Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 43

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 42

Hubungan Azie dan Johan kini semakin serius kerana Johan risau akan masa yang di beri oleh ibunya untuk Johan dan Ain. Akhirnya Johan dan Azie mengaku perasaan yang merasa rasakan selama ini dan masalah yang dihadapi adalah jika hubungan cinta mereka diteruskan, bimbang persahabatan meraka bertiga akan hancur begitu sahaja.

Dalam pada itu, Adam menelefon Ain apabila berada dalam keadaan tidak menentu. Ain mula rasa selamat dan selesa ketika Adam sudi membantunya. Ain pula kini semakin hari makin rapat dengan Am. Apakah yang akan Ain cakap pada Johan?

Adam & Hawa Episode 44

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 39
  2. Video Adam & Hawa Episode 40
  3. Video Adam & Hawa Episode 42
  4. Video Adam & Hawa Episode 41
  5. Video Adam & Hawa Episode 32

{ 188 comments… read them below or add one }

ct November 7, 2012 at 3:07 PM

ct sedia menanti ep. 43.. hak3~

Reply

joy November 8, 2012 at 1:07 AM

yess..leh tgk…

Reply

Kawan Am November 7, 2012 at 3:27 PM

mlm ni Ain bole ‘sakit’ la…he… he… he… 8 tahun kemarau u mlm ni hujan mesti lebat punya

Reply

omak ain November 7, 2012 at 6:57 PM

aku rasa… am mimpi kot scene ni. haha

Reply

LOL November 8, 2012 at 12:29 AM

lu syok sendiri ke, tk payah lebih2 plak. Malu skit ada budak bawah umor kat blog ni

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 7, 2012 at 3:29 PM

xsbr lak nk tgk epsd mlm ni..

Reply

raff November 7, 2012 at 3:45 PM

Fuhhhyooo..best nih..hehehe..bagus ada kemajuan…

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 7, 2012 at 4:04 PM

sbnrnya mmg ain dh jatuh cinta d awl prknalan lg,cuma dlu ain knal am sbg playboy.cuba tgk blk ep8,time ain kna tmn am g bli brg tadika.msa 2 kn am amik ksmpatan nk kiss ain,so am kna tmpr.ain btl2 mrh kt am msa 2..mrhnya pn blm reda lg tup-tup kna tgkp bsh lak,am plak mbisu.mmg rsa mcm xde maruah kn..hal ni la yg mnybbkn ain btl2 mrh n benci sgt kt am sdgkn dlm hati ada taman..hati ain lak kras cam batu kerikil,tp kalu ari2 siram air lekuk gak batu2.am lak menyepi malah ke2 kluarga diorg pn sma2 smpn rahsia.meleret smpai 8 thn.kita sume yg tgk mmglh skt ati kt ain coz kta nmpk cite n ksh am yg dh brubah,tp ain bknnya nmpak n tau pn ape yg brlaku pd msa trtentu..
papepn skg dh start scene yg best….layan!!!!!!

Reply

Ain Hawani November 7, 2012 at 4:27 PM

Erm….dtg ofice pg esok msti tgk A&H dl br ada semangat nk bt krja…eee..x sbr nya…!!!!!

Reply

Anne November 7, 2012 at 5:12 PM

Yg ain brsama am kat umah tu btul ke or mimpi? Huhuhu

Reply

Athirah November 7, 2012 at 5:14 PM

Alamakkkkkkk, malam ni banyak kerja. heheheh berjaga mlm ni sambil tunggu ezany download………..grrrrrrrrrrrrr tak sabar eh

Reply

Cik Adeq Gangster November 7, 2012 at 5:26 PM

omg omg omg .. kegilaan tgok am ny !!!!!!
teringat mase meet dye ..
“abg hensem gile”
gelak then jwb tq dear ..

Reply

milinda November 7, 2012 at 5:38 PM

x sabar tgu mlm ni, tp yg ain dgn am kt rmh tu rasanya msti mimpi…

Reply

kerabu mangga November 7, 2012 at 5:38 PM

rasanya yg bersama tue mesti mimpi.dlm novel
diorg patut mcm tue lama lagi..

Reply

misza November 8, 2012 at 2:57 PM

bukan mimpi tapi Am berangan je kot.
dalam novel masa dalam keta Ain sejuk Am bagi pakai kot dia.

Reply

rusnita November 7, 2012 at 6:03 PM

wah, ramai plak tukang ramal. tp rs2nya cam betul kot, haha… bj yang depa pakai tu sama macam ms am tlg sebab keta ain rosak kan? huhu, sabar jerlah menunggu.

Reply

ok bossss November 7, 2012 at 6:10 PM

Aaa..aa .la..scene dlm bilik tu…berdebar la pulak tengok…mesti mimpi am di pagi hari..hehe

Reply

rusnita November 7, 2012 at 6:30 PM

sapa2 yang tgk kt hd mlm ni, tlg update kat kita yang xde hd tau. tq.

