ni ha…

Reply

pinky... October 12, 2012 at 12:21 AM

mr engineer..where are you??hihii..

Reply

Mr. Engineer October 12, 2012 at 12:31 AM

im here mis pinky :)
looking for ep28, but looks like no latest uploading to here.
shall we fren? hehe

Reply

NANz October 12, 2012 at 12:21 AM

Upload pls…dah nak tido nie…esok masuk pagi…pls pls pls

Reply

nur azira October 12, 2012 at 12:22 AM

tak sabor nak tgk epsd 28…..pls….pls upload….

Reply

NANz October 12, 2012 at 12:22 AM

Sorotan ep 28…muka Johan…benci benci benci

Reply

shafira October 12, 2012 at 12:24 AM

upload episod 28… xsabar dh ni

Reply

Am Jr. October 12, 2012 at 12:24 AM

Astro dah block daaaa…berjumpa di keluaran VCD stelah tamat episod 80 fufufu…

Reply

NANz October 12, 2012 at 12:25 AM

Dah ngantuk…bobok dulu…A&H fr breakfast 2moro

Reply

NANz October 12, 2012 at 12:27 AM

Am Jr: Ia ke? Nie lah harapan kami di sini…setia menanti eps seterusnya

Reply

NANz October 12, 2012 at 12:29 AM

Di istana batalku…Zzzzzzzzzzzz

Reply

Gegurl October 12, 2012 at 12:30 AM

Harap2 ezany upload la jap lg…mcm takde je episod 28 ni…tidak!!!!!

Reply

bedadotdot October 12, 2012 at 12:30 AM

kenape ramai yg mencari mr.engineer nie..hehehe

Reply

Adam Haris October 12, 2012 at 12:32 AM

kalau korang sume nak tau, Mr.Engineer tu adalah ezany..:)

Reply

bedadotdot October 12, 2012 at 12:45 AM

yeke tpu la

Reply

Mr. Engineer October 12, 2012 at 12:57 AM

tiada kaitan samada dengan yang hidup atau pun yang mati dgn ezany.
tq, im the only one. muehehe

Reply

hafiqain October 12, 2012 at 1:19 AM

kenapa rasa telahan 2 mcm betul sbb ezany mncul dia pn muncul…hihihii..apakah??

Reply

Mr. Engineer October 13, 2012 at 8:22 PM

Tidak sama sekali. i do not have time to record and upload all the videos in here :)
that’s why i’m here to look for every episode eventhough my astro subscribed to Mustika HD channel.

Reply

mama adam October 12, 2012 at 12:34 AM

kwn2, xpyh la bg link blog ni kt fb A&H… kn xpsl2 kne blok jgk …huwaaaaaaaaaaaaaa..

Reply

NANz October 12, 2012 at 12:39 AM

Oh tidakkkkkk!!!!

Reply

Mat kole October 12, 2012 at 12:34 AM

Cepat la x sabor dah nihh…..

Reply

Am Jr. October 12, 2012 at 12:35 AM

Layan lpas Subuh esok..itupun kalau ada…rasanya
Takda dgr berita sbb Astro dh tukar saluran ke HD protected version fufufu..

Reply

kak zah October 12, 2012 at 12:36 AM

lenguh dah tgn duk refresh…en ezany dh tdo kot ;(

Reply

ctmaisarah October 12, 2012 at 12:37 AM

alaa…ezany, cpat la upload..plisss…sy dh la kne tdur awl ni..esok nk brcuti plak..kene bgun pagi…plisssssssssssssssss………………….pe2 pn thz upload..

Reply

azua October 12, 2012 at 12:39 AM

tu la kte heran sgt…ramai sgt yg bermurah hati bg mcm2 link kat fanpage FB AH tu…sah2 le yg admin nye ada kena mengena ngan astro..huhuhu..sedih lah..:_^

Reply

edina October 12, 2012 at 12:40 AM

ada, x der, ada , x der.. ada lerrrrrr huhuhuhuhuuuuuu setia menunggu ni..

Reply

Effa October 12, 2012 at 12:41 AM

Hai…Gd nitezzz..kita mimpikan ep 28 je larr…

Reply

ct October 12, 2012 at 12:45 AM

mohon kerjasama semua jgn klik like pada page ni, sbb akan naik di fb..
nanti akan dpt di detect oleh Astro. so website ni akan diberi amaran plak kna trik blik la ape la..
so jgn klik like k? jgn share video2 ni.. kite tgok kt sni & komen kt sni je taw?

