Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Drama Sehangat Asmara Full Episode

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sebuah lagi drama adaptasi novel karya Aisya Sofea iaitu Sehangat Asmara akan bersiaran pada 21 Januari 2013 ekslusif hanya di Mustika HD 134 bagi menggantikan drama Adam & Hawa yang mendapat sambutan yang begitu hangat.

Drama bersiri sebanyak 33 episod ini dibintangi pelakon utama yang hebat iaitu Adi Putra, Rita Rudaini, Shahrizal Jaszle, Afzan Rahman, Izreen Azminda, Nur Fureena

Sinopsis Sehangat Asmara

OST Sehangat Asmara – Ratuku 2013

Sehangat Asmara Episode 1

Sehangat Asmara Episode 2

Sehangat Asmara Episode 3

Sehangat Asmara Episode 4 – 6 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 4

Sehangat Asmara Episode 5

Sehangat Asmara Episode 6

Sehangat Asmara Episode 7 – 9 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 7

Sehangat Asmara Episode 8

Sehangat Asmara Episode 9

Sehangat Asmara Episode 10 – 12 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 10

Sehangat Asmara Episode 11

Sehangat Asmara Episode 12

Sehangat Asmara Episode 13

Sehangat Asmara Episode 14

Sehangat Asmara Episode 15

Sehangat Asmara Episode 16 – 18 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 16

Sehangat Asmara Episode 17

Sehangat Asmara Episode 18

Sehangat Asmara Episode 19

Sehangat Asmara Episode 20

Sehangat Asmara Episode 21

Sehangat Asmara Episode 22 – 24 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 22

Sehangat Asmara Episode 23

Sehangat Asmara Episode 24

Sehangat Asmara Episode 25 – 27 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 25

Sehangat Asmara Episode 26

Sehangat Asmara Episode 27

Sehangat Asmara Episode 28 -30 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 28

Sehangat Asmara Episode 29

Sehangat Asmara Episode 30

Sehangat Asmara Episode 31 -33 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 31

Sehangat Asmara Episode 32

Sehangat Asmara Episode 33

Sehangat Asmara Episode 34 -35 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 34

Sehangat Asmara Episode 35 (Akhir)

Istimewa Sehangat Asmara

Memoir Sehangat Asmara

Ooops Sehangat Asmara

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 1
  2. Sinopsis Sehangat Asmara | Astro Mustika HD (134)
  3. Video Drama Adam Dan Hawa Full Episode
  4. Video Adam & Hawa Episod Akhir 80
  5. Video Drama Gemersik Kalbu Full Episode

{ 154 comments… read them below or add one }

liz January 21, 2013 at 3:39 PM

mcm best la gandingan rr dan ap……x sabar 2nggu malam ni….

Reply

pyar March 6, 2013 at 7:32 AM

bukan lg mcm best memang pun best….

Reply

eman March 13, 2013 at 6:20 PM

yeeeeee…dh boleh tengok sh 23/24 d blog adamhawa tqqqq..

Reply

ok boss January 21, 2013 at 5:00 PM

TQ mr. ezany sbb nak share video dgn kitaorg yg tak da astro ni.. lmbt mcm mana pun saya akan tunggu.TQQQ

Reply

ceutiey February 4, 2013 at 11:27 AM

btul…..sngup tngu drp nk marah2 suh upload cepat….labih baik tguk lmbt dr x dpt tguk lngsng…hihii…peace…:)

Reply

minat Rita January 21, 2013 at 7:34 PM

Terima kasih byk2 Ezany sbb upload drama ni Ezany mmang seorang yang baik hati.Akak hargai jasa ezany ni terima kasih skali lagi….

Reply

Ns'z Ogi April 7, 2013 at 5:53 AM

Best la crita nhe .. lagi best klau ade sehangat asmara 2 hahaha

Reply

mummyct January 21, 2013 at 10:41 PM

Cnt wait….. thk u so much for ur effort dearist….

