Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 37

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 36

Adam ingin berdepan dengan Johan dan Ain tentang perkara yang terjadi. Dia turut menghantar sms kepada Dee untuk menyakitkan hati Dee dan ini menimbulkan kemarahan.

Tetapi Dee tetap tidak mengalah malah meluahkan rasa hatinya bahaya sanggup menjadi isteri kedua kepada Adam. Perbuatan itu membuatkan Adam terkedu dan mula merasa bimbang.

Johan dan keluarganya telah pergi ke kampung halaman Ain. Apakah hajat sebenar yang Johan dan keluarganya ingin sampaikan kepada mak Ain? Apa akan berlaku seterusnya?

Adam & Hawa Episode 38

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 32
  2. Video Adam & Hawa Episode 30
  3. Video Adam & Hawa Episode 28 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 27 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 34

{ 124 comments… read them below or add one }

minat adam October 29, 2012 at 7:59 PM

Salam Ezany….akak tengok promo adam&hawa episod 37 x sabar nak tunggu ezany upload. akak mesti tunggu punya mlm ni……..

Reply

Mr. Engineer October 30, 2012 at 7:35 AM

Watak Azie lebih menonjol nampaknya, ternyata Azie tanpa disedari minat dekat Johan rupanya.
Elok la tu bro

Reply

Rozlyn October 29, 2012 at 8:04 PM

Thanks ezany for the upload!!❤❤❤❤❤

Reply

hazarul October 30, 2012 at 1:09 AM

x ada pun yang full

Reply

farah October 29, 2012 at 8:07 PM

knp kejap sgt cite nie

Reply

LOL October 29, 2012 at 8:24 PM

Farah memang la ni kan sorotan aje. Full episode after 12++ malam

Reply

anhfan October 29, 2012 at 10:20 PM

tengah layan adam dan hawa kat mustika……rasa menyampah lak tengok si azie tuuu….eeeiiii…bosan tul….terjerit-jerit mcam org crazy je….orang happy go lucky mcm tu ke?

Reply

cik lychee October 29, 2012 at 10:32 PM

memang xberkenan lgsg dgn si azie sjak dri awal . mcm xkene gaye azie dlm novel jer -_-

Reply

IMWAN October 29, 2012 at 10:33 PM

dah namanya berlakon anhfan… ikut je la kata /arahan pengarah nyer.. cher tanya pengarahnyer , napa suruh azie berlakon camtu. tak payah pening2 kepala…

Reply

Double r October 29, 2012 at 10:39 PM

Apa cerita a n h malam ni ya…

Reply

LOL October 29, 2012 at 10:44 PM

Eps 37 pening dengan kekecuhan si Azie kat rumah Ain. Pas tu mengedik lak ngan si Johan . Si johan watak lelaki yang takder pendirian langsung. Jap nak Ain jap syok kat Azie. Datang rumah orang buat cam umah atok dia, pas tu boleh main cintan ngan si Azie. Tk best ep hari ni.

Reply

zie October 30, 2012 at 8:53 PM

dh nm pon balkon kot…..

Reply

SIOT October 29, 2012 at 10:47 PM

Siot tol ep 37 nyosal den nengok nyer. wang maso den jor.

Reply

Double r October 29, 2012 at 11:03 PM

Tq lol… Tak payahlah i tunggu sampai larut mlm… Anyway tq ezany

Reply

sanyboy mnjg October 29, 2012 at 11:08 PM

…tr tgk plak kat mstika HD episod 37 (30 minit,,,tolak iklan,,20 minit kut) the shortest slot drama yg pernah sy tonton, agaknya itu penyebabnya drama ni ditunggu disetiap episod, A & H,,,parent johon dtg ke umah ain!!! nk merisik ain buat si johon,,,johan kn tau ain tu pernah jd isteri org,,,ada ke diepisod2 yg lepas johan memaklumkn diberkenan kat si ain tu,,,dn bg tau yg si ain tu prnah kawin,,,,confuse teman,,,ha ha,,,nnti ain ada 2 husband,,,x semudah tu pn,,,tok kadi nk satukan,,,,cita moden,,,nama dlm sistem pej agama ,,,did mention nnti status ain,,,,nama pn crita novel,,,x leh nk spell out everything,,,ok lyan je,,,gd nite sleep tight,,,

