Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Sinopsis Adam & Hawa Episode 7

Kah Zah cuba mencungkil rahsia hati Ain terhadap Adam tetapi sedaya upaya berdolak dalih tentang isu cinta mereka berdua. Dia juga takut jikalau Kak Zah mula memandang serong padanya.
Sementara itu Sharina, sepupu kepada Ain masih tergila-gila kan Adam dan sering becerita tentang lelaki pujaannya itu. Perkara tersebut membuatkan Ain tidak mula merasakan seolah-olah itu adalah tanda peringatan supaya ‘jangan menganggu Adam’.
Adakah Ain akan meneruskan niatnya untuk mengenali hati budi Adam selain merapatkan hubungan persahabatan mereka?

Adam & Hawa Episode 6

Adam & Hawa Episode 8

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 4 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 6 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 3 | Youtube

{ 1 trackback }

{ 29 comments… read them below or add one }

miza September 6, 2012 at 8:44 AM

t.kaseh upload video ni.

Reply

sue September 6, 2012 at 9:33 AM

tima kaseh bnyk2 upload yea…appreciate it…nanti upload lagi yea..

Reply

akma September 6, 2012 at 9:42 AM

Tq for AD

Reply

mai September 6, 2012 at 10:34 AM

khas buat owner
agak agak kan.. bile owner akn upload episode 8??

Reply

Ezany-Kun September 6, 2012 at 12:58 PM

malam ni baru tayang kat astro..

Reply

Saki Nana September 6, 2012 at 3:11 PM

Thanks for uploading^^ Best sgt2…

Reply

ieda September 6, 2012 at 6:06 PM

mmm…thanks coz update cite nie…memang best…walaupun heroin x berapa padan..tapi watak yang dia bawak, menarik n mencuit hati..apapun dia pandai gak berlakon, cuma x sesuai ngan hero…apa pun terima kasih…

Reply

sue September 7, 2012 at 4:30 PM

hawa tu pelakon pembantu wanita terbaik baru-baru ni, apa-apapun dapat membawa watak dengan baik..suka sangat…

Reply

mak jemah November 5, 2012 at 5:37 AM

pastu nk bagi ang jdi heroin die ke ieda??

Reply

mai September 6, 2012 at 8:02 PM

ezany-kun: kalau malam ni cite ni di tayang kan.. agak agak la.. bile awk blh upload episode 8?

Reply

ckin September 6, 2012 at 8:35 PM

Tq kerana upload..best sgt citer niehh..i loikee♥ѷ♡

Reply

ela September 7, 2012 at 10:34 PM

tq bcoz upload~
suke3!!!
^__^

Reply

naruto September 8, 2012 at 12:38 AM

sesuai je watak ain hawani tu, sweet sgt~

Reply

bad September 10, 2012 at 10:46 PM

nadiya nisaa tak sesuai jadi ain,sakit sgt mata memandang heroin gigi jarang dan hodoh di MALAYSIA!!!!!!!!!!!!

Reply

mak jemah November 5, 2012 at 5:42 AM

pastu nk bgi ang jdi heroin die plak kee?? lawa sngt ke diri tu??
ini la skap sesetegah org melayu.. thu nk ngumpat ajee… x ase brdose kee??
tgk diri dlu bru cakp orgg.. PAHAM??

Reply

archik September 12, 2012 at 7:52 AM

Suka sangat……terima kasih upload coz selalu ketinggalan……

Reply

lancer85 September 12, 2012 at 12:49 PM

knp selalu kuar iklan n after that screen jadi blind… tak boleh ker block iklan tu daripada kuar.. susah lah nak tgk… tq

Reply

nisa September 13, 2012 at 1:18 PM

Sakit mata tak payah le tengok cik oiiii!
Org lain tgk tak sakit mata pun!

Reply

shaqiri September 16, 2012 at 1:26 AM

hahahihihuhulalala

Reply

shaqiri September 16, 2012 at 1:28 AM

berbudi bahasa itu amalan mulia,kita ni orang melayu

Reply

Belle September 17, 2012 at 2:51 AM

bad – mengutuk orang gigi jarang apa laaa, mengutuk kejadian Allah. cakap tu beringat sikit, karang tak pasal jadi pape kat hang, especially muka kau yg cantik gila tu.

btw, she’s beautiful n stunning. belakon pun best. dia model kot, kau… ada?

Reply

DomoGendut September 29, 2012 at 9:15 AM

Ain hawani dalam cerita Adam & Hawa manis orangnya. Sesuai lah jadi Ain :D

Reply

nic September 29, 2012 at 10:44 AM

kenapa tgk video episode 6 and 7 ni sampai separuh tiba2 xde image. ada audio je?

Reply

sabar October 14, 2012 at 10:46 PM

Sudah le ezany bagi kita free tengok..so jgn ngumpat2…apa cer…kalau tak kerana Ain Hawani..kita pun tak tengok mcm orang esein!!!so thanks ezany…keep up good work…!!

Reply

siti October 26, 2012 at 6:32 PM

wah! sedapnye crita adam&hawa ni boleh la masuk dalam anugerah skrin 2013 saya sukah heroin dye (nadiya nissa).Romantic ngan ( aaron aziz)

Reply

fatini November 14, 2012 at 8:37 PM

best sangat cita nie….thanks..

Reply

no enoying November 19, 2012 at 6:56 PM

eii geli je aku tengok Dee menyampah :P

Reply

Kak Normah November 25, 2012 at 11:40 PM

knape video adam dan hawa tersekat sekat ni… Tolonglah atasinya

Reply

hamizah December 4, 2012 at 4:44 PM

I bookmark and subscribe ur weebsite only to see Adam dan Hawa. Keep it up …. :-)

Reply

Leave a Comment