Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 73

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 72

Azie bertunang dengan Johan! Namun Ain tidak dapat hadir melihat saat bahagia mereka.

Adam & Hawa Episode 74

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 46
  2. Video Adam & Hawa Episode 44
  3. Video Adam & Hawa Episode 39
  4. Video Adam & Hawa Episode 40
  5. Video Adam & Hawa Episode 33

{ 61 comments… read them below or add one }

Marsya December 31, 2012 at 5:59 PM

Part Am dengan Ain…yaallah cant wait to see tonight episode ! Last episode for this year :( happy new year btw !

Reply

zarina abu hassan December 31, 2012 at 8:19 PM

d tu perosak rmhtngga org.am dh kwin cri org lain la

Reply

siti wan kembang December 31, 2012 at 6:00 PM

Hmmmmm ….

Reply

Kekasih Am Hehe December 31, 2012 at 6:25 PM

cite paling best thun 2012….membuatkan penonton seme bermain dgn perasaan marah sedih angau dan mcm2…bermakna drma ni berjaya dan hebat la…….hik3x tahnia

Reply

Ani December 31, 2012 at 7:03 PM

Tinggal 8 episod jer lagi (including tonite punya epi) lps tu berpisah lah kita ya kwn2 semua kecuali yg ada add kat fb masing2. klu boleh mmg xnak berakhir stkt ini jer persahabatan kita tp apa kan daya………..insyAllah panjang umo kita berjumpa di blog lain mungkin.
Rusnita n Azua boleh x I add u to my fb frens? So our relationship will continue wlpun berakhirnya AnH. I like your comments………

Reply

rusnita December 31, 2012 at 11:31 PM

boleh ani, no problem punya. kami pun suka kawan2 ramai. cuma sekarang i mmg dah jarang masuk komen sebab busy sangat sekolah pun dah nak start. futhermore, lepas perjumpaan geng adam hawa (GAH) on 26th nov tu, i, azua, egon and cumi selalu whatsapp jer.

Reply

Mencari Am January 1, 2013 at 12:42 AM

Salam… 2012 dah berlalu.. 2013 Akan d tempohi.. Moga Kita Masih dapat bkawan even AH ni berakhir… Tinggal beberapa episod lgi kan.. Dee tetap dgn hasad dengki n dendam.. Adam n Hawa kasih di sulami even penuh cabaran… Itulah penangan AH…

Reply

MiA December 31, 2012 at 7:15 PM

Suka sgnt sebab promo dah keluar. Cuma jgn caya sangat kat promo sb bnyk scene dicampur2 nak bagi penonton suspen. Anyway, can’t wait to watch episod minggu ini.

Reply

nenek fa December 31, 2012 at 8:12 PM

agaknya dee xleh trima yg everybody happy. Dia trpaksa kwen dgn org tua. Jd 2nd wife lak tu. Tu yg bunuh diri tu.
Perumpamaan ada mengatakan “ikut kata hati
…mati. Ikut rasa….binasa.
Xde pendirian. Jiwa kosong sbb agama tolak tepi.

Reply

Mencari Am January 1, 2013 at 1:14 AM

Salam.. Nenek Fa.. How to b ur Fred in FB.. If u don’t mind, can i get ur FB? Rasa hari tu dh bgi greenlight tpi xingat nenek fa inform epi berape nenek fa kabo fb tuu… Hehehehe..Nk gak bkawan dgn org2 yg byk pengalaman ilmu dunia n akhirat… Nk gak bkwan dengan egon, rusnita n the geng… Sure best.. Ramai kawan ilmu boleh di kongsi2… Lgi nk abes AH ni terasa sayu lak..

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 8:39 AM

ep 64

Reply

Anggerik December 31, 2012 at 8:59 PM

Jom kita nnton epi mlm ni…..rasanya byk persoalan yg akan terjwb….hingga mlm ni rasa mcm akan kehilangan lak…..A&H hmpir dipenghujung…..kontroversi melanda tak habis-habis…..harap2 episod seterus tidak lah gerun spt gambarn yg diberikan dlm epi promo…sbb di penghujung cete sudah tetntu stiap watak akan mendapat jln penyelesaian ….sikit demi sikit…klu cam tu blh relex tak stress sgt….apapn lakonan aa dn nn amat menambat hati.

Reply

Rina December 31, 2012 at 9:22 PM

bila tgk promo lega skit episod mlm ni x stress sgt…tinggal setengah jam lg…dah x sabar dok dpn tv ni…nanti kita tlg update ye…

Reply

Virgo December 31, 2012 at 10:09 PM

mama from Kluang, I from Muar, please be my FB friend, Ani & nek Fa dah jadi our friends, rusnita I’m going to add you as my friend, please accept okay.

