Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Ooops Sehangat Asmara

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Memoir Sehangat Asmara

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Istimewa Sehangat Asmara
  3. Video Sehangat Asmara Episode Akhir 35
  4. Video Sehangat Asmara Episode 6
  5. Video Sehangat Asmara Episode 24

{ 17 comments… read them below or add one }

asmaradana April 16, 2013 at 7:18 PM

Thank ezany kerana masih sudi uploadkan ooooppp Sehangat Asmara ni. Thank juga kerana selama ini telah berkongsi kenangan Sehangat Asmara dengan kami pengikut setia blog ezany ni.

Reply

liz April 16, 2013 at 8:30 PM

Tq ezany…….

Reply

ade April 16, 2013 at 9:23 PM

Thanks Ezany. SA de BEST.

Reply

prettyprettywow April 16, 2013 at 9:27 PM

hahaha.. AP comel! part yg ada lalat tu epic!

Reply

Mawar April 16, 2013 at 10:45 PM

Thanks Ezany for sharing with us.Really appreciate it!

Reply

ilovekaynal April 16, 2013 at 11:07 PM

RR & AP…Sweet nyeee… ;)

Reply

lovekaynaltoo April 16, 2013 at 11:19 PM

Tgk AP macam manje2 je ngan RR kan..hee hee hee

Reply

iman April 17, 2013 at 12:03 AM

Cantiknya Rita Rudaini… terpegun melihatnya…

Reply

nori April 17, 2013 at 12:06 AM

thanx ezany for this video……ada certain scenes tak ditayangkan semasa drama tapi dlm novel ada……anyway…happy sgt sbb ezany did a very gud job……thanx again ezany……..
jln citer ini ada berlaku dlm kehidupan kita sebenarnye……mmg nasib org miskin selalunye begitu tapi mereka ni kaya dgn budi bahasa n very down to earth…….saya belajar banyak perkara baik2 dari org spt ‘zainal n his ‘ummi’ sebenarnye…..tak suka mengheboh2kan keaiban org lain……org spt ini kian pupus di akhir zaman ni…..manfaatkan apa yg baik dlm citer ni……sekadar memberi pandangan melalui pengalaman……

Reply

mak cik 59 April 17, 2013 at 12:19 AM

alamak comelnya adi putra ketawa – suka bila dia ketawa. comel rr cakap dialek kedah – tebai nya buku.

Reply

bulan terang April 17, 2013 at 1:01 AM

kenape ade byk scene yg potong … klu x sure sampai 40 episode. Tp, sukeeeeee sangat tengok AP ngan Rita! Sesuai sangaaat …. i loike!!
SA memang best … Love it. Lepas ni … malam hari da kosong … bru ley gi dating …

Reply

liz April 17, 2013 at 12:34 PM

comey tgok aksi diorg berdua……..

Reply

huda April 17, 2013 at 1:53 PM

comeiiiiiiii ye RR…KETAWA SESORANG DAH NI….HEHEHE

Reply

RITAADI April 17, 2013 at 6:53 PM

alahai…sweet batul la tgk adi nagn rita..
mcm sepadan aje bila bersama…

Reply

gegurl April 18, 2013 at 1:38 AM

Thank you so much ├Ęzany…appreciate sgt..suka sgt gandingan rr & ap…tata

Reply

NISA April 18, 2013 at 11:39 AM

HILG RUPE GANGSTA ADI PUTRA DLM OOPPS NIH!! aNYWAY THANKS EZANY COZ UPLOAD KT DR AWL HIGGA LAH ABIS SA NIH…REALLY APPRECIATE IT!!!

Reply

zee April 19, 2013 at 9:44 AM

Tqvm Ezany :-)

Reply

Leave a Comment