Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Promo Adam & Hawa Episode 65 – 68

by Ezany-Kun in Adam Dan Hawa,Drama Bersiri

Johan dalam proses membaik pulih hubungannya dengan Azie dan meminta maaf kepada Ain sekeluarga atas kesalahannya. Apa pula yang terjadi kepada Ain sehingga terpaksa ke hospital?

Related posts:

  1. Video Adam & Hawa Episode 39
  2. Video Promo Adam & Hawa Episode 61 – 64
  3. Video Adam & Hawa Episode 64
  4. Video Adam & Hawa Episode 46
  5. Video Promo Adam & Hawa Episode 41 – 44

{ 135 comments… read them below or add one }

am_dtg December 14, 2012 at 11:54 AM

aku first tgk.. first komen.. huhu

Reply

eila December 14, 2012 at 12:02 PM

salam…patut la ain merajuk betul dgn si am rupa2 nya ain dah m’gandung 4minggu kesian kan passtu gugur stress fikir pasal am…

Reply

che da December 14, 2012 at 11:58 PM

eila.. ain x gugur la… ain pembawak budak la..

Reply

minat AH December 16, 2012 at 8:28 AM

a’aa, betul tu che da, ain x gugur la…..dpt ank pompuan

Reply

MARIA December 14, 2012 at 12:04 PM

geram tengok si dee…. masih nak goda am.
Kalau hal ini berlaku kat luar drp drma
memang kena steel betul2 ini.
Perempuan macam dee itu patut diajar
erti kemanusian. hahaha emo pulak aku!

Reply

minat AH December 16, 2012 at 8:30 AM

nti akan ada scene ain pegi warning kt dee supaya jgn kacau am…pastu dee x kacau pn am lg….

Reply

Annie FLower December 18, 2012 at 3:31 PM

btul ke?? mcm mna awk bleh tau smua nie???

Reply

ezaida December 14, 2012 at 12:25 PM

eila ada baca novel ah tak?Ain bukan gugur, cuma pendarahan aje. eee…..tak sabar nak tengok e
isod next week

Reply

oh adam December 14, 2012 at 12:28 PM

eila…ain x gugur la..just bleeding jek…huhu cian ain..si dee tu mmg muka tembok..x malu lgsg

Reply

Hasz nana December 15, 2012 at 1:23 PM

kalo dee dan johan tu tak wujud watak nyer tak thriller ler citer ni smpai semua peminat setia tak sabar nak tgu next-next episode kan kan kan.

Reply

kikirynn December 14, 2012 at 12:34 PM

salam semua, sy bukan ler org baru.. dah tgk dari epi 1 – current katanye.. cuma slalu tgk kat opis, xlah rajin komen.. cuma baca je komen2 uolss..gelak pun ada, marah pun ada.. hehehe, ok.. PENDEK cerita lah..ni ada satu tanda tanya yang saya perlukan jawapan dari komentar komentar di sini since uolss selalu komen, mesti tau kan.. ingat x masa episod johan bagi gelang kat eja..dia ada ckp, kalau bukan ain.. bukan jugak azie.!!! abih tu, gelang tu untuk sape yerk?? dia suka adik ain ke?? atau gelang tu untuk dipulangkan pada ain melalui eja?? so skang ni, dah berbaik lah plak ngan azie.. abis tu, skrip cerita tu gantung cenggitu je ke?? tolong lah update kalau sy yang terlepas pandang..!! makacih semua..!!!

Reply

kikirynn December 14, 2012 at 12:36 PM

salam semua, sy bukan ler org baru.. dah tgk dari epi 1 – current katanye.. cuma slalu tgk kat opis, xlah rajin komen.. cuma baca je komen2 uolss..gelak pun ada, marah pun ada.. hehehe, ok.. PENDEK cerita lah..ni ada satu tanda tanya yang saya perlukan jawapan dari komentar komentar di sini since uolss selalu komen, mesti tau kan.. ingat x masa episod johan bagi gelang kat eja..dia ada ckp, kalau bukan ain.. bukan jugak azie.!!! abih tu, gelang tu untuk sape yerk?? dia suka adik ain ke?? atau gelang tu untuk dipulangkan pada ain melalui eja?? so skang ni, dah berbaik lah plak ngan azie.. abis tu, skrip cerita tu gantung cenggitu je ke?? tolong lah update kalau sy yang terlepas pandang..!! makacih semua..!!! Layanzzz lah cite ni…