Reply

rusnita December 31, 2012 at 11:33 PM

yes virgo, in shaa allah.

Reply

Kak Ruby December 31, 2012 at 10:18 PM

Eee..geli aku…

Reply

Marsya December 31, 2012 at 10:30 PM

Malam ni punya ep best lah juga part ain dgn am…diorang sekatil , manja manja semua…nanti am rasa kagum dgn ain sebab ain hias rumah diorang…johan tak muncul langsung…tak rugi sangat tengok ep tonight:D

Reply

Rina December 31, 2012 at 10:30 PM

Aa &nn pindah rumah mrk dah…happy sangat2…plg x sesuai rasanya perut ain mcm x logik sangat mengandung br sbln setengah tp dah rupa 4@5 bln…nanti tgk ye smua

Reply

peminat ah December 31, 2012 at 10:34 PM

kesihan dee tersalah bawa didalam kehidupannya. sebagai iktibar saya nak kongsi di sini. saya ada seorang kawan sekelas tak lah sehabat zaman sekarang macam dee tu anak orang kaya pulak tu. di zaman saya dulu kalau mak bapak dah makan gaji tu kira senang lah tu. kawan saya ni mempunya sifat perempuan mengada2 (gedik) gaya dia bercakap dengan lentok kepalanya macam ela rokers tu. suka berkawan dengan lelaki yang banyak duit, tak kira suami orang. lepas seorang, seorang dia berkawan. dia ibarat barang yg boleh di pas2kan. kesihan juga melihat dia menageh kaseh dari suami orang. hingga kini tidak ada orang yang nak mengawini dia walaupun untuk di jadikan no 2/3/4.

Reply

milinda December 31, 2012 at 10:38 PM

mlm ni klau x kisah dee lg best rasanya…menyemak je tgk dee n suami tua dia tu, nsib baik la adengan am & ain best mlm ni klau x lg stress la tgk muka dee gedik tu bila la nk hbis scene dia tu…x pyah tjuk dia pun x rugi kan…

Reply

arafah December 31, 2012 at 11:05 PM

agak2 jam berape ezany nak upload heh ? sbb hari cuti esok & ade countdown pulak tu … terpaksa tungggggggggguuuuuuu….

Reply

Ani December 31, 2012 at 11:12 PM

Release sikit bila dpt tau epi mlm nie bnyk scene Am & Ain . Baru lah sesuai dgn nama dramanya. Watak2 lain pun perlu tp jgn lah melebihi watak utama….
Virgo dah dpt ad mama?

Reply

rusnita December 31, 2012 at 11:36 PM

salam ani, i dah friends dgn mama, zara aina and ain hawani since sebelum perjumpaan GAH lagi.

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 8:22 AM

jgn tinggal daku

Reply

Anggerik January 1, 2013 at 12:00 AM

Tik…tik..tik….happy” New Year 2013″ ….by..by 2012, kita diambang 2013, Dengan pertemuan kita di ruangan ini dharapkan sume peminat A&H telah menimba berbagai ilmu dan pengalaman yg berguna, mana yg baik jdkan tauladan dan yg buruk jdkan sempadan…..good luck

Reply

sony January 1, 2013 at 12:06 AM

perhhhh terbaekkk citer mlm ni….. Dan selamat menyambut tahun baru pada semua….selamat menonton

Reply

Ani January 1, 2013 at 12:10 AM

Ya…selamat tinggal 2012 ….and welcome 2013……wlpun kita sambut Awal Muharam sebagai tahun baru kita.
Anggerik,
Happy New Year to you too………..Epi 73 lom upload lagi…..masih menanti!!

Reply

cik Tul January 1, 2013 at 12:12 AM

Happy new yr….tak lama lg adam dan hawa nak habis..sedih leeee…

Reply

chelsy January 1, 2013 at 12:14 AM

Selamat tahun baru 2013 kepada semua semoga kita semua diberkati olehNya dan ada 8jam lagi sebelum 2012 ditinggalkan disini:)

Reply

niejey January 1, 2013 at 12:25 AM

dh blh tgk….yahooooo

Reply

Kucing Gemok January 1, 2013 at 12:28 AM

Tq En Ezany Kun…. Happy new year everybody…

Reply

arafah January 1, 2013 at 12:45 AM

TQ so much ezany ! and Happy new year, may you be blessed by Allah always, ameen 3x

Reply

Ummiumaira January 1, 2013 at 12:56 AM

Ha..ha..ha..klakar tul la …cepat pula..perut ain mbesar..kan baru jer …
Ke sy yg silap pandang…

Muzaffar 2 ckp alahai. .manja pula dgr..tp am ckp lg manjaaa…suka sgt am n ain mlm nie…lega Xda makcik ostolia..n Jo 2..

