Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Adam & Hawa Episode 74

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam & Hawa Episode 73

Am dan Ain sudah berpindah ke rumah baru mereka. Begitu juga dengan Dee yang diberikan sebuah rumah oleh Muzaffar. Apakah rancangan Dee selepas ini?

Adam & Hawa Episode 75

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 72
  2. Video Adam & Hawa Episode 33
  3. Video Adam & Hawa Episode 63
  4. Video Adam & Hawa Episode 45
  5. Video Adam & Hawa Episode 57

{ 67 comments… read them below or add one }

Ani January 1, 2013 at 11:48 AM

Cepat lak keluar sorotan episod 74 nie…….

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 12:56 PM

kalau tengok sorotan hari ini sudah nampak jelas yang baik dan iklas akan dapat balasan yang baik. menuju ke arah kebahagiaan. yang jahat, dengki dan busuk hati, x fikir panjang buat keputusan janji hati puas dapat balas dendam. nawaitu x betul kan dah menerima padahnya. itu lah balasan tuhan. kita semua ambil iktibar lah ya.

Reply

Ani January 1, 2013 at 1:59 PM

Betul tu nenek fa…..Wajah Ain nampak semakin cantik n makin berseri2……mula mengecapi kebahagiaan. Yg berniat jahat tu klu bahagia pun buat sementara waktu jer….. (tak akan berkekalan).Moga ini semua jadi pengajaran tok diri sendiri dan mereka2 yg ingin jadikannya sebagai tauladan…..

Reply

Soulreaver January 1, 2013 at 2:37 PM

Betul.. Ain nampak cantik sgt2…

Reply

kay hazran January 1, 2013 at 3:08 PM

dah nk abis adam dan hawa ni tggal beberapa episod lg.byk episod yg dlm novel belum di siarkan lagi,terlalu byk flash back.adakah yg kita tonton dr episod 1 hingga sekarang adalah flash back?dlm novel dr bab pertama lagi pembaca dah di sajikan dgn flash back ketika ain sedang tidurkan perempuan mereka di rumah dan ketiadaan am ketika itu kerna pergi out station.selesai saja mengemas rumah dan tidurkan anak lamunan ain pun bermula mengimbas kembali kisah silam dia dan am terutama sekali ketika menghadiri temuduga guru sementara tadika milik kakak am kak zah

Reply

Ririe January 1, 2013 at 3:40 PM

Aaron berlakon x best la…

Reply

Qistina January 1, 2013 at 5:10 PM

Kenapa cakap cam tu

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 5:33 PM

qistina….biarla ririe tu kata aaron belakon x best. itu hak dia. x payah nak ambil port cakap cakap yang negatif. apa yang boleh kita buat ialah medoakan yang terbaik untuk semua orang. kita tidak boleh menyuruh semua orang suka kepada kita begitu juga kita x mampu menyukai semua orang.

Reply

Virgo January 1, 2013 at 6:18 PM

Salam Tahun Baru pada semua A& H Fans, A&H dh sampai ke penghujung episod, selepas ini kita dh tk dpt bersembang disini lagi tetapi bagi segelintir fans disini dh pun menjadi sahabat FB …tahniah lah pada sesiapa yg dh berjaya add friends tu. Episod 73 penuh dgn suka dan duka…AM & AIN dh dpt apa yg mereka hajati dan berbunga2 hati mereka,Mama Am & emak Ain pun gembira kerana dapat menantu yg berkenan dihati masing2.Tetapi bagi Dee & family, mereka tidak gembira dan tidak ada apa yg hendak mereka banggakan kerana jodoh Dee dgn suami org dan nikah secara sorok2. Itulah ketentuan Allah, buat baik dapatlah yg baik dan buat tk senonoh dpt lah yg seumpama nya. Walau pun ianya sebuah drama, tapi ianya boleh juga di jadikan pelajaran & pengajaran bagi kita yg menonton nya. Akhirnya buat sahabat2 di blog Ezany yg tlah menjadi sahabat FB, I ucapkan semoga persahabatan di alam maya ini akan menjadi kenyataan nanti apabila kita dipertemukan “face to face” jika diizinkan Allah. Selamat menempuh tahun yg mendatang ia itu Tahun 2013. Bertambah lagi umor ku pada tahun ini dan semoga bertambah lagi cucu ku dan sahabat2 ku.Amiin.