Reply

One December 14, 2012 at 8:55 PM

Rase2nya xtergantung, pada penadangan saya, bukan Ain or Azie tapi ketika itu Johan pandang kat Eja agaknya dia terbayangkan Ain..maybe masa dia tgh jiwa xmenentu tuh kalau xdpt kakaknya dpt adik Ain Eja pun ok..jd rasenya saat itu yg dimaksudkan JOhan ialah Eja lah kut:)

Reply

wonderton December 14, 2012 at 12:38 PM

ain x gugur…die just bleeding je…huhu…sedih2

Reply

dibasem December 14, 2012 at 1:11 PM

aduh…jgn lah hawa keguguran….harap2 tumpah darah jer…selamat kan lah hawa am…datang lah….kesian hawa…

Reply

Qistina December 14, 2012 at 1:53 PM

Adoi,ain tak gugurlah ,aku dah dah bace novel .

Reply

azie nak johan December 14, 2012 at 1:14 PM

kikirynn… johan tu mmg hati x tetap..mula2 nak ain..pastu nakk azie… bile dpt tahu ain da de adam.. nak kat ain balik.. xdpt ain.. nk adik ain, eja… nth ape2 johan ni… nnti lau johan knl dee nak kat dee plk kot ( hehhehe,, sje2 je tmbh ni)
mmg geram ngn perangai johan x tetap hati.. johan ni patut bg die dgn kak long jee.. bwu sepadan kan.. johan..johan.. lau aq ni ade dlm drama.. aku x pndg pown kauu tu.. nnti tuppp2 kwen ngn aku kau bleh plk cerai g kwen ngn kwn aq plk pastu nk rujuk plk..pastu cerai plk ( ni pown tmbhn jgk) walaupon geram ngn johan tp cte ni besttttttttt.. love a & h..

Reply

nenek fa December 14, 2012 at 1:52 PM

kalau ikut buku xgugur. Cuma bleeding je. Tp xtaula klau di olah semula dr cita asal.

Reply

Ulfah December 14, 2012 at 2:52 PM

salam sister fa.. fb/email add please… walaupun saya tak rajin update fb..

Reply

nenek fa December 14, 2012 at 3:00 PM

refer kat komen ah64

Reply

Ulfah December 14, 2012 at 3:04 PM

k sis fa.. dah dapat.. jap lagi g jenguk fb

Reply

Atirah December 14, 2012 at 1:59 PM

mmg sedih sngt part ain call mak mertua dia tu, NN nie mmg betul menghayati watak, rasa sedih sngt part tu sampai i pon mengalir air mata, mmg berkarektar la nn nie, love NN

Reply

azie December 14, 2012 at 5:21 PM

btl2 athirah…sdh sgt tgk part ain telefon mak mertua dia…dpt tau yg am sebenarnya dah ke london…kalau le kita yg kene macm tu..aduhaiiii

Reply

Adam Nakal December 14, 2012 at 1:59 PM

Now Johan dah ok.Tapi nape ek mak Johan masih dah salahkan Ain lagi.kira settle la tu.Ain bledding sbb stress Am tak call.Next episode musti best sbb muka tembok tu dah kembali hi hi..Pe pe pon A&H tetap dihati .

Reply

Anti rebonding December 14, 2012 at 2:14 PM

Dinawati ke delaila?? Sbb rasanya dlm episod sblmnya kak zah sebut dee sbg delaila.. Sape nk jawab tu?

Reply

Ulfah December 14, 2012 at 2:43 PM

ya betul kak zah sebut delaila… dan am sebut dinawati .. atau namanya memang dinawati delaila atau delalila dinawati… tapi novel hanya ada satu je nama … dinawati… tapi delaila…

dengan izin… sekadar berkongsi..mengikut kamus inggeris – delaila atau delilah bermaksud wanita penggoda yang berbahaya, tidak boleh dipercayai dan bermuka-muka ‘treacherous’. Dan mengikut kitab bible (old testament – Judges 16:4-22) delilah ialah perempuan simpanan yang telah mengkhianati Samson – seorang hakim bangsa Israel zaman dahulukala yang mempunyai kekuatan luarbiasa. Delilah telah memotong rambut Samson menyebabkan Samson kehilangan kuasa dan kejadian ini berlaku di tanah Gaza.

