Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 71

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 70

Dee nak berkahwin? Apakah rancangan Dee sebenarnya?

Adam & Hawa Episode 72

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 33
  2. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 3 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 47
  5. Video Adam & Hawa Episode 69

{ 96 comments… read them below or add one }

Anggerik December 26, 2012 at 8:24 PM

apa lg plan si dee mlm ni ye….?tiba-tiba nak kahwin dgn muzaffar nak cepat lak tu….si am pn asal si dee nak jmpa pn ikut je ….tak payahlah layan…..kan….

Reply

momdanish December 26, 2012 at 8:44 PM

geram Amm suka jugak layan si Deee tuu

Reply

GoodBoy December 27, 2012 at 11:40 AM

Kalau aku yg kawin dgn Dee mesti Am telan air liur… sebabnya hari hari aku balek kerja suruh dia buat Pole dancing.. paling tidak Lap dancing.. tapi kat luar suruh dia pakai Burka hanya nampak mata jer…, Hah yg pasti Ain pun tak mampu buat,, kan kan kan kan?? Aku suke Dee…

Reply

senyap je December 26, 2012 at 8:42 PM

A sal am tu nak jumpa dengan dee .apa pulak plan johan nak dapat kan hawa

Reply

Ain Hawani December 26, 2012 at 8:48 PM

hahaha mlm nii ape yg jdi ekk? hmmmhhh xDD * aku komen kat sini* -,-

Reply

Nor.. December 27, 2012 at 8:42 AM

Baguslah kalo D dah nak kawin…aman dan sakit hati tengok…yang Am pun satu nak layan si D tu wat pe…………….Suka tengok Am dan Ain bahagia. Tak sabar nak tengok seterusnya…

Reply

Qistina January 10, 2013 at 2:54 PM

Hai,nanti episod akhir u bersalin kan

Reply

batrisya alisya December 26, 2012 at 9:01 PM

ala am pun satu yang nk jumpe dengan dee tu apesal……….ermmmm…….akhirnya dee khawin jugak dengan muzaffar……..bagus lah tu….tak ade lah yang nk ganggu hubungan am dengan ain……….hahahahhahahahaha….dee kalau x blh am sampai lubang cacing pun dia akan tetap cari am……….. SEKARANG AM DENGAN AIN SUDAH BAHAGIA DENGAN ANAK YANG DIKANDUNG OLEH AIN…….ITU ADALAH HASIL CINTA ANTARA AM DAN AIN………… X SABARNYE NK TENGOK CERITA ADAM DAN HAWA MLM NI…..APE YANG AKAN TERJADI PADA EPISODE MLM NI……

Reply

ain sabarina December 26, 2012 at 9:11 PM

ape terjadi.. nak tengok..

Reply

Rahsiah December 26, 2012 at 9:22 PM

Kite tengok malam ini ,apa yang akan jadi munkin johan akan kena kan am lagi atau azie akan kena kan hawa kite tengok malam ini

Reply

siti wan kembung December 26, 2012 at 9:36 PM

Rasanya mlm ni takde apa sgt …. Dee nak bunuh diri tu pun sure mlm esok … Dia buh ubat hapa ntah dlm minuman tu pun mesti mlm esok gak …. Mlm ni skdr berkisar hal dee desparately nak kwen utk tarik perhatian Am dgn harapan Am akan larang dia kawen … Haih … Kiciwa kiciwa …

Reply

TejaWafa December 26, 2012 at 10:03 PM

Alhamdulillah Dee…Amin!!!

Reply

milinda December 26, 2012 at 10:26 PM

mlm ni best la jgk sbb ada best scene antara am & ain jd leh la tgu klau nk tgk…pastu mcm biasa la byk scene org lain je la…kan best klau scene am & ain je x pyah scene org lain…bru la x bgun2 dr dpn tv kan..