Reply

Nurul October 12, 2012 at 12:46 AM

Ni ada ka xda?pnt tunggu ni….

Reply

Lin aLiSa October 12, 2012 at 12:46 AM

ni baru episode 28….belum sampai episode 80 lagi….dh jadi macam2 hal…..mmg menguji kesabaran betul la…huhuhu

Reply

azua October 12, 2012 at 12:50 AM

ye lah ct : tu la kte pun x like..tp full web ni dah terang2 ada yg bagi link kat fanpage FB AH.,

uwaaaa apa2 pun just hope ezany ok2 jek..tp selalu nmpak ezany say ‘tengah upload’ mlm x dek..redha je lah..

Reply

Elle October 12, 2012 at 12:50 AM

Kalau ezany ni lelaki, dia baru lepas tgk bola kot :s

Reply

edina October 12, 2012 at 12:56 AM

ezany… ada masalah ker nak upload? kalau ada just kasi tau we all k.. so kita semua leh zzzzz….
tq ezany..

Reply

aush October 12, 2012 at 12:51 AM

ok bos..

Reply

Nurul October 12, 2012 at 12:57 AM

Dah pukul1 ni…adoi,penat tunggu

Reply

bukan ain hawani October 12, 2012 at 12:57 AM

en ezany ada problem ke nk upload??cer crite sket…agak2 dpt x mlmni?klu x kite nk tdo ni….

Reply

Azieyah October 12, 2012 at 12:57 AM

waiting mode………
ade lagi ke lelaki mcm Am ni kt malaysia…hihihihi

Reply

hafiqain October 12, 2012 at 1:20 AM

ada..tapi da kawin la..hehehe…

Reply

sasha October 12, 2012 at 12:59 AM

Alahai korg jagam risau la..esk mesti ader..insyaallah..naluri I kuat taw..hehe

Reply

ctmaisarah October 12, 2012 at 12:59 AM

plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssss…………………..

Reply

mama adam October 12, 2012 at 1:01 AM

#### baru upload.. dalam pukul 2 siap.. kalau ngantuk tido dulu.. esok siang boleh tengok..

tq2…sanggup tunggu…adeh..cpt la ezany

Reply

bunga October 12, 2012 at 1:02 AM

Dengan penuh harapan menanti ada episod 28 dan seterusnya. Please! Harap-harap ini tak menjadi masalah :D

Reply

nur October 12, 2012 at 1:03 AM

ada mslh ke en. ezany..ramai menunggu ni..sy dah berkali2 rewind episod 27..pls.pls..

Reply

edina October 12, 2012 at 1:03 AM

Tq ezany… akak kena zzz dulu sok anak2 nak pi sek.. insyaAllah sok pagi2 akak tgk.. tq ezany atas usaha tuk kami semua… :)

Reply

Jusmoi October 12, 2012 at 1:04 AM

Best ah ezany … K Kita tido dulu … Sok Kita tgk k … Thank u Very much …

Reply

lovely October 12, 2012 at 1:07 AM

Akan ku tunggu walau kul 2 am pun wahai kawan2…..

Reply

Naz October 12, 2012 at 1:08 AM

the fastest uploder…:D

Reply

nozinordin October 12, 2012 at 1:08 AM

Kul 2am??hmm xkire saye nk tnggu gak..hehe..

Reply

siti amalina October 12, 2012 at 1:08 AM

aduhai…ada x ni…lau x der sdh nya…

Reply

Norain October 12, 2012 at 1:09 AM

baru upload.. dalam pukul 2 siap.. kalau ngantuk tido dulu.. esok siang boleh tengok. — > fuhhh nasib baik. haha. TQ

Reply

hafiqain October 12, 2012 at 1:09 AM

alhamdulillah..blh jgk tgk..baiklah..kita tido dlu..nnti tgk..thank you..^_^

Reply

ctmaisarah October 12, 2012 at 1:10 AM

tq sgt3 ezany..!!!

Reply

muara hati October 12, 2012 at 1:10 AM

slalu mesti ade “tengah upload”…ni xda pon…hmm..hope ade la..excited nk tgk ep 28 nie…

Reply

hezlynn October 12, 2012 at 1:10 AM

Iye ke upload?…setakat 2am..tkde hal….tq2….all fans jagalah kerahsiaan page ni ya agar tk kena blok yer….