Reply

omak ain November 7, 2012 at 7:00 PM

alaa..akak. xyah la suruh diorg update, cite panjang lebar.. kite tgk sini je sudah.ramai2.. hehe

Reply

izmaaida November 8, 2012 at 1:44 AM

Kak rusnita,nti 9-17 nti astro bg free mustika hd..blh tgk kt tv dh.
Kite bg en ezany rest dlu..he3

Reply

Cumi November 7, 2012 at 7:01 PM

Komen Cumi ni komen org yg takut kuciwa apa yg disangka rupanya cempedak dah jadi nangka… So imaginasi scene cumi…
Dlm kereta am lepas keta ain rosak tu, after dinner ain penat sangat dan tertidur kat keta tu dan termimpi hal tu, so bila am dekat dan start pegang dia kat katil, ada 2 kemungkinan, samada ain jadi histeria then terjaga dari tidur, rupanya am kejutkan dia kat keta tu sebab dah sampai rumah, or am dekat dia dan pegang dia tapi sebenarnya am kejut dia kat keta dan dia terjaga….
(ini lebih kepada nak control rasa excited….hihi…tapi kalau scene tu bukan mimpi…mmg lari dari novel sesangat… Tapi camnerpun….I likeeee…..)

Reply

abady November 7, 2012 at 7:10 PM

rusnita- start aje cite adam dan hawa kat tv sy akan cerita satu persatu.apa yg berlaku sma ain kat rmh am. rasanya dlm novel tak ada pulak scene ni. tp masa ain kata nak blk dan am jawab blk rmh kita ke (dlm novel).mungkin betul kot am bw blk rmh. spls 2 minggu kenduri di rmh am, ain pergnantkan.kiranya am lelaki sejati la

Reply

abady November 7, 2012 at 7:13 PM

cumi-kalau betul-betul kan best.saya suka sangat

Reply

cik ted comel November 7, 2012 at 9:04 PM

jgn lupa ye mste… soooo excited jgn lupa update ye… tpppp rasanya mimpi kot….

Reply

rusnita November 7, 2012 at 9:31 PM

Abady, thanx a lot in advanced for your upate nnt.

Reply

kipas berani mati November 7, 2012 at 7:17 PM

Jgn happy sgt ..Scene Am dgn Ain kat rmh tu..hanyalah ilusi@mimpi Ain ja..
Mereka hanya akan bersama selepas kenduri di rmh Am..scene kat atas tu hanya lah nak bg suspen kat penonton ja..tak apalah yg penting jgn frust menonggeng pulak..

Sebenarnya Am akan bersama dgn Dee terlebih dahulu kerana jatuh dlm godaan asmara Dee..lepas bersama baru Am sedar Dee bersama dia bukan Ain…

Reply

murai November 8, 2012 at 8:40 AM

salam kipas berani mati. Teruknya imiginasi lu masa bilanya am dengan dee ada bersama..dot..dot. ini scene rekaan lu sendiri sbb lu tak leh tahan tenguk Dee.. hehe..he..
Berimiginasi kepd perkara yg lebih elok skit.

Reply

kipas berani mati November 8, 2012 at 11:56 AM

Baiklah Murai…

Reply

kobis November 8, 2012 at 1:04 PM

kipas.. ko pepandai je ye… dlm buku x pun tulis pasal am dgn dee tue.. ish.. ko ni..

Reply

holahola November 7, 2012 at 7:27 PM

wow! pls dont tell me this is dream or whatsoever!

Reply

linda November 7, 2012 at 7:39 PM

ish…mana ada dlm buku mcm tuh….bukan ker dia mula percayakan am masa am jadi imam…tak sabar plak nak tahu citer sebenar…mcm dah lari skek jer….huhuhu

Reply

Dewi November 7, 2012 at 8:00 PM

Hehe… Dah macam cite ombak rindu dah… Apa2 pon mmg tak sabar nak tengok..

Reply

sabar November 7, 2012 at 8:03 PM

Ye la…akak pun tak sabaq nak tgk episod mlm ni..rasa bahagia bila tgk am n ain dah “sejuk”..A&H fenomena yg x pernah akak rasa..CAYAlah AM..Ye la..slot tu mcm igauan lak…sabau je…tungguuu

Reply

nak am November 7, 2012 at 8:04 PM

Ala relaks la, I yakin tu mesti angan2 atau mimpi ain je..ain sure tak nak tido ngan am selagi tak buat kenduri lagi..am mana plak ada tido ngan Dee, memandai aje buat citer

Reply

johan segala johan November 7, 2012 at 8:08 PM

ada pulak member forum ni suka perhubungan terlarang (zina). nauuzubillah.

Reply

Cik Pah November 7, 2012 at 8:11 PM

Aduh, macam2 versi, ingat, citer ni adalah adaptasi sahaja, kalau rasa berbaloi buat sikit perubahan, why not, tengok mana lebih mengancam,,,,apa2 pun asalkan x tersasar jauh dari citer dlm novel. sebab, kebanyakkan yg dibuat adaptasi, lebih best baca novelnya…

Reply

Yonne November 7, 2012 at 8:41 PM

Abadi-jgn lupa update dgn segera tau lps tgk hd.esp. Scene ain ngn adam tu..heheheh..cant wait kol 1 mlm ni

Reply

IReNe November 7, 2012 at 8:55 PM

Aduyaii… Lemah tol tgk sorotan nehh.. Cair!

Harus ku hadap kat HD neh! Xsanggop nk tggu tgk online…

Reply

kerabu mangga November 7, 2012 at 9:06 PM

pandai jer kipas berani mati….novel mana pulak dia baca….

Reply

apek November 8, 2012 at 8:42 AM

novel versi thai kot tu yg ada scene cam gitu. Teruk betul ni.