Reply

Si buluuu December 26, 2012 at 10:31 PM

Huh ape Pulak plan si dee Harap episod ni tak mengecewakan huhuhuhu

Reply

Marsya December 26, 2012 at 10:31 PM

Baru lepas tgk adamdanhawa hd tadi…tonight punya episode best ! Am dengan Ain bergurau…dee tu pun tahlah -.- nanti johan dan berbaik dgn eja…tersengih sengih i tengok ! Oh and next eps Azie tunang dgn Johan but before that dia webcam dgn ain dulu sebab ain tak dapat pergi , dia kena rehat dkt rumah mak mertua dia…BEST BEST NAK TENGOK ULANGAN NI TAK SABAR !!!!

Reply

nenek fa December 26, 2012 at 10:38 PM

aduh skt perut gelakkan dee. Bg tau am dia nak kwen. Am ckp dia nk hadiahkan kuali atau minyak mask. Kah3x. ?..xprnah dbuat dek org.
Harap2 pminat am yg smlm emo sbb am x romantik harap terubatlah ya. Am dah leh senyum tp msh cemburu.
De de de xhabis2 muslihat dia. Ha kan dah mkn tuan.

Reply

adamain December 27, 2012 at 2:32 AM

Bila tgk Am romantik sgt suapkan Ain… penonton pun ikut tersenyum sekali. Takde pun pegang2 tp still romantik kan. Gurauan suami is3 yg bw bahagia. Malu2 pulak Am bila Ain usik2… kita yg tersengeh juga bila tgk gelagat @ riaksi Am. Sapa tak sayang bini oooiiii…

Reply

Kak Ruby December 26, 2012 at 10:46 PM

Hai…Dee..Dee..takut tengok tindakan Dee utk episod 72. Betullah peribahasa Melayu ‘ikutkan hati mati, ikutkan rasa binasa’..Hai..kenapalah jadi mcm gitu sgt.

Reply

Rina December 26, 2012 at 10:47 PM

br lepas tgk A&H, plg best tgk am ngan dee, siap am kata kalau nak kawin dia akan binc ngan wife nak bg hadiah kuali ke, minyak masak ke….pastu terus blah…plg x syok cemburu kat johan x habis lg walau tau johan dah nak tunang ngan azie

Reply

Fifi December 26, 2012 at 11:06 PM

Ya Allah, comelnya tadi masa Am suap Ain tuuuuuuuuuuu :D
Episode malam ni best, cuma diganggu oleh Dee tu jela en.
Yang paling tak boleh belah bila Ain nak makan lagi…Am mcm “Seriouslyyyy?” XD

Reply

Virgo December 26, 2012 at 11:32 PM

Haiiii… tq2x friends…berbunga2 hati I bila baca komens U all.Macam dh nak masok track semula aje, tk sabar nk tengok seri wajah Am mlm ni setelah dia dpt tau Dee nk kawin. Oh! awan mendung berlalu lah kau dari hidup Am & Ain ni…..Semoga cerah kembali dan berbunga2 hati penonton Adam & Hawa mlm ni.

Reply

kerabu mangga December 26, 2012 at 11:36 PM

milinda..smlm ada juga scene ain dan am tp tak best sgt..harap2 mlm nie episode yg menarik…

Reply

Alahai Amku... December 26, 2012 at 11:38 PM

Hai dah mmg dasar lelaki… Dah kawin pun masih nak layan pompuan lain… Mulut kata taknak… Dlm hati meronta2 nak layan pompuan lain, seksi & cantik lak tu…lelaki ni isteri suruh tutup rapat.. Tp pompuan seksi2 tenung smpi nak tersembul biji mata…

Reply

arafah December 26, 2012 at 11:41 PM

tank u so much for all your updates ! tak sabar le … mesti nak tgk mlm nie juge. ezany, help…pls 3x upload asap …fully appreciate your uploads :-)