Reply

Virgo January 1, 2013 at 6:45 PM

kay hazran…betul ke flash back lagi? kalau betul lah ada flashback, sah2 lah tuan pengarah ni dh tk de idea yg bernas lagi…..mudah cakap pengarah tk kreativ dan kekeringan idea yg hendak ditonjolkan.

Reply

ezaida January 1, 2013 at 8:27 PM

Selamat Tahun Baru kepada semua peminat A & H. Suka dan duka kita akan berakhir tak lama lagi…..rindunya nanti pada Am dan Ain.Sentuhan mereka amat hebat. Rasanya inilah drama yang membuatkan kita rasa nak tengok sorang2, tersenggeh sorang2, sdnyum sorang2 dan terasa dibuai emosi yang amat menyenangkan. Memang hebat…. tahniah Aisya Sofia.

Reply

Kekasih Am Hehe January 1, 2013 at 8:46 PM

salam semua
1)mcmana nak jd A&H fans club…dan
2)uols add FB semua mcmana tu fb each other apa
3)dengarnya nanti ada perjumpaan A&H fans club january ni..sy baca di fb adam hawa td ada sorng kawan tu ckp kat sn…..sy nak join fan club jg…please…suka sgt drama ni

Reply

Kekasih Am Hehe January 1, 2013 at 8:47 PM

salam semua (pembetulan)
1)mcmana nak jd A&H fans club…dan
2)uols add FB semua mcmana tau fb each other apa
3)dengarnya nanti ada perjumpaan A&H fans club january ni..sy baca di fb adam hawa td ada sorng kawan tu ckp kat sn…..sy nak join fan club jg…please…suka sgt drama ni

Reply

Ani January 1, 2013 at 9:08 PM

Kekasih Am Hehe, setahu sya lah kami add kwn2 kat blog nie (sesiapa yg sudi lah)
Ttg perjumpaan tu x tau pulak (tak terbaca mungkin terlepas pandang). Last 26th Nov dorg ada buat gethering. Jika sudi bolehlah bg Fb add U di sini… insyAllah adalah yg add U nnt. Lagipun drama ni hampir tamat, klu boleh xnak lah persahabatan kita pun turut berakhir di sini…..

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 9:29 PM

rgh tgk cita kat tv 3, smtra tunggu AH. Aduh plakun yg sama juga. Ada “azie, mak ain, mama am, muzafar”. Aduh xde org lain ke nak berlakun.

Reply

rusnita January 1, 2013 at 10:12 PM

nenek fa, nnt update cecepat eh. nak tido awal, bangun pagi esok jerlah tgk. kita dh xleh tido lewat, dh start school session. hehe..

Reply

kerabu mangga January 1, 2013 at 9:38 PM

nenek fa jual mahal..kalau tak mesti diorg amik nenek fa berlakon… :-)

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 10:09 PM

nenek dah tua cu

Reply

kerabu mangga January 1, 2013 at 9:39 PM

suka bila dee ckp..hpone takda..dah pecah geram kat u lah…hahahah….

Reply

Ani January 1, 2013 at 9:49 PM

Nenek Fa,
nnt update yer episod mlm nie……Tq.. jasamu dikenang….

