Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 29

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 28

Sepanjang penerbangan Ain asyik teringat kata-kata romantik sebelum mereka berpisah sebentar tadi. Azie pula masih geram dengan respon yang diberikan Adam bila dia cuba menggoda Adam.

Ain mula merasa lucu apabila Azie tidak henti-henti meluahkan rasa kecewa dan geram kerana Adam langsung tidak melayannya. Pada masa yang sama, Ain mula terfikir apakah reaksi Azie jika dia mengetahui Adam itu adalah suaminya.

Namun ada sesuautu yang membuatkan Ain risau dan perkara ini sering menghantui fikiran Ain yang sememangnya sudah gundah gulana.

Adam & Hawa Episode 30

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 25 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 26 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 21 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube

{ 105 comments… read them below or add one }

NANz October 15, 2012 at 6:21 PM

Tak sabar nak tonton ep seterusnya

Reply

mizkontot October 15, 2012 at 7:06 PM

tak sabar nk tengok adam & hawa la…

Reply

minat johan October 15, 2012 at 7:48 PM

x sbr gak

Reply

leli October 15, 2012 at 7:55 PM

xsbr la…..

Reply

Isya October 15, 2012 at 8:07 PM

hmm x sbar nk tngok..

Reply

kak zah October 15, 2012 at 8:10 PM

salam. kak zah ada +- 2 jam aje nak tonton a&h you kena tunggu 4 1/2 jam lagi
cian you all. sabar izany mesti upload untuk you all yg tkder astro hd. sorotan ep 29 mcm best jer
happy watching

Reply

hyg October 15, 2012 at 9:02 PM

tu lah kak zah, nasib baik ada insan berhati mulia macam ezany ni tlg uploadkan utk kami,klu tak kesian kami kan…tq very much ezany, we really appreciate it.

Reply

Isya October 15, 2012 at 9:26 PM

btul3..haha..klau x kempunan nk tngok adam dan hawa..

Reply

ima October 16, 2012 at 9:28 PM

betul la……tq very very very very much…… seb bek ade org yg prihatin cam ezany ni….mmg tggu setiap episod…. thanks yeah…..
nnt kalu dah hbs citernye.. ade tak care nak download semua episod tu….
dah kemaruk dgn cite ni plak ha….

Reply

mak adam October 15, 2012 at 9:30 PM

eee tak sabarnya akak nak tunggu ezany upload.. nak stay up la malam ni… upload cepat2 yer..

Reply

MBS October 15, 2012 at 9:57 PM

Hy aku dri brunei, selalu liat dri sini saja thankx to ezany for uploading here hheheh drumah nada mustikahd iatah nasib ada d sini heheh mudah2an ezany sekeluarga sentiasa dlindungi Allah SWT amin…

Reply

ati October 15, 2012 at 10:01 PM

hmmmmm harap ezany dapat upload dengan segera terima kasih :)

Reply

th shereng ump October 15, 2012 at 10:03 PM

tengah tengok adam hawa 29 kat mustika hd skg. hehe

Reply

Iffah Humaira October 15, 2012 at 10:32 PM

Cepat lah upload -__-

Reply

fan a & h October 15, 2012 at 10:35 PM

sorry kalau potong stim you all. i dah tenguk ep 29 jap tadi. Ala ….bermula eps azie n johan la pulak. but Ain dh…. tak per you all tunggu ye..

Reply

Iffah Humaira October 15, 2012 at 10:37 PM

Upload cepat sikit tau. Tak sabar nak tengok ni..

Reply

Eija October 15, 2012 at 10:41 PM

Bila nk upload? Tak sabar

Reply

abady October 15, 2012 at 10:42 PM

ezany, tlg upload cepat sikit blh tak. tak sabar nak tengok. agak2 pkl brp blh tengok.

Reply

ezany jr October 16, 2012 at 4:08 PM

sabar.. sabar.. sian ezany.. dia pun ada kerja lain nak buat. Dia dah tolong upload ni pun dah cukup baik.. biarlah dia selesaikan apa2 kerja dia dulu.. once dia dah upload nnt boleh la kita semua tgk puas2..

Reply

snuraisyahb October 15, 2012 at 10:49 PM

boleh tahan gak penangan adam dan hawa ni..hehe..
MELEKAT habis ..!!

Reply

Miss Lurve October 15, 2012 at 10:55 PM

sambil mnunggu mr ezany m’upload….. layan novel adam & hawa dlu la….. baru masuk page Ain start mengajar di tadika..