Reply

Cah comey December 26, 2012 at 11:41 PM

Ye ke rina..best la dah dpt tgk AnH mlm ni…. Hai xsabo nyer nk tgu kul 12 mlm ni…almklum tv xdok mustka HD…hai si am plan nk bg kuali n myk msk jer….bg la tkor sejadah ke…buku isteri mithali ker…brmnfaat la gak…br la terkedu si dee tu..ni tak tambh skit hati dee n buat dee nak plan huruharakn hbgn am n ain plak nnt.kan x pasal2 tercari pasal… Aper pun gerun tengok muka dee tuh…ntahapehapentah…

Reply

nurkhumala December 26, 2012 at 11:58 PM

mcm tak sabar pulak nak tenggok episod mlm nie…uploadlah cepat..dah tak sabar dah nie….penasaran

Reply

Darwisyah December 27, 2012 at 12:06 AM

Cerita makin menarik!!boleh tunggu Sampai pukul berapa pun

Reply

comel.. December 27, 2012 at 12:13 AM

nape ezany x upld lg…sabar mnunggu….

Reply

winna December 27, 2012 at 12:15 AM

i’m waiting to watching adam & hawa,..herm,mcm best je episod kli ni,,nice bace komen korg yg pelik2 and funny!

Reply

Umie Ainn December 27, 2012 at 12:21 AM

lmbt nye ezany upload….tk sabar rasa nye nk watch episode hari nie……mcm best je baca kt komen2 sini…..

anyway thks Ezany

Reply

Reen December 27, 2012 at 12:29 AM

novel dgn drama jauh beza tak? semalam reen nampak kat Mydin masjid jamek novel Adam & Hawa..nak beli tp lom gaji… hehehe…

Reply

SitiZ December 27, 2012 at 12:32 AM

Macam biase tgh tunggu Ezany dload sambil zzzZZZZzzzz….

Reply

comel.. December 27, 2012 at 12:32 AM

ehem…..lum upld lg ker…agaknye ezany dh trtido tk?….

Reply

azie December 27, 2012 at 12:35 AM

tunggu dengan sabar untuk episod 70

Reply

Anggerik December 27, 2012 at 12:36 AM

askum….darwisyah org baru ke….or kita tak perasan…..tertarik sbb same name dgn my second daughter Taisurna Darwisyah…..ni sekadar selingan je….. nak menunggu ezany upload A & H……dah jenuh ….

Reply

Azie Nuur December 27, 2012 at 12:37 AM

ait….. x upld lg….x pa tunggu2 sambil study….untuk exam esok…

Reply

Cik tie December 27, 2012 at 12:38 AM

Apsal lambat sangat keluo episod 71 ??? Ngantok loo..tolon!tolon! Cepat sikit ezani….help!help!

Reply

virgo December 27, 2012 at 12:43 AM

sempat juga I pergi menjengah FB Adam &Hawa…baca komen2 dia org after watching epi 71. Komen2 tu lebih kurang mcm kat sini jugak lah.

Reply

azie December 27, 2012 at 12:44 AM

taip pun dah silap dah. dah ngantuk dah tu episod 71 pi tulis epi 70 cepat la….

Reply

peminat ah December 27, 2012 at 12:50 AM

tak larat dah ezany nak tdo.

Reply

adam&hawa December 27, 2012 at 12:56 AM

lom upload lg ke??

Reply

adam muhriz December 27, 2012 at 12:58 AM

EZANY cpt la upload

Reply

adam&hawa December 27, 2012 at 12:58 AM

esok je la tgok…ngntok dah ni

Reply

mrs.123 December 27, 2012 at 1:03 AM

ezany upload upload~

Reply

ain hawani December 27, 2012 at 1:09 AM

ezany tdo ke?

Reply

Deenda December 27, 2012 at 1:03 AM

Huwaaa..mato den x bulih nk bukak dh ni..
Tgk esok jer la..

