Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 49

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 48

Ain bertemu dengan Johan dan Azie. Apakah yang di bincangkan? Dee pula masih berusaha untuk menghancurkan hidup Ain.

Adam & Hawa Episode 50

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 39
  2. Video Adam & Hawa Episode 46
  3. Video Adam & Hawa Episode 41
  4. Video Adam & Hawa Episode 40
  5. Video Adam & Hawa Episode 48

{ 149 comments… read them below or add one }

rusnita November 19, 2012 at 7:50 PM

wah, aper citer mlm ni? si dee x hbh2 lagi tu…

Reply

izmaida November 19, 2012 at 10:26 PM

Hai k.nita….rs lama plk nk tgu ep mlm ni.mklumla cuti 3 ari kn…
Pe cer mlm ni akak? Hrp2 ade la yg sudi upload jp lg.nympah la si dee ni,xleh tgk org sng skit….cian kt am n ain….

Reply

Yazaitul Yazid November 20, 2012 at 8:32 AM

Mlm td mcm mn leh lupa plak nk tgk…nsb ada blog ni…
Geramnya ngan si Dee tu..dia tu x abis2 jd pngaco..dia tu mcm escort girl je
Ain ni keras nya hati dia

Reply

Adam Nakal November 19, 2012 at 8:17 PM

Hi!Rusnita nampaknya kena tunggu la apa yg jadi mlm ni .sapa sapa uols yg ada mustika HD boleh la update dulu ek.I biasa tgk kat Daily motion je.harap – harap settle la problem Ain,Azie ngan Johan tu.Layannnnzz!sebab mlm tadi dah layan Ombak Rindu kat Citra.Rusniata I pon dah baca Kan ku kejar cinta kamu.best sesuai untuk couple !

Reply

Aara_Heart November 19, 2012 at 11:44 PM

Adam Nakal…I pun ada koleksi buku tu…seperti biasa…baca mesti ulang2…sebab best….” sekali kau dekat dengan Riyan, berkali2 kau akan kecewa…Nek Bonda….but…I Cinta kamu…so sweet….:-)

Reply

am(sebenar) November 19, 2012 at 8:24 PM

emmm xkan mcmtu je sorotan dia …kat restoren je ker mlm nie

Reply

Ostolia November 19, 2012 at 8:33 PM

Saya rasa am akan dtg lepas tu sbb dia nmpk dee so dia xnak dee buat hal dgn ain agaknya….ceh spekulasi sgt….

Reply

kakibuku November 19, 2012 at 9:30 PM

kalu ikut buku, memang am datang pun…ain introduced him as her husband pada azie dan johan..siap am cium tangan ain lagi depan azie dan johan…dalam bukula tapi…

Reply

purnama November 19, 2012 at 8:34 PM

apa pun kita tunggu malam ni xsabar rasanya..

Reply

Rozlyn November 19, 2012 at 8:55 PM

Pls ezany upload cepat eh, thank you ❤❤❤❤

Reply

Mr. Engineer November 19, 2012 at 9:39 PM

SAYA INGIN MEMOHON DIRI DARI RUANGAN KOMEN A&H INI.
ADA SALAH SILAP TERKASAR BAHASA, SAYA MINTA MAAF BANYAK2.
Sehingga berjumpa lagi, assalamualaikum.

Regards,
Mr. Engineer

Reply

abcdefg November 26, 2012 at 9:52 PM

adoiyai mr engineer.. baru nak tanye2 kje kat tmpt mr engineer.. kot2 ade vacancy =)

Reply

AyuArlisa November 19, 2012 at 9:56 PM

Mr Engineer…… Why..??! Takkan marahkan nyamuk kelambu dibakar…….

Reply

Kucing Gemok November 19, 2012 at 9:57 PM

En Ezany kun… harap2 mlm ni dptlah anda mengupload episodd 49 awal… huhuhuhu…. Mr Engineer plak nk kemana. x sbr nk tgk pelaku Dee…. Sabau yek Dee. Bawa mengucapppp…

Reply

saby November 19, 2012 at 10:15 PM

xsabar nk tggu mlm ni…hrmph cepatlah uploadkan!!
:)

Reply

rusnita November 19, 2012 at 10:21 PM

sapa2 yang dah tgk kat mustika hd, blh tlg upload kt kami yang xde channel 134 x? please… to mr ezany, take your time. tq to all.

Reply

izmaida November 19, 2012 at 10:42 PM

I likeeeeee k.nita…..:)

Reply

bintang hati November 19, 2012 at 10:22 PM

Mne smua org ni,slalu nya tme cmni msti updte jln cte AH yg tv taygkn..sonyap je..huhuhu..patt r x sbr nk tau cte..k.rusnita,suke-suke..msti n
msti ngah feelig niii…

Reply

rusnita November 19, 2012 at 10:37 PM

akak pun tgh tggu sapa2 update dik oii. mana suke suke? azua ker, mami ker, or sapa2 yang ada mustika hd. huhu, kecian kat kami ni…

Reply

Egon November 19, 2012 at 10:33 PM

Yey….. Am Siap coup tgn ain depan azie ngan Johan….. Best…. Best….

Reply

aisyah November 19, 2012 at 10:33 PM

tolong cepat upload bole h x please sangat

Reply

Egon November 19, 2012 at 10:33 PM

Yey….. Am Siap cium tangan ain depan azie ngan Johan….. Best…. Best….