Reply

rusnita January 1, 2013 at 9:49 PM

salam, lm sungguh x bagi komen walaupun masih baca and tengok every episod kat sini. hehe… esok dah mula sekolah, so start busy la. anyway, rsnya teringin nak bagi ulasan plak. harap xde yang marah la ye…
hm, aper agaknya citer malam ni? sorotan dah tunjuk am confess ‘terbaca’ diari ain. satu lagi confession mgkn psl cincin mama or psl dia sayangkan ain sangat2 (walaupun dua confession ni lebih sesuai utk masa honeymoon nanti). mgkn jgk about dee or reason kenapa dia g london x bagitau ain (am blm exactly ngaku kat ain dia marah/kecik hati/kecewa dgn ain masa last arguement b4 fly) or pasal dia sampai nak bertumbuk dgn johan ms ain kat hospital (sebab ada scene ain tya kalau terserempak dengan johan, abang ok?)
maybe jgk ada part pasal gmbr am+dee or luahan hati am dalam kotak misteri yang dah x berapa nak misteri tu, sbb epi smlm am mcm nak tya ain ada jmpa apa2 ms decorate rmh x (prediction aje eh).
dee dh sah2 prgnant anak mzfr, tu yg tension sgt tu. kuang3… agaknya sempat tak ditunjukkan apa sebenarnya mimpi ain semalam? maybe malam ni dee nmpk am and ain saling suap menyuap, rs sakit ht terus claim kandungan dia anak am. mlm ni jgk kot am ngaku dh ok kalo terserempak dgn johan. mlm esok mzfr jmpa am and lusa ain confront dgn dee. hope next wk kisah2 yang menyenangkan aje – jozie kawin, honeymoon am+ain, hubungan semua org pulih and ain deliver. dh final wk pun kan…
epi smlm, i suka jgk part mzfr dgn mummy tu (selain part am + ain la). bila dia ckp xnk dee terus hidup mcm tu, ha hambik ko terdiam mummy. tp yg xleh tahan nanti part dee claim kandungan dia anak am. dah mummy, mzfr semua jadi bengong sekejap (ni bukan kutukan terhadap raja norbaizura dgn pemegang watak mzfr ye). agaknya mummy heran anak dia tu selama ni meliar x plak prgnant, tapi dgn mzfr yg konon2 mati pucuk blh plak prgnant. yg si mzfr plak tak sangka diri sendiri dah tua bangka masih blh hasilkan anak (walaupun lelaki actually makin tua mgkn makin sihat, hehe…)
tak sabar tggu part am (+ain) handle mslh dee ni. part dee nmpk happy ms kat rmh baru tu mcm confuse plak. maybe happy sebab mzfr x dtg, so xyah layan org tua tu. nk kata happy plan (nk kenakan am) hmpir berjaya, dia sendiri pun blm th prgnant. mummy ada tya anak sapa tu, rsnya bukan mksdkan am. tapi dia maksudkan lelaki lain dalam hidup dee (kan dia th anak dia mmg suka bertukar lelaki).
tp betulkan dee ni bkn mcm cinta lagi kat am. kan org cakap, kalau sungguh cinta, biarkanlah org tu bahagia dgn hidup yg dia sendiri pilih. dee actually lbh pada sakit hati and nak balas dendam start dari kes tangkap khalwat tu lagi.
honestly dari hati, i salute utk k.aisya and all the krew yang menjayakan drama ni. rsnya utk mengolah drama ni begitu rupa, penerbit telah mendapat kebenaran dari k.aisya. pengarahnya pulak mmg pandai buat kita rasa marah and geram. mmg sengaja dibuat begitu supaya kita sentiasa tertunggu2 epi seterusnya lps habis satu2 epi. kelemahan dan kekurangan yang ada mgkn kerana krew terlepas pandang. maklumlah nak habiskan 5 bulan shooting semua rasa ada – penat, letih, sengsara and gembira.
buat semua kawan2 yang dah add kat fb, harap silaturrahim antara kita tetap terjalin erat walaupun ada antaranya x penah jumpa face to face. mgkn lepas ni kita akan terus bersama dalam blog sehangat asmara plak. in shaa allah…