Reply

Kemaruk A & H December 14, 2012 at 2:17 PM

Diam2 dah tinggal 15 episode.. Kelmarin rasa lambat, skrg rasanya sekejap lah pulak.. Boring kan kalau A & H dah tamat nanti.. Huhuhu.. Agak2 Puan Aisya Sofea nanti akan sambung tulis cerita sequel nya tak? By the way terimakasih lah many2 kpd Ezany atas segala usaha meng-update setiap siri dan mengadakan ruang komen yg sgt menghiburkan. Terimakasih Ezany! (⌒-⌒)

Reply

Thumbelina_melayu December 14, 2012 at 2:27 PM

Part ain bleeding memang kesian..tp ada satu part lg yang buat saya nangis masa ain dah nak kuar hospital and first time jumpa am (lps am balik dr london)kat parking keta hospital tu..boleh pulak am tak sengaja tertolak ain dan ain jatuh…
dua2 terkejut and then ain ckp”Baby kita , bang”…isk..isk..sedih sangat..

Reply

Ani December 14, 2012 at 2:28 PM

Johan mulai ok, mak cik ostolia pun boleh dikata ok lah gak….nie timbul parasite lagi satu….Dee ( x putus asa masih berusaha nak dptkan Am dgn apa cara sekalipun. Padahal mama Am mmg x suka dia sejak dr awal lagi, heeee…muka xtau malu btol) Kesian dgn Am n Ain bru nak mengecapi kebahagiaan, dah diduga dgn mcm2 dugaan. Dee tu kan dah ade Muzaffar……..aduhh….. perbuatan dia tu memalukan kaum wanita jer ……Dah di bahasakan Am mcm2 pun masih terhegeh2.

Reply

Soulreaver December 14, 2012 at 2:35 PM

Ain depress sgt + pembawakan anak yg dikandung… Tu yg tumpah darah tu… Aku sbg lelaki pun x setuju Am biarkan Ain sorang2… Apa punya laki daaaa…

Reply

eila December 14, 2012 at 2:37 PM

ya ke ain tak gugur….. sy tk sempat la nk baca novel…tu yg teka je jangan marah ya…yg komen tu…adam & hawa ttp dihati….

Reply

Soulreaver December 14, 2012 at 2:38 PM

Tapi..memang patut gak Ain rasa camne di tinggalkan (mcm dia buat kat Am dulu). Even NN sendiri yg bwk watak Ain pun setuju.. Cam dia ckp lam twitter…

Reply

miss sweety December 14, 2012 at 3:01 PM

salam…….ciannya tgk ain bleeding…..jgn la jd pe2 kat bby…am tlon la jgn buat strees dn igtla itukan tnda cinta am dn ain….bru tgk promo pn dh nangis…sedihnya……am cian la kt ain…huhuhu(emo sudah…)

Reply

atie December 14, 2012 at 3:17 PM

hherrrrmmm……pe sal promo next week mcm stress sesgt… tolonggg… tak sabar rasanya nk tgk…cepat la…

Reply

saly December 14, 2012 at 3:18 PM

sepatutnya nadiya nisaa jadi heroin sehangat asmara bergandingan dgn ady putra baru ler meletop n hangat kan kat malaysia ni nadiya nisaa je merupakan heroin paling berbakat n paling cantik jelita sekali heroin2 lain semanya tak berbakat n tak cantik jelita…………………..

Reply

Elly December 14, 2012 at 6:57 PM

setuju sgt dgn komen saly..NN memang pelakon yg berbakat besar dan punya cantik yg original…

Reply

adam azfar December 14, 2012 at 3:49 PM

dlm novel, dee tak jemput am di airport. Ni mesti nak tokok tambah biar cukup 80 epi…..

