Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 34

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 33

Adam mula merasa seperti kebudak-budakan apabila Maria terpaksa merancang untuk menyatukan mereka semula. Akibat termakan pujukan Maria, Adam terpaksa mengikutkan sahaja.

Adam mula menghubungi Ain seperti yang disuruh, Ain pula terpaksa mengikuti Adam mencari hadiah untuk Erin. Mereka berdua seakan tarik tali dan menunjukkan perasaan ego yang tinggi antara satu sama lain.

Namun ada sesuatu perkara yang membuatkan Ain kagum dengan Adam selepas mereka berdua cuba berbaik-baik.

Adam & Hawa Episode 35

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 27 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 6 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 3 | Youtube

{ 124 comments… read them below or add one }

lin October 23, 2012 at 9:34 PM

sorotan ep 36 ain pakai tudung yang johan beli tak suka tp ain mcm dah ok jer ngan am. best!!! Tak sabar nk tunggu kul 10

Reply

lin October 23, 2012 at 9:35 PM

sorry ep 34

Reply

jiwa tenang October 25, 2012 at 1:19 AM

bola…laa m.c vs real…..terbaik

Reply

one October 24, 2012 at 9:48 AM

alahai, emonya..relax arr.. kan drama ishkk ishkkkk

Reply

jiwa tenang October 25, 2012 at 1:18 AM

knp bynk jiwa kacau tido la……

Reply

oncee October 23, 2012 at 9:45 PM

Tak suka bila ain kata “kalau dia boleh buat pilihan dia mungkin pilih Johan.

Reply

Cumi October 23, 2012 at 9:55 PM

Episod 34 or 35 ni rasanya sisi Ain paling kejam kat Am…mesti kena kutuk abih kat sini nanti… Tapi itu yg best tu…bila cerita turun naik dgn emosi….

Reply

dewi October 23, 2012 at 10:55 PM

betapa kerasnye hati wanita bernama ain ni…..mcm x nak bg ruang sikit di hatinyer utk am…

Reply

Lin October 23, 2012 at 11:03 PM

Adoiiiii ain2…
Keras2 kerak nasi kn air lembut juge

Reply

adiksha October 23, 2012 at 11:04 PM

Mmmm…ari2 xsaba nk tgk drama ni walaupun dah tau endingnye mcm mane..hehehe…

Eh,mr.engineer xkomen hari ni??slalu awal2 postingnye dh ade..hihi

Reply

Mr. Engineer October 24, 2012 at 12:27 AM

tak sempat tengok lagi episod mlm ni, layan Final Piala Malaysia dkt Astro Arena td muhehehe

Reply

ain wangi October 24, 2012 at 1:06 AM

Tengok ada saje tanye Mr Engineer nie…
Ape pon Selamat Hari Raya Qurban kepada semua
Jap lg balik kg…. x dpt tgk A&H jumpa mgu depan

Reply

upinipin October 30, 2012 at 10:32 PM

good comment from mr.engineer.

Reply

zara October 23, 2012 at 11:08 PM

walaupun tau ending dia mcm mana tapi kita mau juga nak tau bagaimana hati c ain tu betul2 cair dan menerima adam mungkin lama lagi kut skrg baru 34 ada 46 episod lagi kena tengok, sabar ja lah menunggu.

Reply

adriana ayana October 23, 2012 at 11:10 PM

Hmm citer ni makin menarik cumer compare ngan novel watak ain x la menyakitkan hati ni sgt.. hmmm mungkin membaca n membayangkan watak dlm novel menyedapkan rasa hati kalau nk compare ngan menonton citer melalui pandangan terus dr mata kan.. hmm per pon aaron mmg bestla dlm menjiwai watak sbg adam.. nn pn ok dgn watak ain…

Reply

Kartini Awi October 24, 2012 at 2:16 PM

betul3x hehehe setuju sgt… ape pon terima kasih byk2 kat Aisya Sophia sebab tulis cerita ni, drama ni lg happening……. terima kasih sebab lama dah tak tengok cerita melayu

Reply

dian October 23, 2012 at 11:10 PM

dah tenguk full eps 34. Kesian am kena main dengan ain. hukhuk…

Reply

adda October 23, 2012 at 11:32 PM

masa baca kat novel pun mmg geram sgt kat ain sbb buat am cam tu, apatah lagi bila tgk muka aa yg frust…..ciannye…..ngade la ko ni ain, tak baik tau buat suami cam tu……

Reply

Lyn ahmad October 23, 2012 at 11:14 PM

Looking forward to mr. engineer comment . :)

Reply

Mr. Engineer October 24, 2012 at 12:28 AM

Hi Lyn, how are u today?

