Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Drama Bicara Hati Full Episode

by Ezany-Kun in Bicara Hati,Drama Bersiri

Bicara Hati drama bersiri 26 episod bakal menemui penonton di Astro Prima pada 3hb Jan 2012 ni, lakonan Sharnaaz Ahmad dan Cristina Suzanne. Pelakon lain yang membintangi drama Bicara Hati ialah Marsha Londoh, Azizah Mahzan dan ramai lagi.

Telefilem Patah Seribu (Shila Amzah & Sharnaaz)

Bicara Hati Episode 1

Bicara Hati Episode 2

Bicara Hati Episode 3

Bicara Hati Episode 4

Bicara Hati Episode 5

Bicara Hati Episode 6

Bicara Hati Episode 7

Bicara Hati Episode 8

Bicara Hati Episode 9

Bicara Hati Episode 10

Bicara Hati Episode 11

Bicara Hati Episode 12

Bicara Hati Episode 13

Bicara Hati Episode 14

Bicara Hati Episode 15

Bicara Hati Episode 16

Bicara Hati Episode 17

Bicara Hati Episode 18

Bicara Hati Episode 19

Bicara Hati Episode 20

Bicara Hati Episode 21

Bicara Hati Episode 22

Bicara Hati Episode 23

Bicara Hati Episode 24

Bicara Hati Episode 25

Bicara Hati Episode 26 (Akhir)

Related posts:

  1. Video Bicara Hati Episode 2 | Youtube
  2. Video Bicara Hati Episode 3 | Youtube
  3. Video Bicara Hati Episode 4 | Youtube
  4. Video Bicara Hati Episode 5 | Youtube
  5. Oki & Andy Arsyil – Karena Hati Bicara | OST Dalam Mihrab Cinta

{ 43 comments… read them below or add one }

aciban February 15, 2012 at 12:37 AM

bila ep 7 nk di upload?

Reply

umie fadilah February 17, 2012 at 6:36 PM

umie kau buat apa

Reply

wawa March 15, 2012 at 12:02 AM

Ble episode 11 na upload?

Reply

riza March 15, 2012 at 9:59 AM

Cepat la upload episode 11 bicara hati …

Reply

manja March 15, 2012 at 10:02 AM

Betul sis … kita tgk vanilla coklat eps akhir, 2 yg x tgk bicara hati … cpt la upload

Reply

sukasuka March 15, 2012 at 10:15 AM

Bile nk upload eps 11…dh lame tunggu nie…ari tu keje x dpt tengok….

Reply

erma March 15, 2012 at 2:18 PM

nk tgok episod 11…segere diupload yee..tq:)

Reply

choclate cadboury March 16, 2012 at 2:33 PM

ble nk upload ep 12..??

Reply

Ezany-Kun March 16, 2012 at 3:57 PM

episod 11 mungkin ujung minggu ni.. kena tunggu ulangan.. episod 12 minggu depan la..

Reply

azilah March 21, 2012 at 2:31 PM

episod 12 plez !…

Reply

Ezany-Kun March 21, 2012 at 2:40 PM

ade dah tu

Reply

nor afizah yusuf June 6, 2012 at 8:15 PM

bile nk upload epsd23

Reply

sit March 28, 2012 at 9:54 AM

Saya amat meminati drama ini. Tapi amat terkilan dengan pengarah bicara hati, seperti tidak ada pelakon yang beragama islam yang layak untuk membawa watak linda. Bagi sya seorang orang bukan islam tidak harus mengucapkan astaghfirullah, allah dll ia seolah-olah mempersendakan agama Islam

Reply

pencinta novel June 27, 2012 at 5:03 PM

btul tu sy sokong,ramai lg artis wanita islam yg dpt pegang spt linda

Reply

ct March 28, 2012 at 12:43 PM

episode 13 plsssssss….:)

Reply

a April 8, 2012 at 4:26 PM

tayan episod ke seterusnya 15, 16

Reply

Arif April 11, 2012 at 12:29 AM

Bile ep 15?????????

Reply

Ayim April 27, 2012 at 4:21 AM

“sit March 28, 2012 at 9:54 AM”

… seperti tidak ada pelakon yang beragama islam yang layak untuk membawa watak linda. Bagi sya seorang orang bukan islam tidak harus mengucapkan astaghfirullah, allah dll ia seolah-olah mempersendakan agama Islam…
Sy stuju gak. Bukannya pelakon watak Linda (Marsha) je yg bukan islam tapi juga pelakon watak Zahlia (Christina Suzanne), Razif (Hogan) …mereka nih islam ke? Confiusssee! Anyway kat Selangor semua boleh beb…gpun penerbitnya non-muslim.. Sit pi tanya kat Finas lah…cuma sy respect lakonan dia orang orait…

Reply

ewiezz May 14, 2012 at 3:19 PM

Christine Suzanne ngan Josiah Hogan tu dua2 muslim keturunan kacukan… Christine tu mak ye melayu, bapak dia German, Josiah plak keturunan arab+latin.. mmg best diaorg blakon, harap2 warganegara Malaysia, kang klu termenang award, ade yg argue plak ;) … psl Marsha tu pun, mmg tak sesuai, well watak dia sesuai dgn kegedikan dia tu, tp elakkan kan ungkap2 kalimah2 yg berkenaan, be creative le director puuunnn…

Reply

nor afizah yusuf May 2, 2012 at 7:11 PM

upload la epsd18

Reply

nor afizah yusuf May 13, 2012 at 10:34 PM

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 – RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/syafieza

Reply

nor afizah May 17, 2012 at 10:11 AM

Terdapat banyak pekerjaan yang boleh didapati melalui internet. Kelayakan minimum untuk mendapatkan pekerjaan ini adalah pengetahuan asas komputer dan akses internet. Keupayaan untuk mengikuti arahan adalah penting untuk melakukan kerja yang tepat dan cepat.