Reply

adamfan October 12, 2012 at 2:05 AM

yaaaa……saya sokong……

Reply

ghettovets October 12, 2012 at 1:12 AM

tq very2 much ezany…..plizz sape2 jgn post link kt mana2 or fb…tgk kt sini je….nanti astro detect sume takleh tgk…..

Reply

muara hati October 12, 2012 at 1:14 AM

msti tgk pg nie gak..sok xbley nk tgk kt ofis…sbr menunggu..go..go chaiyok ezany..tq..=D

Reply

cik oshey October 12, 2012 at 1:14 AM

Dah terbayang2 cerita adam hawa episod 28. Excited.. bila nk upload dah lewat mlm begini, xde kew !!! PERASAAN HAMPAAA

Reply

i October 12, 2012 at 1:17 AM

bile nk upload..copek la skett…x soba da aden…

Reply

amal October 12, 2012 at 1:18 AM

hampeeeeeeeeeeee aq arini ezany….

Reply

meen October 12, 2012 at 1:27 AM

kan ezany ckp jam 2am baru leh tgk. Dia tgh upload tu kengkawan… Tidur dulu la. Jgn lupa solat tau…

Reply

azua October 12, 2012 at 1:20 AM

yesszzzz..akhir ezany gi tahu…insyaallah tunggu nya..aamiin. tq10x ezany

Reply

nora October 12, 2012 at 1:26 AM

gi tahu apa azua?? ada ke xde ?

Reply

nora October 12, 2012 at 1:27 AM

ok got it.. million thank you to Ezany

Reply

nieza October 12, 2012 at 1:23 AM

tq Ezany, hanya Allah shj yg dpt membalas jasa anda pd kami2 yg xde MustikaHD ni.. hehehe!

Reply

adam mukhriz nama anak aku...... October 12, 2012 at 1:25 AM

ezany… It’s ok bro, janji tak blok dan leh tgk…. Take it easy… Download pelan2, jgn ada yg missed. Tak pe cik leh tgk sok pagi… Cik pun baru habis baca novel AH mukasurat 344 yg mana johan ada affair dgn azie…. Huhuhuhuhu lega la jugak! Hawa tetap milik adam….i love adam! Sib baik adam mukhriz dah tidor lena…. Ok ezany, take care, sok sy tumpang tengok ok. Jasamy tetap terbaik… Mmg murahlah rezeki awak… :-)

Reply

zura October 12, 2012 at 1:27 AM

Sabar menanti…x kisah kul baper…nasib baik ezany rajin melayan kerenah peminat setia a&h….thanks ezany

Reply

bb October 12, 2012 at 1:28 AM

lerrrr kalau kat Malaysia bolehlah set masa nak tengok. Org kat luar Malaysia ni harap dpt tengok online jer. Frust ni ada sorotan dia jer ni eposide 28. Frust giler ni … kenapa ni???

Reply

MsHeartXera October 12, 2012 at 1:28 AM

da lama follow this blog but today rasa nk comment.. xsbrnya to waiting this episode.thats novel ‘Adam Hawa’ i’ve already read 5x..everyday if dpan bos pun i just dunno lyn this drama..hehe.bru smlm jumpa aron aziz d IFF omg still nk pnggil Mr Am jgk..haha..can’t wait la for every episode..hope this blog will b safe.i’ll try to talk someone frm astro who handle for mustika channel yesterday but he just smiling at me..yeeee…

Reply

meen October 12, 2012 at 1:28 AM

jom…! Dah leh tgk… Thank ezany

Reply

muara hati October 12, 2012 at 1:30 AM

dh dpt tgk…tq ezany..=)

Reply

Kak long ain October 12, 2012 at 1:31 AM

Yes,tq

Reply

Dahlia(fx) October 12, 2012 at 1:44 AM

Thanks Ezany:)…..Suka tengok Adam ngorat Hawa hehe

Reply

bunga October 12, 2012 at 1:52 AM

maknanya ada laa kan cerita adam hawa episod 28 nih??

Reply

JJ October 12, 2012 at 1:55 AM

Selesai tgk episod 28… thanx bebanyak ezany..