Reply

Lyn ahmad October 24, 2012 at 9:33 AM

Very well my dear. What happen with u comment tonight?…

Reply

honey azwa October 23, 2012 at 11:15 PM

aduhaiii… esk kt opis bru dpt tgk episod 34 nie… sabo je la kann…
lmbt tul nk tgu episod yg kenduri kt uma AM tu kannn…
msti bestt…

Reply

aku disini October 23, 2012 at 11:30 PM

yer la azwa…..ku pun rasa apa yang kau rasa,…..best kan baca buku dier…berulang2 ku baca………………..

Reply

zara October 23, 2012 at 11:32 PM

@aku disini, kat kg napa tak boleh tengok ke… nanti zara bleh tolong hantar video mau tak..

Reply

adda October 23, 2012 at 11:38 PM

saya pulak x sabar nak tunggu scene (klu ada la dlm versi drama ni) adam masuk bilik ain masa dia tunggu ain nak pakai tudung tu, rasa macam romantik sgt, dan boleh dibayangkan keromantikan aa….

Reply

zara October 23, 2012 at 11:45 PM

yg zara tak sabar tu nak tengok Am ngan Ain ne bersatu, apasal Ain ne terlalu keras, kesian tengok Am, Zara sering nangis tengok drama ne…. suka sangat, padahal Zara baru tengok 4hari terus suka giler. tak sabarlah tunguk… tik tok tik tok…

Reply

minat adam October 24, 2012 at 12:47 AM

Sebelum tu tima kasih banyak3 ezany x sabar nak tunggu ezany upload full episode 34 ni. betoi la x sabar rasanya nak tunggu scene masa kenduri kat umah am romantik gitu. jgn lupa upload sampai episod akhir ye ezany.akak x sabar nak tunggu

Reply

aku disini October 23, 2012 at 11:26 PM

besok dah nak balik kg…..jadi lebih seminggu tak dapat tgk ain ngan am….sedihnya sayer….seronok la korang boleh tengok….selamat hari raya semua

Reply

aku di sini October 23, 2012 at 11:28 PM

mr engineer balik kg kot :) hehehhehe sebab tu dia tak komen

Reply

Mr. Engineer October 24, 2012 at 12:29 AM

Ye betull tu, balik kg awal jinakkan lembu hehe

Reply

zara October 23, 2012 at 11:30 PM

@honey azwa napa tak tengok nanti kan nak upload ep 34, tunggu aja lah…

Reply

shida October 23, 2012 at 11:38 PM

see…? mr engineer pun rmai fan kat sini…xde jer org carik…
baru lepas marathon episod 30 – 33. Lpas balik cuti…marathon 4 next epi…thanks ezany…download this telemovie 4 us…

Reply

Cumi October 23, 2012 at 11:43 PM

Episod kenduri mau lagi 2-3 minggu lagi, tapi lepas Ain kejam tahap gaban ni…. Adam dah nak menang dah…. Org kata kalau perkara jadi susah sgt sampai nak give up itu tandanya dah nak settle lah tu….aahh…betul lah tu… Sian Am ready berminyak wangi bagai…. Best tengok gaya si kerak nasi….uji tahap maksimum…

Reply

zara October 23, 2012 at 11:53 PM

masih menunggu…..

Reply

mamahana October 23, 2012 at 11:58 PM

Ape la korang ni kesian geram kesian geram……. relax la just watch it till the end! Okay semua mana ade yg meninggal pun drama ni !

Reply

shhhhhh.... October 24, 2012 at 12:15 AM

haishhh…tgk diam2 xbleh ke…itulah..inilah…da pengarah suh gitu..tengok je la..xpuas ati tutup cite xyah tgk…dah..diam!!!

Reply

adam mukhriz October 24, 2012 at 12:22 AM

Estimated time bpe minit lg? 34

Reply

Kucing Gemok October 24, 2012 at 12:25 AM

Bersyukur En Ezany_Kun yg comel ni nk upload utk tontonan kami…. TQ En Ezany… :-)

Reply

zara October 24, 2012 at 12:25 AM

smlm awal plng jam 11.35, skrg dah 12.244.