Reply

nura January 22, 2013 at 12:12 PM

TERIMA KASIH banyak2 sebab upload drama nie..hargai sangat ;)

Reply

Izahariff January 22, 2013 at 11:20 PM

Thanks upload this video

Reply

Izahariff January 22, 2013 at 11:29 PM

Really appreciate for your efficiency in upload this video, just watch episode 2, we in spore do not have this channel. We did met Adi Putra last year at Amcorp Mall, he so charming especially his acting and so Rita , she is a good actress can deliver her role of acting very well. Good work Ezany …..once again thank for Adam and Hawa.

Reply

katrina misha January 24, 2013 at 7:56 PM

Baru tengok 3 episode pon dah best sangat tak tahu lah episode akan datang pulak macamana heheh ;)

Reply

katrina misha January 24, 2013 at 7:57 PM

Thanks Ezany

Reply

aprina January 25, 2013 at 12:19 AM

nape kali ni ezany lambat uploadnya…..?

Reply

aziema January 25, 2013 at 1:53 PM

Knp cite ni3 ari je……aduh lambatnya

Reply

putri January 25, 2013 at 1:57 PM

huhuhu lambat bebenor…. uploadnya

Reply

linda January 29, 2013 at 5:07 PM

sweetnya……

Reply

aqilbatrisyia February 2, 2013 at 4:41 PM

SA n AH novel mmg best tp dr segi lakonan lebih suka SA…nampak real ….

Reply

Peminat Novel Melayu February 20, 2013 at 12:39 AM

setuju.,,ap and rr gandingan mantao n sesuai…bravo utk both of them…i likeeeeee

Reply

ceutiey February 4, 2013 at 11:10 AM

alhamdulillah dpt jgk tgk cite ni walaupn x de astro mustika hd….tq owner blog ezany-kun….semoga kebaikan awk mendpt rahmat dr Allah yg Esa…..novel sehangat asmara ni best…harap2 cerita die jgk best…..permulaan episod pn agak bgus….terus upload smpi episod terakhir ye ezany-kun….hihihi….pg penonton2 sekalian,,,selamat menonton ye…..kalu yg x nk tguk n x rasa citer ni x best,,,x pyh tguk lngsng n x pyh bg komen2 yg terlalu negatif smpi menyenth sensitiviti org ln……peace…:)

Reply

Sha February 5, 2013 at 10:05 AM

drama SA jauh lebih bagus dari drama AH….. Lakonan AP n RR nampak ada chemistry ….. tak mcm AA n NN lakonan nampak keras

Reply

mimi February 5, 2013 at 9:02 PM

setuju! Suke sgt gandingan AP & RR dlm cite SA ni.

Reply

ain 060213 February 6, 2013 at 11:47 PM

asl xdpt tgk nie???

Reply

WajikDodol February 7, 2013 at 6:22 AM

betullah…depa nie gandingan yg sesuai lps tgk cite nie..AP so romantice, RR lak berkesan sungguh pembawaan watak tu…

Reply

duyongmaid February 7, 2013 at 2:30 PM

Adohai….. cair bila dengar Adi Putra lafaz dialog.
terbaik la Adi Putra. I love your acting.

Reply

muszh February 7, 2013 at 4:19 PM

Shuka gandingan ap&rr.

Reply

hafiswayne February 8, 2013 at 2:49 PM

the best uploader ever!

Reply

pjk100 February 8, 2013 at 10:03 PM

kami yg ada mustika hd pun asyik tengok ulang2 episod yg sama..tqvm mr ezany

Reply

solehah February 8, 2013 at 11:54 PM

i love you ! thank you !!!

Reply

Farhan February 12, 2013 at 2:15 PM

cepat ler upload episode 12 tak sabar niiiii

Reply

inshah February 13, 2013 at 2:04 AM

citer best…..tp tu la semggu 3 eps je…..mmg lama nk tggu mggu2 seterusnye…..sbr je la…..

Reply

mama niz February 14, 2013 at 10:16 PM

Tq so much Ezany for yr efforts. Before this sy bergantung sepenuhnya kpd upload Ezany. Today bru mr. astro dtg install beyond hd. Tp bagus juga sbb saya sentiasa blh tengok drama ni dimana2 dan bila2 masa via hp. Actually saya mmg suka bila RR berlakon dan sblum ni pernah tengok dia act dgn AA, RN and few actor, tapi just tengok n follow tapi gandingan dgn AP really menjadi n buat tak sabar nak tengok next episode dan sampi ulang tengok 3 – 4 kali. Perfect couple n loves their acting…

Reply

nurlyn February 15, 2013 at 12:33 AM

best sgt rita n adi putra berlakon….kalau mereka afa jodoh betul2 lg elok…mcm sepadan.,..