Reply

rusnita November 19, 2012 at 10:40 PM

egon, update la lagi episod mlm ni and aper plak sorotan for tomorrow night. please… nak tido awal ni, esok ada meeting kena drive jauh.

Reply

Seira November 19, 2012 at 10:38 PM

Best cite tadi…
Ain introduced Am as her husband kat azie and johan.
Azie lega dah x ada penghalang hubungan dia dgn johan.
Johan cemburu dan bengang bila Ain ternyata masih isteri Am.
Dee meroyan sbb Am tayang AIn as his wife depan2….

Reply

rusnita November 19, 2012 at 10:42 PM

thanx Seira. suke suke, nnt kita sama2 tgk kat blog ezany. no worries k.

Reply

Suke suke November 19, 2012 at 10:46 PM

Uol go first.. I’ll b very bz this week.. Br 2 hari xde kt malaysia, n i really miz my katil n bantal… Nasib hubby rajin mneman.. Ade kwn bcakap.. Cpt la jumaat!!! Nk balik n tgk marathon anh!! Knape la aku yg bos plih suro pegi tmpt org nih… Xsuke xsuke..

Reply

Suke suke November 19, 2012 at 10:39 PM

Sori everyone.. I xdpt update.. I outstation.. Pnt uols.. I pon tgu ezany upload.. Tp i ade miting sat lg.. Hbs nnt sure pnt… Tpakse la tguu.. Sedeyh….

Reply

aisyah November 19, 2012 at 10:40 PM

yeke egon. hi best nyer. mesti best siape yng dh tengok tu so romantik.

Reply

izmaida November 19, 2012 at 10:40 PM

Mr engineer….nape plk nk undur diri?jom la kite lepak2 kt blog ezany…..:)

Reply

ati lara November 19, 2012 at 10:46 PM

cptlhh…upload x sabaaaaaar nk v

Reply

ati lara November 19, 2012 at 10:47 PM

mr ezany…i hope u blh upload ASAP…a big thanks..i tggu tsuuu

Reply

Egon November 19, 2012 at 10:48 PM

Mula2 am cuma hantar ain utk ain confess azie ngan Johan…. Pastu ternampak lak dee ngan muzafar(tah mana muzafar lak), pastu dee ada ternampak ain dinner ngan kwn2…. So dee SMS am utk sakit kan hati am, dia gitau am dia nampak ur Wife with Fren, ken apa u tak join….. Pastu am rasa tercabar sbb tu am terus join ain azie and Johan…. So dia nak Tayang depan dee jugak la…. Siap cium tgn ain…. Pastu am Siap SMS dee Tanya dee kat mana and Ajak dee join meja dia org skali…. So dee Mmg terkono ngan si am malam ni….

Reply

minat adam November 19, 2012 at 10:54 PM

Best akak dengar cita Egon. Ezany blh dak upload cepat sikit mlm ni dah 2 hari x tgk A&H. hinggakan akak nak buat assg pun tergendala….

Reply

mak adam November 19, 2012 at 11:26 PM

tq egon.. pastu camne plak sorotan untuk hari esok? cite la.. akak tak sabar nak tau.. hee padan muka dee.. (apsal la si dee ni berkenan nor kat muzafar tu? konon2 taste tinggikan).. bukan ke dia pakcik yang berlakon iklan mee kat tv?

Reply

amy November 20, 2012 at 11:48 AM

muzaffar tu pakcik maggi tu ler.. pakcik maggi tu bekas staff kompeni aku dulu.. pakcik giler golf..

tak sabar nak tunggu epsd 50… pufffttt.. mendebarkan…… johan tuntut apa ntah la plak.. relak ar bro.. Ain bukan jodoh ko pun..

Reply

Ydazm November 19, 2012 at 10:52 PM

Salam semua,
Seronok bila ikuti blog ni, ramai peminat A H, saya ada HD tapi kalau out station terpaksa le ikut blog ni, episode hari ni best…tapi penat nak tunggu Am keluar, asyik dialog johan, azie ngan ain je…tapi berbaloi juga la tunggu coz akhirnya Ain kenalkan Am As her hubby……siap cium tangan lagi

Reply

ummimujib November 19, 2012 at 11:00 PM

Rasa mcm dh mnympah ngan ain .. apalh msalah hati dia yg trlalu keras
bila brsma dgn suami yg trlalu brsbr dgn karenah dia yg mcm mcm tuh .. cukup cukup sdh .. bnyk bnyk knlh bca surah ar rahman n toha .. sertakan dgn bnyk 2 istighfar .. Dh bosan…lh .. haip trlbih sdh.. ni kn rekaan cerita smta mta .. slmt mlm…

Reply

nak adam jdi mnntu November 20, 2012 at 9:39 AM

btul tu mmg x puashati ngan sikap Ain kn…ish sian lah kat Am tu dah lah sabar tunggu samapai 8 tahun…tapi x pe x lama lagi lpas mama Am buat kenduri deorg 2 akan ok balik hehe suker novel AH nih..

Reply

azua November 19, 2012 at 11:09 PM

Salam semua..

Hari ni mmng part kat dlm kedai makan tu n dlm kete jerk..

explaination panjang berjela gak le antara azie / johan n ain…baru part Am masuk sbb am dah nmpak dee n dee dah antar sms kat Am. Jadi utk bukti kan pd dee yg dia bahagian ngan Ain~Am buat keputusan utk masuk.