Mak dee lak..ishhhh…naseb muzaffar 2 nak jgk kat dee 2…dah byk Kali d tebuk
Tupai pun demand lebih..heee paling best time dia sebut mummy ….bkerut 40 muka mummy ha..ha..ha..aaaa

Reply

kak long ain... January 1, 2013 at 1:12 AM

Seronoknyeeee Kak long…slmt thn br semua…

Reply

Ani January 1, 2013 at 1:18 AM

Dee..dee….. tindakan melulu….x pk panjang tu lah padahnya. Kesian gak kat dia…..
Ummiumaira… I pun perasan gak……baru 4 minggu (1 bulan)kan? Tak kisah lah drama jer pun. Nanti komen lebih2 ada org marah lak. Layan jer lah drama ini smpi abis sbb I sgt suke cite ini. Novelnya pun dah lusuh kulitnya…….berulang kali da katam…..

Reply

ummi azlina January 1, 2013 at 1:20 AM

salam. kenape tak sudah2 loading video ni….huhu. lama sgt dah tunggu. why?

Reply

are_u January 1, 2013 at 1:40 AM

alhamdulillah…bru pas tngok AH..best sgt2…walaupun esok pg nk kna gi skola tp sya tetap nk tngok AH dulu sblum tido…hihi..selamat tahun baru semua kwn2 peminat AH…pas ni kita nk tngok citer apa pulak ye?? Tq ezany…

Reply

Am....ku January 1, 2013 at 2:43 AM

Yess.. Bestnya ep mlm ni johan x muncul… Flashback jer…anyway x suka tgk mulut mak Dee…over!

Reply

iffa January 1, 2013 at 3:05 AM

sape tahu lagu apa masa 7:58 ??

Reply

kaki_bantah January 1, 2013 at 4:26 AM

btol ckp am….suami skrng dan ayah skrng terlalu bnyak abaikan pelajar agama untuk keluarga,,,,asik cari harta ja…smua tu tak boleh nak di nafikan …sebab banyk contoh di sekeliling kita….

Reply

Kekasih Am Hehe January 1, 2013 at 5:28 AM

masa part atas katil tu hensem nye aaron…indahyna ciptaan Allah…bertuah diyana halik setiap hr menikmati kehenseman aaron aziz…sy de kenal sorg ni muka dia iras2 aaron aziz….selalu dia g mana mesti org pandang2…siap pernah lelaki pun (gay) usha dia…..memek muka dia kalau brcakap same le mcm aaron aziz….tp mudah melenting kalau tk dgr ckp dia…..dan syg tak kerja tetap…kalau de kerja ttp dh berderet perempuan beratur….huhuhu

Reply

Hazy January 1, 2013 at 6:46 AM

Sedihnya AH dah nak habis…. lepas ni ezany boleh upload drama Sehangat Asmara tak? at least ada something to look forward to. Thanks ezany. So far your blog is the best. Rapi dan tak banyak nak kena klik sana klik sini….At least ramai jugak orang yang takde astro dapat tengok juga drama best-best :)

Reply

siti wan kembung January 1, 2013 at 8:00 AM

scene paling lawak masa Muzaffar call Dee ckp “Hai sayang … Good morning” sekali mommy Dee jawab “Morning kepala otak kau” .. Hahahahahaha …. guling guling Mak Iti tgk scene tuuu ……

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 8:18 AM

jgn spai jatuh katil sudah

Reply

siti wan kembung January 1, 2013 at 8:26 AM

Mujur Mak Iti tak nonton atas katil nenek fa … hampir2 nak jatuh sofa jek …. ekekekekekekeke ….

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 8:16 AM

alhamdulillah, seronok saya baca komen kawan2 d blok ni. Beriya2 mencari rakan fb terutama ani. Saya pun nak join. Ani tlg saya seperti mana u kenalkan saya pd virgo. Itu pun klau ada yg sudi nk kwn dgn org tua.
Episod 73 memberi pengajaran ttg tjawab suami. Menjaga isteri sebaik mungkin trutama waktu mengandung. Mecari rezeki d dunia dan mencari ilmu akhirat dan d sampaikan kpd isteri.
Lantang sgt mulut mak dee marahkan muzzafar. Baru dia tau ank dia camne. Nasib baik ada muzafar sbgai penyelamat.

Reply

siti wan kembung January 1, 2013 at 8:30 AM

betul betul betul .. ada pengajaran sekali … kita2 ni pun walopon layan AH kat internet tapi pinggan dh basuh, baju dlm mesin tunggu siap, masih menjalankn tugas2 isteri sambil ‘berfoya2′ dlm blog Ezany ni … *wink*

Reply

Soulreaver January 1, 2013 at 8:48 AM

It’s me or…… NN @ Ain nampak lebih cantik & manis dh ujung2 drama nih… Pasal dh happy & bahagia ke rumah tangga dh ok?