Reply

Rina January 1, 2013 at 10:00 PM

Rusnita, sekali masuk pjg berjela, udah mengah rasanya baca, selamat tahun baru, esok kita pun sama dah lama bercuti udah kena bgn p sek yg di rindui dan PBS yg bakal memeningkan kepala nanti

Reply

Mrak kayangan January 1, 2013 at 10:11 PM

Adam dan HAwa dah sampai ke penghujung…..ramai yang suka, geram, marah dan syok sendiri pun ada…

tak payahlah semua orang nak buat ulasan lagi….yang tue elok, yang tue tak elok, nie yang sepatutnya, tue tak patut….biarkan…kita sini semua sama disini..cuma nak menghiburkan diri…
mana yg baik jadikan teladan dan jahat jadikan sempadan bukan setakat dari hasil nukilan Tuan pengarah malahan dari semua komentor disini…kepada Tuan Ezany…..terima kasih tak terhingga kerana membuka ruangan kepada semua untuk berkarya.

Reply

milinda January 1, 2013 at 10:22 PM

knp la ep mlm ni byk scene dee lak buang masa je la…

Reply

Marsya January 1, 2013 at 10:25 PM

Bosan sikit ep harini…banyak sangat pasal dee..tapi am dgn ain je part paling best..80% pasal dee 20% pasal am and ain…bosan sikit lah..but kalau tengok part ain dgn am tak rugi :p

Reply

nenek fa January 1, 2013 at 10:29 PM

ani khas 4 u. Am n ain sgt bahagia. Am caring sgt. Dee ngamok bila dia dpt tau yg dia ngandung. Mama, mak ain dan suria dtg rumah adamhawa. Dee mrh muzafar krn tinggalkan dia sorang. Ugut muzafar supaya ceraikan dia klau xboleh tumpukan perhatian pd dia seorang. Episod mlm ni kesian pula tgk muzafar terpaksa terkejar kesane kemari melayan kerenah isteri2nya.
Sorotan tuk esok am n ain buat makan2. Azie n johan ada sekali. D kena lempang dgn mak dia.

Reply

rusnita January 1, 2013 at 10:37 PM

nenek fa, walaupun khas utk ani. i tmpg baca dua2 kaki eh, tak mau tmpg sekaki. thanx ye, dh nak tido pun. assalamualaikum.

Reply

Kucing Gemok January 1, 2013 at 10:36 PM

A&H dh nak sampai penghjung… pastinya akn rindu anda semua. Komen2 anda semua kadang kala membuatkan saya hilang stress bila baca. To En Ezany kun…. tq sbb x penah miz mengupload cite ni…. Tp yg jadi kemusykilan ke mana hilngnya Mr Engineer ???? heheheheh….

Reply

Rina January 1, 2013 at 10:37 PM

ok..mlm ni ada scene dee nmpk am suap ain kat restoran n ain plk suap…jeles sgt dee tu…mlm ni mak ain n mama am dtg umah br mrk..pastu scene dee plk pregnant…sakan mengamuk dee bila tau pregnant pastu dok asyik bergaduh je ngan lakinya…emmm…romantik sgt am n ain mlm ni siap dah bgtau am baca diari n nota warna yg ain baca…sooo romantik…keindahan hanya sekejap bila di ganggu ngan scene dee bila muzaffar tau dia pregnant n timbul syak wasangka anak siapa yg dee kandung…mlm sok bermula scene tuduh menuduh anak sapa…

Reply

Ani January 1, 2013 at 10:38 PM

Tq nenek fa……We learn lots of thing from this drama kan?