Reply

kerabu mangga November 7, 2012 at 9:08 PM

tak mungkin dee dgn Am….am setia….pd ain

Reply

kipas berani mati November 7, 2012 at 9:42 PM

Novel dah byk diolah semula..utk menyakitkan hati penonton..bila dah sakit hati mesti mrh2 dan lps geram kat sini..mcm yg berlaku skrg ni lah..penerbit Zaiton Muhd Jiwa kakak Datuk K..kakak ipar dtk ct..saja buat mcm tu sbb naikkan rating ..kalau sama sgt dlm novel ramai yg dah tau jln cerita dan kurang sikit semangat nak tgk…jd inilah saja caranya…skrg ni pun byk dah part yg tak ada dlm novel..utk mencantikkan lg jln cerita kalau nak ikut sgt mmg tak ada thrill nya lagi..

Jadi terimalah apa-apa pun yg terjadi dan part2 yg telah diubah itu..kerana ianya sebuah adaptasi..

Reply

ling November 8, 2012 at 8:51 AM

hai kipas mati, memang byk tokok tambah, tapi tak payahlah tambah scene haram cam tu. Kalau penerbit tambah scene itu, bermakna penerbit cuba menonjolkan sifat org muslim yg tidak beriman. Zina adalah salah satu dosa besar.
Maaflah..

Reply

kerabu mangga November 7, 2012 at 9:10 PM

suka tgk mereka berbaju purple…

Reply

jiha November 7, 2012 at 9:24 PM

tunggu mlm ni….

Reply

mak adam November 7, 2012 at 9:46 PM

akak rasa lah kan… memang mimpi jer.. atau am berangan jer bawa ain balik “rumah kita”. mustahil berlaku scene ni sebab dalam novel tak der.. so, kita tungguuuuuuuuuuu…. saje nak buat kita suspen….

Reply

eMak Am November 7, 2012 at 9:52 PM

Pandai jer “Kipas Berani Mati” nak buat stupid statement satu Malaya..Am takkan berzina dengan Dee..jgn nak buat gempak kat room ni….i kenal anak i mcmana..ni baca novel yg mana satu ni..jauh sangat lari ceritanya….jgn nak buat fitnah je..

Reply

ieda November 7, 2012 at 10:03 PM

hi uolzz..meriahnyer forum..tp so cant wait to see this episod..agak2 pkl brapa blh tgk ni???

Reply

Suke suke November 7, 2012 at 10:10 PM

Some updte.. Hihiji… Suke suke.. Am dtg bwk pomen utk betolkan kete ain.. Pomen bwk balik kete ain n ain balik ngn am.. But bfore that.. Ain introduce am kt fauzi.. Tkebil2 fauzi bile tau ain da kawen.. Am plak suke ain introduce die kt studen ain as husband.. Hihihi.. After that ain n am pegi diner together siap maen suap2 lg..

Reply

abady November 7, 2012 at 10:10 PM

part 1- johan mencurahkan perasaan kat azie. tp azie takut persahabatan diantara mereka terputus. am dtg dengan kawannya untuk tengok kereta ain. ain memperkenalkan am kat fauzi. am dan ain pergi mkn spls tu.siap am suap ain lg

Reply

elisha November 7, 2012 at 10:14 PM

dh kul 10.15,xdpt tgk lg episod 43 ni…x thn nyer menunggu…

Reply

abady November 7, 2012 at 10:20 PM

part 2- dil perjalanan blk am berbual dlm kereta.seperti di dalam novel.ain suruh am hantar dia blk rmh. am kata blk rmh am ke? scene di dlm bilik tu am berangan sambil bawa kereta.siap gigit kuku lagi.ain pulak tidur dlm kereta. azie dan johan pergi dating.azie tak bg johan beritahu ain tentang perhubungan mereka

Reply

Suke suke November 7, 2012 at 10:20 PM

Hahahha.. Am rupenye yg berangan dlm bilik ngn ain.. Smpi ain tnye lme lg ke nk smpi am jwb cket lg nk smpi ea.. Smbil gigit jari seniri am sengeh2 sorg2.. Ain pelik n tnye balik br am tsedar.. Hahaha

Reply

mami November 8, 2012 at 3:55 PM

hi hi hi hi… mami dah gelak masa tengok cerita tu… tapi bila baca your komen ni nak tergelak balik rasanya… ha ha ha ha…. kemaruk sbb kemarau

Reply

Peminat A&H tahap gaban November 7, 2012 at 10:26 PM

tak sabar2 nak tgk episode hari ni..

Reply

rusnita November 7, 2012 at 10:28 PM

Suke suke, abady, thanx for the update. Love u all, muah.

Reply

Adeq November 7, 2012 at 10:28 PM

Tak sabar nyer nak tgk……cepat la upload ehk…..

Reply

Adiesaidin November 7, 2012 at 10:30 PM

Waduh time ni pulak astro Aku jd bengong…..dh le mlm ni climacs!!!

Reply

abady November 7, 2012 at 10:36 PM

part 3-azie cemburu dgn ain. am hantar ain pegi ambil kete kat bengkel kereta. am beritahu ain tentang kenduri yg mama am nak buat dlm ms 3 minggu lg. sementara menunggu kereta ain, am dan ain pegi minum dulu. sambil am terus memujuk ain untuk dtg ke kenduri tersebut dan ain akhirnya bersetuju. selepas tu ain pegi anbil kete kat sebelah restorant ain dan am minum. kebetulan johan dan azie pun berhenti kereta di situ.azie nampak ain.

