Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Bicara Hati Episode 26 (Akhir) | Youtube

by Ezany-Kun in Bicara Hati,Drama Bersiri

Bicara Hati Episode 25

Related posts:

  1. Video Drama Bicara Hati Full Episode
  2. Video Bicara Hati Episode 11 | Youtube
  3. Video Bicara Hati Episode 8 | Youtube
  4. Video Bicara Hati Episode 7 | Youtube
  5. Video Bicara Hati Episode 6 | Youtube

{ 12 comments… read them below or add one }

pencinta novel June 27, 2012 at 4:59 PM

wlapun akhir crita happy ending tp x syok sbb x ada stu episod pun syahran dan zahlia hidup bahgia spatutnya buatlah episod akhir semua family bahgia sperti dlm novel klu betul nak ikut novel.

Reply

veena June 27, 2012 at 6:50 PM

ia meman betul…saya sokong pencinta novel….sepatutnya cerita dia kena satukan zahlia n syahran….

saya peminat novel bicara hati

Reply

mengarut June 27, 2012 at 8:37 PM

cali jua ceta nya eh… inda ikut dalam novel. bo……bo…..bo…… buang masa saja meliat.

Reply

lizwzz July 1, 2012 at 2:47 PM

mmg crita ni buang masa aje tgk,sbb critanya mcm crita faizal n linda bkn utk kebahgian zahlia n syahran

Reply

midori June 28, 2012 at 11:26 AM

sian faizal…kalo cita ni msh pnjg,mesti dia meroyan kan…hikhik

Reply

waniey June 28, 2012 at 2:02 PM

happy ending..tp ttp x bpuas hati sbb…episod2 sblm nie mlalut…klu episod sblm2 nie best n x dak corner2..ending nie cm gini gayanyew..msti pnonton suka..satu jew mslh tngk citer ber episod2 nie…wpun citer krng mnarik tp bla dh tngk ttp nk thu apa yg jd??smpi skrg t’tnya2 pew dh jd dkt yanie??apa2 pun ok lah…

Reply

sherry88 June 28, 2012 at 9:25 PM

overall..bg 2/5 cerita ni

Reply

farra July 1, 2012 at 5:15 PM

npe lah byk sngt scene yg berubah! patutnya sebagai seorng producer atau director harus lah ada sifat “keaslian” sesebuah cerita! lagi pon cerita bicara hati ni diadaptasi dri novel bukan drama lain….konsep anda utk buat cerita itu lebih menarik tetapi bagi kami-kami yg baca novel ni merasakan xmenarik langsung…Pesanan kepada director-director yg bakal buat drama yg diadaptasi dri novel ..Silalah guna sifat Keaslian ye! hanya 30% director yg guna keaslian dlm drama yg diadaptasi dri novel….maaf lah kalo terasa tapi kalo nk orang puji hasil kerja anda, kenalah buat yg terbaik & asli…anda org ber”seni” maka tunjuk lah bakat seni anda tu ye! score utk bicara hati 2/10…kesian pelakon-pelakon bicara hati btw lakonan-lakonan anda lagi best kalo ada director yg mantap & Asli..okey! peace@

Reply

farra July 1, 2012 at 5:33 PM

yg pelik nya bila masa pulak abang Syahran, Hakimi jadi jahat mcm bercinta dengan Linda, ada pompuan lain…hai..mmg pelik tol lah! bagi org yg x baca novel bicara hati mmg xperasaan tpi kalo yg peminat novel ofcourse perasaan perbezaan tu….mana crte pasal kisah perceraian hakimi & jasmin…perkahwinan hakimi & sofea (jiran diorg)…..Tengku Hafizah-adik syahran yg bantu syahran ketika syahran menghilangkan diri…sepatutnya tengku badariah ada 2 ank lelaki 2 ank perempuan tpi yg ada 2lelaki 1 perempuan….tu oblivious sngt! Aduh, kalo nk crte pon smpai besok x habis! mmg byk lah scene yg berubah! lain kali x payah buat crte diadaptasi dri novel kalo x nk ikut “keaslian” novel dan ubah hasil novel tersebut menjadi x menarik langsung! :(

Reply

reafiza azudin July 1, 2012 at 11:46 PM

pe2 pom..novel lg best gler!…ending xbest..dr awl cte smpai akhr b
BORINK!!!

Reply

jue December 17, 2012 at 9:17 AM

nape saya buka adam hawa episod 64 xdpt.sy buka promo boleh lak….please.rindu nk tgk samb.cerita adam hawa.dah byk hari sy cuba on….tp xkuar jgak……

Reply

melati bukit January 3, 2013 at 12:15 AM

kalau ikut cerita novel, best giler…sebak hati bila zahlia mengandung tp syahran tak de…feeling habis. tp bila tengok adaptasi nie…macam tak de ape ape sangat..Balik balik pengarah yang tak best…

Reply

Leave a Comment