Reply

nenek fa December 14, 2012 at 4:01 PM

kalau ikut buku xgugur. Cuma bleeding je. Dee x jemput am pun. Tp xtaula klau di olah semula dr cita asal.
Kalau nn d ganding dgn adi putra…..saya tkut adi peluk nn kuat2. Ngamuk suami dia nanti. Tgk aa ada batasan. Tau la belakon tu periok nasi tp carila rezeki dgn cara yg x d sumpah dek orang

Reply

Ulfah December 14, 2012 at 4:10 PM

tulah sis fa… bila ternampak je libat dee dengan rambut fesyen baru dia tu… terus naik seram… apa lagi yang nak dibuat dek dee tu…

emmm NN dan Adi putra… boleh cuba gandingkan dan sama-sama kita tengok apa jadi

Reply

abangJ December 14, 2012 at 4:19 PM

Si muka tembok tu datang balik?! Tak suka lah tengok si dee tu mati mati nak masih dengan am. Kepala batu betul! Tapi minggu depan confirm best kan korangs, ain ada baby! Insya’allah, tak gugur lah cuz so far jalan cerita dalam novel dan drama ni almost in line kan. Director olah semula cerita babak kecik kecik aje… takkan ain pregnant berdarah, si director nak olah semula sampai ain gugur?! Ini babak besar bro! Walau apapun…. sy suka sgt tgk aaron aziz lakon!!! A&H tetap dihati…

Reply

are_u December 14, 2012 at 4:33 PM

x sabarnyerrrr saya nk tngok episode mggu dpn…..yeahh..yeahhh..
dah jadi obses ni…hihihi…angau pun ia..

Reply

Noor December 14, 2012 at 4:49 PM

3 hari cuti Adam dan Hawa. next episod memang nampak sedih . Maybe episod 70++ dah nak kembali normal..ain menuju jln.bahagia bila am dah tau wife dia dah pregnant. tak suka la tengok kalau ada babak johan. don’t like…

Reply

nenek fa December 14, 2012 at 5:30 PM

salam noor,
relexla. xkan nak tengok bunga bunga mekar je.
untuk melihat kesuburan sebatang pokok bunga tu kita kenalah tengok batang dia yang x berapa kuat, laun dia yang dah dimakan dek ulat, ranting dia dah bercambah dan akar tunjangnya dah terkeluar dari tanah. barulah bunga bunga mekar dan menarik bertunas.
sori jangan marah ya.

Reply

Noor December 14, 2012 at 10:25 PM

takda hal auntie fa…saje suka buat provokasi..dah nak tamat episod ni makin seronok tonton drama ni…maybe dah baca novel AH ,jadi tak sabar nak tunggu tamat episod. padahal now busy buat assignment..sibuk juga dgn.adam dan hawa..

Reply

ms ns December 14, 2012 at 11:52 PM

salam nek fa,
bunga2 mekar antara Ain & Am cam mula di episode 70an jek..
pendek nye…

Reply

hana December 14, 2012 at 6:34 PM

sgt terharu tenguk Ain menahan tangis bila mama Maria tanya psl Am. masih jaga maruah suami n cover line lg..dan akhirnya Air mata Ain tumpah juga untuk Am(syg Am tak nampak) rasakan kita ditmpt Ain bila dpt tau suami pergi jauh,betapa susah hati dia nk lupa peristiwa htm, betapa ssh nak bltkan hati terima Am,nak jaga hati semua insan yg sygkan dia..akhirnya ditgglkan mcm tu je.Saya cuma nak ulas keikhlasan kita dlm hbgn suami isteri, dlm masih manis senyumnya, wangi bulan madunya..xkn x de sikit pun rasa mau mengalah.knpa sanggup tnggu 8 thn untuk mnwn jiwa dn raga..akhirnya biarkan isteri stress menahan rindu.. air mata saya tumpah tengok Ain bleeding…..dn itu kah nilai kasih syg Am?
NN mmg hbt, dlm resah rindukn suami, perasaan terkejut, keliru, sedih, pilu diadun sgt cantik…you are d best…sorry pndgn iklas dari saya kalau ada yg x stuju ..no lem..

Reply

ok boss December 14, 2012 at 6:41 PM

Kesian jugak kat ain..tp dia kena rsa yg am pernah rindu- rinduan kat dia dulu.lama tu..kalu am tak penybar jgn kata 2 thn…rsanya 6 bulan dh cari pengganti..yg saya tak puas hati ni..why am tak sms ain.bg tau nak g london..dh call pun tidak..mrh pun biar bertempt..bini tu..kalu saya..mahu sebulan tak bertegur sebab kena tinggal mcm tu je..merajuk le katakan..