Reply

eedachan October 29, 2012 at 11:17 PM

Bile nak upload ep37… tak sabar nak tgk ni…

Reply

ezaida October 29, 2012 at 11:27 PM

bila nak upload episod 37.tengag tungu ni

Reply

Kak Ruby October 29, 2012 at 11:28 PM

Tak sabar tunggu scene Ain dah terima Am. Episod ke brp tu ye?

Reply

aezar October 29, 2012 at 11:37 PM

2 minggu lagi episode ain mula terpaut hati dgn am. Sekarang pun ain mcm main tarik tali dgn am. Ade klip am dakap ain dari belakang…wahhhh romantiknya..

Reply

adda October 30, 2012 at 1:34 AM

saya pun tunggu part (scene) tu, sbb bila baca kat novel rasa romantik sangat….

Reply

Kartini Awi October 30, 2012 at 1:58 PM

suka suka suka tk sbr tggu part itu romantik Am terserlah dgn lakonan AA

Reply

Johan beralih arah October 29, 2012 at 11:53 PM

Sinopsis novel ep37:
Johan, azie dan family jihan datang ke rumah ain, bertandang… Actually diorang datang pada musim buah, so depa g kebun tuk petik rambutan yg banyak tu katkebun ain. Masa tu eja pun ada. Lepas petik tu depa kumpul dalam bakul dan ada lagi buah yg tertinggal, so azie nak g ambil, diikuti johan dari belakang, eja nampak dan suspecious… Eja cakap ngn ain, johan dan azie tu ada apa2 ke…

Reply

Bear comel October 29, 2012 at 11:55 PM

Ok… Dh baca statement dr mika2 semua… Mlm ni x yah tunggu sebb dh tau scene mak pk johan g umh ain merisik tp sk msti tgk sebb am tel ain kul 2am syokkkkknye… (ikut dr novel) ;)

Reply

misza October 30, 2012 at 1:27 PM

ye la. citer ni best sebab betul ikut novel(setakat ni la).
Cuma dalam novel Ain pakai tudung betul². rasanya la…
Kalau banyak sangat ubah jadi tak best.

Reply

zaza October 30, 2012 at 12:02 AM

am xde ke episod ni?

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 12:34 AM

am main dgn dee hari ni…so x leh nk tunjuk

Reply

code October 30, 2012 at 4:34 AM

biadap nya ko ni. Ni citer drama melayu biasa bukan citer porno.

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 10:55 AM

masalah aku ke…suka hati aku la nak komen apa pun

Reply

kak Long October 30, 2012 at 3:24 PM

Am tengah main carom dgn Dee la…. jgn la pk yg bukan2..

Reply

Mabel Gravity Fall (",) October 30, 2012 at 12:16 AM

thanks everyone sbb sudi share what happen in epi 37.. :)
hehehe…
x jadik tunggu…dah tu dah roughly what happen… :)
ezany thanks sbb upload…
tgk esok je la…
nunite everyone
(^_^)

Reply

jie October 30, 2012 at 12:18 AM

cepatlah upload episod 37, dah x sabar ni

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 12:25 AM

rasanya mak ain ni sesuai kahwin dgn johan sbb sama-sama bonggok..

Reply

ila October 30, 2012 at 12:25 AM

Da pkl 12.30 ni bila nk mula ni….
Tk saba ni…

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 12:29 AM

tgk je esok.. apa darr…mcm tokeh lak..ni perangai ain la ni…bonggok

Reply

Eija October 30, 2012 at 5:25 AM

Apa daaaa nk kutuk org, eja bongok pun xpndi…. Hahaha bonggok!!

