Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 33

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 32

Ain tidak dapat mengawal perasaannya sehingga dia menitiskan airmata kerana tidak sangka dugaan yang datang menimpa terhadap dirinya.

Johan pula sedikit lega apbila Azie memnghubunginya dan memberitahu apa yang telah terjadi namun Johan masih tetap merasakan sesuautu yang akan terjadi terhadap Ain.

Adam pula kini mula menerima hakikat jika Ain bukan lagi jodohnya. Namun ada sesuatu yang dirancang oleh Maria untuk Adam dan Ain. Tetapi Adam tidak setuju dengan rancangan tersebut. Apakah rancangan yang dimaksudkan?

Adam & Hawa Episode 34

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 32
  2. Video Adam & Hawa Episode 21 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 30
  4. Video Adam & Hawa Episode 24 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 12 | Youtube

{ 92 comments… read them below or add one }

mak adam October 22, 2012 at 5:18 PM

waah! tak sabarnya akak nak tengok malam ni.. am n ain dah stat dating..

Reply

hyg October 22, 2012 at 5:47 PM

Emmm….suka3…..jgn lupa ye ezany….tolonglah kami2 yg xde mustika hd nie….time kasih bebanyak…

Reply

minat johan October 22, 2012 at 8:31 PM

x sabar gak..tgk esk pagi jer nnt

Reply

minat adam October 22, 2012 at 9:55 PM

Tima kasih ezany jasamu dikenang selalu. Tima kasih sbb tolong org cam kami yang x dak astro mustika hd. upload cepat2 ye

Reply

cik lychee October 22, 2012 at 9:55 PM

manelaaa scene yg sweet nyer nehh , bosan ngadap muke monyokk jehh

Reply

Amy October 22, 2012 at 10:01 PM

A ah ye lh tk sabar nk tengok episod mlm ni,Thanks to you ezany kerana tolong upload kn. Eiiii mcm mana lh agaknya kan reaksi am & ain bila brdua2an tu.Emo pulak trkenang masa muda2 brdating dulu…..hepi sgt masa tu.

Reply

hana October 22, 2012 at 10:15 PM

dah ada ke adam hawa ne tak sabar ne nonton

Reply

Mr. Engineer October 22, 2012 at 10:34 PM

Baru lepas tengok 10 min terakhir A&H di Mustika HD. Ada scene yang menarik minggu ni, Am dah tukar BMW dari Lexus lol

Reply

iReNe October 22, 2012 at 10:49 PM

Wuuhuuu…

Br nak ngintai lexus pe adam pakai da tuk bmw… Kak zh punye kot!

Reply

Eda October 22, 2012 at 10:45 PM

Senang kira….ain dan adam….azie dan johan abis citer….

Reply

Eda October 22, 2012 at 10:47 PM

mr.Engineer : memanglah BMW kan dia dah Berubah nak royak wi…

Reply

salina October 22, 2012 at 11:02 PM

lambat lgi ka?xsbar nk tgk nie..cpat laaa…nk tgk niee….plezzzzz..:(

Reply

ati October 22, 2012 at 11:04 PM

Tolong…tolong….tolong dah tak sabar nak nengok episod 33 nie……

Reply

minat adam October 22, 2012 at 11:11 PM

Sabar3 ezany mesti tgh upload tu nak kasi kita tgk. Tp apapun sya pun x sabar nak tgk adan gan ain berdating….

Reply

zienor October 22, 2012 at 11:12 PM

hissk suspen juga ye……

Reply

salina October 22, 2012 at 11:13 PM

ati kita tggu dua smpai tertido..hee..jiwa memberontak dh nie..sabar3..

Reply

minat adam October 22, 2012 at 11:25 PM

aduh x senang duduk nak buat assgment pun tergendala x leh buat lg x tengok adam gan hawa

Reply

ati October 22, 2012 at 11:27 PM

thanks salina kita teman berteman ye…..hee…

Reply

adiaruz October 22, 2012 at 11:24 PM

sy ni baru layan cite ni…hehe..pukul brapa ek blh tgk kat sini…maklumla sy x de mustikaHD….x sabar nak tgk episod seterusnya…

Reply

Cik Misi October 22, 2012 at 11:35 PM

Ade lagi ke Lelaki mcm Am ni….huhuhuh

Reply

salina October 22, 2012 at 11:36 PM

wc :) ..heee ok..

Reply

aton wonderton October 22, 2012 at 11:52 PM

bce novel sementare menunggu….hohoho

Reply

sofia October 22, 2012 at 11:52 PM

jgn lmbt sgt upload episod 33..dh x sbar nk ngok..dh la kt umh xde astro..cme mharapkan ezany upload jew..

