Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Bicara Hati Episode 12 | Youtube

by Ezany-Kun in Bicara Hati,Drama Bersiri

Bicara Hati Episode 11


BH12 by oryctolagus

Bicara Hati Episode 13

Related posts:

  1. Video Drama Bicara Hati Full Episode
  2. Video Bicara Hati Episode 11 | Youtube
  3. Video Bicara Hati Episode 8 | Youtube
  4. Video Bicara Hati Episode 7 | Youtube
  5. Video Bicara Hati Episode 6 | Youtube

{ 20 comments… read them below or add one }

shara March 22, 2012 at 7:57 PM

Hei. ?……baru nak tengok cita ni dah kena blok pulak…hampeh….knp mesti nak blok…….

Reply

Ezany-Kun March 22, 2012 at 8:09 PM

youtube yg blok kot.. cek smula esok..

Reply

Shara March 22, 2012 at 8:25 PM

Thanks for reply……apa alternatif lain utk saya tonton…tak saba rasanya….saya selalu menontonnya melalui blog u ni…best…tapi hari ni sedih sbb tak dapat tengok…bantulah saya

Reply

Ezany-Kun March 22, 2012 at 8:35 PM

kasi masa sejam sy try upload smula..

Reply

Shara March 22, 2012 at 9:00 PM

ok saya tunggu…..harap2 boleh tengok…terima kasih banyak2 di atas keperihatinan en.ezany…saya mmg sengaja tak nak tengok kat tv…sebab lewat waktu siarannya…dan saya tahu blog u mesti akan upload punya…saya jugak promote kat kengkawan ttg blog you ni……apapun saya bagi 5 bintang kat blog awak ni…

Reply

Ezany-Kun March 22, 2012 at 9:31 PM

ok.. kalo video ade tulis This video is currently being processed. tu maknanya belum abes upload lagi.. nnt refresh..

Reply

Shara March 22, 2012 at 10:19 PM

U upload 3 bahagiankan….bahagian 1 dan bahagian 2 dah kena blok……hanya bahagian 3 sahaja……rasanya tak lama lagi pun mesti kena blok……tak dapat tengok……mintak tolong lagi sekali

Reply

Ezany-Kun March 22, 2012 at 10:28 PM

part 2 ngan 3 dah boleh tgk.. part 1 mmg takleh nak buat ape dah.. sori.. kalo nak tgk yg full kena donlot.. nnt sy kasi link.. skang tgh upload..

part 1 http://www.mediafire.com/?566x5i59dnzxm6a

Reply

Shara March 22, 2012 at 11:35 PM

terima kasih en.ezany…..baru selesai menonton semua bahagian….sangat seronok….ok..tunggu episod ke 12, minggu depan….harap dapat uploadkan secepat yg mungkin setelah penayangannya d astro…maaf lah ye. …..banyak songeh…..anyway jutaan terima kasih……jumpa next week episod 12:-) :-) :-) :-) :-)

Reply

Ezany-Kun March 22, 2012 at 11:38 PM

selalunya rabu dah upload.. sila la tgk cpt2 yer sbelum kena blok.. :D

Reply

shazliani March 23, 2012 at 6:01 PM

ermmm…tak ada link kat utube ke..?
I susah nak download…coz I tak ada IDM

Reply

anis March 24, 2012 at 2:47 PM

salam..episod 12 da ada ker? tak bleh tgok pown….

Reply

Ezany-Kun March 24, 2012 at 3:51 PM
shara March 28, 2012 at 8:50 AM

Salam,
Ezany bila episodz 13 boleh tonton…pepagi ni dah bukak tapi belum upload ye…terima kasih……

Reply

Ezany-Kun March 28, 2012 at 11:31 AM

akan diupload secepat mungkin.. sabar yer.. :)

Reply

Wahida March 28, 2012 at 12:02 PM

Npa xley tgk bh episod 12….selalu ny ok je…tiap mggu tgk

Reply

Ezany-Kun March 28, 2012 at 12:24 PM
lala~ March 28, 2012 at 2:29 PM

ep 13 plisz!!!

Reply

Ezany-Kun March 28, 2012 at 7:27 PM

akan diupload secepat mungkin

Reply

shara March 28, 2012 at 11:36 PM

salam,
ezany….

masih menunggu dengan penuh harapan….harap2 upload le cecepat…

terima kasih sangat32

Reply

Leave a Comment