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 10:41 AM

Eija BONGOK btlkan spellingnya..tq sbb mengajar saya hehehe

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 12:27 AM

masih jauh ketinggalan kalau nk dibanding dgn citer korea..pundek arr

Reply

cote October 30, 2012 at 4:39 AM

manusai bangsat cam lu mati katak la ..

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 10:51 AM

amboiii hmmm (dialog ain masa am marah suh tdo seblm tdo) hahaha
cote apahal ko nak marah aku tak tentu pasal ni..

Reply

amy October 30, 2012 at 12:28 AM

Da kul 1 ni bila nk ada ni…
Tk saba nk tgk…. :-)

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 12:30 AM

dah la numpang org..pandai nk ngarah lak..azie cam ni la…agak-agak la..tdo je esok nk sekolah tgh hari t baru tgk…

Reply

Wz October 30, 2012 at 12:39 AM

Saya ada mustika hd tapi x sempat nak tngok tadi.. Klu ikutkan novel,hari ni punya dorg pegi rumah ain,pastu bincang cam kat sorotan tu pastu dorg pegi ambik rambutan kat kebun ain..ain ckp jgn mkn rambutan bnyk sngt kat azie sbb boleh mengundang lelah tapi azie degil nak mkn bnyk jugak..pastu tadi saya smpat tngok episod strusnya (38) kat tv..azie tiba2 sakit dada,lelah..mak johan terkejutlah pastu dorg bwk pegi hospital..pastu dia tunjuk azie pegang tngn johan ( x de dlm novel).. Tu jelah yg ada…hehe

Reply

zimmy October 30, 2012 at 12:41 AM

asal aku sorang x upload lagi ni….ezany tolong

Reply

ati October 30, 2012 at 12:42 AM

yessssss…..ezany tengah upload episod 37….sabar sabar…..

Reply

Wz October 30, 2012 at 12:43 AM

Mmg x de lagi lah..

Reply

:) October 30, 2012 at 12:45 AM

cpat la episod 37……………………

Reply

Wz October 30, 2012 at 12:45 AM

ade lagi satu part.. Johan ikut azie pegi ambik balik rambutan yg tertinggal.. Eja pelik sbb knpa johan ikut azie,patutnya johan temankan ain.. Timbul lah syak kpada eja.. (berdasarkan novel)

Reply

mun October 30, 2012 at 12:47 AM

lama lg kah?

Reply

shafira October 30, 2012 at 12:48 AM

bila ni dpt tgk ep 37

Reply

Wz October 30, 2012 at 12:49 AM

Sabar jelah… Saya pun nak tngok sini sbb nak tnggu kat astro pkl 2 baru ade..lagi lmbt,klu x pun esok ptg..lebih baik saya tnggu sini

Reply

deksu October 30, 2012 at 12:55 AM

suka layan episod yg ada Am dan ain je…

Reply

sxjakj October 30, 2012 at 12:56 AM

dimanakah ep 37????????????????????????????????? cpt lerr

Reply

YusofRazak October 30, 2012 at 1:05 AM

Lambat nye, bila nak upload nie. ezany, we all waiting for ep37!!! Please upload it as soon as possible. =’(

Reply

shafira October 30, 2012 at 1:10 AM

tdo dulu ler…. tgk esok je

Reply

Jaja October 30, 2012 at 1:17 AM

Cepat lahh episod 37….

Reply

Jaja October 30, 2012 at 1:18 AM

Tggu dari 12 lebih ni….. ni dah 1 lebih dah….. adoiiiiiii

Reply

kyle October 30, 2012 at 1:30 AM

Mana ni dari pukul 11 tunggu .dah 3 jam . cepat la upload plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 1:32 AM

penantian 1 penyeksaan…hampeh…

Reply

Citcat October 30, 2012 at 1:39 AM

amain, ko pun tunggu? Ngutuk bukan main lg….