Reply

Pieces girl February 17, 2013 at 9:40 AM

Aah betul 2 nurlyn….sgt2 padan….rasanya x penah citer yg sgt best mcm SA ni….gandingan AP n RR sgt real….x tau la tp mmg suka sgt tgk citer ni smpai dok ulang2 tgk especially episod 11 n 12…best sgt

Reply

din February 17, 2013 at 11:48 AM

await xbleh tgk nie..epsod 7-12

Reply

zara February 17, 2013 at 10:12 PM

Alamak…cemane aku bleh tjebak dng cite sebegini…tersangat la best…

Reply

Kasmawati February 19, 2013 at 8:52 AM

Hi terima kasih sebab dah upload drama ni. Yg mana kat sini sudi nak tahu lebih lanjut ADP boleh lah ke website ni.

http://www.1hotlovers.com/?m=1
Jgn lupa click register form tu sekali.

Terima Kasih.

Reply

Pocahontas February 19, 2013 at 11:13 PM

Assalammualaikum Ezany! Thank you for uploading the video as it helps me to deepen my Malay language and also a cure for missing home. Once again, thank you for taking your time to upload the videos.

Reply

Rina February 21, 2013 at 9:06 AM

salam..
episod seterusnya dah ke

Reply

Nazneen Mohamed Noor February 21, 2013 at 10:08 AM

TQ so much ezany of d upload of sehangat asmara n not forgetting adam dan hawa. I m a big fan from Singapore. May Allah bless yr good deeds Amin.

Reply

noraini February 21, 2013 at 9:35 PM

tq so much to ezany. jasamu dikenang. Dok tengok tak berhenti-henti citeni.

Reply

Amirul Alip February 23, 2013 at 5:06 PM

x saba2 nk tggu episod 16..huhuhuuu…rasenyer maybe parents kay 2 kot yg suroh zainal tggalkan kay…klo x aper lagi reasons yg zainal nk tggalkan kay..die kan syg giler kat kay 2…huhuhuu…just teker jer lha…aper2 ponn citer ni mmg best!!!!

Reply

ceutiey February 25, 2013 at 9:27 AM

memang angkara parent kay,,zainal tinggalkan kay…..tp lps 8 thun,,papa kay sndiri yg mintak zainal cai cara utk kembali bersama kay n misha…..cite ni memang best…..thumbs up….:)

Reply

ainidanial February 27, 2013 at 9:35 AM

Sentiasa tak sabar mnunggu next episod. Teruja sgt dgn lakonan Rita n Adi.

Reply

NohAlamMaya February 27, 2013 at 10:53 AM

Novel ini sahaja sudah punya tarikannya tersendiri. Apabila diadaptasikan ke drama, setakat ini sungguh memuaskan dari segi pengarahan, olahan skrip, videografi serta lakonan mantap/hebat terutama sekali pelakon utama RR/AP. Bukan lakonan bersahaja tetapi dapat menjiwai watak masing-masing. Ini drama pertama RR/AP digabungkan dan sudah ada keserasian “chemistry” mereka berdua. Semua yang ada di facebook SA fanpage sudah mula meroyan/angau terhadap drama ini dan dilayani oleh KSYA sendiri.

Reply

zee February 27, 2013 at 11:34 PM

Sy pun stuju..gndingan ni lbh mntap dr AH;)

Reply

Achik February 28, 2013 at 12:29 PM

Tq ezany share sa ni dgn kami semua . Tak sabar nak tunggu episod seterusnya makin lama makin meruntun kalbu……aduh lakonan ap n rr mmg mantap gandingan yang serasi

Reply

Ns'z Ogi April 8, 2013 at 5:05 AM

Rita Rudaini N Adi Putra terbaikk ….. :)

Reply

Lenny Ali February 28, 2013 at 6:33 PM

Thanks ezany .. l suka tengok lakonan zainal.