Reply

tak heran December 27, 2012 at 1:09 AM

tidur je la itu pun nak bagi tau :P
EZANY CEPAT. Kalau macam ni baik tunggu ulangan pukul 2am je!

Reply

lynn December 27, 2012 at 1:08 AM

Mana episod 71 nie???Dah x sabar nk tgk nie…..Pls upload cpt ckt!!Thx Ezany

Reply

wafa December 27, 2012 at 1:14 AM

tengok kat limauais dah ada dah kat sana

Reply

Bini Adam Mukhriz December 27, 2012 at 1:08 AM

Woiiittttttt…..ezany,Cpt la upload…..Selalunye time2 cm gini ko dh upload…bikin suspen la

Reply

ain hawani December 27, 2012 at 1:11 AM

tw xpe..ngantok dh nie..ezany please cptla..

Reply

sony December 27, 2012 at 1:11 AM

Ari citer best ler dari 2-3 episod yang lepas…..
Layan novel perang PLATUN HARIMAU… Datangmu tak diundang, jika ragu sila pulang…

Reply

azie December 27, 2012 at 1:12 AM

Ada kr tak da ni…buat suspen jer

Reply

adam&hawa December 27, 2012 at 1:15 AM

otway…..

Reply

wafa December 27, 2012 at 1:15 AM

dah ada adam hawa kat limauais dah upload

Reply

Deenda December 27, 2012 at 1:44 AM

Tq, dh tgk kat limau ais td..adoii, tseksa jiwa raga..byk scene org len jer.

Reply

qayyum December 27, 2012 at 1:23 AM

dee kahwin la cepat ……. happy gila adam dan hawa

Reply

are'na December 27, 2012 at 1:44 AM

dee mati ke??

Reply

Kak Ruby December 27, 2012 at 1:55 AM

#are’na…dee tak mati lagi rasanya…hahaha…sbb dlm novel dee akan buat kacau lagi…tunggu…Ain akan buat phitungan dgn dee..sampai dee sedar kesilapan dia..tp kesian dee, bila jumpa Am nak bg tau dia nak kahwin dgn Muzaffar, Am bg dia cukup2…siap Am tanya nak buat apa jumpa dia ‘nak bunuh diri atau nak tinggal kan wasiat’..tak baik betul Am buat mcm tu (wlupun dee nah buat mcm2) sempat lagi Am ckp baguslah kahwin dpt pahala.

Reply

Si QeChixs December 27, 2012 at 2:02 AM

HAHAHAHAHAHA !!

hadiah kahwin dee kuali ataupun minyak masak…
terbaik ~

Reply

Amende December 27, 2012 at 2:21 AM

ep 71 baru pas tengok. Pesal pe’el Am makin meluat… Yg sakit ati sngt kt Johan salpe? Ingatla sikit Johan+Azie bnyk amat tolong Ain esp ms sakit kt spital. Am kt mana? Jeles xtentu pasal. Pastu cemburu sal hubungan Johan dgn ain.. Amende la mamat nih! Mcm le bagus sngt…yg dia sorok-sorok dating gnan Dee pehal lak? Menyampah aku kat Am ni…wueeek…

Reply

shamrin2217 December 27, 2012 at 2:33 AM

Knp AA n NN berlakon mcm bukan husband n wife gitu???? Bila episode2 sebelum kahwin bleh plak manja2, tapi bila episode dah kahwin mcm blom kahwin plak lakonan drg…

Reply

boboiboy December 27, 2012 at 3:13 AM

hahaha…lwk gle…adiah kawen kuali ngan minyak masak…apakah??hahah

Reply

sharol Ttdi shah alam December 27, 2012 at 3:24 AM

saye suke dee~~~ ain hawani x best…harap sgt am akn pilih dee untuk jadi wife ke2 dia….harap ending citer ni ADAM HEPPY WITH DEE :) ILOVE CITER A&DEE :)

Reply

miss li December 27, 2012 at 3:46 AM

he he cumil la scene aa n nn tang aa lap tgn ssuka ati dia kat reta ozpital tu,,,,,,,, ssh nk tido lah da pg da niiiiiiiiiiii

Reply

Kucing Gemok December 27, 2012 at 5:05 AM

Suka tgk eps 71…. Dee cantik tp silapnya pangai cam Ahli Sihir…. hahahaha…. Anyway thnx 2 en ezany kunnnn……

Reply

english teacher December 27, 2012 at 6:32 AM

hahaha. she looks so unnatural.. dee i mean.. nampak benar pakai rambut palsu..