Reply

mak adam November 7, 2012 at 10:41 PM

hee.. time kasih la untuk info kat atas. pagi esok jer la akak tgk.. macam akak dah agak mesti am berangan punya.. sebab scene am masuk bilik masa pakai tudung pun belum lagi,.. takkan nak lari dari cerita plak… kalau tak,… tak der makna la kenduri rumah mama kan kan …

Reply

abady November 7, 2012 at 10:38 PM

mlm esok azie tertinggal tipon, ain tengok tipon azie. am terjumpa azie dan johan kat restorant

Reply

zaza November 7, 2012 at 10:39 PM

ya ampun xsabarnya mcm nk pecah dada ni hikhik

Reply

bintag November 7, 2012 at 10:40 PM

Lmbtnye nk tgu dpt tgk cte ni..best kn klu dpt suami ssabr n setia spt am..

Reply

penunggu setia November 7, 2012 at 10:43 PM

penantian satu pEnyeksaan..LOL

Reply

kipas berani mati November 7, 2012 at 10:53 PM

Confirm .. AM berangan..scene mlm ni tak brapa best psl tak ada Dee..scene Johan dgn Azie tu mmg membazir..

Reply

jin aprit November 8, 2012 at 9:47 AM

aku heran gak mamt kipas mati suke sangat dengan dee nape ek.? berani mati… katak ke??

Reply

nurul November 7, 2012 at 10:59 PM

Sabar menanti……..

Reply

Minat Pilot November 7, 2012 at 11:02 PM

Abady – TQ…rs lg xcited nk tengok…
ha3x…Am berangan rupanya…cute…sampai kita pun malu2 tengok
tgh senyum sorang2 ni.. ;)

Reply

Minat Am November 8, 2012 at 12:56 AM

yup betul tu!

Reply

pelingpurlara November 7, 2012 at 11:25 PM

best btl cita nie tapi geramlah buat orang stress je….hari2 tunggu apa nak jadi kat am n ain nie

Reply

zara November 7, 2012 at 11:28 PM

Rasanya mcm saya plak yg tak keruan tengok Am naik atas katil. Rasanya mcm melayang2 badan ne. tapi rupanya hanya mimpi saja…. tapi rasa tu tetap ada…

Reply

mami November 8, 2012 at 9:06 AM

zara dah kawin lom…kalau lom bahaya nih… nanti kena rate 18 pulak cita nih..

Reply

eddieparker November 7, 2012 at 11:31 PM

hish… parah betol.. ak yg lg teruk dr bini ak nie layan adam hawa… memg x sbr tgu next episode… wink..wink…

Reply

zara November 7, 2012 at 11:36 PM

rasa-rasanya pukui brapa ya cik ezany-kun upload video ne… smlm awal, mudah2ah awal kaya smlm. nanti tak lah termimpi2 tgu adam hawa ne.
apapun thanks bebanyak ya cik ezany-kun ur r the best. Hanya Allah saja yg dapat membalas jasa.

Reply

Cik Ted yg cute November 7, 2012 at 11:41 PM

btol2 zara..thx Ezany :)

Reply

Cik Ted yg cute November 7, 2012 at 11:39 PM

x sabo nk tgk..nk tgk muka nakal am hihi

Reply

Farizilinah November 7, 2012 at 11:42 PM

Aku smpi sggup bli novel ni taw on9 kat alaf21, smpikn aq kutip sdiri novel ni kat pos opis sub aq tkut postmen lmbt Antar… Papepown ceta mmg tahap 5* punye lah… Syabas kat Penulis Aisya Sofea dan Zaitun mohd jiwa sbb idea buat duit yg btul2 buat penonton puas Ati… Cume… Napa x tyg kat Astro ria ke prima ke.. Yelah x sume org tgk beyond… X sume org guna HD, klu tyg kat 104/5… Mest u all Tambah kaya u….

Reply

Cik Ted yg cute November 7, 2012 at 11:50 PM

terbaek la Farizilinah :)

Reply

minat adam November 8, 2012 at 12:45 AM

Saya sokong Farizilinah kenapa astro x tayang kat astro ria atau prima. Apapun tima kasih ezany tlog upload kat kita. cepat sikit upload ye ezany x sabar akak…

Reply

boy friend adik am November 7, 2012 at 11:43 PM

adam & hawa dengan ombak rindu….mane lg best….?

Reply

Cik Ted yg cute November 7, 2012 at 11:53 PM

saya pilih A&H..chemistry AA & NN yg sgt kuat..
btol2 menjiwai watak am & ain..thumbs up!
pujukan, marah, dendam n scene romantik n nakal yg sgt best..

Reply

abady November 8, 2012 at 12:44 AM

mesti la adam dan hawa lg best. ombak rindu banyak tak ikut dlm novel.cerita novel ni tak boleh buat filem sbb filem tayangannya 2 jam sahaja. jd tak semua dlm novel tu msk.

Reply

minat adam November 8, 2012 at 12:46 AM

Adam dan Hawa lagi best……..

Reply

mami November 8, 2012 at 9:10 AM

mami pun suka AH… sampai dah kemana tah keja thesis mami.. bila buka laptop nak buka juga ulang tayang cita adam dan hawa ni..tak pun nak dengar lagu hafiz dgn dato Siti atau lagu akim… tak pun ulang baca novel.. aduhhhhhh sori Prof tunda appointment ye…

Reply

omak am November 8, 2012 at 7:56 PM

omak pilih Adam & Hawa. OR byk nangis2. xsuka. omak suka yg sweet2 je. hihi. errmm..kim salam kat adik am eh.

