Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 42

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 41

Ain mula rasa bersalah kerana sepatutnya dia perlu cuba membaiki keadaannya bersama Adam dan tidak sepatutnya pentingkan diri sendiri. Adam mula terasa hati dengan sikap Ain dan cara dia melayan Adam.

Perasaan benci Ain terhadap Am kadang-kandang membuatkan Ain marah pada Am. Ain pula ingin berterus terang kepada Johan. Apakah yang akan terjadi seterusnya?

Johan pula semakin kalut dan serabut dengan perasaannya sendiri. Azie sendir sudah mula berani menyuarakan perasaan hatinya yang terpendam sekian lama.

Lebih berani Johan bertanya sesuatu yang agak keberatan untuk Azie menjawab persoalan tersebut.

Adam & Hawa Episode 43

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 41
  2. Video Adam & Hawa Episode 39
  3. Video Adam & Hawa Episode 40
  4. Video Adam & Hawa Episode 32
  5. Video Adam & Hawa Episode 38

{ 110 comments… read them below or add one }

hudanickey November 6, 2012 at 4:16 PM

bilenyerrrr !!!!

Reply

zai November 6, 2012 at 11:57 PM

xsabarkan,,,makin lama makin xsabar rasanya….

Reply

nad November 6, 2012 at 5:28 PM

tak sabar nak tengok ep 42

Reply

che da November 6, 2012 at 5:48 PM

cepat2 upload… x sabar nak tgk… tambah2 cm mn muka fauzi bila tahu ain isteri adam… cepat2 la bagi tahu johan n azie hal yg sebenar sebelum apa masalah akan jadi teruk….

Reply

che da November 6, 2012 at 7:41 PM

kalau la ditakdir kuar cd A&H kuar pasaran kompom che da beli x kira mahan atau murah

Reply

che da November 6, 2012 at 7:42 PM

kalau la ditakdir kuar cd A&H kuar pasaran gerenti che da beli x kira mahan atau murah

Reply

mami November 7, 2012 at 8:53 AM

jadi teruk apanya che da… the truth is ain is am wife.. tak salah johan dan azie nak kuar brsama2. ain cuma marah sbb tipu kat dia. tapi dia pun sama.. so bila am tegur dia psl ni..(dlm buku ahhh) ain akan rasa bersalah… makin cerahlah peluang am berbaik dgn wife dia… he he he he best… best…

Reply

rusnita November 6, 2012 at 5:54 PM

sabar2, tggu lepas dah tayang kat hd br ezany blh upload. sesapa yang tgk kt hd mlm ni, blh la update kat kita semua. thanx.

Reply

apek November 7, 2012 at 12:33 AM

episode 42 johan ngan azie semakin intim. ain gaduh ngan am. am marah ain. Part ni best. Kereta ain rosak am tolong sebb Ain ingat azie yg call, ain terus ckp pasal kereta, tub-tub Am yg call. Ha…haa malu skit Ain.
p/s tak suka scene johan ngan Azie lg banyak berbanding Ain dan Am. Happy watching. Nak tidor

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 6, 2012 at 6:32 PM

dlm xsabar menuggu stiap episod akn dtg,rupanya mlm ni dh episod 42.sedar x sdr dh 2 bln lbh duk layan drama ni..dasyat sgguh penangan cite A&H ni..
yg plg xtahan lak,jiran kat umah siap pggl sya n hubby adam n hawa.katanya muka kitaorg ada iras2..jgn mrh ye sume..

Reply

iReNe November 6, 2012 at 7:41 PM

Comelnyer tgk muka adam majuk, serius, concern… Eiii… Ase nk cubit!

Reply

omak ain November 6, 2012 at 8:51 PM

ekceli..ok gak johan dgn azie tu kan? sian la johan ..ain bt mcm tu. buang masa si johan tu je. xsmbr nak tgu episod ni.

Reply

Suke suke November 6, 2012 at 10:10 PM

Some update.. Hihihi.. Ain berangan am pelok die.. Tp hakikat nye die tga pelok cik ted.. Ain xnk toleh blakang da kalau da dpt am.. Suke suke..

Reply

rusnita November 6, 2012 at 10:18 PM

aik pulak? belum scene ain kena tengking dgn am ke? dee called am smlm, kenapa? keta rosak mst scene last ni…

Reply

Suke suke November 6, 2012 at 10:42 PM

Dee call am tp am x pick up pon..