Reply

adam mukhriz October 24, 2012 at 12:26 AM

bz k0wt p0n internet sl0w.. ^^kl0 da dkat kul 1 layan kat 0pis s0k pg jela.. ^^

Reply

viachitchat October 24, 2012 at 12:32 AM

TEPUK DADA TNYR DIRI SNDIRI <—-
#bukan marah tapi nasihat tuk diri sndiri juga…

Ktew smua kt sini tgk crite Adam & Hawa,btol kan…
Bila dh dpt tgk..muncul plak pelbagai komen ttg crite trsebut…
Simpanlah luahan itu pd dri sndri…apa yg perlu tuk dikomen spatutnye
ialah mengucap tanda terima kasih pd EZANY..dia tidak dibyr gaji k..
Dan niat Ezany bgitu murni menyatukan kowg dn berkongsi sama crite neyh.

Harap jgn ada perbalahan didalam ini lagi..sekian slmt mlm dn slmt menonton sebentar nnti..ezany sdg menguplod vid dri tdi smbil menunggu process upload video abis loading..salam semua penonton..

Reply

nurul October 24, 2012 at 12:36 AM

betul tu, sy sokong dgn kata kamu

Reply

minat adam October 24, 2012 at 12:52 AM

Betoi tu jgn gaduh2 Ezany upload nak bg kita tgk mari kita ucapkan berbanyak tima kasih kat Ezany. Tanpa Ezany x tengokla kita adam gan hawa ni.ni nasihat akak hehehe.

Reply

mynameisfuckyou October 24, 2012 at 2:22 AM

simpanlah luahan itu pd diri sendiri. you pn meluah jgk. kononnya nak tunjuk baik lah eh komen mcm ni? hehehe nk tgk meluah lagi ke tak. huahuahua. never underestimate the power of human stupidity.

Reply

noor October 24, 2012 at 8:42 AM

Betul tu viachitchat….banyak pengajaran dari citer ni….berbaloi Ezanny upload untuk kita semua….

Reply

Mr. Engineer October 24, 2012 at 12:34 AM

hati Ain berbolak-balik. Perasaannya jadi gementar dan hidupnya sudah tidak keruan hanya kerana Adam. Dalam hati ada cinta? Tapi keegoannya cuba menidakkan. Ingin diluah, mulut tak terkata. Ingin disimpan hati tak tertanggung. Benci tapi rindu.
Kalo sorg perempuan dah sampai thp ni pun masih lg nk jual mahal, tka mustahil laki dah mula bosan dan menghampiri wanita yg lebih memahami isi hati dia.

Reply

ain alisya bukan ain hawani October 24, 2012 at 12:50 AM

rasenya mr. engineer kena tukar nickname to dr.love la…pandai ulas telenovela…

Reply

richie October 24, 2012 at 8:12 PM

hai nmpaknya mr engineer ni akan lebih popular dr am dah ramai pompuan dlm ruangan ni merindui mr engineer. Engineer ke…??? oil engine pon bole…..
Tukar nick name dr. love? dia sendiri belum ada awek camana nak jd dr love????. Lu fikirlah sendiri.

Reply

jiwa tenang October 25, 2012 at 1:14 AM

sebelum suboh nanti upload…..

Reply

Cik Misi October 24, 2012 at 12:57 AM

susah nak jumpe pompuan mcm ain zaman skrg ni….hihihihi

Reply

adam hawa ditanam dalam hati saya October 24, 2012 at 12:39 AM

ain pkai tudung yg johan kasi~ish,x suke lhaa..btw,citer nih best mcm ape yg dikatakan oleh Cumi…haih..walaupon saya umur 13..masih mampu memahami citer ney..alangkah baiknye klu saya ade boyfriend mcm am…hhaaaiihh…

Reply

Adam & Eve October 24, 2012 at 12:56 AM

Belajar dulu syg. lagi panjang perjalanan dlm kehidupan adik dlm pelajaran. jgn sia sia kan tau. bercinta nanti nanti boleh. jgn menyesal nanti mcm Ain kena kahwin muda.