Reply

adammm ainnnnn November 7, 2012 at 11:44 PM

brape lame mau tunggu laaa huhuhu admin uplond laa cpat…:(

Reply

Farizilinah November 7, 2012 at 11:45 PM

Zara.. Smlm awal ke Cik ezany-kun upload???? X pasan le… Skali aku tgk dah jam 1am dh

Reply

Zara November 8, 2012 at 12:53 AM

Fariz smlm jam ne dah bleh tengok, 12.30 dan uploading. Skrg Blum rasanya otw uploading kot. Sabar je lh. Apa pun sama2 lah menghadapi hari2 indah antara Am & Ain. Pheewittt… Terkenang zaman muda dulu. .wink.

Reply

Ain Hawani November 8, 2012 at 9:14 AM

Betul la Zaraa…tgk A&H ni ingt zmn2 belum kawen….best sgt2 citer ni…:)

Reply

Zellyna November 7, 2012 at 11:50 PM

Thrill Teramat sangat…Tak saber nak tunggunEzany upload…. Timacih Ezany…

Reply

julianita November 7, 2012 at 11:52 PM

macamna nak download ye? i juz leh view saja….

Reply

ainAM November 7, 2012 at 11:55 PM

sy gune IDM (internet download manager) or get from another site laa :D

Reply

hawanian November 7, 2012 at 11:53 PM

terbaik u all.. sy baru siap buat assignmentl and now ready for watching this ep.. huhu..i’m waiting.. hurry up ezany..u’re the best

Reply

aziegedik November 7, 2012 at 11:55 PM

mana la budak ezany ni… blum upload lagi. dah kol 12 ni

Reply

kesabaran ~ November 8, 2012 at 12:03 AM

SELALUNYA UPLOAD PUKUL BERAPA NIIIIIIIIIIIIIIIII ???!!!!

Reply

doktor cinta November 8, 2012 at 12:11 AM

Redup mata ku ketika memandang mu

Reply

mami November 8, 2012 at 12:14 AM

he he he malam ni nya cita memang sikit lari dari novel. Apa pun … thrill is still there… lebih kurang sama jer… mcm am cakap’ i need you ain’ and ‘kita balik rumah kita’… nak gelak mami tengok AA gigit kuku…. kemaruk ape..
cita makan bersuap pun tak de dlm buku..tapi itu mungkin yg nak digambarkan sbg malam terindah buat ain… he he he… cepatlah ezany ..dah midnite ni…

Reply

AA November 8, 2012 at 12:14 AM

Bila kah…..cik ezany tok nak upload episode 43 tok….? Laju kit……..cik ezany :)

Reply

eja November 8, 2012 at 12:15 AM

pukul berapa si ezany nie nak upload x sabar nie…esk keja lah mengantuk mata klu lewat2 nie….please upload skrg lah ezany

Reply

joyah hawani November 8, 2012 at 12:16 AM

eee… boleh lg si ain 2 sabar lame2..klu aku mang dah lame mintak am ‘tunaikan’ tanggungjawabnya…x tentu arah joe, ain ajak bincang ‘pasal hubungan kite’ ..dia xtau ain nak explain am tu husband die..

Reply

tulang November 8, 2012 at 12:16 AM

wei ni thun bleh uplod ke………………………………………………………….

Reply

ain November 8, 2012 at 12:17 AM

Omgggg….dh mcm babak2 ombak rindu dh…adoiiii..cepatlah upload tu abis…we’re waiting if it gonna be a good news or else…kyaaaaaa!!!!

Reply

ain hawani November 8, 2012 at 12:19 AM

Amboi..dh la dpt tgk free..ni paksa2 pulak upoad cepat2…. nnt ezany tkmo upload baru tau…. kann..kann…. tq ezany for ur effort…

Reply

ain hawani November 8, 2012 at 12:23 AM

Kalu Am bole tunggu 8 thn..tkkan korang tkle tunggu walau barang beberape menet….hehehe

Reply

humaira November 8, 2012 at 12:30 AM

masih menunggu

Reply

Mr. Engineer November 8, 2012 at 12:30 AM

Nak paksa2 Ezany upload cpt2 subscribe to Astro Mustika HD la kui kui kui.

Reply

Hawa Adam November 8, 2012 at 12:32 AM

nice one Mr.Engineer.hehe

Reply

abady November 8, 2012 at 12:49 AM

rasa mambazir pulak.sbb byk cerita yg di ulang2. kena langgan setahun pulak tu.

Reply

hana November 8, 2012 at 12:35 AM

dh lama tak tengok mama maria n mak normah…

Reply

spm November 8, 2012 at 12:36 AM

cpat lah bsok dh exam xbleh tdor lmbat

Reply

izmaaida November 8, 2012 at 12:38 AM

Berita best la…start 9-17 nov ni astro bg free bberapa chanel tmasuk mustika hd.jd pasni kite blh la tgk a & h kt tv dh..yeeeyy..

Reply

Cik Ted yg cute November 8, 2012 at 12:51 AM

wah bestnyer :)

Reply

Azlina November 8, 2012 at 12:44 AM

Sy dah ulang 2x episod mlm ni. Semua gara2 Ain Dan Adam. Mmg terbaiklah pelakon2 ni. Sweet sgt bila mrk tak bertekak btl tak? Kalau tgk buku sepatutnya am selimutkan Ain Dgn jacket dia sbb Sejuk tp Dlm Siri ni lain sikit. Am tutup air cond Pulak. ESOk mestilah bersambung jugak bila Ain baca mesej azie Dan Johan. Next week mesti dia cari am utk lepaskan kekecewaannya ttg kekawan ya yg main tipu diblkgnya. Ain Akan spent the whole day Dgn am dipejabat am Dan kemudian keluar bersama sambil am menasihati Ain utk memperbetulkan ke adakan seblm ramai yg terluka…. Best sgt. Ini Dari buku tau tak taulah kalau dah diolah.