Reply

Benci benci November 7, 2012 at 2:59 AM

scene masa Ain kasi Am minum air zam zam di dalam masjid sangat mengesankan tapi apabila balik Malaysia Ain macam HAMPEH asyik peluk Cik Ted kan elok peluk Am

Reply

cik ted November 6, 2012 at 10:16 PM

Suke suke… Update la lg ye…mx sabooo nk tunggu tuan nye blog upload ep42 hrp2 cept mcm smlm… Tq

Reply

ummie November 6, 2012 at 10:27 PM

adam ni kan dlm ape situasi pun comel jer kalau bercakap…kalau ngan ain lagi la dgn mimik muke nya tu..heeee..comellll…

Reply

minat adam November 6, 2012 at 10:34 PM

Ye la minta2 la ezany upload cepat cam semalam akak dok ralit buat assgment buka tengok2 dah ada ezany siap dah upload cekap betoi ezany. mlm ni akak harap ezany buat cam smlm gak ye. x sabar nak tengok episod 42 ni.

Reply

like u November 6, 2012 at 10:36 PM

memang suara Am tu berhantu…bila Ain dengar je..terus mengamuk….sian Am.

Reply

mahfuza anne November 6, 2012 at 10:38 PM

nape la lambat sgt ain nk terus terang dgn johan..ain xperasan ke azie da berubah x mcm dulu..

Reply

Suke suke November 6, 2012 at 10:38 PM

Aah.. Ain kne tengking ngn am sb ain mara am pgl die isteri.. Lps da mara ain tu am ltk fon.. N ain mcm rse bsala.. Dua2 ego.. Xnk pjok or say sorry.. Ain ngn johan plak, ain nk call johan nk btau hal sbnr yg die masih isteri am, tp kohan asik ngelak dr ain sb nk jge hati azie.. Risau azie jeles kot.. So smpi sudah ain x dpt btau johan.. Scene kete ain rosak da nk last2.. Ain call azie nk mntk tlg, tp azie x jwb fon n silentkan fon die bile nmpk ain call.. Sb mse tu azie tga tgu johan kt kdai.. Then am call ain, ain angkat.. Ingat azie return call, tu yg am tau kete ain risak.. Am mara sb ain x call n mntk tlg.. Tp, da nme isteri kan.. Am pon dtg la kt ain.. Then bersambung esok… Esok nye sedutan, azie nmpk ain n am kt bengkel.. Where azie tga tgu johan pegi the same bengkel… Hahaha.. Msti esok byk scene kantoi..

Reply

rusnita November 6, 2012 at 10:46 PM

wah, cam best jer episod mlm esok – byk scene kantoi. em, dah lain skit dari novel kan (selain scene tambahan), tp rsnya still best of the best lah citer ni. thanx Suke suke

Reply

Suke suke November 6, 2012 at 10:47 PM

With pleasure!! Jgn lpe tgk jgk even ade update.. Br dpt feel.. Slmt mnonton everyone!!

Reply

mak adam November 7, 2012 at 12:24 AM

thnx suke suke… bagus ada pengulas awal ni sambil tunggu ezany upload… mekasih2.. nanti bleh citer lagi. harap2 scene yang ditambah2 tak lari lah dari cite asal.. akak harap ia sekadar penambah perisa sambil nak menjela2 kan epsd 80

Reply

Suke suke November 7, 2012 at 9:11 AM

Np mak adam.. Suke suke memahami.. sb aritu time balik kg tpakse tgu one day br dpt tgk… sb tgu ezany upload.. kjap2 refresh blog ezany ni tgk ade x spe2 upload.. tp xde rupe nye.. hampa sgt… sb kne tgu.. penantian itu adalah satu penyeksaan.. Suke suke xde novel tu.. thats why teruja nk tgk… but if you guys like the update from me alhamdulillah… heheheh.. nnt i akan update once tgk everyday k.. aah.. ade scene kantoi tu.. but not sure bile plak ain introduce am kat johan n azie.. tgk kt promo ade one scene am tserempak johan tga date ngn azie.. but i guess it must be during this week jgk kot..

