Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Sinopsis Adam & Hawa Episode 5

Episod lima Adam & Hawa menyaksikan CIkgu Zauyah mula menunjukkan iri hati kerana Ain dan Adam mula rapat di antara satu sama lain. Perkara tersebut menimbulkan perkara kurang senang antara Cikgu Zauyah yang mula memburukkan Ain dan Adam kepada Dee.
Ain pula tidak mahu hubungan intimnya bersama Adam disalah erti kerana tidak mahu jatuh cinta dengan Adam yang sememangnya diketahui seorang ‘playboy’. Jadi apakah kesudahan Adam & Hawa untuk episod kelima ini nanti?

Adam & Hawa Episode 4

Adam & Hawa Episode 6

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 4 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 1 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 3 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  5. Video Drama Adam Dan Hawa Full Episode

{ 33 comments… read them below or add one }

Lala September 4, 2012 at 8:26 AM

Kenapa tak boleh tengok ?!

Reply

ain September 4, 2012 at 8:27 AM

ala…kenape xboleh tengok ni…sedihnya…..

Reply

Ezany-Kun September 4, 2012 at 4:35 PM

sedang upload.. sabar yer.. :)

Reply

Kak Normah November 25, 2012 at 11:33 PM

nape la tak dpt nak tonton episod 5 dan ke atas ni…
dah install pun tak dpt gak.tolong lah….

Reply

iymm September 4, 2012 at 5:39 PM

nape semue video yg diupload x leh tgk?

Reply

Ezany-Kun September 4, 2012 at 6:02 PM

dah siap upload

Reply

alfa September 4, 2012 at 6:39 PM

thanks Ezany-Kun dah watching episode 6^_^

Reply

alfa September 4, 2012 at 6:40 PM

sori episode 5..ehheh..jgn lupe upload episode 6 plak

Reply

mazidah October 30, 2012 at 5:51 PM

salam ezany,
nape content rejected.saya belum sempat tgk lagi.
boleh ke forward kat saya ,twitter @masmasri
pls ya.

Reply

adawada September 4, 2012 at 8:52 PM

hope korg upload ye semua ep. thanks sgt2 menghargai nyer ! :) )

Reply

enna September 4, 2012 at 10:41 PM

thumbs up to u dear sbb upload Adam & Hawa all episode so far….hope u upload everyday all episod tuk kami yg x langgan mustika HD tu….u r the best…

Reply

juliana September 7, 2012 at 12:09 AM

nape sy x leh tgk pon.? En mohon penjelasan.sedih ni

Reply

unknown September 7, 2012 at 1:13 PM

thx Ezany- Kun.. thx ssb upload video ni!

Reply

jeha September 9, 2012 at 6:12 PM

npe xley nk download?

Reply

ff September 10, 2012 at 2:04 PM

cam ne nak down load

Reply

bleumoon September 12, 2012 at 2:41 PM

Mcm mane nk download ni?? tolong beri tunjuk ajar, please :) )

Reply

archer September 12, 2012 at 10:53 PM

x blh nk tgk pun

Reply

masni September 13, 2012 at 1:17 PM

blh bgtau tak mcm mana nak download semua episode ni? please

Reply

nurhazwani September 13, 2012 at 4:05 PM

salam, xleh tgk lah episod 5 niw :(

nape
?

Reply

Ezany-Kun September 13, 2012 at 9:45 PM
su September 14, 2012 at 11:40 PM

t.kasih ya dpt juga tgk eps 12 yg terlps

Reply

linn September 15, 2012 at 1:43 AM

Y..i cant watch….saya dah tengok from your site..dari ep 1 sampai 9 tau
.ni tk tengok ep 10 tk boleh pulak..kenapa ehhh

Reply

akmal September 15, 2012 at 2:11 AM

bestnyerrr cite ni..

Reply

ETTI September 18, 2012 at 2:41 PM

saya tak boleht gk dr episod 5. episod 1-4 semua ok. episod 5 bila klik je dia kata access denied,sedihnya….kenapa 1-4 boleh je…???tolong la

Reply

aliya September 25, 2012 at 8:45 PM

the best drama from nvel….i likeeeee tq

Reply

zira September 29, 2012 at 5:44 PM

salam,ezany-kun..
hurm, hope awak dpt upload smule eps 5..
plizz.. thanx alot…

Reply

haikal October 16, 2012 at 12:12 PM

nape sangkut2 nie…. huhuhuhu

Reply

are-lien October 20, 2012 at 12:34 PM

ad bnyk ikln dlm episod 5 nie……………..

Reply

cik.munga October 24, 2012 at 2:29 PM

thanks.. seronok dpt tonton episod yg sy dh miss…… thanks a lot!

Reply

mazidah October 30, 2012 at 5:59 PM

salam ezany ,

nape tak boleh tgk lagi..saya nak tgk dari episod satu pls.

maz.

Reply

Adam Mukhriz April 30, 2013 at 5:57 PM

Nape takleh tgk part 1 ni? :(

Reply

amy July 2, 2013 at 12:50 AM

kenapa banyak tak boleh tengok ye?

Reply

Nor Suriana July 8, 2014 at 7:02 PM

salam..bleh x upload semula link untuk download cerita ni..please!!

Reply

Leave a Comment