Reply

yap March 1, 2013 at 9:23 PM

tq ezany…aq x leh tidoq selagi x tngk sehangat asmara niee…x tngk terkentut-kentut…lps tngk bru lega…lknan yg sngt mantap…chemistry yg sngt kuat….tahniah kpd AP&RR krn brjya mmikat hati jutaan rkyt malaysia….sehangat asmara cerita terbaik,terbaik,terbaik………….

Reply

chempaka March 6, 2013 at 7:35 PM

Tq ezany upload video ni.dr adam hawa lg sy
ikuti videonya di sini.skrg samb pulak dgn sehangat asmara.tq sgt2

Reply

ct ziah March 7, 2013 at 12:18 PM

suka sgt gandingan rr & ap .terima kasi ezany krn upload utk kta org.

Reply

amirah March 8, 2013 at 9:45 AM

korang cuba klik lagu ”aku mahu dia”?

Reply

amirah March 8, 2013 at 9:46 AM

hazama

Reply

Lia March 11, 2013 at 7:59 PM

Adi putra best!

Reply

Nurul March 12, 2013 at 2:31 AM

SA mmg best

Reply

EMAN March 12, 2013 at 4:01 PM

CEPATTT LAAA EZANIIII OIII

Reply

EMAN March 12, 2013 at 4:04 PM

LAMA SANGAT DOK TUNGGU DH KENA BLOck ka

Reply

bujang nogori March 12, 2013 at 4:09 PM

mano poie ea ezany ni..msuk hutan ko?

Reply

pyar March 12, 2013 at 4:44 PM

ada baca kat fanpage sehangat asmara yg lain,katanya semua blog yg tlh upload
SA ini kena block uwaaa…bencilah macamni…(dialog RR kat AJL 2012)

Reply

EMAN March 12, 2013 at 4:56 PM

hee heee padan muka dh kena block

Reply

EMAN March 12, 2013 at 5:11 PM

x dak juga

Reply

shah March 12, 2013 at 8:14 PM

Nak tny skit episod smlm mmg xbole tgk ke?

Reply

shah March 13, 2013 at 4:51 AM

Mcmane ni….xbole tgk dah ke?knp di blok….kami yg lain ingin mengikuti episod seterusnye…bloggers hny bantu utk dikongsikn dgn kami yg tiada mustika….

Reply

niza March 13, 2013 at 5:33 AM

Nape episod 22&23 xblh tgk

Reply

ena March 13, 2013 at 10:01 AM

mne episod 22..

Reply

azie March 13, 2013 at 10:19 AM

seikology…..
pls reply my email……

Reply

Leen March 13, 2013 at 6:53 PM

Akhirnya…Terima Kasih Ezany

Reply

elliza March 13, 2013 at 10:29 PM

best sngt dpt tgok SA episod 22 dan 23,x sbarnya sy nak tgok SA episod 24 pgi esok,saya hrap lpas ni,sy dpt tgok episod SA spnuhnya tnpa ada mslah lgi.

Reply

Lenny Ali March 13, 2013 at 10:45 PM

Million thankssss…

Reply

nuriha March 14, 2013 at 1:57 PM

ezany kenapa tak boleh download apa sebab nya terok betul astro nikan?

Reply

normah March 15, 2013 at 1:53 PM

kenapa episod 24 tidak boleh dilihat lagi.tk

Reply

ct ziah March 15, 2013 at 6:48 PM

best sgt la cerita ni. tak sbr nak tgok episode sterusnya.best la gandingan AP & RR.memang mantap tak de tolok bandinganya mrk ber2.tq…….. ezany upload utk kita.allah akan bls budi baik mu.AP&RR my fav. actress.

Reply

zaza March 17, 2013 at 7:51 AM

ep25 mana

Reply

amin March 17, 2013 at 10:40 PM

mna episod 25..

Reply

nuri March 20, 2013 at 6:29 PM

ezany kenapa tk dapat download ,tk ada link nya boleh ezany bagi link nya.

Reply

nuri March 20, 2013 at 6:32 PM

klau nak bagi link elok lah zippy sebab yg lain tk boleh.

Reply

Uzair March 20, 2013 at 8:04 PM

bestnya ap berlakon..tak sabar nk tengok mlm ni.