Reply

bukan ain hawani October 12, 2012 at 1:56 AM

tq ezany..dh tgk dah..baru blh tdo…

Reply

TejaWafa October 12, 2012 at 2:01 AM

done !! tqvm Ezany :)

Reply

ladylike2805 October 12, 2012 at 2:07 AM

thanks…tgk ni pun sbb terlepas tgk kat tv…mls nak tgu kul 2.30…nite!

Reply

hati lemah October 12, 2012 at 2:09 AM

thank bro,

Reply

adamfan October 12, 2012 at 2:11 AM

kenapa lepas ni episode 39, lak? 29 – 38 nak kena blok ke? plizzzz ezany tell me what happen……

Reply

hezlynn October 12, 2012 at 2:14 AM

Thaaaaaaaank you….dpt tgk gak..dah minum kopi..so bleh layah jap…

Reply

bunga October 12, 2012 at 2:42 AM

Thank You Very Much.. Dah siap tengok episod 28 ni.. Waiting for next :D

Reply

A ahmad October 12, 2012 at 2:49 AM

Millions tks Ezany…

Reply

Salmi Zack October 12, 2012 at 3:31 AM

timakasih…..Ezany – kun

Reply

mak adam October 12, 2012 at 5:22 AM

alhamdulillah, baru selesai tgk ep 28 ni.. Tak sabar nak tunggu isnin depan plak. Time ain tahu am still bagi dia nafkah n tunggu Am balik Msia… Tapi akak harap patut Ain pakai aje lah tudung penuh2 balik umrah… ni nak juga kasi jambul keluar… tq ezany banyak2.. semoga dilindungi Allah dan sihat selalu.

Reply

leez October 12, 2012 at 5:45 AM

Eeeee bestnye episode ni am kata I love u…..I love u la ezany….muahhhh gnite nk smbung tido

Reply

NANz October 12, 2012 at 5:58 AM

TQ Ezany…tak larat nak tunggu mlm tadi…Alhamdulillah bgn pg nie dah ada A&H ep 28…TQ TQ TQ a zillion…breakfast fr 2day A&H ep 28

Reply

NANz October 12, 2012 at 7:39 AM

Thumps up!!! TQ Ezany upload each ep w/o fail…lambat pun takpe…yg penting ada…tak sabar nak tgk eps seterusnya…c u again tgh mlm Senin fr the nxt upload

Reply

edina October 12, 2012 at 8:07 AM

TQ Ezany… akak breakfast ngan AH 28..heheheee …. minggu depan lak smbg… harap2 dpt upload lg nnt… tq again

Reply

binanora October 12, 2012 at 8:21 AM

nape kita x bleh tgk episod 28?

Reply

emma October 12, 2012 at 8:42 AM

Waiting mood….: )

Reply

ain hawani October 12, 2012 at 8:52 AM

lambatnye nk tunggu hari isnin

Reply

nur azira October 12, 2012 at 9:05 AM

tqvm…….dah dapat tgk eps 28…x leh tdo mlm td…x sbor nak tgk..tq sgt2….

Reply

mamacun October 12, 2012 at 9:08 AM

ramai peminat site ni..termasuk saya..TQVM ezany..we all luv ya effort..

Reply

nia wihana October 12, 2012 at 9:51 AM

huhuhu Johan dah jelezzzsss…hilang trus ke’gentlemen’ dia..hehehe amik Azie udah ler ..

Reply

Sha October 12, 2012 at 10:02 AM

Even ada mustika tapi tetap tengok di sini sebab kul 2200 adalah waktu tido. Pagi2 berjemaah dgn ofismate tgk A&H. Balik kang tgk yg recorded plak. Mohon astro cepatkan sikit waktu siaran A&H. Anyway thanks to admin.

For the sake of my time sleep, pls keep on download. Heheheh

Reply

hana October 12, 2012 at 10:34 AM

nice episod. kalau tambah scene, ain padang Am sayu dari tingkap bas lagi best. Am lak bergenang airmata. uhh,mesti meleleh airmata makcik2 yang tengok drama ni. huh…suka tengok Am cakap dengan gerak bibir I love u kat Ain . cayala.

Reply

QyLa October 12, 2012 at 10:35 AM

Thanks ezany sebab upload…*ain dah ada rasa dekat am* wah tak sabar nak tunggu next episod lah :)

Reply

Ms Auditor October 12, 2012 at 10:35 AM

Hye Mr. Engineer

Reply

Mr. Engineer October 13, 2012 at 8:48 AM

Hi Ms. Auditor, boleh kenal?