Reply

Doubler October 22, 2012 at 11:53 PM

Agak2 mlm ni kul berapalah dpt tgk a& h ni…

Reply

oncee October 22, 2012 at 11:55 PM

Best ep 33 Johan dah stat nak couple ngan azie. So Ain dh tkde pakwe dia kena baiklah ngan am

Reply

nama ku adam October 22, 2012 at 11:55 PM

mana ni upload lg ker

Reply

Adam hawa adam hawa jugak, Allah jgn lupa October 22, 2012 at 11:57 PM

penat dok refresh mana tau dah uploaded.seddihhhhh

Reply

Mama Adam Muhkriz October 22, 2012 at 11:57 PM

ramai dah tak sabar…. sabar ya anak2. ezany tengah fokus tu.hehe

Reply

nur October 23, 2012 at 12:00 AM

salaam to ezany_kun, terimakasih coz rajin meng-upload-kan kami drama adam & hawa.

Reply

minat adam October 23, 2012 at 12:13 AM

nasib la ada orang baik hati cam ezany merasa la kita tgk adam & hawa wlau x dak astro mustika. Terima kasih byak3 ezany

Reply

Adam hawa adam hawa jugak, Allah jgn lupa October 23, 2012 at 12:04 AM

hehe assobarul minal iman.. boleh la kita test tahap kesabaran kita kat sini.. :-) betul tak mama adam hehehehe

Reply

Adam hawa adam hawa jugak, Allah jgn lupa October 23, 2012 at 12:04 AM

*assobaru* correction

Reply

nur aina hawani October 23, 2012 at 12:05 AM

baru lps tgk citer AH di mustika HD. Perasan td sblm nk kuar ngn ain rambut am dh pendek br lps ptg rambut kot…tp bila g beli kain kt jakel rambut am x potong lg…..1 lg 8 th am pakai handphone yg sama…..mungkin pengarah x perasan atau terlepas pndg tp penonton setia sentiasa memerhati…..

Reply

abady October 23, 2012 at 12:06 AM

ngatuk dah. mata tak boleh buka dah. esok la sblm gi keje tengok.

Reply

Adam hawa adam hawa jugak, Allah jgn lupa October 23, 2012 at 12:10 AM

ezanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;-( esok sy kena bangun awal.. nak hantar nenek pegi hosp. saya berharap sgt hehe…

Reply

fyzashila October 23, 2012 at 12:10 AM

X sabarrr ni..

Reply

aprina October 23, 2012 at 12:17 AM

kalau ditggu..lambat kuarnya,tp..masa x tggu…cpt je kuarnya..tension…

Reply

Adam hawa adam hawa jugak, Allah jgn lupa October 23, 2012 at 12:17 AM

give up nanti esok tgok… insya ALLAH salam semua ;-)

Reply

nurul October 23, 2012 at 12:18 AM

menunggu sambil lipat kaen,emmm where are u ezany..i hope u do not make me dissapointed

Reply

mr xy October 23, 2012 at 12:18 AM

excited nk tgu..lame lg ke?

Reply

viachitchat October 23, 2012 at 12:18 AM

xmo riso lha kowg…ezany ttp uplod ..antara cepat atau lambt jer…dia xprnh fail uplod stiap mlm episod adam&hawa…apapun tq so much pd ezany sbb bertungkus lumus rec..edit..convert n uplod tuk kte owg smua…dia x dibayar gaji ouhk…so harap2 yg len bawa besabar sgt2..thank you jgk pd kowg yg snggup menanti ezany uplod crite neyh… salam dn slamat menonton hehe :D

Reply

Kucing Gemok October 23, 2012 at 12:19 AM

En Ezany_kun!!!!!!!!!!!!…………. :-(

Reply

yamieennn October 23, 2012 at 12:21 AM

lambat lagi kaaa????

Reply

adam yg setia menunggu ezany downlod October 23, 2012 at 12:22 AM

rilex rilex semua yer…
SABAR itu indah…
to ezany, take ur time..n thanks a lot

Reply

viachitchat October 23, 2012 at 12:24 AM

harap sabar menanti..uploading video file is still in process…

Reply

bukan ain hawani tp ain alisya October 23, 2012 at 12:27 AM

xpe2…sementara ezany upload, i blh bt keje opis dulu yg xsettle lg..