Reply

elocose October 15, 2012 at 10:55 PM

Ingat saya jer menantiii…rupa2nya ramai yg maseh menunggu..hehe…tak sbr nak tgk…

Reply

aishahahh October 15, 2012 at 11:04 PM

Ceapaat laaa :( (

Reply

aaron aziz October 16, 2012 at 1:08 AM

x saba jgk nk tunggu yewh
peminat aaron aziz no brpe neyh
just tnyew jewh

Reply

Iza_Lulu October 15, 2012 at 11:14 PM

X sabarnye…

Reply

IMWAN October 15, 2012 at 11:18 PM

apa2 hal, sebelum tgk episod 29, kasik settle dulu kerja. kang dah tertidur.. susah pulak… hai laaa adam, hai laaa hawa…. Ezany, upload lambat2 pun takper… take your time… tak baik laa kan , dah la mintak tolong you uploadkan… nak suruh cepat2 pulak.. tak baik kan…. . What ever time u nak upload, tak kisah, asalkan dapat tengok. kalau u upload esok pagi pun, still dapat tengok jugak. sabar separuh dari iman

Reply

bedadotdot October 16, 2012 at 12:15 AM

betol2 xksh bile pon ezany nk upload jnji dpt tgk..da kire bersyukur sgt2 ezany tlg upload kan tok kmi sume pminat adam hawa nie..thnkz a lot ezany

Reply

Reena October 15, 2012 at 11:22 PM

Aduhai….penantian satu penyiksaan…dasyat sungguh penangan adam dan hawa ni….

Reply

sue October 15, 2012 at 11:26 PM

lmbtnyer upload epsde 29..xsba na tgx

Reply

vanilla2apple October 15, 2012 at 11:30 PM

tq ezany… x sbar nak tnggu esk….para pelakon yang memg pandai berlakon….. menusuk ke sanubari… hehehe

Reply

izmaida October 15, 2012 at 11:31 PM

huhu…..mata ngantuk dh tp nk tgu gk ezany upload ep 29 bru blh tdo ngn lena..
:(

Reply

nurul October 15, 2012 at 11:32 PM

i am waiting 4 u ezany to upload next episode..i really appreciate with u..thanks a lot..

Reply

Mas October 15, 2012 at 11:37 PM

Terima kasih too… Appreciate it very much, rindu cerita2 melayu… boleh jugak i watch walaupun in Chile! Muchas gracias!!

Reply

aton wonderton October 15, 2012 at 11:44 PM

meski jejak pisahkan kita….cinta kan bawa kembali….padamu….
(dengo lagu ulang2 nak ubat kerinduan sementara tggu upload)

Reply

Ida October 15, 2012 at 11:46 PM

Ezany thanks for ur efforts…x sabar2 nk tgk nih…

Reply

azua October 15, 2012 at 11:49 PM

yeaaaahhh..ezany tengah ‘uploading’…tq10x ezany. Aamiin2..alhamdulillah

Reply

zaza October 15, 2012 at 11:51 PM

xsabarnye…. tp frus gak line xbrapa clear… sekat2 pon lyan jgk heheh

Reply

amal October 16, 2012 at 12:06 AM

faster pleaseeeeeee..hahahah

Reply

kucing gemok October 16, 2012 at 12:06 AM

Tq Ezany krn mengupload without fail…. muahhhhh lah…

Reply

akfa habeeb October 16, 2012 at 12:10 AM

oohhhhhh adam hawa…mengapalah aku rasa macam digam2 denganmu….kesiannya assignment ku yang berlambak2…..ohhhhhh ezany…….tanpa kau, siapalah kami yang takder astro HD ni….teqiuuuuu

Reply

zaza October 16, 2012 at 12:20 AM

tq ezany…:)

Reply

nurul October 16, 2012 at 12:32 AM

thanks ezany..akhirnye dpt jugak tgok setelah tgu dr td..

Reply

bedadotdot October 16, 2012 at 12:36 AM

kpd peminat adam hawa ezany da selesai upload adam hawa episod 29…sume da bley tgk episod nie da..selamat menonton sume..tq ezany..:)

Reply

niza_emay October 16, 2012 at 12:41 AM

tq..nk tggu esok pulak….

Reply

Gee cantik October 18, 2012 at 3:34 PM

Boleh tak adam dan hawa buat dvd terus senang nak tengok

Reply

Mak Anjang October 16, 2012 at 12:42 AM

terima kasih ezany…semoga izany sihat dan selamat dunia akhirat….. tak sabar nak tunggu esok pulak…

Reply

aton wonderton October 16, 2012 at 12:44 AM

tq2….tersekse nak tggu sok pulak….

Reply

nini October 16, 2012 at 12:44 AM

thanx ezany:) awal dpt tgk mlm ni…hehe..thanx a lot for the efforts..

Reply

mai October 16, 2012 at 12:45 AM

huh..dh tgk ep 29..lega!…..tapi kan ep brape la agaknya Am & Ain akan brsatu??? lembap sgt!!