Reply

aezar December 14, 2012 at 6:48 PM

bila baca novel pun mcm tak setuju gak am tinggalkan ain mcm tu je. Biaselah suami isteri berselisih pendapat. Yang tak leh terima tu apasal am lak macam kuntum pulak bila ain tanya pasal dee tu. Macam tak gentleman langsung. Apepun aku harap ade lah justifkasi sikit menjelaskan tindakan am tu… kalau tidak, nak tambah 20 episode lagi jadikan 100, suruh ain lari balik ke Ostolia buat Phd dengan anak2 tu sekali.. Aku lak kuntum…

Reply

aku hawa December 14, 2012 at 6:52 PM

…. oh! tak mampu ku tahan airmata bila tgk ain nangis ms kol mama am.. bagai disentap jantungku..

Reply

omak ain December 15, 2012 at 9:46 PM

kan. scene tu betul2 nadiya nissa sebak. time tgk tu, kalau omak jd ain..mmg patut sebak. suami hilang kabar berita, tau2 kat london. (abaikan keadaan ain yg mengandung.kalau xmengandung pun mmg sedih gila kot..suami xbgtau pun nak fly.)

Reply

lati December 14, 2012 at 7:23 PM

cirita ni tuka name johan & azie

Reply

azie December 14, 2012 at 7:55 PM

cerita dah nak semakin sedih kembali.NN membawa watak Ain Hawani dengan berkesan dan best sangat.

Reply

anira December 14, 2012 at 8:01 PM

Kita berkongsi kesedihan ye ain….tak sedar air mata ini mengalir….
tahniah NN kerana bejaya membuat penontan dan peminat AH menghayati watak AH .

Reply

Anggerik December 14, 2012 at 8:09 PM

ehem1111….ni dah kes serius bila si dee muncul dgn rambut kontot lak….menyampah.gerum pun ada….dlm novel dee tak buat kacau lepas kenduri ttp tak tau lah kot lain lak…..ain pn tak gugur ….ttp dpt rasa betapa trtekan klu pragnat suami tak ada….anak pertama lak tu…..nak tunggu isnin jiwa kacau gak ni…bila am balik rasa nak luruh jntung romantik rasa bila bila am rasa bersalah dekat ain sbb wktu tu ain di layan dgn penuh kasih sayang…..

Reply

kerabu mangga December 14, 2012 at 9:02 PM

Suka bila ain dgn am.am nampak hensem.tp bila dgn Dee hilang kehenseman nya…tak suka Dee…….sebak tgk ain tipon mama,bila mama bg tahu am Kat London….ain rindu kat am…kesian ain.sedih tgk part tue.teringat masa suami kena pi India dulu 2 minggu rasa mcm 2 tahun…dpt rasa mcm mana ain rindu kat am….shahdunya ku rasa di saat ini..suasana sepi membisu…tersentuh hatiku…di buai kenagan lalu…

Reply

b December 14, 2012 at 9:03 PM

kenapa la..am x sms je kt ain ..kesian la ain….eemm x sabo rasanya nk tggu episod mggu depan…blh jd meroyan…gak nie….he..he….

Reply

hana December 14, 2012 at 9:24 PM

tergelak la bca komen aezar, elok gak tu, ain buat phd kt US jauh ckit..Am kwin dgn Dee je, dia balik London pun Dee yg tunggu kan.(hlg respek kt Am bila tengok Dee dgn dia masa kt airport makna nya Dee tau la Am g London – poyo je)Johan lak kwin dgn Azie, dapat anak lelaki jodohkan dgn anak Ain(kalau ikut novel Ain dpt baby girl)
Ain pegi haji jumpa Am kat Jabal Rahmah, masa tu Am dh bercerai dgn Dee sbb Dee kena sakit angin meroyan tetiba dia benci sgt kt Am..Am cuba pujuk Ain untuk kembali kepangkuannya..”sori la bro..pintu hatiku telah tertutup untuk mu,cintaku hanya pada Allah” Ain jwb dgn selamba ..Mau jadi 120 episod ni, nk gak tengok paras Ain bila dah tua makin sweet or sweet n sour..ha.ha nk lps tension je ni smntara tunggu next week…k.jgn stress.