Reply

viachitchat October 23, 2012 at 12:37 AM

slmt mlm dn slmt menonton…

Reply

b_e October 23, 2012 at 12:40 AM

tq for uploading…

Reply

shamsay October 23, 2012 at 12:41 AM

wah,,,dah ada…tq kun

Reply

Kucing Gemok October 23, 2012 at 12:41 AM

TQ Ezanyyyyy…. :-)

Reply

Adam & Sha October 23, 2012 at 12:44 AM

Thanks Ezany…sayang ezany…sayang adam juga :)

Reply

meen hawani October 23, 2012 at 12:55 AM

still waiting sambil tunggu blueberry cheese tart dibakar…. Tg sabar jugak ni…takut siri lum start cheese tart saya dah habis dimakan mlm2 buta ni

Reply

lia October 23, 2012 at 1:01 AM

tq… ezany

Reply

tips October 23, 2012 at 1:07 AM

saper crew production yg jaga conty.. 1 scene am kluar ngan ain rambut dia kejap pendek kejap panjang so ovious memalukan. big production tp takda org jaga konti. Kesian datin.

Reply

one October 23, 2012 at 1:24 AM

hhehehhe.. tu le pasal……biasalah drama Melayu..mende2 remeh camnih dorang terlepas pandang atau x prihatin sgt…lol

Reply

cahaya October 23, 2012 at 1:12 PM

ala relax la… cube tgok cite Battleship, Rihanna dlm satu scene kejap ade luka, xbrape saat pastu xde dah. kejap ade lipstick kejap lg xde. bende remeh camtu sape pon leh terlepas pndang. xggu cerita pon :p

Reply

TejaWafa October 23, 2012 at 1:11 AM

Tq Ezany…dh selesai tgok ;)

Reply

Suka3 adamhawa October 23, 2012 at 1:19 AM

Pagi sume, baru lepas nonton AH33, suka3..Jumpe lagi episode AH34 ye..hehehe..maceh ezany-kun

Reply

iqa October 23, 2012 at 1:25 AM

tq upload :)

Reply

Gegurl October 23, 2012 at 1:33 AM

Tq ezany, selesai sudah tgk episod 33..barula lena tido ;)

Reply

Dahlia(fx) October 23, 2012 at 1:33 AM

TK Azani…..Haaaa kan bagus tuuu dah mula keluar bersama walau Ain masih ragu-ragu dan merajuk Adam pulak dah mula putus-asa nak menambat hati Ain hmmm nasib laa ada ahli keluarga berpakat nak satukan mereka heheheh

Reply

azlinaa October 23, 2012 at 1:46 AM

thanks Ezany. . .

Reply

adiaruz October 23, 2012 at 1:50 AM

thx ezany..x sia2 tunggu dpt gak tgk ..baru senang ati nak marking paper..hehehe….thx a lot….see u tomorrow nite…gd nite..

Reply

Salmi Zack October 23, 2012 at 1:56 AM

tq….Ezany – kun

Reply

minat johan October 23, 2012 at 4:50 AM

thxs ezany-kun…baju keje johan formal sangat la…

Reply

iReNe October 23, 2012 at 5:31 AM

Tq ezany…. Penye laaa penat n tdo awal… So bgn awal pg ni tgk AH.. Heheheh…

So sweet Ain nk gak kua temankan Adam.. Tp mcm xbest sorotan 34 tu Ain mcm degil balik sound Adam kate pasni jgn mintak dia teman.. Alerr….

Xpe ahh.. Tbc tonite…

Reply

mak adam October 23, 2012 at 6:14 AM

episod yang best ! tapi citer azie ngan johan pun melambak2… saje nak panjangkan citer… buat lah scene am n ain panjang2… tak de pun buat pilih2 kain lama2.. ni terus bayar jer,.. dalam buku decsribe lebih.. ini kisah johan je ditambah2.. boring tul!

Reply

rusnita October 23, 2012 at 6:24 AM

thanx a lot ezany. br lps tgk A&H, tengah siap2 nak gi sekolah and anta anak2. em, x sbr nak tgk episod mlm ni. rsnya ain terjumpa johan masa dia keluar shopping dengan azie, so yang am tgk ain dgn johan tengah dinner tu secara x sengaja la kot. bukan on purpose… and azie plak p toilet. ha, best jer reka citer sendiri. mmg x sabar tggu ain betul2 dpt terima am, tapi since dah berkali2 dok bc novel bolehlah la lagi menunggu. hehe..