Reply

english teacher December 27, 2012 at 6:38 AM

ya allah… she killed herself? whatever for? a playgirl like her can be that frustrated eh..

Reply

matsem December 27, 2012 at 7:43 AM

sepatutnya si am tu kawin dengan dee jer, sebab lagi lawa. Tak kisah la perangai tak elok, sebab dia orang tu kan berlakun jer

Reply

MiszFy December 27, 2012 at 8:18 AM

Hmmm….padan muka si Dee….hahahah
Si Azie pulak nak brtunang…huhuhu baguslh
biar si JOHAN tu tak ngurat Ain lagi….

Reply

Virgo December 27, 2012 at 8:36 AM

sharol Ttdi shah alam….whatever lah! We all kat sini semua dh tau happy ending nya….Adam Mukhriz & Ain Hawani aje. we are looking forward to that . Dia org berdua pergi honey moon. So you jgn frust ya. Kucing Gemok: Dee cantik selepas dah di make over bukan natural beauty. Makeup dia pun selalu ” di over2kan” selaras dgn watak penggoda or playgirl. Mcm english teacher kata tu ” unnatural”. miss Li ya lah scene tu nampak natural sekali kan ,pagi ni rasa puas hati jugak lah dgn scene2 Am tu , dh tk de kerut sangat didahi dia. Nampak2 nya dh nak masok track semula cerita A&H ni. In Shaa Allah.

Reply

Virgo December 27, 2012 at 8:52 AM

Bini Adam Mukhriz…U tk patut guna perkataan ” Woooiiitttt” tu pada tuaan punya blogger ni, mcm kasar aje bunyi nya…..kita dpt menonton secara percuma saja kat sini. Lagi pun dlm banyak2 link, link Ezany -Kun ni lebih baik dan mempunyai pelayar yg paling ramai…sehingga pada satu ketika dulu link ni dah jam, ramai yg tk dpt serve link ni termasok lah I…mula lah menggelabah ,tapi tengah hari baru dpt tengok A&H ni. So I harap A&H fans jgn paksa2 dia lagi , asal kan daapat tengok jadi lah …kalau dh ngantok tido dulu selepas solat suboh kita tengok . Bini Adam Mukhriz : no heart feelings okay…mintak maaf banyak2 kalau U ada tersa hati.

Reply

chelsy December 27, 2012 at 10:39 AM

….yang cantik itu BUDI, yang indah itu BAHASA!

Sepatutnya diucapkan terima kasih yg tidak terhingga pada empunya blog ini xkiralah samada dia upload awal atau lewat bagi membolehkan kita menonton A&H secara FOC berterusan tapi ternyata manusia mmg berbagai ragam dan pekerti…..

Reply

mimi December 27, 2012 at 9:02 AM

mimi big fan show ni dan juga site ni..selalu baca je komen org..heeee..you all perasan tak, masa scene si hospital Dee pakai blood red clutch bag tpp masa scene dia terserempak dgn kak zah tetiba dia pakai black bag pula..lawak tul..

Reply

dieyb December 27, 2012 at 9:38 AM

lega hati tengok Am da senyum~ ^^
episode 70 masam je memanjang..

Reply

napi abg ain hawani December 27, 2012 at 9:47 AM

yea..yea…dee mati…yea..yea…dee mati..