Reply

Virgo January 1, 2013 at 11:15 PM

nenek Fa…sampai hati utk ani sorang aje, what about me? boleh tumpang 2 kaki juga mcm rusnita tk? Ya pastinya kita akn merindu saat2 saperti ini bila adam dan hawa dh tutup tirainya. hopefully ada cerita lain pula yg dpt mengisi masa kita dimlm2 hari nnti. KUCING GEMOK…u dh rindu pada Mr. Engineer ya? Kejap lagi datanglah mr. engineer tu.Sabarlah ya. Kekasih Am HeHe….just add your fb kat sini nnti kita org add kat u. Rusnita walaupun pnjg berjela tapi tk jemu mmbaca. I salute kat u lah…….spkulasi yg boleh diterima pakai. ANI: Adam Dan Hawa mcm2 ada….

Reply

Ani January 2, 2013 at 12:00 AM

Alala…merajuk pulak Virgo. Dah tertera kat blog ni share jer lar…….
Nenek fa, since U ada langgan mustika HD , so U jadi tukang update very episod till the end esp. for Cikgu Rusnita kita, kesian dah x boleh berjaga hingga larut mlm. Sekolah dah mula……. I and Virgo masih boleh ….

Reply

Syahira January 1, 2013 at 11:27 PM

Thanks for upload dgn cepat..

Reply

Kak tie January 1, 2013 at 11:28 PM

Akk confius apsal si Dee asyik tidoo macam kayu bila masa muzafar bersama dengan dia, dia tak sedoo. Dee tak sedar sbb sengaja makan ubat tidur atau ubat penenang utk org sakit mental ke….atau mmg tido mcm kayu. Bila bgn tido siap tanya muzafar ada mengape kan dia. Hish,takkan tak sedo kut…atau itu ke masalah Dee yang mak dee tanya adakah muzafar tahu masalah anaknya. Confius2….

Reply

APEK January 2, 2013 at 12:26 AM

Peace yoo!

Reply

Roz January 2, 2013 at 12:30 AM

Lambat nye….

Reply

ezaida January 2, 2013 at 12:30 AM

lambatnya……

Reply

manja January 2, 2013 at 12:37 AM

nape ezany lambat upload mlm ni? huhuhu

Reply

niejey January 2, 2013 at 1:15 AM

dh blh tgk…tp…80% cite pasa dee ng hasben nye…BORING!!!

Reply

hana January 2, 2013 at 1:27 AM

byk sgt scene Dee dgn masalah jiwa kacau dn busuk hatinya..sikit je kesah Am n Ain, apa pun terhibur tengok kemesraan dan keharmonian rmhtangga Am n Ain..

Reply

hanna January 2, 2013 at 1:30 AM

yeah ^_^ thanks Ezany upload ep74

Reply

Ummiumaira January 2, 2013 at 1:32 AM

Sweeeeettttt sgt2 tgk ain n am..loving sgt2….tp agak pelik nape ain jln cam teruk sgt…..cam dah 9bln dah….best kan time preggy nie..cik abg sayang lebih….he..heeee..

Tp kan …..frust sikit sbb scene am n ain sikit sgt..asik muka dee n muzaffar tue(lelaki yg asik sayang2 tue ) jer…Dia ckp manja s

Satu lg nak salahkan dee 100% xlehgak…byk yg am janji ngan dia….am pun salah gk…kan…nie pndpt sya ja….ttiba rasa kesian sgt ngan dee

Reply

Bakal Electrical Engineer January 2, 2013 at 3:53 AM

org yg buat jahat akan dapat balasan yg setimpal. cuma beza sama ada balasan itu dibuat didunia @ akhirat~mmg kena dgn perwatak dee~.

Reply

Joe January 2, 2013 at 10:49 PM

brother bakal engineer blm lg engineer. Nak promote gak.. orangorang..Blog cari jodoh n rojak petis

Reply

lac January 2, 2013 at 10:52 PM

apa binatangnya tu

Reply

kak long ain... January 2, 2013 at 4:12 AM

Dee…dee…knaper la masih terkejar2 Kt am tu…dia xmoh da Kt ko ..dia dah xplayboy mcm dulu…dee je yg x berubah2 wpun da lama giler am reject dia…ni pkcik holiao pon da penin…hng yg kawen ngn dee pasai apa plak nk syak dee ngndung ank org laen…aiyakkk…pakcik holiao xpandai kira ehhh…teruklah….