Reply

Yonne October 16, 2012 at 12:46 AM

Tq ezany..love it…haraP2 maintain upload smpi finale episod yek…:)

Reply

Yonne October 16, 2012 at 12:49 AM

Aton..samelah kita..x sabar nk tunggu esk..umah xdak astro..tgk online jela…
Ezany mmg best….!

Reply

yang setia menunggu October 16, 2012 at 12:50 AM

best best….tp episod ni xde scene ain dgn adam….
apa2 pun tq ezany…

Reply

JJ October 16, 2012 at 12:51 AM

tq ezany…

Reply

Ninz October 16, 2012 at 12:57 AM

Tq ezany, tak sabar nak tunggu ep seterusnya…:)

Reply

aa October 16, 2012 at 12:58 AM

alamak..kenapa keluar episod 28 pulak niiii

Reply

izzatyzaki October 16, 2012 at 12:59 AM

ney ep.29 ke 28?so weird…its the same video that i’m just watched…..how to open ep.29?=,=’

Reply

naia October 16, 2012 at 1:02 AM

Ezany.. tersalah upload ke?…..

Reply

bukan ain hawani October 16, 2012 at 1:03 AM

ezany, mana episod 29?ini kan ke episod 28..

Reply

ji October 16, 2012 at 1:05 AM

tu la apsl ni….29 pls..

Reply

ilkarista October 16, 2012 at 1:07 AM

Tadi i dpt tgk 29… but bila refresh jadi 28 pulak….apahal ni.

Reply

million October 16, 2012 at 1:11 AM

Pehal upload episod 28 lg ni? Adoiii penat gile tggu

Reply

aziekawanain October 16, 2012 at 1:11 AM

a’ah ezany slh upload..ala upload la ezany..pleaseee…:-)

Reply

Nina October 16, 2012 at 1:12 AM

nape ep 29 nih same ngan ep 28? ala…nk tgok ep 29.

Reply

nia wihana October 16, 2012 at 1:12 AM

Huhuhu..ezany tersilap upload ker nie…hehehe…ep28 nie…hrp bleh betulkan..setia menanti…thNXs….gudnite…

Reply

juin October 16, 2012 at 1:13 AM

aah kenapa 28???..extd da ni..huhu..:((

Reply

Syida Ahmad October 16, 2012 at 1:14 AM

Ni episod 28 la… Mana episod 29?

Reply

aziekawanain October 16, 2012 at 1:15 AM

ezany please upload..i’m still waiting wlpn esok kne bgn awl keje…hahaha

Reply

Asha October 16, 2012 at 1:15 AM

thankiu ezany for updating Adam & Hawa..
episode ke episode cerita semakin hangat
best sgt2;)

Reply

aziekawanain October 16, 2012 at 1:21 AM

ala ezany msti dh tido xdpt nk tgok dh ep 29..:’(

Reply

Ezany-Kun October 16, 2012 at 1:34 AM

dah betulkan.. silap update code untuk video tadi..

Reply

chelsy October 16, 2012 at 4:27 AM

tq Ezany, u’re the best!

Reply

Aezar October 16, 2012 at 12:56 PM

Thank you so much ezany, may Allah bless you..

Reply

Mr Den October 16, 2012 at 1:28 AM

naper nie ezany…tgh elok elok tengok. tetiba stop. then episod 29 dah x da

Reply

Mr. Engineer October 16, 2012 at 1:43 AM

Selamat menonton semua, susah juga nak cari Hawa yang sesuai dengan jiwa dan raga kita ye.

Reply

bukan ain hawani October 16, 2012 at 1:54 AM

tq..ezany, ni br episod yg betul!ok nk tdo…g.night..

Reply

Salmi Zack October 16, 2012 at 3:41 AM

tq very much Ezany-kun

Reply

chelsy October 16, 2012 at 4:24 AM

hehhehhe…. suka baca u’all punya komen2 ttg AH nih lol..stay tune!

Reply

mummyct October 16, 2012 at 4:37 AM

Thk u so much…
Appreciate ur extra effort to upload each epi…

Reply

rusnita October 16, 2012 at 5:10 AM

hmm, saya pn peminat drama ni, peminat novel aisya sofea jugak. br lps tgk episod 29. ingatkan kita sorang je yang dok tggu scene am dgn ain ni. tapi lmbat la lagi kiranya scene dia orang bersatu, sebab lepas ni hati ain dok jiwa kacau la pulak. kejap suka, kejap marah pada si am. tggu bila confirm johan ada affair dgn azie, ha br ain rs smmgnya am tu utk dia. hehe, ikut dalam novel la. tp drama ni mmg buat i melekat kat dpn laptop ni sebab xde hd. biasa bangun pg kul 5, nk siap2 p ngajar and siapkan breakfast anak2 sblm p sekolah. skrg sejak demam A&H ni, kul 4.30 plak bgn. feeling lbh tgk pg2 ni. btw, tq so much ezany. hope sgt blh terus upload smpi episod 80.