Reply

dieyb December 27, 2012 at 10:39 AM

AM takde kredit nak reply sms Dee ..lol. pilot pakai pre-paid jugak ke (ok. sy tau Am tipu je tu..)

Reply

chelsy December 27, 2012 at 10:25 AM

kesian DEE…niat nak kahwin sebab nak buktikan dia masih laku dan harap2 nak bagi Am jeles…camnelah nak bahagia kalau nawaitu dah tersasar dari tujuan sebenar sebuah perkahwinan..aduyaiiii….

Reply

Kak Ruby December 27, 2012 at 12:10 PM

Betullah chelsy..dlm otak Kak Ruby ni..tak pernah tfikir wujudnya spesies mcm Dee kat dunia yg luas tbentang ni..

Reply

yanie humaira December 27, 2012 at 10:33 AM

saya ni klu bca komen akk2 sume mmg senyum sorg2la…smpai kwn2 kt pjbat kta saya ni angau A&H…pgi2 dh buka blog ezany dh…smata2 nk bca komen…terhibur sesangt…apepun time kasih pada tuan punya blog Ezany bgi peluang pda kmi yg tkde HD tgok cite ni free…klu lmbt upload jgnla marah2 ye…normalla tu….

Reply

khalisyameryn December 27, 2012 at 11:30 AM

e bestnye…azie dah nak tunng dah lega skit johan dah x kacau azie..yg dee tu dah gila agaknye…..bguslah dah mkn pil tu tido lame skit…har har har…anyway thanks ezany ..dpt gak tgk… ^_^

Reply

hana December 27, 2012 at 11:54 AM

Am lap tgn kat selimut Ain tak ada dlm skrip rasanya…Am nk cari tisu kot, tgn dia berminyk kena sup aym..so dia terus lap kt selimut Ain .cute jdnya skrip spontan mcm tu..seronok tengok kemesraan Ain dan Am terjalin kmbali..bkn ssh pun nk tackle ht penonton..dr dok tambah scene2 merapu x ketahuan tu..t.q

Reply

AH Bosan December 27, 2012 at 12:07 PM

Konpius la…AM ni suami ker atau adik si Ain….
Ada ker tunggu 8 tahun bagai nak rak…..berbaik semula ngan isteri tersayang…lepas tu berpisah 3 minggu gi London…excited tahu bini pregnant, tapi jumpa bini dalam wad, tak pegang tangan langsung?….isyh ishhhh…tak romantis langsung…kalau camni la dingin nye relationship…harus lah si AM carik si manja gedik2 Dee tu lepas ain beranak 4..!!!!! hahahhaha..

Apa lah pengarah niii…sepatutnya kasih sayang tu dapat dirasai slps kahwin…semakin mesra…at least ada sentuhan sikit..AM pegang tangan Ain dan minta maaf sebab too emosional tertolak Ain jatuh…masa berborak berduan dlm wad tu, ain lak pegang2 tangan suami pujuk sbb tak bagitau masuk hospital…ni tak, cam adik melawat kakak!!!!
Aduh…..AH ni dah semakin membosankan……kalau begini cara pengarah nak titipkan “perkahwinan bahagia”…….memang FAIL!

Reply

nenek fa December 27, 2012 at 12:38 PM

aduyai adik2 n anak2 semua. Rata2 marahkan am yg x romantik, kuat cemburu n msh nk jumpa dee. Kan cemburu tu tanda syg. Romantik tu watpe klau xde tggjwb. Jgn slh fhm jumpa dee tu kan nk selesai mslh bukan cari masalah.
Sape ckp xde specis dee tu kat dunia ni. Melabak org yg x beriman camtu. Xkira laki org semua sapu janji puas hati. Camane la dee tu xjd camtu?.. Tgk la mak dia nasihat ada je jwpnya. Klau nenek dah lama kena pelempang dah.
Satu lg nk tanya yg komen kt blok ni xde mus hd ke atau dok luar neg atau outstation. Nasib baik ยท kat rumah ada m hd. Anak2 yg langgan.