Reply

kakibuku November 7, 2012 at 12:49 AM

wahhhhhhh!! thanks 4 d update sukesuke! hmm…bile dah kantoi camni, rasenye ade lagi x scene ain introduce am pada johan ngan azie as her husband kat restoran? one of my fav scene…tp dh hilangla d surprise kalau dah terkantoi b4….tapi yela, episode baru 41 tapi dalam buku dah chapter 50..ada lagi 25 chapter but 39 episod…so kenala tambah2 POV org lain selain ain…dalam buku POV ain je…

Reply

mami November 7, 2012 at 8:38 AM

suke suke… dalam buku cerita memang tak de pun part kena kontoi tu.. tapi kalau tambah2 tak lari dari cerita asal tak apalah… mami sakit kepala pun masih boleh buka sebelah mata nengok… mami nak cari buku aisya sofia yg lainlah lepas ni…

Reply

Suke suke November 7, 2012 at 9:18 AM

Yup mami.. xde ke.. maybe director suro tmbh kot.. nk pnjg kan cerita… dat’s why smpi 80 episode..

Reply

emma November 6, 2012 at 10:43 PM

jeng3…

Reply

Suke suke November 6, 2012 at 10:46 PM

Tadaaaaa… Hehehe

Reply

amy November 6, 2012 at 10:51 PM

Anak cucuAdamHawa…tahniahlh sbb ada iras Am& Ain.. ada org tu kat rumah panggil pasangan masing2 dgn nama Am & Ain…kuat sunggoh pengaruh si Am & Ain ni ya….

Reply

nizah November 6, 2012 at 10:54 PM

hahaha.. x sabar nyerrrrr nak tgok.. huhu…

Reply

lin November 6, 2012 at 10:56 PM

Tq very…sebab your uploads i dpt tengok A&H tq again…;)

Reply

lin November 6, 2012 at 10:56 PM

Tq very much*..

Reply

esiana November 6, 2012 at 11:02 PM

pagi esok sesudah subuh saya layan AH41 ni..mata dah susah nak bukak..kena lelap dulu..TQVM ezany..

Reply

esiana November 6, 2012 at 11:09 PM

ops…AH42..sorriii

Reply

Shyzie November 6, 2012 at 11:08 PM

pukul brape biasenye ezany upload next episod?xsbar nk tgk :D

Reply

esiana November 6, 2012 at 11:10 PM

biasa dlm kul 1.00am..paling awal pun 12.30am

Reply

ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz aku Neelofa buruan VIP November 6, 2012 at 11:10 PM

balasan klu kurang ajar dgn suami..itulah mesej AH mlm ni…
Buruk sgt perangai pompuan mcm Ain ni..dah mcm Dee ..
mcm mn Am boleh tergila-gilakannya..tak ada yg special pun..

Reply

haza November 6, 2012 at 11:16 PM

belum upload lg ke episod 42…tak sabar dah nih..asyik dgr sore2 mat & minah salleh kat sini, buhsan nyerrr…ezany pleaseeee…uploa secepat mungkin..thanks

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 6, 2012 at 11:28 PM

2lh amy xsgka cite ni wat kita trpengaruh tahap gaban..syok jer layan..

Reply

adik_sha November 6, 2012 at 11:40 PM

Rasenye ezany tgh upload ni… :o )

Reply

simple gurl>>> ina November 6, 2012 at 11:47 PM

xde pun..:(

Reply

joyah hawani November 7, 2012 at 12:18 AM

mata dah ngantuk.. tp xleh tido selagi x tengok a&h..

Reply

jie November 7, 2012 at 12:20 AM

cik ezany dah upload ke…. x sabar nak tgk screne ain kena marah dgn am…

Reply

Cik Ted November 7, 2012 at 12:30 AM

So sweet adam marah ain…

Reply

Suke suke November 7, 2012 at 9:21 AM

betul tu cik ted… kalau mute kan pon, tgk am nye gaya tu pon da comel.. hahaha.. kalau ain dpt nmpk mcm mne muke am mesti die pon suke jgk…

Reply

Dah wangi isteri am November 7, 2012 at 12:23 AM

Tak bnyk adegan mendebarkan mcm smlm… Sooooo sweet sms depa berdua, bunga bunga cintaaaaa

Reply

sabar menanti November 7, 2012 at 12:27 AM

Mlm nie tpaksa tngu ezany upload bru leh tdo ….