Reply

ain November 8, 2012 at 12:46 AM

huhu…we just so xcited..tiada paksaan…kikiki….anyways..saya hargai jasa baek cik ezany kiter…XD….ghambatheeeeee…

Reply

humaira November 8, 2012 at 12:47 AM

dah bleh tgk blm ni….

Reply

excited state... November 8, 2012 at 12:50 AM

huhu….x leh lelapkan mate malam nie gamaknyer…

Reply

DoubleA November 8, 2012 at 12:51 AM

alaa lambat nyaa :( nak tengok ni .

Reply

DoubleA November 8, 2012 at 12:54 AM

ramai jugak yg belum tidur sebab menanti Ezany upload ni… ehhehe

Reply

esiana November 8, 2012 at 12:58 AM

jeng3..huhu..(kelip2 mata sambil asyik refresh page)..

Reply

bulan November 8, 2012 at 12:58 AM

napa lambat ?????????????tension..esok ada class.

Reply

mawar merah November 8, 2012 at 12:58 AM

ahahhh.. dah tengah upload tu… sikit lagi arr tu.. Tq ezany

Reply

ain November 8, 2012 at 12:59 AM

tgh tgu… hurm

Reply

ain hawani November 8, 2012 at 1:00 AM

Aiyohhhhhh…ade lak tukang sambung cite lak kt sini..tkyah la cite sume tu…org nk tengok je sambungan episodnye..x thrill betol…. even AA pon tk bc novel ni tau..dia hayati watak ikut skrip je…. takyah cite la kt sini.nnt sape2 nk tau ending..bc je novel tu sendiri…review episodni aje…tkyah summarize d whole novel yer…peace..

Reply

Minat Pilot November 8, 2012 at 1:52 AM

eh…biarlah…seronok ap tau gambaran episod akn dtg…lg xcited mnggu..
Kalau x suka…x yah baca lah komen2 sini… X org paksa k
Peace jgk….

Reply

humaira November 8, 2012 at 1:01 AM

sabar ye kawan2

Reply

Zara November 8, 2012 at 1:01 AM

Berita best la…start 9-17 nov ni astro bg free bberapa chanel tmasuk mustika hd.jd pasni kite blh la tgk a & h kt tv dh..yeeeyy..

Wah best nya korang bleh tengok. Rasanya Zara mcm tak bleh tengok, tak pe tengok online je…:( tunggu jam 1

Reply

ain hawani November 8, 2012 at 1:04 AM

Yeayyyy..jommmmm terjahhhh

Reply

abady November 8, 2012 at 1:04 AM

lama tak tengok nama aMaIN kat blok ni .
dah blh tengok dah

Reply

aprina November 8, 2012 at 1:04 AM

dah ke belum…?

Reply

AEIN HAZWANI November 8, 2012 at 1:05 AM

TADAAAAAA…..YEAYYYY SLAMAT MNONTON SUMEEE

Reply

cik adeq gangsterr November 8, 2012 at 1:05 AM

Eazany tq

Reply

excited state... November 8, 2012 at 1:06 AM

selamat menonton…da klua..

Reply

Nisa November 8, 2012 at 1:06 AM

da bleh tu:) selamat menonton

Reply

AA & NN November 8, 2012 at 1:08 AM

Kengkawanz! Ezany dh upload! Thks ezany! Tk sbr nk tgk ni…

Reply

peminat setia November 8, 2012 at 1:15 AM

terima kasih ezany-kun…:)

Reply

amirah November 8, 2012 at 1:16 AM

Thankz to ezany coz upload..
x sia2 tunggu….

Reply

mancho November 8, 2012 at 1:32 AM

terbaekkk mlm ni.. x meleret2

Reply

Salmi Zack November 8, 2012 at 1:33 AM

timakasih….Ezany – kun

Reply

cik adeq gangster November 8, 2012 at 1:36 AM

Done .. Mornyte u olls
Zzzzzz mimpi am

Reply

Ratu Malaya November 8, 2012 at 1:41 AM

Thank you Ezani… best episod malam ni..
kita tggu esok plak… x sabar! :)

Reply

amy November 8, 2012 at 1:43 AM

seronoknya dpt tgk episod ni….tima kasih ezany….

Reply

just nasihat November 8, 2012 at 1:48 AM

dalam episod nie lah.azie dah pergi umrah pun tak reti nak jaga pakaian dia time keluar terserempak dengan ain dekat depan pintu rumah. sepatutnya jaga lah tingkah laku dia.dah pergi umrah se eloknya jadi lebih baik,ini tak.just nasihat dan perbaiki diri sendiri.

Reply

Azie gedik November 8, 2012 at 2:00 AM

Xsbrnya nk tgok bab yg sterusnye….sweetnye tgok ain ngn am berbaek..
romantik sgt2….
sweet couple…
hehehe
TerbAek….

Reply

Am sayang ain November 8, 2012 at 3:55 AM

Am yg berangan rupanya… Siap trrkeluar cakap.. Abang dah datang ni…. ….. Ayat tak boleh tahan betuiiii…. AA mmg natural.. Cute!