Reply

aezar December 14, 2012 at 9:33 PM

Serious seh.. punyelah aku tunggu dan kumpul episode2 so that dpt tengok one shot hari jumaat, bila tengok am mcm terkepit terkumat kamit mcm ape tak kena pun tak taulah.. Hangin aku satu badan.. Heheheh ok ok cool..cool..
Apepun kagum tengok NN berjurai2 airmata..

Reply

Soulreaver December 14, 2012 at 10:56 PM

Gua memang x puas hati bila Am x contact Ain pun bila gie London. Mcm out of character je. Tp yg pasti, dia x senang bila org keliling ungkit pasal Dee.. Dia cuba nk selindung yg Dee masih tergila2kan dia.. Xpe, nanti Ain akan berjaya control Am… No hp Am, Ain akan tukar utk elakkan aweks2 lama ( Am masih label diorang as kawan) dr contact Am… Project Ain utk ubah Am perlahan2. Ain pun akan bersemuka ngan Dee.. X sabar gak nak tunggu scene nih. Sure best punya…

Reply

isteri December 15, 2012 at 11:31 PM

I sokong….isteri keluar rumah jumpa jantan lain mmg xsalah..menjadi kesalahan besar diatas bahu suami klu ada pompuan tergila-gilakan dia. Canteeekkkkkk

Reply

mimie December 15, 2012 at 12:31 AM

hana komen yg u tulis tu.. u just reke jer kn…bkn btol2…coz sy x bace novel cume brpndukn cite lam blog ni je…macehhhh…

Reply

adik_sha December 15, 2012 at 1:03 AM

Besh2…
Tinggal berape belas episod je ni..huhu..

Reply

suka AH December 15, 2012 at 4:20 AM

Sungguh sedih,

pada pendapat saya ni…… sebab am merajuk adalah ain tak pindah rumah, tak pindah pun walau janji lepas balik kampung nak pindah… but ambik masa lama macam tak ready nak pindah …. am sorang-sorang tunggu kat rumah .. beberapa hari (sunyi) … tunggu ain datang seolah ain tak sudi nak pindah. malam last b4 tolak ke london dah mula rasa marah sebab ain tak pindah sampai hari dia nak berangkat … itu pasal bila pagi ain call dia dah merajuk tak nak angkat tepon. (am pun ada perasaan)
walaupun begitu, am ada kata kat mama dia yang dia tak akan musnah kebahagian yang baru dapat dirasai tu…
anyway kesian kat ain …. menangis bila dapat tahu husband tinggal jauh…. am ni kejar ain lapan tahun bila dah dapat mula lupa lamanya dah sabar, kenapa sekarang tidak.

Reply

isteri December 15, 2012 at 9:38 PM

I rasa lega dn rasa tindakan i meninggalkan suami keseorang di rumah selama 2 minggu adalah bukan satu kesalahan. Ramai yg pasti menyokong tindakan yg i ambil. Terima kasih semua

Reply

omak ain December 15, 2012 at 9:52 PM

am merajuk sbb ain dok tekan2 dia pasal kes dee dtg kenduri la, seolah2 ain xpercaya am dah berubah.. pindah rumah tu,dah settle sbb ain dah bgtau akan pindah lepas balik kg.

tp itu la. ain, what u give,u get back. dulu pun masa am mula berani dekati ain, slumber je ain pi mana2 xbgtau am. sentap gak am tu, tp demi menjaga hubungan yg br nak mekar…am telan je.

Reply

Si QeChixs December 15, 2012 at 4:53 AM

NEXT EPISODE !

- Dee muncul lg ! kite tgk pe lg yg dia cuba lakukan…

- Mama adam x habis2 lg bebel.. Tp tu sbb pe kalo btul bkn dee yg jmput adam kt airport..

- Mkcik faridah ~ Pe lg yg org tua ostolia tu x puas ati ? Slh kn org , slh anak sndiri buat x tau.. Mmg btul syg kn anak sgt !