Oksigen oksigen oksigen bila Am masuk sgt gentelment n ckap hi sayang n hulur tangan pd ain n bila ain sambut Am cium tangan ain..hehehe..,

Johon muka x puas hati pun ada…

Pastu again part Am n Ain dlm kete..apa lg gaduh lg le..than bersambung…cheerrr…

Reply

rusnita November 19, 2012 at 11:16 PM

ha, kan dh ckp lepas confront tu, ain dgn am perang mulut lagi. kalau dalam novel, pasal ikhlas x ikhlas. dalam drama x tahu la. azua, aper citer tomorrow night? rsnya scene ain dikacau nak pakai tudung tu hari khamis kot. huhu…

Reply

mamacun November 20, 2012 at 12:48 AM

scene nk pakai tudung tu ditunggu-tunggu..

Reply

pinky November 19, 2012 at 11:17 PM

gadoh lagi,smpai bila nk gadoh nie..aduiii…

Reply

yonne November 19, 2012 at 11:10 PM

Egon,apa kisah episod mlm esok

Reply

amluvain November 19, 2012 at 11:14 PM

Best gile episode mlm ni.

Reply

azua November 19, 2012 at 11:17 PM

episode sok..

~ azie ngan ain sembang2 smp pagi cite2 pasal apa yg berlaku sbnarnya

~ Mak Johan ajak Johan pergi umah Ain utk setle tp Johan minta tangguh

~ Johan (pakai baju merah) jumpa ain dlm kete tp x jelas apa dia ckap..

Reply

Puan Sri November 19, 2012 at 11:23 PM

dah syok tgk Am n Ain kat restoran, tiba-tiba sedih tgk muka Am bergenang air mata bila Ain ckp dia tadi tak ikhlas sambut tgn Am n introduced him as her husband…tak sbr nak tunggu scene Am jadi imam n Ain terkedu masa tu…

Reply

azu November 19, 2012 at 11:23 PM

betul lah tu Rusnita : diaorg gaduh lg pasal iklas ke x iklas..

aaa..kalo dr jln cerita skrang n smp 80 episode rasa2nya camtu alamatnya Am kacau Ain masa kat dlm bilik tu mahu minggu depan la plak..

Reply

marya November 19, 2012 at 11:24 PM

Sudah tertulis begitu ceritanya dlm novel.wtk ain memang mcm tu.cuma ada sdkt penambhn cerita..apapun mlm ni memang best sgt2..pelbgai perencah rasa..geram, benci,suka..terkezutt pon ada.i loike it…

Reply

Farizilinah November 19, 2012 at 11:34 PM

X sabar nak tgok.. Cik ezany.. Blh tlg cepat skit pload x… Dah excited sgt dah ne… Yg lucu.. Ain dan am yg dol blakon.. Apsal plak aq senyum kambing prasan kat dunia aq… Adam mukriz.. Jejaka 1 dlm sjuta kat malaysia ne…

Reply

Aara_heart November 19, 2012 at 11:56 PM

Farizilinah….tu maknanya dalam hati ada taman….:-)

Reply

Ain November 19, 2012 at 11:35 PM

Yeay! Tgh uploading!!!!!

Reply

Ain Zai November 19, 2012 at 11:57 PM

Saya kat HK ni lagilah mmg bgantung 100% pada belas ehsan sesiapa yg sudi upload utk tontonan online…huhu…agak2 dapat ke tgk episod 49 mlm ni jugak?

Reply

Rosie November 20, 2012 at 12:05 AM

Hai kwn2 semua…..seronok bca komen u all. At least msa i berlalu begitu cepat. Tqsm ezany. Mlm ni klau bleh, upload cepat skit yaa. Lepas kul 12am, i asyik refresh aje.

Reply

Aara_Heart November 20, 2012 at 12:12 AM

Rosie…hye to u too…nice to meet u here….mata da ngantuk…huhuhuhu….tapi hati berbunga bahagia nak tunggu EN ADAM….:-)..so sabo je la menunggu

Reply

Ratu Malaya November 20, 2012 at 12:09 AM

yeay!!! sat lagi buleh nengok AH… thanks ezany….

Reply

rusnita November 20, 2012 at 12:10 AM

biasa brp lm uploading br blh tgk? rsnya lepas confront ni, last time depa perang mulut. sebab bila jumpa pg esoknya yang scene am kacau ain nk pakai tudung tu, kira runtuhnya ego ain. hehe…

Reply

Aara_Heart November 20, 2012 at 12:14 AM

Hye Rusnita….scene yang Am kacau Ain pakai tudung tu romantik kan…kalw ikut cite kat dalam buku….

Reply

kak fat November 20, 2012 at 9:46 AM

eh dak eh rusnita, lepas kenduri, kan diorang perang lagi..kali ni fasal Dee….tu yg buat am x contact ain n dlm masa sama dia ke london kerana kerja. Tapi ada Am balas sms ain bila Ain sms dia. Ain pun x contact Am hinggalah dia ngalah n call mama..dari mama lah dia tahu Am ke London, n dlm masa sama Ain disahkan pregnant n alami prganancy blues yg teruk hingga masuk hospital. Masa nielah dia rasa amat2 rindu kan Am n perlukan husband dia, Ain htr sms

Reply

penunggu setia November 20, 2012 at 12:20 AM

Masih setia menunggu 49 49 49
penangan adam hawa nih dahsyat ek. punyalah x sabar nk tgu mlm nih tadi terus jalan2 shah alam cri novel. naskah kedua akhir kedai buku india di section 9 shah alam dekat2 dgn mcd. tapi cover depan yg lama bukan ada gambo aa dan nn. Akak kedai tu siap tanya. “dah abis ke cite nih kat tv” heheeee…..