Reply

sesajer November 7, 2012 at 12:28 AM

alahai lambatnya…oleh kerana dah minat sanggup jugalah tunggu

Reply

apizzz November 7, 2012 at 12:37 AM

Ckt je lg..come on ezany.. come on..!!! Hehehe

Reply

aien hazwani November 7, 2012 at 12:37 AM

tsgguk2 dpn lppy tnggu ep42 di upload….heheh

Reply

aien hazwani November 7, 2012 at 12:42 AM

yeayyyyyy….finallyyyyy….tq ezany

Reply

apizzz November 7, 2012 at 12:43 AM

Da boleh..thankssssss ezany..:)

Reply

anne ain November 7, 2012 at 12:47 AM

tq ezany :-)

Reply

Salmi Zack November 7, 2012 at 1:06 AM

tq very much…Ezany-kun

Reply

Ain x kan toleh blkg lagi November 7, 2012 at 1:06 AM

Laaa ingatkan ada scene muka fauzi terkial2 tgk hb ain….. X de pon, tunggu ep 43 la kekdahnya!

Reply

sabar menanti November 7, 2012 at 1:09 AM

Tq ezany….

Reply

Kucing Gemok November 7, 2012 at 1:13 AM

TQ En Ezany-kun… luv u lah…

Reply

el November 7, 2012 at 1:17 AM

Jalan cerita daripada novel dh tau tp tetap follow…cerita A&H. Best!

Reply

mell syg rd November 7, 2012 at 1:17 AM

sukanya dgn am….sabarrr sgt2

Reply

Nurul November 7, 2012 at 1:18 AM

Cepat la hari rabu…! Tak sabar nak tunggu~ tq ezany~

Reply

cikgu November 7, 2012 at 1:21 AM

tq ezany….kita lyn episod seterusnya.

Reply

Peminat tegar AH November 7, 2012 at 1:22 AM

Hahaha…
Suka tengok scene dia org (AH)gaduh…
dalam gaduh still ada romantik gitu…best kan…
Terbuai dengan sikap prihatin am…
Hari ini saya dah habiskan novel AH untuk kali kedua..sangat terbuai rasanya…
Am…
suka sangat tengok dia yang penyabar kan..???
Ada ke lelaki yang penyabar cenggitu lagi…
Tapi scene2 pasni…sangat la best…kisah cinta mereka berdua jerk..waaaa…tak sabar menanti….

Reply

cik nurul November 7, 2012 at 1:44 AM

mmg da addicted giler ngn citer AH ni… huhuh… setiap malam tgu ezany upload dlu, baru leh tdo… thanks ya ezany-kun, tapi episod 42 ni banyak sal citer azie n johan je… watak adam kurang … huhuh… apepun… A&H mmg the bestttt..!!

Reply

kepeningan November 7, 2012 at 1:45 AM

ishh.. makin lama makin x phm la cite ni..
yg si ain ni psai pa dia kata “kalau la am berada dlm dakapan dia..”
pastu dok marah am panggil dia wife.. pastu plak psai pa dia
dok kalut klu johan tu suka kat azie ka dak? pa salahnya??
penin.. penin…

Reply

kipas berani mati November 7, 2012 at 5:04 AM

mmg pun pelik..mgkn Ain ni dah gila meroyan sebab lawn suami…

Reply

mami November 7, 2012 at 8:40 AM

itu yg dinamakan cinta… dalam hati sapa yg tahu.. depan tunjuk malu dan tak mahu… kalau am sentiasa ganggu dengan sms cinta2 bunga2 tentu dah lama ain balik kat dia… tapi tak jadilah cerita mcm adam dan hawa ni…

Reply

Mr. Engineer November 7, 2012 at 9:56 AM

Salah satu faktor dah makin tak tertunggu2 nak tengok.

Reply

rusnita November 7, 2012 at 3:12 AM

wakaka, mmg episod kantoi jer kot mlm ni. huhu, x sabarnya nak tgk. suke suke, nnt jangan lupa update eh. i tetap jugak tgk even ada update, tapi xderlah saspense mcm nak luruh jantung bila dah th skit2. lega la kan…. lepas episod keta rosak ni, rsnya ain dah kurang ‘anginnya’ pada am.