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 10:45 AM

mata aku ngantuk tak hengat…sambil tunggu, boring so aku kutuk la org..pas tu diorang marah-marah aku so aku layan je..seronok bz typing tba-tiba dah siap upload..hehe

Reply

abady October 30, 2012 at 1:05 PM

jd kau sebenarnya suka tengok cite A n H la

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 1:25 PM

kalau x suka wat pe aku nk sebok-sebok kat sini..tp aku syok sakat org emo dlm ni..haha

Reply

abady October 30, 2012 at 1:29 PM

kau klu nak sakat org jgn la over sgt.guna la bahasa yg indah2

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 8:56 PM

kalau sakat guna bahasa indah…tak la diorang marah…tak menjadi la sakatan aku..btl x?..eleh saje je aku gurau haha

Reply

MakSu October 30, 2012 at 1:42 AM

ezany tak balik raya lg kut…jln jem…

Reply

kak zah October 30, 2012 at 1:43 AM

ntah2 ezany tetdo kot..sbb tu lmbt upload…..

Reply

bukan ain hawani October 30, 2012 at 1:48 AM

kt UK skang kul 5.45ptg…masih blh tggu lg citer ni…bila blh dpt tgk ezany…

Reply

kak Long October 30, 2012 at 3:17 PM

i kat mongolia skang ni… ujan lebat la… mcm turun salji la pulak… baru lepas solat suboh ni… rasa malas lak nak gi kuliah.. nak tgk citer ni dulu la…

Reply

Mel October 30, 2012 at 1:50 AM

Sudah2la tu menunggu…confirm tuan upload ni balik kg.tunggu ajelah nextweek yer semua…kalau xsanggup langganla astro tu..

Reply

peminat setia October 30, 2012 at 1:51 AM

admin x upload lg ker episod37?
sy x sbr nk tgk nie..
kt umh x ad mustika HD..hehee
tq admin..:)

Reply

dahuplaod October 30, 2012 at 1:51 AM

dah encode videonya.. otw ngah upload la tuh.. x saba2 ^^

Reply

Zara October 30, 2012 at 1:56 AM

Tak sabo nk tug episod steruznya… Thanks ezany-kun

Reply

kak zah October 30, 2012 at 1:57 AM

ok..citer dah start…mari kita tgok sama2

Reply

peminat setia October 30, 2012 at 2:01 AM

jom kite tgk…
tenkiu admin..

Reply

ninakarina October 30, 2012 at 2:17 AM

napeee stop

Reply

kak zah October 30, 2012 at 2:21 AM

amacam..best x citer…..?

Reply

lijh October 30, 2012 at 3:03 AM

tengok soroton utk episod 38. adala pula watak gengstar . mgkin dee yg upah kot. dlm novel tak ada watak tu, saje2 dtmbah utk sampaikan 80 epsod kot…

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 11:14 AM

saya pun rasa dee upah ganster n tgh setting nak wat projek fitnah yang besar ni..no tel ain semua dia dah tau…lijh- dalam novel ada sesiapa yang mati x? dee ke, mama ke ,mak ain ke ,johan, or azie ke…sbb selalunya drama melayu ada org mati..(watak)

Reply

abady October 30, 2012 at 1:08 PM

dlm drama ni tak ada watak yg mati. watak am panggil setan ada

Reply

MasToRa October 30, 2012 at 2:41 AM

Alaaaaa….nape baru 5min tgk dh stop??kite sanggop tdo awal bgn kol 1am nk tgk…dh laaaa sok keje msk 7am…kecewa!!!admin tlg cek nape cite ni halfway jek…thanks…~**tdo dlu sok tgk pas keje

Reply

Salmi Zack October 30, 2012 at 2:52 AM

terimakasih…Ezany -kun

Reply

MasTora October 30, 2012 at 3:09 AM

Yeay!!dpt gak tgk..mgkin line tenet problem td….[tipu kn kate nk tido td]hehe…slagi xtgk slagi tu xley tido….skang tido boley mmpi am…gudnite!!!TQ ezany…

Reply

Xee October 30, 2012 at 4:45 AM

Salam kepada sumer peminat AnH tolong jangan layan penulis yang bernama aMaIN. Saya terbaca komen dia semua menggunakan bahasa kurang ajar dan mencarut. Guna nama AMAIN (am ain) tp kutuk bukan main. Dia ni pernah ujud dlm blog ni dulu. Kalau aku jumpa muka dia ni aku tetak dengan parang potong babi. Itu paling sesyuai ngan dia. Mulut jamban.