Reply

dieyb December 27, 2012 at 12:50 PM

sy nak langgan untuk mak saya..tapi mak saya yang tamau..sedih sbb saya tak dapat tengok..hahahaha..seb baek leh tengok online

Reply

iluvthem December 27, 2012 at 1:47 PM

hihi comel je am :) heih D NI memang jahat la bukan lawa sgt pn hhhhhhih ishhhh

Reply

hawa comel December 27, 2012 at 4:21 PM

wahhhh, can’t wait 2 see d next scene.. cuka cgt tgk am ngn hawa bhagia ngn ank y bakal d lahirkn 2…

Reply

Tina Reena Sanip December 27, 2012 at 4:22 PM

Janganlah pulak dia kata nanti dia ngandung..and dia kata itu ANAK AM. MAMPUS !!!!!!

Reply

aini December 27, 2012 at 4:48 PM

alahai matsem….kalau am nak kawin dee dah lama dah kawin…harap muka memang le lagi lawa dari si ain tapi perangai aduaiii langsung tak lawa…kalau am kawin dee dah lama cerai kot….just saying…tapi kalau matsem nak kawin agaknya cari macam si dee tu kot…

Reply

Kekasih Am Hehe December 27, 2012 at 8:37 PM

Salam semua sye org br sini….Seronok bce komen uols….hehe…nape mlm ni Am mcm malu2 dgn ain…dia takde pegang2 mcm sblm ni …nak bertentang mate dgn ain pun malu2…dorang de jatuh hati each other ke….hehe mane la tau …pastu sbb igt masing2 da berkahwin so control that is why la malu nak tentang mate..sbb patutnya part ain ckp tgn dee gebu tu masa tu ain tunjuk kat am patutnya am pegang la tgn dia …ni dia kalih ke lain dan hanya tgk je tgn ain….malu semacam lak dorng ni………dh bukan mcm suami isteri je…

Reply

aini December 28, 2012 at 5:47 PM

kekasih am hehe…saya tersangatlah setuju dengan awak…alah dah kata berlakon, berlakon jele….kata pro….betul tak? buat le berlakon sehabis baik jagn separuh jalan…agaknya bila AA dan NN tengok balik lakonan dorang pun mesti dorang komen ada yang tak kena….tul tak?

Reply

Kekasih Am Hehe December 29, 2012 at 2:24 PM

of kos la sy setuju dgn awk aini…hehe….kita lak jd geram kan….

Reply

Setia AH December 30, 2012 at 11:10 AM

slm semu kkwn blog…2 episod ramai yg mrh2…biasalah kan…ada time kita happy…ada time kita sedih…wlubgmanapun sy ttp teguh pd AH sbb ….episod 72…wowww…mbgkitkan smula smgat nak tgok …dan ulang bbrapa kali…tersenyum dan sentiasa tersengih….byk part sy suka…kat hospital gurau senda aa nn…am sindir dee….perjlnan plg drhospital…memek muka am n ain ….ain ckp kawin dgn org tua…tp hensem….kat rmh…masa am selimut dgn kain pelekat n blik dr kerja…manjanya ain…am gosok kepala ain…ain slm tgn am….inilahadegan yg penonton smua nak tgk…x pyh scene johan n azie sgt…best…best….AH terbaek….nak tgk lg yg rekod…..haha…

Reply

Aisya Sofea December 31, 2012 at 8:40 PM

Knapa tak leh tengok ni, error occur katanya…………………??????????

Reply

peminat ain January 1, 2013 at 8:03 AM

nurse tu mmg kena pecat patutnya..suka hati bagitau patient’s info kat stranger..at least tanya dulu dee tu sapa..haishhh

Reply

yun June 20, 2013 at 2:08 AM

aq tngok cerite nie , tibe2 ketawe sorang2 tngok gelagat am nie ..

Reply

Leave a Comment