Reply

ladysyaz October 23, 2012 at 8:20 AM

pe lah sambungannya mlm ni…. lambat betul nak tunggu… sweet sgt tgk adam n hawan nak couple semula… best… best… best… johan ngan azie pon sweet jugak.. hihi…

Reply

liah October 23, 2012 at 9:09 AM

jutataan terima kasih kerana sudi upload drama ni…..

Reply

Habiba October 23, 2012 at 10:27 AM

Terima kasih kerana upload series Adam &Hawa. Dpt hilang kan boringly kerja. hehehe. Thanks Ezany!!

Reply

nadia October 23, 2012 at 10:29 AM

Yayyyyyy!!!!!!!johan dah mula fall for azie…..sweet la dorg tuh…..yayayayayayaya…. O_o

Reply

Kak Bee October 23, 2012 at 11:49 AM

Wah, si Am tu keretanya hebat2 belaka. Oklah Ain dah agak sejuk hati and the drama is getting much better now. Azie and Johan memang sepadan hahaha..

Reply

aezar October 23, 2012 at 12:26 PM

rasenya scene makan tu nanti azie ade bersama ain dan johan, am was there bila azie pegi ke tandas kot. Bergenang air mata am lihat johan dan ain seperti berduaan. Tabik springlah aaron.. mcm real je.

Reply

honey azwa October 23, 2012 at 5:02 PM

thanks a lot to Ezany… tabikkkk springgg sbb sudi tlg KAMI2 yg x de astro MUSTIKA nie… dpt gak tgk Adam & Hawa wlaupn terlambat… yg pnting dpt tgk…. tq tq tq….

Reply

Miss Lurve October 23, 2012 at 5:10 PM

waiting AM…..rindunye……. rindu dgn AM n AIN……

Reply

ruby October 23, 2012 at 5:47 PM

tq…mlm nie jgn lupa ye…

Reply

dee nak adam October 23, 2012 at 6:35 PM

okay..nanti tggu dee lak muncul..akan ku rampas adam..kekkeekekkeh

Reply

yan October 23, 2012 at 8:52 PM

Kui bape selalu upload cite ni ye? x sabar nk tgu nx episode..:)

Reply

Suraya Kapcai October 23, 2012 at 9:02 PM

Johan belikan tudung dgn Ain..boleh pula Ain berkata2 dlm hati Johan pandai pilih warna yg dia suka dan akan memilih johan kalau dia masih single..padahal dia baru saja keluar dgn Am..tak ada pula dia ingatkan Am..smpi skrg blm ada episod yg best..tgk smbil skip..bosan dgn watak Ain..nak tgk pun kerana ada Aaron Aziz..

Reply

kaknik October 23, 2012 at 11:01 PM

Time kasih byak2… Tuan Ezany Kun… kerna byak membantu… menolong kami2 yg xda Astro…dpt tonton citer favourite semo org.. mulia sungguh hati Mu…

Reply

kak yam October 24, 2012 at 12:06 AM

comey nyer azie, cute sangat….padan je ngan johan…
elok la diorg berdua – mcm pinang dibelah 2!

Reply

adam hawa ditanam dalam hati saya October 24, 2012 at 12:31 AM

cam skett je scene kali ney….johan ngan azie mcm da kapel…untong lhaa sapew yg ada astro mustika hd tuh~happiness ending yee kateko…

Reply

atie October 24, 2012 at 4:10 PM

asalamualaikum all

Reply

nia wihana October 25, 2012 at 2:55 PM

So far scene dlm keta nak pi kedai kain is the best..kann..kann..for ONCE Ain tunjukkan sebenarnya dia amik berat ttg Am….asking him abt his work..the only conversation yg tak gaduh2…aman sket ..comel gitu dua org nih … :)

Reply

Qistina October 30, 2012 at 4:55 PM

kenapa dah remove episod 31 hingga 36 ?? saya nk tengok ni ..
tolong la jangan remove .. :’(

Reply

nanieanie October 31, 2012 at 8:41 PM

x bole tgk la cam mn ya… nk sgt ngok.. kecewa sgt ni apa masalah ya… tolong ezany ada cr lain ke nk tgok ni.. please help me..!!!!

Reply

LELA November 16, 2012 at 1:03 PM

TQ..

Reply

sue December 11, 2012 at 10:51 AM

kenapa komputer aku slow sangat loadingnye…..nak tengok satu episod pun berjam2 tunggu……

Reply

Ani December 27, 2012 at 7:12 PM

Add me(fb) Poonia(Ani)

Reply

Virgo December 27, 2012 at 10:10 PM

Hamidah haji jaafar.

Reply

Ani December 27, 2012 at 11:04 PM

0197981048…..

Reply

Leave a Comment