Reply

Suke suke November 7, 2012 at 9:26 AM

insya allah rusnita.. will do.. (^_^)

Reply

ain sayang am November 7, 2012 at 2:41 PM

Tak kurang juga angin nya tu… ego tinggi melangit…

Reply

leeyana November 7, 2012 at 3:32 AM

episode 43 x luar lgi kew???

Reply

rusnita November 7, 2012 at 5:42 AM

episod 43 hanya blh diupload selepas tayangan di hd malam ni dgn kerjasama mr ezany. thanx to him, tgklah kul brp biasanya 12 midnight onwards. sabar ye…
lupa lak satu part yang ain marah2 bila am sebut nama johan. ikut promo dalam minggu ni gak scene tu. bila agaknya dapat tgk scene terakhir ain marah2 kat am?

Reply

liza November 7, 2012 at 6:27 AM

gara2 A & H, bangun pagi jer terus teringat nak ngok, mesti ngok sebelum urusan diri kalau tak, tidak fokus tugas harian…., hebatnya penangan A & H… TQ byk2 upload…. jasamu dikenang

Reply

heny November 7, 2012 at 6:31 AM

episode ini part paling geram dengan ain. keras kepala betul. tak nak sikit sabar. kesian dg am….hmmmm kalau sy laki2 pun rasa tercabar, tinggalkan je ain tu….tapi karena cinta mau bilang apa kan?

Reply

elley November 7, 2012 at 6:50 AM

Huh! Dah ep42 cite ni kan..tp sy br trpggil tuk komen kat sini… anyway tq ezany sbb upload this drama yg mmg super duper best! Every morning lpas husband g kje, sy pun ngadap tab tuk tgk cite ni…. like AnH..

Reply

SEriHani November 7, 2012 at 7:38 AM

Ain mmg meroyan kot..tak suka Am panggil dia ISTERI…sakit ati tul la…keras tul hati nyer macam batu

Reply

Adam November 7, 2012 at 7:45 AM

wakakakkakakaa…azie nmpk ” AM ” wakakkaka lg hemsem dari si johann…yahuuuuuuuuuuuuuuu…x sabarrrr

Reply

rainini November 7, 2012 at 7:49 AM

sorry to say
drama ni merapu dah
lakonan je real

Reply

iman November 7, 2012 at 8:29 AM

kete br pn rosak….?

Reply

esiana November 7, 2012 at 8:38 AM

huhu..pendapat saya..baca novel AH ni lg best dr drama..tp nk tgk jugak..TQVM ezany

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 7, 2012 at 8:46 AM

reka plot sndiri skt ek,jgn mrh..(geram gak ni,nasib baik am 2 pnyabar n setia)
kalu xslp rmh yg ain duk 2 umah azie kn,eloknya azie halau si ain 2 notis 24 jam gara2 johan xpn am brpakat ngan azie.so barulh ain mggelupur cari am..cepat skt diorg brsatu..bla am n ain dh ok,azie minta maaflh blk ‘aku buat sume ni hanya nk korg bersatu’.
psn; xbaik mcm2…kawan biar seribu,musuh biarlh xde.

Reply

rza November 7, 2012 at 8:47 AM

nape tak d cd kan..? kompom beli…

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 7, 2012 at 9:14 AM

ain kn dh 2 thn jd pnsyarah,so 2 thn jugaklh dia pakai keta2..
agaknya dlm 2 thn tu dia xpnh service kot,tau naik jer..
tu yg rosak even keta baru pn…hehehe

Reply

omak ain November 7, 2012 at 7:24 PM

omak rasa kan…gear keta ain tu D la. sbb tu xleh start. mn tau kot tertolak dr P ke D. hehe

Reply

Inza November 7, 2012 at 9:28 AM

Am guna kuasa veto ler…bila baca novel tak ler over camni..

Reply

Azlina November 7, 2012 at 9:44 AM

SerOnok tgk komen semua org. Ramai yg marah Ainkan. Sy kesiankan dia sebenarnya. Kalau tgk mmg dia nak pulih hubungan Dgn am tp dia nak settle Dulu Dgn Johan krn mungkin dia rasa dia perlu settle semua masalah seblm start all over again Dgn am. Cuba dgr setiap luahan hatinya. Cuma Kekadang am tu mmg suka menyakat sampai dia bengang Dan naik angin. dah tau tak suka sebut isteri tp dia dok ulang2 mestilah marah. Dia pun tau dia isteri Am dan Tgh Cuba nak absorb reality tu…Cuma perlu masa. Hehehe tp dah skripnya gitukan….kita lak emo leih. Apa2pun mmg tak sabar tunggu ending Dan syabas pd semua pelakon.