Reply

Setia AH January 2, 2013 at 8:50 AM

Slm to all AH fans…eps smlm best sgt scene am dan ain…semakin cantik dan berseri2 pasangan ni….itulah setelah 8 tahun menunggu…akhirnya kebahagian dikecapi jua….mlm ni x tahu lg….maybe perasaan sedih ada kot….sbb dee kata anak am….ada pulok sms ke ain….episod dah nak habis…kan best yg indah dan mewangi jee mengelilingi ke hidupan am n ain……apapun aa n nn the best n terbaeeekkkk….congrats smua yg terlibag gan AH…

Reply

macik adam January 2, 2013 at 9:34 AM

pada dee, am pun jahat jugak sbb dulu am janji mcm2 kat dee. dee pun dulu memang ada niat nak kawen dgn am.

kdg2 kesian kat am ni. memang skrg dia cuba nak sakitkan hati am, tp dia yang terseksa sendiri. salute kat muzaffar sbb tabah melayan karenah dee. sebenarnya orang yg ingin mengubah sikap orang lain haruslah terdiri dr org yg sangat sabar. kalau tak sabar, memang ke laut lah dee tu.

muzaffar msti ingt dia dah tua takleh peknen kan dee, itu yg dia syak bby tu anak am…kesian..dee plak amik kesempatan mengaku tu anak am. hehehe..

semoga minggu ni berakhir dengan episod yg baik2.

Reply

nenek fa January 2, 2013 at 1:48 PM

kalau am leh berubah kenapa tidak dee. Ada org leh berubah dgn sendiri cam am. Dee memerlukan pendamping untuk menyedarkannya. So muzafar is the right man coz he is the husband. Mmg tjwb dia pun.

Reply

macik adam January 2, 2013 at 4:17 PM

itulah….tp bila baca yg dlm novel tu tak sabar nk tggu scene ain jumpa dee dn pertahankan rmhtangga dia…lps tu nnti dee sedar kan dan berubah dgn sendirinya…

Reply

Soulreaver January 2, 2013 at 9:52 AM

Klau ikut novel, sms Dee tu utk Am. Dee merayu2 lam sms nk jumpa Am, siap ckp mungkin itu yg terakhir dia dpt jumpa Am. Tp Ain yg baca sms tu dulu coz Am tgh beli barang + pau kacang yg Ain mengidam pagi tu. Masa tu pun Ain dh tukar no HP Am coz nak elakkan kekasih2 lama Am contact Am lagi ( biasalah playboy kan dulu, terlampau byk aweks2). So Ain pun x tau sapa yg sms sbb no xde nama tp Ain balas sms tu ajak jumpa & remind jgn sms2 lagi dh ( takut Am tau plan Ain nk jumpa org(Dee) yg sms) . Lepas Ain delete sms tu. Esoknya Ain pujuk Am tlg antar (Am dh x benarkan Ain bwk kete time pregnant – sayang giler ngan bini dia) pegi Delifrance 1 Utama, nk jumpa pompuam yg sms Am tu. Ain dpt agak yg pompuan itu mungkin Dee.. So bila tgk memang Dee, bermula la scene Ain mempertahankan suami, anak lam kandungannya & rumahtangganya. Sampai Dee sedar yg Am bukan milik dia lagi and Am memang sayang & cintakan Ain sgt2. Am pun dh berubah kerana Ain & rumahtangga dia. So Dee janji tak akan ganggu Am & Ain lagi…

Reply

nenek fa January 2, 2013 at 1:36 PM

bagus komen u. Sebiji mcm dlm novel. Saya pun dah bc novel tp mls nak taip sbb saya pkai tap. Lappy saya dah d konker dek ank sbb lappy dia rosak. Pasni am n ain live happyly. Bab dee ngandung n ckp itu anak am xde kan dlm novel. Saya suka komen u ttg “sayang gila kat bini dia” . Jgn gila sudah….ha ha ha.
Bab ain mempertahankan rtangga pun best. Kita tunggu episod nya k.