Reply

mami January 1, 2013 at 10:31 AM

dia mmg lawa pun.. yg masa tgh serabai tukan .. kan dia tgh bawa watak hati tgh celaru, tgh sakit buatan org .. he hehe.. hepi bila semua dah hepi… tiada sumpah seranah menyakitkan hati.

Reply

Soulreaver January 1, 2013 at 11:45 AM

Memang I x nafikan dia lawa, klau u tgk komen I ngan Muzaffar dulu2 memang kitorang kata NN memang cantik and manis. Tp lately nampak lagi anggun, pembawakan budak kot.. Hahaha…

Reply

nana January 2, 2013 at 4:12 PM

kelako sgt2 dok puji NN cantik ncm ler NN cantik sgt gigi pun jarang!!!!!!!!!!!

Reply

Setia AH January 1, 2013 at 10:28 AM

Slm to all friends…first happy new year 2013…same with u all..sedih jugak AH dah tinggal 7 episod lg..dah tiada lg you all semua…dramaterbaek 2012..ADAM & HAWA…EPS smlm best…mesra, manja dan loving pasangan Am n Ain..tp nanti x tahulah part dee kata anak am…ain dpt sms dr siapa pulok…jiwa kacau fikir eps tu nanti…btw kalu blh global stAtion…datin zaiton…gandinglah lg…aaron gan nadiya…best pasangan ni…x over sgt…pdi bawa watak…x puas tgok…kan kawan2….

Reply

sally January 2, 2013 at 4:17 PM

cukup2 ler gandingkan Aaron Aziz n Nadiya Nisaa nyampah Nadiya Nisaa bknnya cantik jelita gigi pun jarang, kelako sgt2 dia jadi heroin……..tak layak n tak sesuai langsung.

Reply

zara aina January 1, 2013 at 10:40 AM

hai kawan2…lama i x komen..sbbnya apa yg nk i share, semua dah ada kat sini..hehhe..ye la dah hujung2 ni rasa syahdu pulak..x de lagi kita nak berbagai emosi luah perasaan kt sini..kdg2 hepi, sedey, geram n paling best hangau dgn cite AH ni kan kan kan…tu la i pun nak la berkawan dgn sesape yg sudi kt sini..sambung silaturrahim kita..kpd rusnita n mama tqsm add akk..n pada kwn 2 baru carik la i kat fb nama zara aina….salam ukhwah…

Reply

N sher January 1, 2013 at 1:11 PM

adam di ciptakn untuk hawa yakni saling melengkpi antr 1 sme lain.:)..

Reply

BelalangKunyit January 1, 2013 at 1:13 PM

buring…byk scene dlm bilik tido…aishhh

Reply

Anggerik January 1, 2013 at 6:22 PM

Episod mlm td best ttp last scence waktu atas katil, am ada tanya ain” waktu kemas-kemas ada tak….”.bersambung….ras tak sedap hati je… kot am nak tanya ain ada jumpa photo dia dn dee je….ttp nape dia tanya soalan tu…mcm ada yg tak kena je…..hish risau!!!!!

Reply

kakyus January 1, 2013 at 6:50 PM

alhamdulillah….seronok baca komen kawan2 semua dan kepada yang nak terus menjalin persahabatan dan berkongsi apa sahaja boleh carikat fb saya yuslizawankakyus ya. saya sedia menerima sesiapa untuk bersahabat atau berkongsi kebahagiaan ok?…..Selepas ini jangan lupa kita mengikuti perkembangan NN dalam drama2 yang lain. Apa yang kak yus dah tau banyak pulak selepas AH ni dia dapat tawaran berlakon bukan kerana wajahnya yang eksotik tetapi kemampuannya mengatasi pelakon yng dah dia ada. Cuba kawan2 bayangkan kalau NN dalam Ombak Rindu?????????Ada sesiapa yang tau tengang DRAMA ANUGERAH DENDAM YANG TERINDAH ? Bila ditayangkan di Astro ya? tolong bagi tau ya…..Lakonan NN & AA sekali lagi.

Reply

sue January 1, 2013 at 10:59 PM

x penah miss lyn ah ni…sukee sgt

Reply

Virgo January 2, 2013 at 6:43 PM

dh pukul 6.40 ptng tk de lagi sorotan utk epi 75.

Reply

Nadira imran January 4, 2013 at 1:01 PM

Rumah baru am dgn ain cantik. Kat mana ya

Reply

Leave a Comment