Reply

eMMe November 7, 2012 at 10:42 AM

makin suspen episod by episod.. tak sabar nak tunggu ezany upload, nway, thx ezany atas usaha keras anda.. tanpa anda.. tak tau la saya…hehe..

Reply

Kucing Gemok November 7, 2012 at 11:47 AM

Bestlah layan komen2 u all ni…. Mana Mr. Engineer yang selalunya bg komen2 menyengat… hihihi…..

Reply

nad November 7, 2012 at 11:57 AM

ain tak patut marah kat am…..sbb am masih suami ain lagi

Reply

nad November 7, 2012 at 11:58 AM

tak sabar nak tengok ep 43

Reply

Peminat setia November 7, 2012 at 1:01 PM

Ada lagi 9 minggu nak habis… Adoi lamanyer… Tak sabar nak tengok ending…

Reply

mami November 7, 2012 at 1:03 PM

baru perasan.. cantikkan selendang ain…

Reply

mamamia November 7, 2012 at 2:17 PM

Dh ade dh org jual selendang hawanie kt fb.. :)

Reply

mami November 8, 2012 at 12:51 AM

iye ker… ingatkan nak propose nama tudung adam dan hawa.. he he he

Reply

oK BoS November 7, 2012 at 2:39 PM

Thanks ezany-kun.. tak sbr nak tengok scene mlm ni,..kdg2 saya pun confuse ain ni..kadang2 ok kat am…lepas tu naik angin..hati suka am..mulut kata takk….macam mana tu???

Reply

ain sayang am November 7, 2012 at 2:45 PM

Ain kan sebenarnya hati dah berbunga-bunga tapi tu la malu la plak, sebab dulu siap jerit2 marah2 kat Am…. 8 tahun tu!

Reply

omak ain November 7, 2012 at 7:21 PM

kan..xpasal2 je. skrg dah berbunga2, sendiri yg malu. mujur Am muka tebal haha..asyik dia je mengalah.

Reply

maiza November 7, 2012 at 3:00 PM

Alaa…nama pun cerita

Reply

syiera November 7, 2012 at 3:23 PM

johan sgt mnjengkelkan..

Reply

omak ain November 7, 2012 at 7:08 PM

alahai..sweetnya tgk Am bebel2 manja nak pujuk isteri. aku tampar jugak kang si Am ni haaa. comel sgt. ^_^

Reply

aifa November 7, 2012 at 7:36 PM

am sanggup tggu sampai 8 tahun tu mustahil la rasanye..
maybe die letak mic dlm cik ted..so die tau ain nye feeling…
wakakakaka

Reply

honeybee November 7, 2012 at 9:00 PM

scene 12.09 Am tengok Ain dari dalam keta,lps ain tutup pintu gate dia menuju ke keta dia. u all prasan tak keta Ain dah btuko dari Suzuki SX4 kaler putih jadi Honda Jazz kaler itam????

Reply

sari November 7, 2012 at 10:21 PM

honeybee … ain bukan naik kete dia, dia naik kete azie sb dia buka pintu sebelah kiri bukan kanan ..

Reply

honeybee November 7, 2012 at 10:37 PM

Oye la sari (sari yanti ke ni??). tp nape dia naik keta azie bukan keta dia ek?cer citer

Reply

pn juliana November 8, 2012 at 3:46 PM

cute la muka am@Aaron Aziz bila scene mrah kt ain..suke sy tgok..hihiii

Reply

omak ain November 11, 2012 at 11:18 PM

honeybee – honda tu kete azie kan? scene 12.09 tu, bukan ke ain jadi penumpang(dia buka pintu belah KIRI).seperti Sari tulis. ain ngan azie kuar makan la kot. huhu.. kelakar sampai mcm tu skali honeybee tanya. haha

Reply

yati December 5, 2012 at 1:44 AM

ain ni jual mahal sangat lahh –’

Reply

Leave a Comment