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 10:26 AM

aduiiiihh kalau nak tetak pun x payah lah pakai parang potong babi..parang sembelih korban kan baik..dah tentu tak haram..parang potong babi tu haram dik oiii…kata mulut aku cam jamban tp perangai ko tu cam taik sedar tak hahaha TOLOL..

Reply

peminat adamhawa October 30, 2012 at 12:31 PM

assalamualaikum, kepada amain kalu nk komen tu komen la elok2 skit..kamu tu msuk kat laman org jd tlgla beradab, segengster mne pon kamu kalu org msuk rumah kmu tanpa adab kamu marah jugakkn??? so, jdnye mohon beradab!!!kalu da x nak sgt berbuat adab sila kuar dr laman ini,,
lg satu pada peminat blog ni, org mcm AMAIN ni mmg pyah nk sedarkn dye, sbbnye dye mseh x jmpe jalan hidayah lg, jdnye x pyahla kite berlwan dgnnye..senyap itu lg baek..kalu kite berlwann dgnnye lg..kite seumpama serupa prngai mcmnye..insyallah moga2 dye berubah

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 1:06 PM

ko siapa nk suh aku kuar dari sini…hidayah ni urusan allah bkn awk..so kalau nk tegur aku kau kena ushar line dulu..kau dah tau hadis diam lebih baik dari bercakap..yg kau post komen pehal..tgk je n jgn bising-bising ..haha

Reply

english teacher October 30, 2012 at 5:11 PM

my dears, please don’t fight. we are here because we have common interest.. lets be polite to each other, can we?

“Am I not destroying my enemies when I make friends of them?” Abraham Lincoln

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 9:02 PM

oopss im sorry teacher

Reply

Sofia Jane Bukan nama Sebenar.. October 30, 2012 at 5:17 AM

Sinopsis lain tp tgk lain ..haha scene psl ambil dan makan buah rambutan ja dah 20 minit..tak ada satupun yg mcm sinopsis tu..rasanya lebih baik tak pyh bg sinopsis tu..bkn salah Ezany..mgkn itu yg Astro paparkan..tipah tertipu..episod mlm ni kira paliung best lah psl cerita pasala buah rambutan ..bukan lg psl luka di lukai..hehe…enjoy sikit lah..dan yg tak best nya Azie dan Johan dh mula admire pulak…saya nak biar Ain dgn Johan Am pula dgn Dee baru sesuai gitu..

Reply

abady October 30, 2012 at 1:12 PM

tak sesuai la am dgn dee. klu dee dgn johan sesuai kot

Reply

hana October 30, 2012 at 7:46 AM

okey ape, episod 37, dari tengok Ain marahkan Am baik tengok suasana kampung musim buah-buahan…memang ada dalamnovel…..nanti tengah malam
Am tel Ain cakap rindu… Ain dah mula suspect kat Azie n Johan mainkan dia.lmbat lagi episod 42 kot .

Reply

english teacher October 30, 2012 at 8:20 AM

dear commenters,

if you need to post comments, please do so politely.. i believe u guys are all malays, and malays are known to be the most polite species.. agree?

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 10:36 AM

dear english teacher,

i agree with your post..but i just like to tease people n at the same time i just don’t understand why they are so emotional..but i just find out that i insult them,im sorry n will TRY not to do that again tq for your kindest advice. SMILEY

Reply

Geli aku October 30, 2012 at 3:10 PM

ha..ha..Cakap orang putih konon amain ni sekolah kat LONDON ke? Vocab dan tatabahsa berterabur, ada hati nak cakp org putih. Pilah mabuk. Kindest tu apa benda. Cukuplah english teacher saja yg cakp orang putih sbb dia mengajar bahasa inggeris. Ko ngajar aper?