Reply

Ain Zai November 20, 2012 at 12:26 AM

Hehe…saya plak minta tlg kawan yang dtg bercuti ke sini last week tolong belikan kat kedai buku di Bangi…tinggal 1 buku tu je last kat rak…nasib dpt…cover pun bkn gmbr A&H pun..

Reply

rohana November 20, 2012 at 12:20 AM

ah

Reply

Ain Zai November 20, 2012 at 12:23 AM

Sejak tgk citer A&H ni saya begitu meminati Nadiya Nisaa ni..bersahaja je dia melakonkan watak Ain Hawani..bila baca blog dia pun rasanya karekter dia sempoi mcm ni jgak…bila tgk episod ni dok compare dgn novel sbb nak predict apa yang akan jadi seterusnya…hati ni plak terbuai2 dgn percintaan A&H ni..hehe…lama lagi ke uploading ni…

Reply

saby November 20, 2012 at 12:26 AM

Still tunggu utk tgk episode 49 ni..walaupun ngantok!!

Reply

Aara_Heart November 20, 2012 at 12:32 AM

Saby…tunggu jangan tak tunggu….:-) sama la kite, dok tengah tunggu la nie…lama lagi ke nie???

Reply

aisya November 20, 2012 at 12:28 AM

Minat giler kat am

Reply

aisya November 20, 2012 at 12:31 AM

Same la….bile ni….time cuti sek ni…..bole la tggu

Reply

putri_sofia November 20, 2012 at 12:32 AM

huhu..tak sabar sabar…huhu

Reply

Sabrina November 20, 2012 at 12:39 AM

Lame ke lagi…tak sabar la…rumah tak de letrik ni…panasss…

Reply

penunggu setia November 20, 2012 at 12:40 AM

ain zai, sy pn minat gile kat NN nih. dia ada blog? apa nama blog dia ek?

Reply

Ain Zai November 20, 2012 at 1:21 AM

U google je nadiya nisaa blog…nama kain batik

Reply

Am-Pit November 20, 2012 at 12:41 AM

Asik nk ter”sorot” jerk nantikan episod 49 nie…haishhh

Reply

Am-Pit November 20, 2012 at 12:43 AM

Uploading…..hurrrmmmm tik tok tik tok (klik refresh….) tik tok tik tok

Reply

Egon November 20, 2012 at 12:43 AM

Episod malam ni berakhir dgn am dan ain bertekak dlm keta masa diaorg on the way balik lepas scene confess tu…. As usual am yg Carik pasal…. Ain Siap sound lagi, Lebih baik am Diam jer, jgn ckp apa2 sbb apa yg am nak Tanya/ckp tu boleh buat ain sakit hati jer….

Utk besok…. Sorotan dia tunjuk ain ngan azie dok borak Bagai nak rak pasal kisah silam ain……. Pastu mak Johan Ajak Johan gi jumpa mak ain Minggu depan… Tapi Johan tak setuju sbb Katanya masih ada Hal yg dia perlu settle kan ngan ain dulu…. Pastu ada plak scene Johan kat tingkap kereta ain…..

Selebihnya kena Tunggu malam esok la….

Reply

kakibuku November 20, 2012 at 12:45 AM

dah ade org upload ep 49 kat dailymotion…

Reply

mamacun November 20, 2012 at 12:52 AM

suka suka suka..

Reply

Ratu Malaya November 20, 2012 at 12:49 AM

yeay!!! dah boleh nengok…
selamat menonton peminat AH semua

Reply

Aara_heart November 20, 2012 at 12:49 AM

aduiiiiiiiiiiiiii….tak larat da….gud nite uols…..

Reply

ash November 20, 2012 at 12:54 AM

yes

Reply

Aara_Heart November 20, 2012 at 12:55 AM

tak jadi gud nite…..nak layan AH jap….tapi line tenet i tak berapa elok…huhuhu…sabo je la

Reply

pencinta A&H November 20, 2012 at 1:03 AM

samelah line dekat sini.. sakit je hati.. papepun, thanks cik ezany sbb dah upload eps 49.. :)

Reply

ibu November 20, 2012 at 1:14 AM

Apalagi si Johan tu nak…tak paham lah….

Reply

penunggu setia November 20, 2012 at 1:17 AM

ok dh bleh tido. dah dpt tgk kt dailymotion. tq kakibuku. esk pulak x sabar2. apalah si dee gedix tu nk lagi, dh ada boypren usung sana sini kot. aishhhh

Reply

AyuArlisa November 20, 2012 at 1:17 AM

Tengkiu Ezani…….! Skrg i dah boleh bobokkkkk….
P/s apa kena dgn mamat rebonding tu – apsal dia tak puas ati lak??

Reply

Ain Zai November 20, 2012 at 1:19 AM

Thanks Ezani…bestnya tgk muka Johan mlm ni…hehe..muka x puas hati tu…x sabar nk tgk episod mlm esok…nite u olz..