Reply

zara October 24, 2012 at 12:41 AM

iya betul tu…. saya pun setuju… Btw thanks to Ezany-kun kerna sangup bersengkang mata tolong upload untuk kita org…. hanya Allah saja yg membaLasnya…

Reply

yan October 24, 2012 at 12:41 AM

lama lg kr nk upload? ..:(

Reply

Rindu Cik Ted.... October 24, 2012 at 12:43 AM

sabar menanti…..

Reply

norish October 24, 2012 at 12:47 AM

X sbr tggu ending tok…b’kali2 tgk pun x kisah….best gler cter tok…

Reply

pencinta adamhawa October 24, 2012 at 12:50 AM

maseh setia menunggu..

Reply

sararudin October 24, 2012 at 12:54 AM

berapa banyak kali direfresh kan page ni dgn harapan dah siap upload….huhu….

Reply

pencinta adamhawa October 24, 2012 at 12:57 AM

samalah kite..dr td dok refreshhh..ummm, mate da mula mengantuk

Reply

Kucing Gemok October 24, 2012 at 12:56 AM

Mr Engineer sudah mai….. Mlm ni lmbt plak Ezany yg comel ni mengupload.

Reply

sucagwale October 24, 2012 at 12:58 AM

biasanya dah upload…ezany kun ngantuk kot …sian die..thanks izani kun!

Reply

muara hati October 24, 2012 at 12:59 AM

xsbr nk tgk episod 34 nie lpas nadiya nisaa a.k.a ain hawani reply tweet n ckp episod nie best..hehe.=)

Reply

erin October 24, 2012 at 1:05 AM

zzzzzzzzzzz je lah…….

Reply

jiwa tenang October 25, 2012 at 1:10 AM

terbaik la,………

Reply

tierah October 24, 2012 at 1:06 AM

Haii semua ni kali kedua saya comment kt sni…utk share somethings bg kaum hawa u guys boleh baca blk novel than u guys akn rasa apa yg saya rasa bila baca novel blk……really enjoy.

Reply

Violet October 24, 2012 at 1:13 AM

sabar menanti… :)

Reply

Abg Mat October 24, 2012 at 1:20 AM

Lambat lg ke nk upload??? penat dh tggu ni.. :(

Reply

ainhawauni October 24, 2012 at 1:22 AM

nak mai dah…nak mai dah…..sabo ye…..

Reply

zara October 24, 2012 at 1:25 AM

Thanksss to Ezany-Kun. tak sia2 jua menunggu. dah nak tonton ne…

Reply

viachitchat October 24, 2012 at 1:27 AM

thanks beb..thumb ups

Reply

viachitchat October 24, 2012 at 1:26 AM

thank sbb bersabar gn ezany…salam n thank you pd kowg yg menunggu..

Reply

zainal abidin ahmad October 24, 2012 at 1:42 AM

tetapi dia berkata yang dia hak Am.

Reply

fyza October 24, 2012 at 1:55 AM

tu laaa…dia x menafikan..

Reply

merah cinta epal October 24, 2012 at 1:50 AM

ske sgt bab am col mlm tu sweet gler…best nye…

Reply

Kucing Gemok October 24, 2012 at 1:58 AM

Tq ezany-kun…. Luv u lah… Bru bleh tdo esk nk work bak kata cucu i…

Reply

ainhawauni October 24, 2012 at 2:06 AM

tq ezany….dah boleh tido dah…good job….

Reply

Gegurl October 24, 2012 at 2:17 AM

Dapat gak tgk episod 34 b4 tido…baru la lena mau tido…tq ezany ;)

Reply

Salmi Zack October 24, 2012 at 2:21 AM

tq ….. Ezany – kun

Reply

mRs Fatihah October 24, 2012 at 2:21 AM

BIG THANK YOU TO EZANY…hehehe kerana sgt sabar megupload utk we all yg x langgan mustika hd…anyway sgt comel bile adam call ain kt opis sambil nyanyi utk ain..sweet sesgt……kalu kuar cd saya sanggup beli n tgk berulang-ulang kali…nite2 everybody..ku sabar menanti utk esk punya episod pulak…

Reply

cikkiwi October 24, 2012 at 2:38 AM

arghhhh. stress. kalau lah suami aku tak mai depan wayang 2 jam. siap la dia nanti. aku cincang lumat..hehe

Reply

fauzi October 24, 2012 at 3:33 AM

tidurla sebelum kamu ditidurkan…hahaha….marah betul…. =)

Reply

hyg October 24, 2012 at 7:00 AM

Ha ha…I like….good one am…..