Reply

lily October 12, 2012 at 11:39 AM

menyampah tengok johan… mendesak sangat… tak sabar nak tgok episod 29 isnin nie… mak ain bagitahu ke tak pada ain agaknya yang selama ni adam mukhriz tanggung perbelanjaan dan nafkah pada ain?
ezany : thanks alot coz hari2 melayan karenah kami semua… kalau xda ezany, hampa lah kami… :)

Reply

adamfan October 12, 2012 at 5:12 PM

setujuuuuuu…….nyampah dah si johan tu…..x sedar dia tu yg kacau isteri orang…..nak kata am pulak…..

alamak….teremo lak…..hehehe….

Reply

pepelpink October 12, 2012 at 11:51 AM

xbest okay! sbb nye xdpt nak tgk eps 28……tension nyeeeeeee…..!!!!!

Reply

zara aina October 12, 2012 at 12:07 PM

ezany, ur effort is much much much appreciated….sgt mengikuti blog u ni…semoga tiada apa yg berlaku sepnjang peng’upload’an drama ini hingga ke akhirnya..Kesian sgt pada kami yg x punya mustika HD / TV HD dan apa2 yg sewaktu dgnnye..mmg mengharapkan blog u ni je…

Reply

sayangibu October 12, 2012 at 12:09 PM

episod 28 adam & hawa benci lihat aksi johan macam memeaksa hawa.pada hal hawa hanya berkawan jer belum ada apa-apa dah nak jelous….geram tul ngan johan.,…apa pun episod 28 ain dah mula sering teringatkan am yang bagi tasbih padanya n sekeping nota warna pink selalu didakap oleh Ain…..best…cute sangat am masa dimekah asyik sms ain…

Reply

sayangibu October 12, 2012 at 12:13 PM

Rasa tak sabar nak tengok hari isnin punya…..episod 29 Johan asyik tanya azie pasal ain kat mekah……geram tol…azie pulak dah mula jatuh cinta n suka sangat ngan amy…..johan semakin cemburukan ain dgn am….minta2 biarlah hati ain banyak sayang kat am…cute sangat amy sms dgn ain…ain jadi tersenyum baca semua sms am…..besttttttttttttt

Reply

dianza October 12, 2012 at 12:10 PM

kalau mr. engineer mencari hawa saya pula mencari adam nye nak yang muka AA juga okay hahahahaha

Reply

Mr. Engineer October 13, 2012 at 8:24 PM

amboi cari muka macam AA melepas la saya takda org nak kawan hehe.
hi dianza

Reply

Miss Lurve October 12, 2012 at 12:23 PM

tak sabar nk tggu senin ni…. rindu nyer dgn Am…..

Reply

dianza October 12, 2012 at 12:32 PM

tak sabar nak tggu dia terima am…tak lama lagi lah ni bunga2 cinta dah ade yeah…..

Reply

Siti saleha October 12, 2012 at 12:34 PM

Hey ain aka hawa….. Yg kau layan si johan tu bakpa haa… Kalu aku…. Tak pandang langsung dia….. Dasar pompuan tak sedar… Belajar pun laki tanggung… Pah tu tak hormat plak…. Meh aku ganti plak ko belakon….

Reply

nOR October 12, 2012 at 1:42 PM

Sweet sgt… Pg2 sblm g keje layan cite A&H. Balik keje pun, layan cite ni lagi.

Reply

abady October 12, 2012 at 2:07 PM

layan adam dan hawa dulu. baru ada mood nak sambung buat research

Reply

jie October 12, 2012 at 2:33 PM

hai siti saleha apa kes marah kat ain

Reply

nia wihana October 12, 2012 at 5:37 PM

best sesangattttttt part Adam ckp “I LOve You” in silent mode dgn wajah yg so desperate with hope ….aduhhhh Romantiknya…….bleh tergolek kat tangga bas tu dibuatnya …huhuhuhu…lebih romatik daripada masa dia playa dgn minah2 sblm2 tue…. tangkap cintan sekejap….wakakakakakakaka… Hubby mmg ckp “I love you” pun tiap2 hari sblm pi keja …..emmmm nak srh dia ckp in silent mode la plak..hehehehe ..*penangan AH*