Reply

Kucing Gemok November 8, 2012 at 4:50 AM

TQ En Ezany kun.. So sweet….. Jgn lupa upload next episode esk tau…

Reply

Aleeya November 8, 2012 at 4:52 AM

Baru tahu rupa2nya AA dudok dlm satu neighbourhood dgn I. Patutla pernah mcm ternwmpak dia a few times masa lalu kat guard house kebetulan dia pun tengah lalu. Well, boleh minat dari jauh je la…’Am’ ni dalam & luar scene adalah suami orang…;( with 3 beautiful kids. To his real wife, k.dee, i salute your patience & resilience, ur hubby ramai peminat! May Allah bless u & family always, & semoga ikatan hati k.dee & abg.Aaron sentiasa tersimpul mati! Amin. =o)

Reply

rusnita November 8, 2012 at 5:17 AM

aleeya, i pun aminkan sekali doa u. insya allah.

Reply

Ain Hawani November 8, 2012 at 9:19 AM

Betul la aleeya….mg ikatan kasih diaorg hingga ke akhjir hayat…aminnn….!!!!

Reply

Wanita sejati November 8, 2012 at 11:39 AM

Lelaki kan boleh kawin 4..kalau AA nak ..dia mampu rasanya zahir dan batin..boleh selamatkan ramai wanita yg ramai lg tak kahwin mcm i..hehee..jgn marah..

Reply

Dddddd November 8, 2012 at 11:56 AM

Ye ke.. Seronoknyer… Duk kat mana tu…( sibuk pulak kan?.. Sajer jew nak tau)

Reply

Sukenyer November 9, 2012 at 11:14 AM

Ye ke? Seronoknya terserempak ngan AA… ( dia tinggal mana?.. Hehe sebok je nak tahu kan?

Reply

rusnita November 8, 2012 at 5:14 AM

hm, best episod mlm ni. part ain dgn am kalau time baik, mmg syok giler. hm, thanx to those yang update lepas tayangan kat hd. thanx jugak to ezany sebab tlg upload dari awal episod. 9-17 nov dpt tgk kt hd free, tapi still nak ezany upload jugak. kalau x, sure kita semua x sembang kat sini ms tu kan. dari episod 40 sampai sekarang rsnya semua part menarik jer… x penah tgk ombak rindu, tp kwn2 kat sek semua pilih A&H ni lagi best.

Reply

abady November 8, 2012 at 10:42 AM

rusnita memang ombak rindu tak best

Reply

fatrisha November 8, 2012 at 5:40 AM

Tq Ezany, x sabar tunggu episod seterusnya…

Reply

layan je laaaa November 8, 2012 at 5:51 AM

sapa setuju AA berlakon mcm kaku sikit.. :)

Reply

shasha November 8, 2012 at 7:01 AM

Yup, saya setuju dan intonasi dialog dia kadangkala macam tak kena sikit….tp mungkin jugak itu stail dia…

Reply

Kipas Berani Mati November 8, 2012 at 11:53 AM

Tak stuju..anda tau ker psl acting, intonasi, ekpresi, over atau over acting .. anda kena tgk filem bunohan..tgk bagaimana pelakonnya melontarkan dialog..pengarah dah tentukan apa pelakon perlu buat dan tugas pelakon juga utk menghasilkan kreativiti..

Lontaran vokal setiap dialog perlu ikut situasi..bukan mcm membaca spt drama polis Yusof Haslam semua teratur..itu membaca dan menghafal..penghayatan yg bgs ialah lontaran vokal yg lahir ikut situasi dan perasaan..cth kalau adegan sedih..menangis teresak2 .adakah kata-kata keluar dgn jelas..? perlu seimbang dgn realiti sebenar..

Bak kata Ogy Ahmad Daud..itulah lakonan dalaman…namanya

Reply

omak ain November 8, 2012 at 8:06 PM

wow..u must be someone from film industry. betul juga apa kata KBM. xpenah plak dgr org yg menangis teresak2…boleh mengeluarkan kata2 yg cukup jelas. dalam sebaris tu, mungkin 3-4 perkataan je clear. selebihnya esakkan. huhu

Reply

iReNE November 8, 2012 at 5:59 AM

Wahhh.. Terbaek.. So sweet.. Ain da kelihatan manje ngan Am.. And Azie da terserlah ke ‘b***h’an nyer… Pompuan mcm azie, pengganggu hubungan org laen ni, mmg ampeh! Leh lak mintak rahsiakan.. Paling xgune, pd kwn baek sendrik lak tuh!

Hmm.. Realiti, kisah mcm terjadi di mana2…

Reply

Ain Hawani November 8, 2012 at 9:21 AM

Erm….azie bt mcm tu sbb dia syg kan ain ler Irene..apa2 pun Ain salah jg…heee

Reply

nozieomar November 8, 2012 at 7:48 AM

sweet sangat masa dorang pakai baju sedondon…purple..my favorite color….

Reply

bulan November 8, 2012 at 7:56 AM

setuju AA agak kaku dan kadang kadang tak natural…NN sebaliknye la pulak…
tp sy enjoy….

Reply

kerabu mangga November 8, 2012 at 8:23 AM

azie tue lepas lik umrah pakai elok2 sikit tak boleh ker…bersopan sikit..ini mcm dah sama dengan dee jer….

Reply

kerabu mangga November 8, 2012 at 8:25 AM

saya pun setuju..AA ada masa lakonan nya tak ok….tp ada masa ok…hehehe..suka Am..hahaha…

Reply

kak long ain... November 8, 2012 at 8:54 AM

Ahahha…comel la am gigit2 kuku tuh…berangan rupernya…Kikiki…by d way…it looks natural…comel sesangat hoccayyy….