Reply

IMWAN October 24, 2012 at 4:26 AM

Thanks Ezany-Jasamu dikenang- usah dipedulikan comment2 yang mendesak U upload cepat2… tak patut betul, dah la mintak orang uploadkan=pastu suruh cepat2 pulak… tengok je laa bila dah upload. tak baik nak paksa2 orang. takpun, baca je la novel dia,btw, ending kan dah tau macam mana… hei … jiwang sangat.

Reply

mak adam October 24, 2012 at 4:57 AM

am baca mesej apa ye kat tepon.. akak tak dapat baca ngan clear lah… akak pun tak sabar nak tunggu scene am n ain kenduri kat rumah mama.. tapi mesti lambat lagi. lepas ni cite sal keta dia rosak dulu,.. pastu citer dia tahu rahsia johan n azie..

Reply

rusnita October 24, 2012 at 5:26 AM

message tu dee yang tulis rsnya – ajak am keluar and tgk ain dgn lelaki lain. siap kutuk lg tu… ada 2, 3 msg yang bersambung dengan msg last tu. tengok la malam ni, lagi ramai yang sakit ati dengan ain. hehe… sabar ye kawan2, ada more than 40 episodes to go. pas ni mak johan merisik ain, azie sakit, ada 1, 2 kali lagi am ajak kluar, keta ain rosak, tahu affair azie dgn johan, br kenduri kt rmh mama am (ikut novel la). tp drama ni mcm2 blh dipanjangkan. tungguuuuu…..

Reply

rusnita October 24, 2012 at 5:17 AM

br lepas tgk episod 34. petang ni balik kg, nasib baik ada internet kat rmh sendiri and rmh mertua, lagipun i biasa wat balik broadband jgk. should be no problem la nak tgk episod 35 and 36. walaupun mmg dah tahu endingnya tapi, still sesak nafas bila tgk sorotan utk mlm ni. huhu… tq very much ezany. kalau astro x kluarkan cd, bila dah hbs smpi episod 80 blh x sapa2 yang sanggup tlg i download citer ni? nanti kita bayar… betul2 punya request ni.

Reply

salam dari florida October 24, 2012 at 6:13 AM

Thanx to ezany sbb upload video drama adam & hawa, very appreciated…specially bila duduK diperantauan ni…tq for quick upload…harap 2 exany dapat upload,full hingga episode,terakhir…

Reply

one October 24, 2012 at 9:42 AM

hehhehhe..salam dari Florida tapi BI macam haprak…. manade perkataan ‘very appreciated’ dalam nahu BI.. nevertheless, ‘really appreciated’ adele..LOL…

Reply

Mr Henry Middleton October 24, 2012 at 3:49 PM

If you want to appreciate somebody for their help or assistance you can say, I appreciate it. Or, “Thanks Ezany, I really appreciate it.” (Terima kasih Ezany, saya amat menghargainya.)

‘I am appreciated it’ means you are appreciated by somebody for something. Or, you may want to say something like this, “Thanks Ezany. Your effort is very much appreciated.” (Terima kasih Ezany. ¬†Usaha anda sangat dihargai).

Refer Active voice and passive voice, you will get more idea.

Ps: Tak apa jika kawan kita atau kita cuba berbahasa Inggeris dan tersilap, jika kita boleh betulkan maka sama-sama kita belajar. Duduk oversea pun adakalanya tersilap grammar juga, atau terbiasa guna slang tempat tersebut. Maklumlah, nak menguasai secara penuh memakan masa juga. Slang di Florida esp. South Florida dan di New York atau Chicago pun berbeza, dan bahasa percakapan adakalanya grammar tak tepat macam kita juga, bercakap adakalanya tak sama dengan tatabahasa penulisan. 

Have a nice day.

Reply

nita October 24, 2012 at 8:22 AM

Wah marah betul si Am sampai ckp pd Ain “tidurlah sebelum kamu ditidurkan” kelakar pun ada..hehe Tapi dlm hati tetap sayang..

