Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Adam & Hawa Episode 8 | Youtube

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Sinopsis Adam & Hawa Episode 8

Ain mula mendapat idea dengan mengumpan Sharina untuk menggantikannya membantu Adam kerana Ain tahu Sharina pasti akan sanggup buat apa sahaja demi dapat bersama dengan Adam walaupun dia berada dalam keadaan yang sakit.
Lebih kecoh apabila isu Adam dan Ain yang membuat temu janji mula tersebar di Tadika Puncak Ilmu. Ini lebih menambahkan kemarahan CIkgu Zauyah tentang isu tersebut.
Apakah yang bakal terjadi nanti tentang selepas berita tersebut tersebar di tadika tempat Ain mengajar?

Adam & Hawa Episode 7

Adam & Hawa Episode 9

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 4 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 2 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 5 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 1 | Youtube

{ 1 trackback }

{ 30 comments… read them below or add one }

mai September 6, 2012 at 7:59 PM

agk agk kan.. bile nak upload eh??

Reply

seroja September 6, 2012 at 11:16 PM

aha pukul berapa upload ni…11.15pm dah.

Reply

zety September 6, 2012 at 11:26 PM

bila nk download episod 8???? tak sabar nak tengok nie. huuuuuuuuuuu

Reply

sara September 7, 2012 at 12:07 AM

cepat la.. dah kul 12.07 pgi da.. cpt la….. tak sbr ni!!

Reply

noname September 7, 2012 at 1:14 AM

Admin,upload la episod 8 plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Reply

mai September 7, 2012 at 8:13 AM

thx sebab upload video ni…

Reply

fadilah September 7, 2012 at 10:31 AM

thank coz upload episode 8 utk kami yg x de Mustika HD nie….

Reply

seroja September 7, 2012 at 1:40 PM

admin mmg upload keesokan harinya ek.. biasanya 8 pagi.. upload la awal sikit..tq admin

Reply

sue September 7, 2012 at 2:40 PM

tqvm sebab upload yea..

Reply

dompethijau September 7, 2012 at 3:26 PM

gelojoh betol semue nk tgk adm hawe..haha

Reply

unknown September 9, 2012 at 9:22 PM

ofc la gelojoh.. drama ni best kot!! tak sabar nak tunggu episode 9 nnt..

Reply

mawar merah September 7, 2012 at 4:30 PM

tqvm… lepas rindu bila dah tengok episod 8.. bestlah tengok watak Ain yang dibawa oleh Nadia Nisaa… tahniah

Reply

aleyah September 7, 2012 at 5:49 PM

tqvm… akhir dapat juga episod 8 ni… esk upload cepat-cepat ya episod 9 adam & hawa is the best…

Reply

ela September 7, 2012 at 11:40 PM

muka kak long @ sharina mcm kourtney kardashian laaa
^___^

Reply

ateca hot September 9, 2012 at 11:15 AM

mane link video nihh ? nak download nihh ..=,=

Reply

sharifah hamiza September 9, 2012 at 1:09 PM

adam dan hawa is da best….

Reply

anis September 10, 2012 at 7:57 AM

bile ep9 kua…

Reply

yatie September 10, 2012 at 10:01 PM

cete adam dn hawa ni.seminggu berapa kali & admin upload hri bila.cetenya best sgt2….. x sbr nk tgk episod 9.

Reply

Ainaa September 11, 2012 at 9:20 AM

Bila nak uploadkan ep 9 eh? :)

Reply

rose September 11, 2012 at 9:37 AM

salam admin..bila nk upload episod 9 yerrr..x sbr nk tgkkk

Reply

mamarayyan&cinta September 11, 2012 at 9:38 AM

cepat lah upload episode 9…jap lg bos masuk….huuhuhuhuh.

Reply

ina September 11, 2012 at 9:56 AM

episod 9 , agak2 bila leh tgk ek TQ

Reply

seroja September 11, 2012 at 11:21 AM

tak upload pun episod 9 lagi..selalu 8 pagi dah upload. episod 9 tak berapa syok, ain dah mula marah2 jual mahal. episod 10 kena tangkap khalwat kot

Reply

Bunga September 11, 2012 at 11:54 AM

takde episode 9 ke? :( i was rushing to office just want to see your blog everyday to see Adam & Hawa.. episode 9 plssss:(

Reply

anne September 15, 2012 at 7:59 PM

video ni x bleh download ke?

Reply

alin safar September 21, 2012 at 12:51 AM

pdnla AM leh pilih AIN….sbb pompuan2 lain yg nk kat AM tu sume muka cam hampeh….cube ltk muka salah sorg mcm erra fazira, sure tk dpndgnye AIN tu :) )

Reply

Rohana November 14, 2012 at 2:37 PM

macam mane nak download yee ?boleh tolong ajarkan tk …??

Reply

kila December 3, 2012 at 12:15 PM

best gilerrr

Reply

nur March 5, 2013 at 4:30 PM

lbh suka tgk kat cni wlu ada kat tv…sbb kat cni tak de iklan…hehehe…1 episod baru 12 minit… :-)

Reply

MummyAnne May 7, 2013 at 3:30 PM

Kenapa episode 1 sampai episode ni saya tak boleh tengok….dah la boring tak ade channel melayu kat Sydney ni…memang dah di block ke….

Reply

Leave a Comment