Reply

rusnita November 20, 2012 at 1:19 AM

alamak, tertunggu la pulak episod malam ni. ingat nak tido awal. azua, yang johan berbaju merah jumpa ain dalam keta dia kata, “i masih x puas hati dgn u, i akan tuntut (wah, dia pun nak tuntut jugak). remember, u owe me”. ntah hapa2 mamat rebonding ni. mmg obvious muka x puas hati masa am cium tangan ain. isk2, bila la mamat adam dgn minah ain ni nak berbaik2 as sweet couple? x habih2, kdg2 angin ain dh nak elok, si am plak cari pasal. huhu…

Reply

Siti Lijah November 20, 2012 at 5:49 AM

Dah meleret-leret ceta ni..watak johan pun tak stabil..watak Dee lagilah..mcm mn Am nak terima Dee sdgkan dia terang2 kuar dan mesra2 dgn lelaki lain dpn mata Am..tp still nak kan Am..pas tu boleh pula dia sms Am srh pi join dgn Ain dia kena fikir klu Am dtg kan tembelang dia pun pecah sekali…penulis skrip ni lurus bendul sgttt…Johan pula tiba2 berubah padahal mati2 nak memperjuangkan cinta dgn Dee..apa hal pulak?..

Ain pun sama..tak sdh2 mrh..pada hal dah makan bersuap dgn Am..dah ikut Am jln2 seharian..Am pun sama gak…soal benda sama berulang2 tak kan tak boleh baca perubahan Ain tu..sbr atau jual mahal lah sikit..umpan dah nak mengena pun..

Reply

Lynn November 20, 2012 at 1:21 AM

Johan ni ala mcm Dee la pulak Ain tu bini org la…..x faham bahasa ke ape!!!!Tapi rasanye dlm novel lps diaorg confess x de pulak si Johan tu nk goda Ain lg….

Reply

Am-Pit November 20, 2012 at 1:24 AM

Hopefully ezany dpt uploadkan AH 50 awal skit k…plz! :)

Reply

Kucing Gemok November 20, 2012 at 1:29 AM

Tq En Ezany kun…. ;)

Reply

damak November 20, 2012 at 1:32 AM

ha ha ha sebenarnyer Am ambil kesempatan cium tgn ain.Kalau berdua, dia sempat berangan ajerrrr………..Kesian Ain mangsa keadaan. pity Ain Hawani…Mat Rebonding tu pulak tak tetap iman….kl ada pak we mcm nie, baik tinggalkan..manalah tahu dekat date nak nikah tiba tiba dia nak balik kat mak we lama dia..just because dia jelous kat mak we lama…tamak

Reply

addicted a&h November 20, 2012 at 3:00 AM

Kannn damak…tamak btl johan ni…sbb die ckp die ain ada owe die, ain kn simpan cincin yg supposed die bg pd makwe die yg mati accident tu…
Nway johan tu tk gentleman lgsg ok….bini org wei!!huhu….

Reply

ainhawani November 20, 2012 at 1:35 AM

So sweet..berbaloi tunggu episod mlm ni…gud nite n sweet dream adam mukriz…♥♡♥♡♥…..

Reply

esiana November 20, 2012 at 1:38 AM

johan ni kan..seme dia nak..tak suka tak suka tak suka..tak sbr tggu esok..huhu

Reply

AM Maryam November 20, 2012 at 1:42 AM

Eeee br lps tgk. Tq ezany…Bedebah punye si ain!!!Ade kt tak ikhlas…kesiam am. Yg si johan pun satu hal…nak meroyan sgt tu ape hal. Leks a bro..ko kan dh ada azie. Siap si azie dh jd mcm ain ckp sorang2. dlm krete. Jgn dek meroyan si johan dia bkomplot plak ngan si setan dee tu sudah. Nnt lg jadi haru….

Reply

intan November 20, 2012 at 1:48 AM

happy sgt.. Ain still buat ego tahap gaban………but tungguuuuuuuu.cair gak after kenduri at Adam mother house.yipeee

Reply

lynn November 20, 2012 at 1:57 AM

Hopefully ezany dpt uploadkan AH 50 awal skit k…plz!

Reply

wati November 20, 2012 at 2:17 AM

ape ni perangai johan ni ..name je johan,,tapi tak membesar bagai johan.

Reply

Kawan Am dan Ain November 20, 2012 at 3:42 AM

Peningnya klu ada pakwe mcm Am ni.. Suka cari pasal! Dok diam tutup je mulut tu x leh ke? Nasib baik hubby I x cam dia! Hahahaha
Si Johan ni nak tuntut apa ye? Takkan nk tuntut cincin.. Cakap je la nk balik cincin tu.. Hish.. X tetap iman betul? Cuba jgn kacau bini org boleh x?
Apapun, x sabar tunggu next episode!!

Reply

Mr Loyar November 20, 2012 at 5:40 AM

Am patut jual mahal sikit..biar Ain pula yg tercari-cari Am..jgn jatuhkan sgt standard lelaki..Ain tu bukannya cantik dan abik mana pun yg Am terhegeh2 sgt tu..