Reply

fara jazz October 24, 2012 at 9:04 AM

lawpun i xpena bce novel..tp drama or movie yg diadaptasi from novel sume i layan……

Reply

cik ted fan October 24, 2012 at 8:45 AM

xsuke la bila ain kuar dgn johan…nyampah…huhu…

Reply

noor October 24, 2012 at 8:46 AM

Salam Ezzany,
Citer Adam & Hawa ae tak yg subtitle bahasa Engris….tulah kawan2 yg tak tau baahasa Melayu tanyakan kalau ade Ezzany beritahu ye..nanti saya bagitau kawan2 kat oversea sana….ade satu citer Pakistan yg so touching…KHUDA AUR MOHABAT….tapi tak ade english subtitle….

Reply

sha October 24, 2012 at 9:28 AM

mmmm..lambatnya…x sabaq nak tengok ain ngandung…pas tu dia plak yg terhegek2 dengan am…

Reply

jojie October 24, 2012 at 10:03 AM

ingatkan ain keluar berdua dengan johan, tapi azie ada menemani rupanya…tak sabar nak tengok episod seterusnya…

Reply

adik am October 24, 2012 at 10:06 AM

perasan tak tudung ain masa kat lecture hall ngan kat opis tak sama ha..ha..benda mcm tu pun blh silap ke….

Reply

chipsmorecips October 24, 2012 at 10:10 AM

suka sgt tgk am buat muka2 cute…
nda sabar mo tgk next episode…

Reply

kak Long October 24, 2012 at 2:40 PM

Am tu dh mmg cute la… dia tgh berak pun still cute…
mmm..misss u am!

Reply

aeman October 24, 2012 at 10:24 AM

bila aku tengok muke johan aku rasa nak tumbuk je…..

Reply

bob October 24, 2012 at 10:25 AM

betul tu aku pun rasa nak tumbuk….

Reply

aaron yg xhensem..haha... October 24, 2012 at 10:31 AM

tu la wa da ckp jgn cuba2 tgk walau 1episod pn kn da terjebak…..gila lah! xpenah dibuat aku lyn drama brsiri melayu ni….JEMPOL…

Reply

Aishah Sofia (bkn nama Sebenar) October 24, 2012 at 10:32 AM

SMS 1 – takkan U biar isteri U lepak dgn lelaki lain… terror isteri U… suami kerja isteri keluar ikut pintu belakang..!!

SMS 2 – are U happy with your life dear…?

SMS 3 – I ada kat cozy place… join me… boleh tgk isteri U skali…

SMS yg Am baca… huehehehehe…

SMS yg Am reply… – Kalo camtu U jadi wife no 2 I lah… boleh…?

Reply

english teacher October 24, 2012 at 10:44 AM

Very seldom do i watch malay serial dramas, but adam and hawa is an exceptional one. Somehow i was attracted to it since first episode, i don’t normally watch this kind of genre… i m more inclined towards action-packed movies. Adam and Hawa reminds me of my younger days when i used to read mills and boon series and Barbara Cartland’s novels, where the male protagonist would be the last person in the mind of the female protaganist due his playboy character which is seen in Adam.. and the girl is usually described as not strikingly beautiful but she has her own plus points. All in all i would give this drama a thumbs up.

Reply

mak adam October 24, 2012 at 11:24 AM

time kasih Aishah Sofia (bkn nama Sebenar) tolong retype sms blur tu utk akak ni… time nak raya ni ezany tak balik kg ke? harap2 raya-raya pun, ezany masih sempat upload cite ni utk akak semua… tq. selamat hari raya korban…

Reply

Abdullah Zakaria October 24, 2012 at 1:07 PM

WALALALAWA… Cite ni buat aq jd giler kot… X sabar nk tunggu episod seterusnye.. Thanks ezany-kun.com…. (^^)

Reply

Aishah Sofia (bkn nama Sebenar) October 24, 2012 at 1:14 PM

Abdullah Zakaria… bkn anda saja jadi gitew… hampir semua peminat AA yg jd gitu… siap ada yg sedang mencari semula novel nih…

Reply

nozie October 24, 2012 at 1:42 PM

kalo u all perasan masa episod 34 scene ain lecture, dia pakai tudung johan bagi, tapi masa scene student jumpa ain kat bilik tudung lain…rasa mcm hari yang sama jer coz student tu pakai baju sama….ish…ish..ish director tak alert langsung..dah lah sebelum ni scene pasal tudung..kalo tak mesti orang tak perasan…betul tak???