- PEROSAK a.k.a JOHAN ! ( bile nk tamatkan je watak dia dlm ni ?? )
* Dri last week mmbawa smpai ke episod next week , asik muke dia je yg interprame… ( jmpe hawa dgn eja ) = sblm wujudnye episod ksah cinta Jo dgn Azie , sy salu tgk episod cite A&H ni berulang-ulang… Kalo de mse yg trluang je , msti tgk blk sblm nk tgu episod sterusnye diUpload… Tp ble da mula si Jo dgn Azie ni brcinta , mood nk tgk blk tu da x de… Bole d’katakan watak johan ni mnyemakkan keadaan…
* Serabutkan idup Hawa dgn Adam , Hawa dgn Azie..
* Rosakkan hbgn makcik ostolia dgn mak Hawa..
* Babitkan si Eja dlm mslh pribadi…
* PLG PENTING ! tggelamkan watak Adam dlm cite nih & slowkan cite ni dgn bbrapa slot lakonan dia yg x idop lg x penting pun utk diselitkan dlm cite nih.. ( Contoh : Babak tido dlm kete sbb gado dgn makcik ostolia tntang hawa , patut ke nk msokkn ?? )

# Jadi , pilih watak PEROSAK anda utk telenovela Adam dan Hawa ni : JOHAN ataupun DINAWATI…

Hehehehehehehehehe !!

Reply

rosmah December 15, 2012 at 7:51 AM

cam na pulak nak gugur kot sebab episod terakhir kan diorang dpt anak pompuan, ini mesti kes bengang lagi ni!!!@#$%^#@@$^&**(()))^#@

Reply

nenek fa December 15, 2012 at 8:09 AM

salam semua,
Aduhai anak2 dan adik2 ku semua janganlah stress sangat dengan AH ni. Relex….
Noor…xsalah tengok AH …tu kan boleh reliz tension…student kan…so study comes first. ikut contoh ain belajar sampai berjaya.
hana….sejak bila u jadi penolong pengarah berangan nak jadikan AH 120 episod. alamatnya ujung tahun depan la baru abis..macam cerita indon pulak
kerabu mangga…..o camtu rasenya kena tinggal kan suami ya…saya tak pernah rasa tapi saya tinggal kan suami adelee……jangan salah fahan ya….g kursus….bukan rindu tapi lagi stress …balik je rumah macam tongkang pecah…haa haa
si qechixs…..udah la tu marahkan johan n family….kesian mereka…..doakan yang terbaik untuk mereka….supaya cepat muhasabah diri….

Reply

Kukumalu kucing December 15, 2012 at 9:13 AM

Bleeding je tak gugur pun tapi kenapa harus Ada muka dee ni tak syok langsunglah Dah tahu orang tu Dah kahwin tak yah lah kacau pastu ain pulak mengandung 4 minggu ramai lagi lelaki yang Ada saje je nak bolot harta Am. (Dee) Dah kaya pastu nak bolot harta orang . Tak bersyukur betul.Johan pulak nak kat azie balik baguslah takde lah masalah am dan ain bertimbun . Selesai satu satu dtg dee tu menyibuk lah. Pastu apa lah jadi episod minggu depan Dah berdebar debar nak tahu episod minggu depan . Soroton pun Dah Sedih huhuhuhuhuuhuuhuuhuuhuh

Reply

iReNe December 15, 2012 at 11:00 AM

Weehhh.. Xsabar nk tggu mggu depan!

Huhuhu….

Reply

miss sweety December 15, 2012 at 12:16 PM

salam…..bt sume wrga peminat Adam dan Hawa…..mesti sume xsbar nk tggu episod akn datang…..me also…..minta2la am n ain berbaik xde scene merajuk2 xsbr nk tggu ari isnin…..jgnla line internet bt hal mcm klmarin….pe pon xsbr gak nk tgk johan n azie nikah kt msjid mcm dlm previu gmbr

Reply

jay December 15, 2012 at 1:16 PM

Si setan dee tu ada jer. Apa hal dia ada kat situ ngan amm? Minta simpang jumpa pompuan cam gini. Bagi je racun tikus leh tak.