Reply

english teacher October 30, 2012 at 5:00 PM

dear Geli aku, i don’t know how to put this in the most subtle way.. but i tend to side aMaIn, he or she made a mistake and is not ashamed to a admit it. aMaIn, ur apology is accepted. Geli aku, in a way, u r right about the word kind.. but the word kindest is now already accepted in the language as most native speakers are also using it.. I suggest u change ur perception on people who uses the english language..dont look down on them. Im glad that aMaIN uses english language and that will help to improve his/her skill. My problem as an english teacher is just that, my students will never speak english bcos their friends will jeer at them..making it impossible for them to become better..

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 9:14 PM

english teacher-thank u very much for your support.. i was amaze by u…wow… u’re very kind.. just like your post on abraham lincoln’s quote

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 9:19 PM

shame on you Geli aku!!!! please don’t act smart when u think that u’re very smart..it can make you look like moron or stupid…please take this as an advice for u..PEACE..

Reply

english teacher October 30, 2012 at 10:16 PM

aMaIN, please dear, stop using harsh words that hurt other people’s feelings, please..?

Reply

aMaIN October 31, 2012 at 6:35 AM

hmm well..ok teacher tq 4 your advice i really appreciate it

Reply

AS October 30, 2012 at 8:27 AM

Dah nak smpi part yg best..

Reply

FIRDAUS AHMAD October 30, 2012 at 12:03 PM

best sngat citer ni..smpai rela beli novel…..

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 1:08 PM

bagus la klu cam tu… x sia-sia alisya sofea hempas pulas tulis novel ni..

Reply

Azlina October 30, 2012 at 12:34 PM

Askum semua, sy follow blog ezany ni walau ada mustika hd. Sy minta tlg sgt kalau nak komen atau mengusik penggunaan bahasa tu biarlah sopan sikit. Sy percaya blog ni diikuti semua lapisan umur. Harap sangat mendapat kerjasama. Nak usik pun guna luah bahasa yg lebih baik rasanya lebih kelakar kalau kreatif. Bahasa kurang elok ni bukan kreatif tp menunjukkan sikap Dan perangai si penulis itu sendiri. Peringatan ini untuk diri sy jugak. Tmkasih

Reply

Kucing Gemok October 30, 2012 at 12:38 PM

Terima Kasih Ezany-Kun yang comel……….

Reply

Norazila Md Joni October 30, 2012 at 1:24 PM

Salam,

Saya amat meminati Drama Adam Dan Hawa …….watak Adam dan Hawa amat berkesan….

Reply

abady October 30, 2012 at 1:31 PM

mlm ni ain kena marah dgn mak dia

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 9:23 PM

padan muka dia….is3 durhaka…

Reply

aezar October 30, 2012 at 1:55 PM

Baru habis nengok. Aku rase am yg upah pengintip tu. Aku raselah.. Walautakde scene tu dlm novel, kira oklah tak merosakkan jalan cerita sebenar. Kalau ending dia am mati ke atau ain, tak taulah den nak koba lagi..hancur perasaan ku ini.. Huaaaaaaa…. Apepun lunch date aku sekarang dgn abang am.. Wakakaka…

Reply

Sofia Jane Bukan nama Sebenar.. October 30, 2012 at 6:41 PM

Che Aezar..sinopsis dah kata Dee yg upah pengintip tu..hehe bestlah sikit ada tokok tambah..mmg tak ada dlm novel pun..jd yg dah baca novel tu jgn berharap sgt ada part2 mcm Am imamkan jemaah, part kereta rosak dan part Am masuk bilik Ain..kemungkinan semua tu akan diubahsuai mengikut skrip terkini..itulah psl terlalu byk scene Ain DIDEGILKAN dan DIBODOHKAN..supaya penonton pun jd bodoh sama..hihi dan tujuan utama produser nak jd kan 80 episod. Sebenarnya klu nak ikut telenovela dan sinetron lg pjg smpi 200 episod..tp ditayangkan 1 jam..ini baru 80 episod tyg 30 minit dah terasa..sbb scene byk ulang2..Kalau Sinetron atau telenovela..ceritanya byk mengembara, kisah pertalian darah yg hilang jejak berjumpa tp tak tau ada kaitan keluarga..mcm tu lah lebih kurang..