Reply

Pauji October 24, 2012 at 5:09 PM

tula, conty production ni tak alert, masa episod 33 hari tu, rambut Am , skrg ni pulak tdg Ain. Rugii, rugiii. entah2 conty girl ni tgh emo kot. Hee.

Reply

suenik October 24, 2012 at 2:00 PM

giler dibuatnye dgn cerita AdAm HaWa nih. Tahniah AA & NN dgn lokonan.

Reply

GG October 24, 2012 at 2:05 PM

aku benci tul tgk Johan….xpaham2 bahasa….dia nie xde kwn lain ke…asyik Ain ngan Azie je lar kwn dia…

Reply

cenonet October 24, 2012 at 3:13 PM

will miss episod adam n hawa tuk episod mggu depan …. ve to fly ke jakarta for the whole week …. rinduuuuuuuuuuuu nnti … tataw laa leh dpt tgk ke x kat sana ~

Reply

fifie October 24, 2012 at 3:20 PM

hehehe…cutenye cara adam mukhriz cuba nak tackle si ain hawani….

Reply

manusia October 24, 2012 at 3:38 PM

si ain mainkan perasaan orang je.haiihh bengang plak aku

Reply

ain hawati October 24, 2012 at 5:00 PM

citer ni mmg best….tambah2 AA jd adam….sbb tu meletoppp….NN pun best

Reply

Ms. New Engineer October 24, 2012 at 6:00 PM

Mr.Engineer.. im fans of u.. ..!!!!!!…..

Reply

paparich October 24, 2012 at 9:59 PM

salam untuk fan mr engineer boleh chat kat blog lain tak?
Blog ni khas untuk adam dan hawa jer.

Reply

YY October 24, 2012 at 7:06 PM

Tq 4 Ezany..kerana bersusah pyh upload dan sedia ruang utk komen lg..tp ada pula rakan2 yg tak nak terima komen atau kritikan kat sini..tak kan semua puji-pujian..biarkanlah apa pun yg nak dikatakan..mgkn ada positif dan negatif..jgn lah sensitif sgt..Ezany pun tak kisah rasanya mgkn dia lgi suka kerana sudut forum dia meriah dgn pelbagai komen..biasalah manusia bukan senang nak kawal..terletak pd diri masing2..ada otak guna lah dgn sewajarnya..

Walau apapun anggaplah semua ini sebagai kesan kehebatan drama A& H..kini ia menjd fenomena ..termsk lah lagu Muara Hati (Dtk Siti dan Hafizz) yg tgh meletup2..saya pun dah jd kan ringtone hp..huhu

Reply

sucagwale October 24, 2012 at 8:19 PM

Ezany Kun!!! terima kasih..saya sedia menunggu semalam..

Reply

monyet October 25, 2012 at 12:29 AM

bila cendol aku nih

Reply

Airaaurora October 25, 2012 at 1:12 AM

Yay , dah siap upload !

#boleh tengok . boleh tengok

Reply

adiksha October 25, 2012 at 10:06 AM

Hesh2..pagi2 i masuk opis tgk adam hawa dlu memandangkan keje xbyk nk d buat…Omg!! Apsal la citer ni bhantu…huhuhuhu..

Nk bli novel,tp dh mls nak mbaca,ari tu pinjam novel kawan semata2 baca part ending jek..mls nk mula dr beginning..hopefuly en.ezany kite uploadkan episod 36 mlm ni..(dgn penuh harapan ni!! :o ))

Btw,nak wish kat sume kengkawan alammaya ni slamat hari raya aidiladha..sesape lik kg,drive carefuly,jgn anda yg terkorban di hari raya korban ni..hihihi..

P/s : saya perasan, ramai sungguh peminat mr.enginer kat sini..kekeeke…

Reply

Kak Teh October 26, 2012 at 12:44 AM

En. Ezany tlg episod 36 ya…..tak dpt tgk sbb otw balik kg.

Reply

saya runsing October 31, 2012 at 12:36 PM

knp saya tgk tersekat2 ae….
somebody help me…
Plezzzz…….. :(

Reply

bain November 9, 2012 at 5:00 PM

comel je ammmm bile time 10.25 , 19.00 sweet sngt… bestnye klu dpt bf or
hubby mcm Ammmm hurmmm harapannnn

Plng sweet : “tido la sblm kamu ditidurkan!!!!”comel je muke am ngehh3

nsb husband org… caittttt

#nakAMsatubley?#

Reply

Leave a Comment