Reply

Muzaffar January 2, 2013 at 4:37 PM

Bila nak create blog We Luv NN?

Reply

siti wan kembung January 2, 2013 at 12:36 PM

Adeh …. Psyco sungguh la Dee ni … scaryyyyy …. sian AM tapi ni dugaan dia akibat perangai dia yg dulu kot …. harap AM dgn Ain tabah le dengan dugaan yg bakal di kebabom kan si Dee ni …. haih …

Reply

nenek fa January 2, 2013 at 1:39 PM

pepatah ada mengatakan “alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke lengan”
Tau x ikan pekasam tu camne. Goreng pun sodap.

Reply

Ani January 2, 2013 at 3:56 PM

Nenek fa ikan pekasam nie bukan sodap dimakan, baunya pun hermmmm….setaman perumahan dpt hidu bau.

Reply

dieyb January 2, 2013 at 2:00 PM

comel mak am ngn mak ain duk skodeng anak menantu..

Reply

nenek fa January 2, 2013 at 3:04 PM

sayang itu bukan “skodeng” namenya. Skodeng tu melihat atau mengintai dr jrk jauh melalui lobong atau pun tropong.
Apa yg mama am n mak ain buat ialah “meneliga” maksud mendengar perbualan org dr jarak jauh.
Guru bahasa maafla klau salah.

Reply

dieyb January 2, 2013 at 3:58 PM

maapkan saya.
patot ade footnote di bawah comment tu menyatakan saje je tulis camtu sbb Am yang cakap mak2 dorng skodeng~
tidak~ saya tidak bersalah~
Am yang salah~ (atau skrip writer yang salah?)

Reply

peminat ah January 2, 2013 at 3:23 PM

ingat ye meneliga.

Reply

Muzaffar January 2, 2013 at 4:35 PM

Ada mata tgk
Ada telinga dgr
Ada mulut diam
Ada tenet xnak komen,nnt kena marah ngan peminat fanatik AH

Reply

aini January 2, 2013 at 6:30 PM

Bila dee teringat kenangan dia bersama Am, i pulak yang jeles…sebab apa? sebab am takde pun bermanja dengan ain macam tu…huhu…lagi-lagi bila tengok aksi and perbualan dorang masa kat niteclub…huhhhh….siap am merengek-rengek lagi…heeeee….i pulak yang over geram!! haha…mana le dee tak terkenang-kenangkan si am….kalau i pun mesti punyalah!! haha..

Reply

Adam January 2, 2013 at 7:10 PM

Cerita makin menarik dan memang best

Reply

x leh tido January 2, 2013 at 9:07 PM

makk kin suspen lak nengok sorotan..

Reply

krie January 2, 2013 at 9:35 PM

bestnyerrrrrrrrrrrr

Reply

mima January 2, 2013 at 10:02 PM

muzafar tu suami yg baik..lemah lembut dgn famili….dee tu sb cinta nya yg terleambih over pada am jd muzafarlah tempat lepaskan geram..deraka kau dee dgn suami…baik minta ampun cepat…ha3..

Reply

kak pah January 2, 2013 at 11:44 PM

Saya setuju ng tulisan soulreaver. coz sy pun dah bca novel ni hampir 4x. so kita tgu dan lihat sama atau tidak. Tapi dlm novel am lebih romantik….., jgn marah ye peminat AA, coz sy pun pemiat AA jugak pasal tu la one of my student sy panggil AA coz mukanya ada iras AA. x dpt tengok yg ori yg klon pun jadi la.

Reply

Leave a Comment