Reply

adam azfar November 20, 2012 at 3:57 AM

best episod 49, tapi apalah kena dgn johan tu, macam tak puas hati aje…macam tak boleh terima ain dah ada am. dlm novel tak pula macam tu, saja nak panjangkan cerita kot…

Reply

Wan November 20, 2012 at 4:27 AM

Hii..sy bru d cni ,baru akhir2 ni nengok anh,seronok baca komen kwn2 d cni,slmt berkenalan

Reply

Maulana November 20, 2012 at 4:41 AM

Slalu ble bab telenovela aku cpt2 bli novel tu tp hal AH purposely xbli…korg tau knape? Coz nk feeeeeeel…..baru thrill beb! tolx? Mmg Dee tu betina seeetaaann betandok! Si Johan 2 pehal lak..dh angau ke langau? Ain lk 1 hal lk, Sajeje nk tarik harga…hati lain mulut lain. Aku pang seko-seko baru padan muka tau hah.. Anyway, TQ kak Aisya…yu make me feeling giler……pas download aku repeat2..

Reply

mak cik ostolia November 20, 2012 at 4:48 AM

Benci lah dengan si johan tu…pehal ko nak ugut plak..hishhh
Serius benci n nymph tgk mka johan..budget bagus n smat plak..
Hello am bkali2 gnda smat ok..kulit putih rmbut pnjang pelik sgt..
*PENGKID KOT SI JOHAN NI..

Reply

mak ain hawani November 20, 2012 at 10:25 AM

anak u gak kan,,mak cik ostolia..ikut mak die la..hahhaha

Reply

anggeri November 20, 2012 at 6:52 AM

m.cik ostolia! kot ya pun jangan lah kutuk sgt, nanti stress……

Reply

mak cik ostolia November 20, 2012 at 1:28 PM

ahahahahah klaka la korang suma nihh..hurmm stress mnunggu malam nh

Reply

hana November 20, 2012 at 6:57 AM

huh.sampai gak ke part yang ditunggu…sebenarnya Am pun pergi jumpa Ain setelah tercabar dengan sms Dee…jadi seri la dua2 tak ikhlas..x boleh salahkan Ain je , tengok impression muka dia nak explain kat Azie pun kesian..terpaksa buka semula cite lama yang dia nak cuba lupakan..Am lak tanya soalan maut…mesti la Ain marah . siapa yang dah alami experience macam ni.. tau rasanya..pedih, luka, pilu tersayat rasa hati..memang boleh maafkan but very hard to forget. w.bagaimanapun terubat rindu dapat tengok mama Maria n kak Zah…Azie o.k sikit malam ni, but Johan macam tak de pendirian je..

Reply

rusnita November 20, 2012 at 7:06 AM

br lepas tgk lagi episod 49 sambil siap2 nak g meeting. haha… ada satu sene johan kata,”aku x penah buat kat kau macam tu, ain. apa salah aku?” buat aper? jealous tgk am cium tgn ain? eh, takkan dia pun nak cium jugak? kalau kata dia marah ain konon curang kat dia, si rebonding ni pun sama curang jgk la kan kat ain yg dia dok bercinta sakan dgn azie. or dia just buat2 bercinta dgn azie supaya ain jealous dan akan kembali pada dia? adoyai, citer ni dah makin bertambah panasnya, sebab adegan2 dlm promo utk mlm ni part azie sembang dgn ain tu jer yang ada dalam novel. ok uols, jumpa kat sorotan 50 nanti. thanx ezany….

Reply

Ain Hawani November 20, 2012 at 9:12 AM

Br jer habis tgk episod 49…best jg…tp paling best part Am cium tgn Ain…erm….romantiknya….sk sgt2…kt yg tgk ni lak yg tersengeh2….Johan tu ape ke hal dok jeles pd Ain…pada hal dia pun sm jg…skrg fair Am ada Ain & Johan ada Azie

Reply

mami November 20, 2012 at 6:02 PM

Iyalah rusnita… mami pun tak faham.. apa plan pengarah pasal si Johan ni.. pape pun… kita dah tahu endingnya kan… so layan jer… (happy mood.. nak hantar final draf thesis…boleh off computer for 1 week..)

Reply

Amy November 20, 2012 at 8:13 AM

makcik ostolia, tk yah lh kutuk Johan mcm tu sekali…sikit2 dh le…makcik bukan kutuk johan tu tapi mak cik kutuk DZ in personal tu. pegi google kat web dia lg baik nnti hilang rasa marah yg tramat kat johan tu. I marah juga kat dia tu tapi tk lah sampai nk penkid kan dia pulak……nk komen warna kulit dan rambut nya.

Reply

mak cik ostolia November 20, 2012 at 1:29 PM

Soryyy mak cik emo sgt smalam agaknya.. :)

Reply

Azie November 20, 2012 at 8:41 AM

tetiba aje …rasa nak lempang muka johannnn. kiri …kanan…semua nak sapu…aduhaiiiiil. lambat nya nak tunggu scene yg cooool….Wahai Am , kenapa lah aku hampir hilang sabar hari ini…

Reply

Ain Hawani November 20, 2012 at 9:13 AM

Rilex la Azie…dont wory Johan ttp u punya sbb Ain dh mmg milik Am yg hakiki….heee

Reply

kak long ain... November 20, 2012 at 8:51 AM

Betol la si Johan tu…pak Sibuk betul…sian azie sampai da berangan2 tu ha…tp Johan nk kejar ain jugak…ain plak satu Hal…apesal ko ego Sgt hah..ishhh…cekik kang br tau…tau x am tu hensem..hahahha

