Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Promo Adam & Hawa Episode 25 – 28

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Adam masih cuba memujuk Ain untuk kembali kepadanya dan memulakan hidup baru, namun Ain masih berdegil hingga menyatakan kepada Adam bahawa dirinya sudah berpunya. Apakah yang akan berlaku?

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 24 | Youtube
  2. Video Adam & Hawa Episode 11 | Youtube
  3. Video Adam & Hawa Episode 21 | Youtube
  4. Video Adam & Hawa Episode 6 | Youtube
  5. Video Adam & Hawa Episode 7 | Youtube

{ 34 comments… read them below or add one }

TejaWafa October 5, 2012 at 8:07 PM

becomes more interesting ;)

Reply

Noida October 8, 2012 at 10:14 AM

tengok jer la wok……..janganlah tension.

Reply

Nora saleh October 6, 2012 at 12:02 AM

Eeee…. Tak suka dgn Ain tu naper tak mau kasi chance dgn Am grrrr…but i tau cuma lakonan jer…. Sungguh trkesan dan Subhannallah lokasi nya…. Sungguh indah….

Reply

Aizzaty October 6, 2012 at 1:10 AM

Ain tu… ishh geram nyerr… kesian kt Am… ikut ke sana sini… Ain tetap xnak… susah betolla Ain ni…

Reply

seroja biru October 6, 2012 at 2:31 AM

Egoisnya seorang wanita yang bernama Ain Hawani..

Reply

sheira abdullah October 6, 2012 at 10:27 AM

salam semua. Ain tu bukan ego, tapi dia sakit hati sangat dengan apa yang berlaku. Sabarrr je lah

Reply

rose October 6, 2012 at 2:29 PM

Ainn yang degilll…gerammmm…cian kat adamm…huhuhu…tak sabar nk tgk hr isnin niey….

Reply

rika October 6, 2012 at 3:11 PM

ain itu ragu dengan hatinya sendiri….dia lagi berusaha untuk meyakinkan dirinya….

Reply

Aizzaty October 7, 2012 at 12:17 AM

Tu la pasal kn…

Reply

Kenz October 6, 2012 at 11:49 PM

Hi ezany, this monday upload cepat ye :) terima kasih byk2..

Reply

Gucci October 6, 2012 at 11:55 PM

Best lah lakonan Nadiya. I like her voice too.

Reply

laily October 9, 2012 at 8:32 PM

Me too..l

Reply

Perpetua Harry October 7, 2012 at 12:00 AM

So sedih to watch Ain full of grudges towards Am in a holy land …. :-( (

Reply

lk October 7, 2012 at 3:01 AM

like..

Reply

bos hati taman October 7, 2012 at 2:51 AM

alaaa napew nga ain nie ego x bertempat la….harap ezany upload cepat skit eh cite adh nie eh..x sbr nk tgk episod seterusnyew……..
x sabar ……

Reply

lk October 7, 2012 at 3:03 AM

bc sinopsis pon da ckup..

Reply

SK October 7, 2012 at 10:09 AM

Ain minta petunjuk. Dah diberi petunjuk tapi tak terima….Memang ego Ain…

Reply

shima October 7, 2012 at 12:14 PM

aku suka le tengok nadia belakon dlm citer ni ,rsnya lps ni mmg glmour lh cik ain hawani kita ni

Reply

mawar hitam October 7, 2012 at 1:39 PM

kalo la ain terima am sekarang abes la cito nih….sabar la…kan ade 80 episod…hihihiii…..

Reply

HotMama October 9, 2012 at 10:25 AM

betul tu….kena sbr cm Am sbr tggu Ain :-)

Reply

anumsuraya October 7, 2012 at 2:31 PM

huh… da sampai episod ni rasa geram giler dengan si ain hawani nih.. nak je di tonjol2 hehhehehhe…

Reply

aku nama rahsia October 7, 2012 at 3:16 PM

Ala lau ain tima am skg so hbs la crita.pastu ckp lak ala cpt nye hbs..camtu lak..so tuk episod stkt ni mmg jln crita ain kne ego.ending br syok.

Reply

Lyn ahmad October 7, 2012 at 11:58 PM

Alah biar lah ain ego dekat adam. Kasi pengajaran sikit kat adam. Biar hapus sikap player nya itu. Biar nampak betul betul dia kejar kejar kat ain, baru happening. Lagi pun if ain terima adam secepat mungkin. Habislah cerita ni n kita semua pun tak lagi buka blog ezany ni. Sian ezany. Will alwz surpport u.

Reply

nuhaz October 9, 2012 at 12:08 AM

sokong 200% dgn lyn.. biar terhapus perangai player am tue.. br btl2 happening..

Reply

zai October 8, 2012 at 7:22 PM

biar ain jual mahal dulu…baru adam akan faham betapa terlukanya hati ain…mmm touchingnya…puas duk mengesat air mata tgk drama ni…xsabar nk tggu episod seterusnya…..

Reply

nuhaz October 9, 2012 at 12:10 AM

setuju3x zai..

Reply

K.Yong October 9, 2012 at 12:56 PM

Huhhuhu.. baru padan dengan muka si am tue.. x sabar nak tengok si am nie merengek nak ke Ain…

Reply

syahdu October 9, 2012 at 2:02 PM

tak puas hati nk tunggu episod akhir, terus beli novel.. 1 hari bace, terus abis…
tapi, drama ni sgt besttt!! i like!!

Reply

nora saleh October 10, 2012 at 2:20 PM

Salam Syahdu, lambat bebenar criter ni kan? tapi tetap syok…. Nak tanya ni, mana bole dpt buku tu kami trcari2 gak….bole syorkan dimana? Trima kasih….

Reply

rusnita October 13, 2012 at 10:04 AM

seksanya tggu episod 80 ni, tp sabar jerlah. sapa2 yang x sggp tggu, bc novelnya. saya beli tahun 2007, lps hbs bc dh x bukak lgsg. tp sejak demam drama A&H, hari2 ulang bc novel and tgk video yang ezany upload. mmg letih mengesat air mata tgk drama ni compared tu novel, thumbs up utk aaron and nadiya. pandai aisya sofia pilih pelakon utk novelnya. mmg geram sgt2 kt ain ms wat umrah tu, kesian kat am dok terkejar2 tp bila bc endingnya, hmm berbaloinya penantian am selama 8 tahun tu. thanx to ezany yang rajin tlg upload drama ni, kalau x mmg kempunan nk tgk. agak2nya astro nak x keluarkan cd drama ni?

Reply

Amy October 20, 2012 at 10:00 PM

Saya dh habis baca novel,tk sama dgn menuntun.Memang best lh cerita ni.Suka sgt dgn Ain,suara sdap,bakat dia trserlah ,lps ni mesti ramai pengarah cari dia. Ain marah sgt kat am sbb masa kena tngkap hari tu am tk membela ain. Tu lah smpai hari ni dia marah sgt kat Am.

Reply

ali October 23, 2012 at 5:45 PM

Dlm dunia realiti lelaki kacak bergaya tak akan jatuh cinta dan sanggup tunggu smpai 8 thn untuk seorg perempuan hodoh seperti AIN HAWANI.

Reply

Cikbunga October 30, 2012 at 2:54 AM

eh Encik Ali, kalau dh jodoh tk kira lawa ke hodoh..ingat tu..semua ketentuan Allah..

Reply

Aina November 5, 2012 at 6:51 PM

Cant wait to watch next. Am u r such a gentlemen…..

Reply

Leave a Comment