Reply

Ariana March 20, 2013 at 8:25 PM

ade lagu best kat episod 25…sape tau lagu dia..pleaseeeee

Reply

kambing marah March 20, 2013 at 11:00 PM

kentut semua

Reply

Aurawhite Stokis March 21, 2013 at 12:09 AM

sukerr tgk citer ni..

Reply

Elliza March 21, 2013 at 9:51 AM

Trma ksih krna dah upload SA episod 25 tu,tpi knpa ya SA episod 26 dan 27 x dpt tgok?klau blh tlglah upload SA episod 26 dan 27 tu cpat skit ya,sbb ksihanlah kat kmi yg x ada astro mustika ni ya.

Reply

Ariana March 21, 2013 at 9:10 PM

Sape lah boleh tolong listkan lagu ….semua dalam cite smagat asmara…please !

Reply

zul March 22, 2013 at 1:15 PM

Salam..sape blh bg link untk episod 28..puas dah cari..
Dailymotion pn xde lg..sape blh bg link?plsss

Reply

Noraz March 22, 2013 at 5:28 PM

Espisod 28 dah tayang ke kat astro mustika? Or memang belum lagi.,sape2 yg tau tolong bagi tau ya..

Reply

mama March 22, 2013 at 8:07 PM

episod 28-30 minggu dpn….31-33 minggu lg satu….nak abis dh cite ni…apepun mmg best…seiring dgn novel…x merapu…like sgt2

Reply

abiboy March 23, 2013 at 8:20 AM

Baru abes bc novelnyer, sebab x sabo. Best sangat. Mmg terbayang AP &RR ajer maser bacer … Best sangat! Esp maser lepas kawen tuu .. X sabor lk tunggu ep next week. Lagi 6 episod jrr lg .. Huhuhu sedey. Harap cepat2 upload yeee. Thanks a lot.

Reply

BonJ March 23, 2013 at 10:08 AM

Haizzzz… Rita . :)

Reply

BonJ March 23, 2013 at 10:10 AM

Sehangat Asmara, thumbs up. :)

Reply

lalala March 25, 2013 at 10:21 PM

Sape tau beg ape yg rita pakai yg kaler mustard tu?

Reply

booboo March 26, 2013 at 2:00 PM

asal nmpk adi putra.. tblk dari kerusi… nmpk lg.. tblk dari kerusi… hahhhaha…. *.*

Reply

aminah binti taib March 26, 2013 at 3:42 PM

Tayanlah Cerita sehangat Asrama Episod ke 29 Penuh

Reply

aminah binti taib March 27, 2013 at 10:58 AM

Tayanlah cerita sehangat asmara episod ke 29 penuh

Reply

azie March 27, 2013 at 1:08 PM

handbag rr pakai tu…..gucci……i punya sama ngan dia…..dua dua bag yang dia pakai …i ada….hehehhehe

Reply

asmaradana March 27, 2013 at 9:28 PM

Salam semua. SA mmg best… menyentuh qalbu. Habis SA… drama apa pulak sbgi ganti ye… ada sesape yg tahu @ saya yg ketggln info.

Reply

ct March 28, 2013 at 9:17 AM

tq Ezany…asal dari anda nk tolong isteri anda masa Adam Hawa akhirnya anda berjasa kepada kami semua…..

Reply

Siti Fatimah Ibrahim March 28, 2013 at 9:29 AM

Kalau dulu saya rasa AH hebat tapi ternyata SA mempunyai kekuatan dan kelebihan yang terserlah. Terima kasih kepada Ezany yang bersusah payah membantu penonton SA mengikuti perjalananan cerita ini.

Reply

yanti March 28, 2013 at 9:44 AM

Lepas habis SA ni, cerita apa plak yer….