Reply

kerabu mangga November 8, 2012 at 9:06 AM

Aleeya awak duk mana?setia alam ker?

Reply

Aleeya November 8, 2012 at 12:12 PM

Kerabu Mangga, bukan setia alam. Demi privacy abang Aaron, i tak boleh la bagi tau spesifik kat mana tapi berhampiran dengan Ikea. Hehhehh. =o))

Reply

rusnita November 8, 2012 at 2:33 PM

ala, aleeya. bkn kita nak g serbu rmh aaron pun. tapi kalau x silap hari tu dalam majalah wanita, ada cakap AA tggl kt damansara.

Reply

leez November 8, 2012 at 6:56 PM

Kat Mutiara damansara?

Reply

mami November 9, 2012 at 12:53 PM

AA hanyalah seorang lelaki…mcm lelaki lain juga. Sebab dia pilih untuk dikenali ramai sbb tu pergi mana2 org akan perasan dan nak tegur.. mcm hubby I tak dikenali ramai so pergi memanapun takdelah org nak ganggukan… melainkan mmg org tu dah tergedik2.. bagilah privacy kat dia.. minat kat tv udahlah……

Reply

nunu1221 November 8, 2012 at 9:56 AM

Am tengah berangan kalau dia dpt bawa balik ain kat umah dia la….hehehehe
best nyer x sabar nak tunggu mlm niee……..dah nk sampai episod yg happy2 ni….

Reply

Zara November 8, 2012 at 10:53 AM

Tapikn saya suka juga Azie mengatai dgn Johan, kan best Am berpeluang berbaik dgn Ain. Bersyukur lh watak Azie tu.

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 8, 2012 at 11:03 AM

bkn kata suara am je yg brhantu pd ain..
cite A&H ni lak yg brhantu pd sya..

Reply

MAMA7 November 8, 2012 at 11:25 AM

aku lak yg terasa mcm NN dlm episod ni…eeee….seronoknye tgk cite ni…x dpt nk gmbrkn…!!!please la ASTRO HD…tayangkn kt ASTRO PRIMA @ ASTRO RIA kan lg bagus…mesti lg ramai yg vote utk anugerah nnt….sure boleh menang award….hhhuuuuuaaaaa….

Reply

adamhawa November 8, 2012 at 11:33 AM

betul le tu…MAMA7 kan elok dityngkn kt ASTRO PRIMA@ A RIA KE…so semua org tak le susah2 nak tunggu..any tq ezany…

Reply

anak cucu Adam&Hawa November 8, 2012 at 11:38 AM

agaknya kali ni AA & NN yg akn mng award bintang lelaki n wanita plg fofular..
fofular sakan drama ni..

taktik astro nk suh langgan HD, padahal skg org dh pkai tv LCD n LED so dh ckp clear gmbrnya..smata2 nk tgk A&H baru nk lggan,sorrylh baik sya tgk kt ezany-kun ni je..bill internet ttp kna byr gak..
thanx ezany…kerana anda sya dpt tgk A&H..

Reply

adamhawa November 8, 2012 at 11:40 AM

ahhhrhhrh..dari tadi tak dpt tonton yg sempurna… le legging terus..

Reply

ok Bosss November 8, 2012 at 11:40 AM

Thanks ezany sbb upload… teruskan sampai episod ke 80… suka tengok citer ni.. bersemangat kalau weekdays.. tiap mlm tunggu.. kalau dah weekend tu.. lemah je rasa.. terpaksala ulang episod yg lepas2 sementara tunggu monday.. tahniah kpd pelakon2 AH sebab berjaya main watak masing2.. citer ni ‘berhantu’..

Reply

jojo November 8, 2012 at 12:58 PM

best la episod ni,,,,i likkeeee,,p azie 2 gdik lah….x skeee

Reply

mami November 8, 2012 at 3:53 PM

malam ni episod last for this week kan..pas tu kena tunggu next weeknya pulak… adoiiiiii..meruntun jiwa kalbu dibuatnya… bukannya nak tengok AA sangat tapi nak tengok Adam dan Hawanya…

Reply

nie November 8, 2012 at 6:45 PM

alahai…klu xberangan masa am dgn ain kat umah tu kan best..bahagianye ain dpt suami mcm adam…tumpang bahagia….hehehe

Reply

nie November 8, 2012 at 6:49 PM

akhirnye terkuar jgok ayat..”.dia suami saya”….

Reply

fal November 8, 2012 at 8:10 PM

crt nie makin lama makin best la.

Reply

honeybee November 8, 2012 at 11:06 PM

I’m addicted to A&H.Tq ezany. Saya ‘kipas besar’ (big fan) awak :)

Reply

liza November 9, 2012 at 12:22 AM

ceta A & H mmg berhantu…ada masa terluang jer mesti ngok. tq ezany

Reply

aurat November 10, 2012 at 12:50 AM

cara pemakaian azie tidak menampakan orang pernah mengerjakan umrah…

Reply

saya nak jadi AIN !~ ^^" November 10, 2012 at 2:47 PM

~ dh kemaruk giler ngn AM sampai dh panggiL hsbnd i dr B = AM — hahahhak !- terbaIkLaH . . episOde paLinG besT is 43 nih . . THanKs EzanY coZ upLode Cpt . . LOL derrr

Reply

adam hawa lover May 1, 2013 at 5:43 PM

i love adam hawa n am

Reply

Leave a Comment