Reply

Ohrojak October 12, 2012 at 5:43 PM

i loikeeee sgt2..best1. tak sabar tggu episod seterusnya..lakonan nadia and Aaron terbaik..menusuk kalbu..hehe

Reply

ieckazul October 13, 2012 at 12:22 AM

waaa.. nasib baik bleh tgk kat sini… baru 2 bln tak subscribe mustika channel coz’ nak kurangkan bil.. klau ader channel nie pun citer yg sama ulang2.. mekasih kat owner blog yg sudi m’uploadkan.. hee..hee lpas ni jd pgintai setia blog nilaaa…

Reply

zul October 13, 2012 at 12:55 AM

Aku rasa kesian tengok ezany..buat keja2 upload nie…yg korang tak sabar sangat nak tengok ni bikin stress saja kat dia….bole tak bersabar..tak yah emotional sangat….nak cepat tengok pi saja langgan astro tu..kalau kedekut nak langgan tak yah bising banyak2…bagi sikit ruang pada mamat nie nak bernafas…kasi dia semangat semoga terus mengupload semua episode sampai abis….im salute bro nie..KEEP UP GOOD WORK…

Reply

illa October 13, 2012 at 9:32 AM

pasni tak sabar nak tggu saat johan couple ngan azie lak..n saat.. ain panggil am “abang”..thanks a lot to ezany..

Reply

ShaNas October 13, 2012 at 4:12 PM

Thanks a lot ezany…ur site is now on my top list. Best giler nonton AH ni…..

Reply

raini October 13, 2012 at 6:40 PM

thanks ezany

for those yg tak sabar sangat tu bawa2 bersabar
ye bila meminta sesuatu drp org lain. berbahasalah elok2.

Reply

rusnita October 14, 2012 at 12:31 AM

X kisahlah kul brp ezany blh upload, asalkan kt yg xde HD still blh tonton A&H ni. Tkt kena block…. thanx byk2 ezany, tuhan je yg akan bls jasamu.

Reply

mak adam October 14, 2012 at 8:23 PM

dah berjuta kali akak tgk episod 28 ni,… lama sgt nak tunggu senin.. asik ulang je. patut cite ni buat sampai jumaat.. so cuti 2 hari acceptable la..

Reply

rusnita October 15, 2012 at 9:50 AM

Sapa2 blh tlg ajar utk download x? Blh tgk bila2 ms je, kot x tgk on9 jelah. Citer ni best sbb x lari drpd novelnya, cuma beza novel diolah mengikut persepsi ain je, tp drama diolah ikut semua persepsi. Ada byk part yg menyentuh jiwa xde dlm novel, mcm adegan2 am blk kg, hubungan am dgn mama dia, kisah am dgn family ain and byk lg. Lg satu yg best, AA dgn NN sgt bersahaja berlakon citer ni, begitu menjiwai watak. Start episod 19, asyik ngelap air mata je kerjanya. Betul ke ending mcm novelnya? Kot dibuat kejutan ending x seprti novel, ramai yg mkn hati ni. Vcd kena tggu thn dpn ke, lps hbh episod 80.

Reply

nia wihana October 15, 2012 at 3:57 PM

betul tu …budi bahasa amalan kita …Ezany buat keja free x mintak caj pun .. so harap kita semua kena sabar ekkkk ..

Samalah kita MAK ADAM ..bukan episod 28 jer..episod lain pun plg kurang 2x tgk …enjin saya lmbt panas..org dh sibuk2 baru sy nak tgk..last2 ter’addict’ed la plak ..sblm2 nie lakonan AA tak ler rasa ‘menyegat’ sgt….suka tgk muka hensem die jerk …tapi kat AH nie lain lerr …

Reply

siti mariyanti October 16, 2012 at 12:41 PM

ala…np lame2 gambar nye hilang dpt dgr dialog je…dr episod 28…

Reply

Lara October 17, 2012 at 10:46 AM

Am cakap I Love You dekat Ain , AHhhhhhh sweetnya

Reply

Lara October 17, 2012 at 11:13 AM

Cubalah si Ain ni berterus terang dengan semua orang , suka sangat nak berdolak dalih , erghhhhhh !

Reply

BV November 28, 2012 at 3:02 PM

Ombak rindu pun Aaron, Adam dan Hawa pun Aaron yg jadi hero. Sesuai sgt…..Aaron mmg sesuai melakonkan watak2 hero dalam novel.

Reply

Leave a Comment