Reply

aminah binti taib March 28, 2013 at 11:46 AM

Tayanlah selalu cerita sehangat asmara episod ke 30 penuh sorotan tak best
esok hari cuti tak tengok

Reply

siankie March 28, 2013 at 6:22 PM

nape yer lambat upload ep 30? tak sabar.hehe

Reply

azie March 30, 2013 at 1:38 AM

Sy dh tgk dua2 citer A&H dgn SA..A&H sy xikut semua episod tp dr segi skrip, lakon layar,plakon utama serta watak sampingan kurang myerlah..wpun AA sorang plakon berbakat ttpi gandingan dgn NN kurang keserasian..citer kurang meninggalkn kesan..kekuatan citer SA pd skrip,plakon utama serta watak sampingan yg mmg mantap..sy bkn pminat mn2 plakon ttpi sy meminati plakon yg berbakat bkn skadar glamour & rupa..pnilaian bdsrkn citer serta lakonan yg bjaya mberikn kesan pd pnonton..

Reply

Marshila March 30, 2013 at 3:38 AM

Gandingan yg mantap n tbaik sgt…sehangat asmara memang tbaikkk!!!

Reply

Aien March 30, 2013 at 11:09 AM

Saya sokong Azie.. SA mmg hebat mempunyai kekuatan tersendiri.. lg2 part mata bertentang mata di antara RR n AP.. gugur jantung..

Reply

kacamata lain2 March 30, 2013 at 10:03 PM

pendapat azie ta mewakili seme.aku lak rsa tebalik jew komen ko tue….bg aku AH lagi best sbb ak ta penh miss episod die tapi SA ni sampai aku telupa nak tonton this week punya episod

Reply

pyar April 3, 2013 at 12:57 PM

sbb miss lah kita x tahu bhawa drama itu yg trbaik…sorry aku pun x tgk AH..wlpun minat AA…mybe heroinnya kot aku x suke..

Reply

nadine March 31, 2013 at 12:54 PM

Maaf ckp lah ye…AH indah khabar dari rupa….mula2 cerita dia ok lama2 meleret2 merapu.. meraban cuma part yg best cuma scene jumpa kat masjidil haram saja…AA pandai berlakon ….tu saja….. klau pikir betul2 cerita dia memang tak logik …. SA saya rasa lebih best…ceritanye kemas… pelakon nye semua pandai berlakon sampaikan budak misya tu pun lakonan nye berkesan… apatah lagi AP dan RR memang cukup serasi… tahniah team SA

Reply

aminah binti taib April 1, 2013 at 9:17 AM

lagi-lagi sorotan tayanlah cerita sehngat asmara penuh

Reply

aminah binti taib April 1, 2013 at 2:42 PM

tolonglah tayanlah cerita sehangat asmara episod 31 penuh danseterusnya jangan sorotan lagi bosan dah

Reply

aminah binti taib April 2, 2013 at 8:49 AM

tayanlah selalu cerita sehangat asmara episod 31 penuh tak bestlah sorotan

Reply

BE & SNE Stokis April 3, 2013 at 11:50 AM

citer ni mmg best..

Reply

ArniSufiSinaSalsa April 3, 2013 at 12:51 PM

Asam pedas…oooo…asam pedas….mmmmm

Reply

NY April 3, 2013 at 4:28 PM

Aikkk…smpi 35 episod ka…? Bukan 33 spt sblmni ker…mlmni bkn yg last ker?

Reply

MSN April 3, 2013 at 10:34 PM

NY.. tu la…. semalam aku tengok 33 yang last konon… tup2 hari ni 35 plak yang last.. esok lusa tukar plak lagi… episod 345 last…. kalo infomation tak betul xpayah la bagi tau…. terus aku xcaya dah website ni…. sebab memalukan aku di depan keluarga aku kawan mak aku… semua pakat dtang ramai2 buat BBQ sambil2 tengok episod last kononnya… sebabnya aku yang info kat mak aku episod 33 last… mcm hampeh….

Reply

x jemu nungguuu April 5, 2013 at 11:26 AM

jangan marah2……kalau ada tukar info tu biasa la….kan awal minggu ni ezany dah tulis 35 episode akhir….

Reply

anon April 9, 2013 at 3:51 AM

apa yg malu sangat kalau silap sebut episode pun, xfaham gua….

Reply

zyana April 3, 2013 at 10:32 PM

ala ingat hari ni last…. ala x abis lagi… x sabar nak tunggu next week

Reply

mira April 4, 2013 at 6:57 AM

Drama sehangat asmara ni ade 40 episod klu x silp sy.. sblm ni sy dh trbaca kt page fb sehangat asmara dia bgtau yg drama ni ade 40 episod. so ape lgi, kita blh la menontonnya lgi kn, x rugi pun..