Reply

Mel October 16, 2012 at 6:39 AM

Thx ezany.. Baru nak tgk nih..

Reply

minat johan October 16, 2012 at 9:08 AM

thxs ezany-kun…byk nyer part johan episod ni….thxssss

Reply

ayu October 16, 2012 at 9:13 AM

kenapa episod 29 xdapat tgok ni??? huhu

Reply

iqa October 16, 2012 at 9:18 AM

best nya

Reply

nia wihana October 16, 2012 at 11:00 AM

huhuhu..smlm lps mr.engineer salah upload, frust jap..cer try2 carik site lain..x sangka ada lak jumpe..tgklah kat site tu …kul 2am baru tido…hehehehehe.. hari ni nak layan kat cni plak waktu lunch nnti…lebey baik laynn AH drp mengumpat kan ..biaselah bila pompuan rmai2 kumpul satu meja..mcm2 citer..tak kuasa…

Reply

Mr. Engineer October 16, 2012 at 6:24 PM

Apa yg salah saya upload?sy bukan ezany kun hehehe.
Saya hanyalah adam yang mencari cinta hawa di sini sambil menonton A&H.

Reply

am October 16, 2012 at 11:01 AM

aammmm…… fahaaam taak…!!!

Reply

lil qeef October 16, 2012 at 11:25 AM

ee… ain ni degil tau!! :p

Reply

faridah October 16, 2012 at 12:43 PM

akak nak share komen je… Azie tu baru je balik dari umrah tapi seksi la pulak sampai nampak ketiak keluar dari keter Johan…. isy3…. apa yg baik jadi teladan, yg kurang baik jadikan sempadan iya…

Reply

Kak Bee October 16, 2012 at 12:52 PM

Hi, this drama is getting more and more interesting.
Normally i don’t follow malay drama but this one has that
‘umph!’
Wish my daughter would find her ‘adam mukhriz’ out there!
Thanks ezany

Reply

deqcu October 16, 2012 at 1:29 PM

nape gelap jek episode 29 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….plez tgkkn nape…huhuhu

Reply

hami October 16, 2012 at 2:13 PM

make me smile ^L^
A&H29

Reply

mama muiz October 16, 2012 at 3:46 PM

hari nie ntah brape kali tengok cerita nie…aiyakkk windu….

Reply

honey October 16, 2012 at 4:15 PM

Hmm. tak sbr nk tgk episode yg seterusnyea XD

Reply

azie October 16, 2012 at 4:33 PM

Alahai x sabar nak tnggu episod kat rumah Adam…..seronok nya ramai yg sama feeling nonton cerita ni. saya pun bukan minat sgt. tngok drama…tapi cerita ni buat saya gundah gulana…hi….hii

Reply

mak adam October 16, 2012 at 4:39 PM

scene ni tak de citer adam n hawa.. banyak focus johan je.. boring.. harap malam ni dorang jumpa kat epot..

Reply

edina October 16, 2012 at 5:32 PM

napa x leh nak tgk episod 29 yek??

Reply

abady October 16, 2012 at 6:38 PM

baru habis tengok episod 29.episod mlm ni am dah nak blk m’sia.

Reply

ida October 16, 2012 at 8:37 PM

saya pun xleh tgk jgk episod 29 nih..

Reply

rica October 16, 2012 at 11:40 PM

ezany…awat dailymotion ni asyik wat hal..i selalu x dpt tgk….nape ek

Reply

joker October 17, 2012 at 1:48 AM

hmmmmm … ain2 … smpi bila la nak keras kepla,,, xsalakn kita memaafkan seseorang itu .. semua manusia melakukan kesilpan …

Reply

srie October 18, 2012 at 5:04 AM

tolong….nape x leh tgk episod 29 ni? dr smlm try…pls…help me…

Reply

eyna October 19, 2012 at 9:11 PM

kpala batu btl la ain ni….

Reply

hafiz November 2, 2012 at 11:42 PM

mcm mne nk download cita ni?

Reply

sue December 6, 2012 at 7:28 AM

baru nak try tengok cerita A&H ni….member kata syok….lebih kurang sama je dengan kisah hidup aku….kecewa, merana, makan hati semua dah rasa….cuma tak mati je….ha…ha…ha…

Reply

sue December 6, 2012 at 7:32 AM

kadang-kadang kena jadi kepala batu…..baru ada maruah….tak de org kata kita terhegeh2 macam perigi cari timba……baru orang rasa tercabar….

Reply

Leave a Comment