Reply

abady October 30, 2012 at 8:56 PM

part an imamkan jemaah memang ada dlm cerita ni. gambar ada menunjukan am imamkan jemaah

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 9:27 PM

kalau nak ikut sebijik-sebijik dlm novel..mau sampai 500 episode kot..dgn masa 30 minit 1 episod..buat la apa pun tn director aku tgk je..kalau hampeh aku kutuk kow kow hahaha

Reply

abady October 30, 2012 at 10:59 PM

sy suka bc komem2 di sini terutama aMaIN. kadang2 boleh hilang tension klu bc komen ko

Reply

aezar October 30, 2012 at 11:33 PM

Itu macam kaa, cik puan sofia tapi bukan sofia jane? (betul kaa, ini nama??) Aiseh..takpe..takpe dee..dee..apo den koba lagi nih.. Aku pernah ternampak dlm imej adam dan hawa adam seperti mengimamkan jemaah. Kalau tak silap lah. Scene penting, itu turning point punye scene utk hawa dan am.. Mase tulah part dlm novel aku teremo tiba2 berteriak “hambik ko ain!! Ketish!!kapoww!!!”

Reply

hana October 30, 2012 at 2:57 PM

Dee yang upah orang ekori Am dan dan intip Ain…part ini memang tak ade dalam novel..
saksikanlah episod seterusnya malam ini. jeng-jeng….

Reply

niesha October 30, 2012 at 3:17 PM

best sesangat … x sabar nk tggu episod 38 .. :D

Reply

Kutin Bubuz October 30, 2012 at 3:39 PM

Biarlah Johan jatuh cinta sama Azie…Kalau nak tunggu si Ain…Ade2 ajelah…Lagi pun Ain tu Isteri orang yang sah…

Reply

aMaIN October 30, 2012 at 9:30 PM

tau x pe..yang ye nya ain tu yg gedik..tak reti-reti lg dah jd bini org..ceh nape la dia tak kena bala sbb nayakan suami yg baik hati..

Reply

abady October 30, 2012 at 11:00 PM

suami ain baik hati ke

Reply

aMaIN October 31, 2012 at 6:32 AM

baikkk tp bila pk 8 tahun cam bodoh la pulak…mungkin bukan baik tp bongok

Reply

dilla October 30, 2012 at 4:13 PM

tksh sbb upload cite ni,

Reply

Sofia Jane Bukan nama Sebenar.. October 30, 2012 at 6:48 PM

Episod 38 mlm ni..yg best..Ain sanggup bercerai demi Johan..sesuai benarlah Ain dan Am bercerai kalau nak ikutkan lah ..biar Am kahwin lain ..dan Ain biarlah dgn Johan yg poyo tu..sama-sama poyo..hihi..tp novel dah kata Ain dan Am akan bersama juga akhirnya..kalaulah boleh diubah jln cerita tu kan best..

Reply

Mimizaza October 30, 2012 at 9:15 PM

Knapa video nya macam tersekat2 yer…atau sy saja yg rasa

Reply

napi October 30, 2012 at 10:46 PM

kalau nak cepat tgok,bleh tgok kat astro on the go..bkak kat pc or kat hp..saya bleh bg pnjam user id saya..pas kul 10.30 trus ada cter tok episode terbaru..syok…nak id email saya k

Reply

lalala October 31, 2012 at 9:38 PM

i ship am and dee. gorgeous couple :P

Reply

Leave a Comment