Reply

mira April 4, 2013 at 7:04 AM

Byk episod lgi ade sbb byk babak2 lgi.. nnti kay merajuk blk umah umi, lepas tu kay tdo kt umah umi, umi tepon zainal suh jemput kay blk.. lepas tu kay brsalin anak lelaki yg diberi nama munir. sehinggalah babak firdaus blk smula ke rumah brsama anak2 n istrinya, dn drtima smula dlm keluarga.. pjg lgi citenya ni.. tp zainal sungguh mulia.. dia yg cari firdaus utk disatukan kmbali kedlm keluarga tan sri.. wlau tan sri tu dh but mcm2 pd dia, tp dia x brdendam..

Reply

faiz April 4, 2013 at 9:15 AM

t.q.s.m. ezany. i am waiting for next episode 33. sorotan adus!!!!! membuat keinginan bergelora nak tau jawapan dari tan sri yg dulu egonya sgt tinggi……

Reply

Hubib April 4, 2013 at 12:14 PM

Rating 10out10

Reply

omni April 4, 2013 at 1:06 PM

kte smpai episod 33 je..nie dh smpai 35..awesome :)

Reply

Nadd April 4, 2013 at 1:28 PM

Im waiting for episode 33.cepat upload pls..aii sampai episode 35..that time episode 33 akhir..hmmm…extend 2 episode more..

Reply

abbie April 4, 2013 at 8:37 PM

as-salam…gandingan RR dan AP memang perghhh…sesuai sangat…best tengok diarang….berlakunlah bersama2 lagi….pasti rating tinggi…saya suker…

Reply

x jemu nungguuu April 5, 2013 at 7:57 AM

bukan salah ezany kalau maklumkan ada 33 episode kemudian tambah lagi 2 episode. Sblm ni dalam paper pun ada sebut 33….silap la tu. Apapun klu cerita best, lakonan mantap mcm ni…..40 episode sangguup tunggu. Cerita pun tak meleret….sebijik mcm novel….kasi 5 bintang….TQVM ezany….

Reply

Qaisara Umaira April 5, 2013 at 10:27 AM

best jugaa thanz upload

Reply

Ogy April 5, 2013 at 11:41 AM

Tak sabar nak tengok episod 34 pls upload pls admin

Reply

Nuown April 5, 2013 at 2:15 PM

speechless!!AP I love your character!!

Reply

zirana April 5, 2013 at 5:26 PM

nape engkau tak upload ep 34 & 35? bongok…

Reply

anon April 9, 2013 at 3:48 AM

zirana bongok….mmg xreti menghargai usaha baik admin yg mengupload secara FOC… kalau nak tgk cepat, belilah astro mustika, xpayah menenggik kat sini sampai xtau adap sopan…camnih punya perangai manusia pun ada…..

Reply

Zirana hati lembu April 9, 2013 at 2:48 PM

Sokong dengan semua orang, cik ZIRANA patut lebih bersyukur dan berterima kasih pada admin. Bukan diorang je, semua yang tak sabar2 dan mengutuk admin bila admin lambat upload. Nak cepat sila langgan mustika hd. Kalau tak langgan, tunggu je diam2. Last2 admin upload jugak nanti. Padahal ko tak bayar dia gaji ke upah apa2 pun, tengok nak free so janganla bersungut k bye

Reply

Tabyta Gold Original Malaysia May 23, 2013 at 11:57 PM

mcm2 la korg ni

Reply

KUNTUM April 5, 2013 at 6:48 PM

CIK OR PUAN ZARINA…ADMIN TLG UPLOAD YG ADA PUN SYUKURLAH..SEMUA ORG PUN TAK SABAR..PATUT KENA UCAP TQ KAT DIA….MAYBE ADMIN TGH SIBUK TU….ADA KEPERLUAN YG PENTING PERLU DI DAHULUKAN….SEMUA ORG PUN TAK SABARRRRRR..HEHE

Reply

Zarina Bongok April 5, 2013 at 9:03 PM

Cik zarina, episod 34 dan 35 kat astron pun belum tayang la bongok! Tunggu minggu depan hari isnin dan selasa, double bongok!