Reply

Azie November 20, 2012 at 9:10 AM

habislah….mlm ni Johan muncul…muka lebammmm .Kesian mamat maco ni x pasal2 kita marah kat dia…hi…hi

Reply

Ain Hawani November 20, 2012 at 9:16 AM

Aikk….azie ni nak yg mn 1…Am ke Johan….jgn ler ambik Am sbb tu Ain punya…ambil Mat rebonding udah ler….:)

Reply

Azie November 20, 2012 at 9:38 AM

memang dah curang dgn Johan…sebab hati dia x tetap…so baik cari org. lain…Cari yg baik mcm Cpt. Adam Mukhriz. Anyway Friday ni saya akan bcuti dgn……. Aaron Aziz… kat Vietnam (4h3M)… so jgn lah marah ya…Now I tngah nak btahu kat Abadi… kalau2 dia nak tngok pelakun pujaan kita tuuu

Reply

TBM November 20, 2012 at 9:42 AM

Ain tak auto sebagai isteri utk salam tangan suami terlebih dahulu!!! hahaha….kelekarla!!!

Reply

like u November 20, 2012 at 9:45 AM

suka sangat tangok scene Am cium tangan Ain….so sweet!!!!!

Reply

adik_sha November 20, 2012 at 10:37 AM

adoyaiiii!!! xpuas rasenye tgk..kejap sgt…waaaaaa..

xsaba nak tgk scene am peluk ain kat bilik tu…ahaks!!

Reply

MAMA7 November 20, 2012 at 11:01 AM

bengonglh ain tu..am dh tnye baik2 kt dia..ko jwblh elok sbgai isteri…ko pun dh ngaku am sbgai suami ko,ape lg…ain ni ade masalah saiko kot…hehehe…adui ai…ade lg 30 episod lg nk kene tggu..rase mcm nk ngadu je kt astro suruh tayangkn drama ni 1 jam sehari utk 7 hari seminggu…

Reply

azie nak johan November 20, 2012 at 11:06 AM

dalam novel mmg ade am join sekali dgn diorang.. xde plk dee sms am ms tu.. okey da tamat bab 58.. sekarang dah masuk bab 59..

Reply

Iffah Humaira November 20, 2012 at 11:12 AM

Kenapa ain keras sangat kepala dia? Nasib baik Am penyabar orgnya. Kenapa Dee tu cam saiko gila? Dah macam org tak betul pun ada. Btw, saya suka babak Am dengan Ain kat restoran tu. Ahah so sweet :D

Reply

Iffah Humaira November 20, 2012 at 11:13 AM

Untung lahh siapa yang pi bercuti dengan Adam Mukhriz kat Vietnam tu hmph sedih tau sebab tak dapat pi sana :’(

Reply

Adam Nakal November 20, 2012 at 11:20 AM

Hi Aara_ Heart sebenarnya banyak novel yang best best kan boley jadik drama yang malatops cam A&H ni.contoh cam yang baru dari areila sahimi baju pengantin mak andam,iman suraya ngan yess boss.kelakar giler tapi ada romantisnya hi hi.semuanya i dah baca.tapi A&H tetap jua dihati adusss…sweet sangat Am ngan Ain tapi bila la diaorg nak berbaik ek.asyik gado je!apa yang Ain hutang kat Johan?tak sabo nak tunggu scene Am kacau Ain pakai tudung tu .. hu…hu…i like!

Reply

Cik Ted November 20, 2012 at 11:24 AM

Paling tak best tu Johan. Apa yang dia tak puas hati pasal hubungan Ain dan Am ? Dia dah ada Azie…masih nak cemburu kat Ain dan Am….

Reply

macik adam November 20, 2012 at 11:56 AM

tak sabau nye nak tunggu episod seterusnya.
johan tu menggelabah lah…geram jek.

Ain tu pun satu, jual mahal sgt. patutnya Am yg jual mahal. biar Ain tu meruntun rindu kat dia plak. ngengado ain ni…

Reply

nak am November 20, 2012 at 12:49 PM

johan tu rasa ain owe him an explanation sebab johan tak tau yg am still husband ain sebab bg nafkah, so bg johan , ain berhutang explanation la..entah lmbatnya nk tunggu ain & am loving2..ehhh tak saba nk tunggu scene pakai tudung ain & am, dr aritu dah promote kat sini, i tungguuuu je scene tu..tk sabarnya…..

eiii jealousnyaaa…uol dpt jumpa am kt vietnam…ohhh tidakkk..tk pe la i nk jumpa am klau dia g london nnt hehe…azie, u kan dah ada johan, cukup2 le, watpe nk jumpa am..tk puashati niii

Reply

AM Maryam November 20, 2012 at 1:01 PM

Ada sesapa kat sini yg dpt gi korea ngan AA tak??? My cousin dpt gi sbb kakak dia kpernah kerja ngan Triways….suka AA dlm A&H tp cite lain mcm kureng
Sbb tgk cite A&H la saya suka tgk AA ngan family nye…cun je diyana halik tu. Anak dia yg dwiarianna tu kalo menyengih mcm muka AA ms tgh menyegih gak

Reply

Santau November 20, 2012 at 1:44 PM

Episod akhir2 ni mcm tak best terlalu berulang dan meleret..tgk pun sekali ja sbb meluat tgk AIN punya watak..AM pun kdg2 meluat juga suka tanya ulang2 perasan AIN ..yg AIN ni pula tak sdh2 dgn moody nya..time susah AM tolong boleh pula dia layan AM dgn baik..bila tanya ada hati dgn Johan marah pula.. mgkn AIN ni wataknya ada mslh mental kot…hihi