Kerja dari rumah sesuai untuk ibu-ibu, yang perlu meluangkan masa untuk anak-anak mereka, orang-orang yang telah bersara, orang kurang upaya, pelajar kolej dan orang-orang yang tidak mahu tekanan politik pejabat. Oleh kerana pekerjaan ini tidak memerlukan kemahiran dan pengalaman khas, mana-mana orang yang mempunyai kelayakan pendidikan minimum boleh memohon. Juga tiada had umur untuk pekerjaan ini.

Pekerjaan di rumah juga menyediakan pilihan yang fleksibel seperti separuh masa atau sepenuh masa. Oleh kerana kerja ini secara amnya tidak mempunyai apa-apa obligasi, pekerja di rumah boleh menikmati persekitaran kerja yang bebas tekanan dan boleh mendapatkan wang untuk meningkatkan kedudukan kewangan.

Reply

nor afizah May 17, 2012 at 10:12 AM

jgan lpaskan pluang ni…mmg bbaloi!!!!

Reply

Rashidah May 18, 2012 at 6:06 PM

Ep 20 dah amat melalut dan meluat jadinya. Pertama, Zaliah tinggal serumah dgn Razif dan izinkan dirinya dipegang dan dipeluk. Razif pula mcm psiko. Bila masa mrk bernikah? Yg pelik, Zaliah boleh berdiam dan merelakan bila Razif bertindak kasar dan mengaku dia suami Zaliah. Cerita dah takde kesinambungan. Syahran dari pengurus syarikat mega bertukar kerjaya jadi penjual sayur?! Apa cerita Hakimi dan Linda pula? Setelah seminggu menanti tetapi plot cerita menghampakan :(

Reply

dyan May 23, 2012 at 7:07 PM

Salam, cerita yang membosankan, melerit-melerit, maybe untuk memanjangkan cerita kot. cerita yang tidak masuk akal pada espd 21.

Reply

aminah binti taib May 27, 2012 at 10:49 AM

tayan bicara hati episod 22

Reply

aminah binti taib May 31, 2012 at 2:22 PM

Tayanlah Lagi bicara hati episod 23

Reply

aminah binti taib May 31, 2012 at 2:25 PM

Tayanlah lagi bicara hati episod ke 23 dan ke episod akhir

Reply

nor afizah yusuf June 6, 2012 at 11:16 AM

episod 23 plzzzz

Reply

mia June 7, 2012 at 1:01 PM

knp razif ttbe berdarah2 dan mati? tetibe je..kne pukul k?

Reply

waniey June 7, 2012 at 1:47 PM

episod 23..episod 23..episod 23..PLEASEZZZZZZ…heh3,dh bnyk kli bkak,ttp,bkak,ttp,ttp,bkak lptop nie..nk tngk bicara hati…tp x dak jgak episod 23..hmm..

Reply

mia June 7, 2012 at 2:06 PM
mia June 7, 2012 at 2:04 PM
waniey June 8, 2012 at 1:12 PM

@mia tq very2 much…..akhirnya dpt jgak tngk..heh3

Reply

aminah binti taib June 10, 2012 at 3:19 PM

Tayanlah Bicara Hati Episod ke 24 dan seterusnya Akhir

Reply

aminah binti taib June 14, 2012 at 8:37 AM

Tayanlah Bicara Hati Episod ke 25 dan 26

Reply

aminah binti taib June 18, 2012 at 4:35 PM

Tayan lagi bicara hati Episod ke 25 dan 26

Reply

aminah binti taib June 21, 2012 at 8:34 AM

Tayanlah Bicara Hati Ke episod ke 26

Reply

aminah binti taib June 21, 2012 at 8:36 AM

Tayan Bicara Hati episod ke 26

Reply

halimah June 27, 2012 at 12:23 AM

bila episod 26 nak kluar

Reply

Nor'N June 27, 2012 at 10:10 AM

Tlg upload episode 26 asap.. TQ

Reply

kakngahyatie September 21, 2012 at 12:26 PM

Boleh x upload drama cendana…tq

Reply

Min December 14, 2014 at 4:40 PM

Sy suka tgk cita ni, suka-suka ok la, berangan2 klu aku jd jutawan nnti ad office cam gini.
Anyway sy nk share pluang menjana income dengan menggunakan simkad Toneexcel, ad banyak kelebihan income yg boleh diwarisi 7 keturunan beb…
sapa x nak kan.Modal cuma RM90 sekali seumur hidup.
Jom w.app sy 018-2535731

Reply

Leave a Comment