Reply

anon April 9, 2013 at 4:01 AM

ekekekkekekk… mmg zirana bongok…. hah ambik kau, tripple BONGOK

Reply

zirana otak ayam April 6, 2013 at 3:23 PM

x paham sikap manusia yg xreti hrgai usaha org lain

Reply

abiboy April 6, 2013 at 6:47 PM

Tadi baru tengok trailer drama dahlia… Will start on 22.4.13. Maksudnyer SA ni sampai episid 39 kerr

Reply

fatmawati April 7, 2013 at 2:10 PM

saya ingin mengatakan bahawa sehangat asmara ini boleh membuat orang di luar sana terpengaruhi dengan cerita ini sampai melakukan perkara yang sama. apabila kita tengok cerita ini hari-hari kita akan melakukan contoh:saya suka rita rudaini sambil orang itu terikut apa yang dicakap dalam cerita ini sampai melakukan perkara yang sama kepada orang luar jadi nak tengok boleh janganlah sampai mempengaruhi kerana terpengaruhi itu ialah kesukaan cerita kita.

Reply

natasha April 7, 2013 at 9:12 PM

kenape tak upload lagi video 34 and 35.. bencilah.heh!!!

Reply

aam April 8, 2013 at 9:29 AM

Kapan upload epiaode 34-35

Reply

mira April 8, 2013 at 10:50 PM

Ish ish ish.. ape la korang ni.. kesian si ezany tu, korang ingat dia tu x de keje lain ke nak buat.. buatnya si ezany tu merajuk, tru35s dia x mo upload epo 34 & 35 lgi la parah korang.. bwk la brsabar n brtenang.. astro pun bru je kejap td tayang ep 34.. dah la free je korang semua dpt.tgk.. belajar la mghargai hasil.usaha org lain ye..

Reply

amirul yazit April 9, 2013 at 12:34 AM

episod 34 n 35 xklua lagi ke?

Reply

atikah April 9, 2013 at 5:31 AM

napa lama sangat ezany upload ep34 niiiiiiii………………tak sabar nek tengk ending…

Reply

x jemu nungguuu April 9, 2013 at 10:35 AM

belajarlah berterima kasih atas usaha orang lain……cepat ke lambat ke…ada tengok….x de…..tunggu….nanti akan ada juga…

Reply

julia April 9, 2013 at 4:53 PM

Apa jenis jam yg RR pki dlm sehgt asmara tu? Cantik.

Reply

Mrs Malek April 10, 2013 at 8:32 AM

Best jln cerita drama ni. Tak lari jauh dr novel.
RR best sgt dlm cerita ni,Ayu bertudung…harap kekal gitu di luar.
AP pun berkesan lakonan nya…ada reality watak sword suami, better then his acting dlm Aku Terima Nikahnya.

Reply

ranting April 10, 2013 at 1:55 PM

menungggu episode akhir dengan penuh sabar…

Reply

ziezie April 10, 2013 at 10:14 PM

Cik Ezany tolong uploadkan cerita CINTA JANGAN PERGI @TV9 & SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA DI TV3

Reply

bav April 12, 2013 at 2:35 AM

mantap gler cerita nie

Reply

faiz April 12, 2013 at 9:02 PM

BEST GILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

zalinadzulkifli April 14, 2013 at 1:12 AM

Tahniah kerana upload semua episode. Bila rase boring boleh layan citer nih… u ada rakam citer seindah tajmahal tak? Kalau ada jangn lupe upload di sini juge ye….tq

Reply

julia April 16, 2013 at 2:58 PM

Salam..
Sapa tahu.. apa jenis jam yg kay pki dlm SA?
Cantiknya yg colour rose gold tu.

Reply

syima April 26, 2013 at 11:53 AM

best

Reply

Tabyta Gold Original Malaysia May 23, 2013 at 11:55 PM

mcm2 la korg ni

Reply

Bunga Api October 28, 2013 at 7:05 PM

bila nk upload 34 – 35 nie ??

Reply

Leave a Comment