Reply

Kak Ruby November 20, 2012 at 2:10 PM

Haii…Kak Ruby rasa kita semua dah anggau dek A&H neh…suspen betull…

Reply

Kucing Gemok November 20, 2012 at 2:15 PM

Harap Ezany-kun mlm ni upload awal cam malam tadi…. Terima kasihlah Ezany-kun yang x jemu mengupload…. Luv U lah…. :)

Reply

Sony November 20, 2012 at 2:37 PM

Johan sentap lerr plak. … rasanya dgn azie pong tak
Sesuai. .. dengan si dee jerr sesuai nyerr …kbaiiiii

Reply

rusnita November 20, 2012 at 2:55 PM

k.fat, maksd i ain x marah2 tu before bersatu dgn am. yang pasal dee tu, kira dah masuk bab br, sebab depa kan dah bersatu kat rmh mama. hehe…
azie, selamat berholiday dgn AA and family. kirim salam kat diyana halik, i salute sangat kat dia. hehe

Reply

Ain Hawani November 20, 2012 at 3:10 PM

Wah…k.rusnita…balik meeting trus update komen kat blog ni…..msti ms meeting td asyik teringan kn cerita A&H jer ni…heeee

Reply

FA CUCU ONNI November 20, 2012 at 3:00 PM

adam n hawa pasti bersatu. Happy ending.

Reply

Cikgu Zawiyah November 20, 2012 at 3:58 PM

Hahahahahaha….

Johan kena kencing dgn Am…….
Johan kena kencing dgn Ain juga……

Hahahahahahah……..

Reply

Kak Ruby November 20, 2012 at 4:27 PM

Kak Ruby tak sabar tunggu scene kenduri rmh mama AM..time AM mengimamkan jemaah..time tu baru AIN sedar dan tahu nak taat kat suami. Kdg2 geram jugak dgn sikap AIN ni..mcm tak pandai nak bsyukur kan? Nanti Allah tak bg kasih sayang langsung..haa..baru tau.

Reply

SeriHani November 20, 2012 at 5:49 PM

Saya mmg geram ngan AIN ni..asyik nak marah Am je..spai tergenang air mata kawan tu…
sedihhh nyer…

Reply

rusnita November 20, 2012 at 6:10 PM

speculation sket, sapa2 yg dah tgk gmbar am tgh dinner dgn family ain kt kg and scene am bagi jambangan bunga ms kat universiti ain, cuba fikir jap bila la agaknya nk tayang? ha, dua2 tu xde dalam novel…. scene am kacau ain nak pakai tudung tu sepatutnya mggu nilah kalau ikut promo 49-52 sebab baju yang am pakai ms dee jumpa dia kat tmpat breakfast tu baju yang sama ditunjuk dalam trailer ms am peluk ain kat rumah sewa dia. alahai, lmbtnya depa ni nak being a sweet couple. yang sorang angin x habih2, yang sorang suka menduga macam2. isk, isk… tapi bila tgk part am bersedih dgn sikap ain, mmg sesak nafas x cukup oksigen…

Reply

Anggerik November 20, 2012 at 6:14 PM

Masuk kul 6 ptg dah 6 kali nnton A&H, Feeling habis scene Am cium tangan Ain, Si Dee yg gedik tak heran sngat dh tau cam tu, ttp yang si Ain tu apa kena? dah pegi Umrah, pandai hukum asyik main tarik tali dengan suami yang baik. Si johan tu lagilah…Si Azie blh dikira open minded w.pn kelam kabut je mulanya tatapi releks bila tau sume ceta dari Ain. Mintak mlm ni lebih bnyk scene Am dan Ain nak hilang stress di ujung episod mlm tadi.

Reply

nak am November 20, 2012 at 6:34 PM

tak sabar nk tgk dorang sweet berdua..tk sabar, tk sabar

Reply

Arianna November 20, 2012 at 9:57 PM

Muka Azie masa Am muncul then cium tangan Ain tak leh blah..Cute!! Ahahahah…

Reply

hawa November 21, 2012 at 12:53 AM

adam kite dulu ada persamaan skit mcm adam mukeris ni tapi adam kite skrg dah berubah………. :(

Reply

cik kiah November 21, 2012 at 12:56 AM

alah sabo jew lah hawa dalam tv memanglah kisah kene indah2 …… tapi in reality tuhan je yang tahu …..hati manusiakan selalu berubah!

Reply

hawa November 21, 2012 at 1:16 AM

hawa ni kaki penipu habis org2 yang disayangi kene kenching kuat!……… eh…eh cam same jew ….. name kite pun hawa jugak heheheeh……

Reply

datuk November 23, 2012 at 4:32 PM

Johan tu gila pepet sebenarnya…Dee pulak gila batang puiii…

Reply

Nur Mai Sarah December 10, 2012 at 9:08 PM

jgnlh smpai post perkataan2 kesat teman2 sekalian…ini cumer lakonan…
kalau teman2 marah/benci kt pelakon2 yg berlakon ni..maksudnyer…dyeorg nie pandai berlakonlah jawab nyer…tengok jer..agak2lh smpai nk keluar perkataan x sepatutnyer…engat Allah skit..yer..=)

Reply

Leave a Comment