Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Bicara Hati Episode 22 | Youtube

by Ezany-Kun in Bicara Hati,Drama Bersiri

Bicara Hati Episode 21

Bicara Hati Episode 23

Related posts:

  1. Video Drama Bicara Hati Full Episode
  2. Video Bicara Hati Episode 11 | Youtube
  3. Video Bicara Hati Episode 8 | Youtube
  4. Video Bicara Hati Episode 7 | Youtube
  5. Video Bicara Hati Episode 6 | Youtube

{ 18 comments… read them below or add one }

veena May 30, 2012 at 8:17 PM

sejak bila zahlia kahwin dengan razif???

Reply

midori May 31, 2012 at 9:35 AM

tah la,tatau bila nye dorg ni kawen… tp yg pasti,crita dah xmasuk akal,n razif tu crazy… dah makin xfhm dgn cerita ni.. :(

Reply

yanti May 31, 2012 at 4:26 PM

da lain sgt2 ngan novel…novel py la best cite die….bl wat drama, hancur lebur…..xbest lgsg..

Reply

Rashidah May 31, 2012 at 5:17 PM

Saya belum dpt tonton lagi Ep 22 tapi dari komen2 yg dibaca nampaknya jln cerita sudah bertambah mengarut. Tak ada ke org yg bertanggungjawab menyemak skrip dan pantau kesinambungan cerita bagi drama ini?

Reply

lijah June 1, 2012 at 2:41 AM

memang dah lari jauh dari cerita asal, mungkin nak buat kelainan pada endingnya kot, tapi jadi tak seronokla, kata adaptasi dari novel, macam tu buat cerita sendirila. dalam novel mana ada syahran kena tahan polis pasal kes s/u nya. zahlia pun macam org tak ada pendirian, macam dah kena pukau aje dgn razif…

Reply

Mnis June 4, 2012 at 2:12 PM

cite yang paling mengarut. bu………

Reply

christopher June 4, 2012 at 2:46 PM

cerita last2 episod dah makin mengarut langsung xserok dah

Reply

nor afizah yusuf June 6, 2012 at 11:15 AM

episod 23 plz

Reply

ila June 5, 2012 at 9:24 AM

1st of all, tq tuan umah kerana download citer ni…
Tapi cerita dah jadi MENGARUT! Macamana zahlia yang bertudung & pandai berbicara tentang agama tiba2 boleh tinggal dgn lelaki yang bukan muhrim???? memang tak logik!

kot ya nak olah cerita dari novel tu…kenalah fikir logik kan..alaaahai.

Reply

nor afizah yusuf June 6, 2012 at 11:14 AM

ezany tolong upload episod 23…plzzzzzzzzzzz

Reply

Nor'N June 6, 2012 at 11:56 AM

Cite nie dh x logik langsung & x msk akal. Lain dr novel asalnya. Zahlia minta cerai dr Razif sedangkan bila dia kahwin dgn Razif. Padan mukanya d tolak Razif.

Reply

Zyn June 6, 2012 at 1:29 PM

Inilah yang dikatakan asal buat je, paloi….paloi.. menyimpang udah cite nya

Reply

Anna Cemara June 6, 2012 at 2:51 PM

Betullah korg kata tu…dh xsama ngn novel…kut yepun nk konar-konar jgn le smp teruk beno…berpada-pada lah! Aku rasa cm kene perbodoh dek panel skrip…betul-betul cm cite indon… Pliz jgn jatuhkan identiti novel…ASTRO plak anggap part peluk2 + cium2 langsung tk respect hukum-hakam Islam…nk ikut cm indon gk…Mana g penal penapis filem islam…hangpa dh buta hati/mata kah? DSU Rais Yatim watpa? DS Najib + DN Aziz + D Hadi dan ulamak pi mana? Takkan tutup mata kot! Pnonton ramai remaja/ belia.. .setengah tu pengetahuan Islam tipis… Semua rakyat Malaysia tahu dh bhw Gejala sosial remaja/belia dh tahap kritikal la ni… Ingat! pengaruh media amat besar… Next time jika nk wat drama TV biarlah utamakan isu moral… jgn cuma makan gaji buta. Takutlah dgn ALLAH… Jika kita kejar akhirat maka dunia akan ikut, Jika kita kejar dunia maka akhirat akan menjauhkan diri dari kita…nauzubillah nin zaliq

Reply

jue June 6, 2012 at 4:00 PM

x fhm langsung cite ni..mkn terok..mmg btl la..bila masa pl si razif tu kwin dgn zalia..& yg si zalia ni pun bodo gak..nama je tau psl agama tp nape bodo semacam..blurrrr!!!

Reply

waniey June 6, 2012 at 5:13 PM

episod 23 pleasezzzzzz…x dpt tngk la smlm..kli ptama nie miss…pleasezzzz2…xsbr2 nk tngk pew dh jd..heh3

Reply

faie June 6, 2012 at 10:37 PM

Mmg citer dah mengarut dan menjatuhkan martabat seorg isteri. Bila merajuk lari…lari pulak tu pergi kat jantan lain

Reply

shah June 6, 2012 at 11:05 PM

episod 23 x da ker???

Reply

ira June 7, 2012 at 9:45 AM

cepat lar upload episode 23,plessssssss…

Reply

Leave a Comment