Reply

isteri December 16, 2012 at 12:33 AM

Kannn…mmg dee tu setan. Dia tu single,mana blh tackle suami Ain. Lain la Ain…dia mcm malaikat kan…walaupun dia isteri orang tp halal brcinta dgn lelaki bujang

Reply

jay December 16, 2012 at 1:18 PM

#isteri. kau ni otak berjambul ke nak perli2 tu kenapa, ko ni ada masalah ? sumer betina dlm blog ni sokong am korang hingat am tu suka sangat kat korang ke.blah lah kau. Aku betuk sakit hati. Aku ckp pasal dee kenapa kau libatkan orang lain setan.

Reply

hana December 15, 2012 at 1:17 PM

mimie,nenek fa, sya just respons komen aezar yg kelakar tu je, , just nk release tension bila drama ni dah dh byk sgt lari novel..tetiba je ada Dee tunggu kt airport la..menyampah la plk.nenek fa saya x de cta2 nk jd pengarah pun…saje nk join kwn2 kt sini…o.k no heart feeling…mimie jgn risau rasanya lps ni, byk scene ain dgn am siap honeymoon kt cameron lg.. dan yg pasti hepi ending

Reply

adam azfar December 15, 2012 at 7:13 PM

wa… jay marah dgn dee sampai nk beri racun tikus….. adat dunia la , ada macam2 jenis manusia, yg baik, yg suka tgk rmahtangga org lain porak peranda, yg hsad dengki, cemburu, iri hati dn 1001 kerenah. kita kena pandaila jg rmhtangga dr anasir2 tsbt…

Reply

Cik Ted December 15, 2012 at 8:13 PM

Skarang tengok pilot kat airport pun boleh teringat kat Adam Mukhriz tau… memang best drama ah ni. Tinggal 15ep sj lg. Minggu ni memang banyak konflik. Tapi yg penting hubungan kemnusiaan selepas minggu ini ke,bali terjalin baik.

Reply

Anggerik December 15, 2012 at 9:42 PM

setelah ditrenung dn ditilik tahap kerinduan antara am dan ain memang tak sama tika ditinggalkan….. 8 thn ain tinggalkan am status perkahwinan mrk cuma atas kertas shj kenalpun hanya 3 bln ttp w.pn am tinggalkan aim hanya 2 minggu ttp selepas am dan ain telah menjalani kehidupn suami isteri sepenuhnya……kasih dah kuat…..buktinya ain pragnant…..itu dikatakan ikatan kasih sayang……dlm keadaan yg lemah kehadirn seorg suami adalah perkara yg paling bermakna bagi seorang isteri……so tak bolehlah kita nak samakan kedudukan am dan ain. Dapat dirasakan betapa ain mengharapkan aim ada disisinya……bila perhatikan kesayuan dan air mata ain…..betapa tekanan yg amat sgt….huk…huk…..klu ada yg berpendapat nak bagi ain rasa apa yg am rasa memang tak patutkan…….

Reply

isteri December 15, 2012 at 9:45 PM

Merujuk kpd Kitab Adam dan Hawa adalah menjadi kesalahan besar jika seorang suami pergi kerana tugas tanpa mendpt restu dn memaklumkn kpd isteri terlbh dahulu…dn isteri boleh meninggalkan suami selama 2 minggu tanpa keizinan dn tanpa memberitahu suami.

Reply

omak ain December 15, 2012 at 10:05 PM

8 thn lepas pun, ain dah menanggung dosa besar juga, bila mana tidak melaksanakan tanggungjawabnya sebagai seorg isteri, sedangkan suaminya tidak pernah putus dr memberi nafkah zahir.suami pun boleh meninggalkannya kan? tp tidak berbuat demikian selagi boleh bersabar…

selagi boleh kona..kita kona.untuk selamatkan rumah tangga.mana mungkin ain tglkan am, hati dah sangkut beb. hehe. patah balik ke ain. dulu pun dia bt gitu gak kat am. hamikkk..

Reply

isteri December 15, 2012 at 11:03 PM

Tp Am@suami tlh melakukan dosa besar kn krn pergi kerja tnpa bgtau isteri. Ain blh mntk fasak…atau talak qul(menurut fatwa sheiqull Johan al-rebonding). Pasti betsorak sakan isteri2 dn kaum hawa…. Itupun klu Sllah bg haq talak pd kaum haea…sbb Allah maha mengetahui DIA xbg hak ralak kt pompuan,klu tdk ramai la lelaki bergelar Duda huhuhu

Reply

One December 15, 2012 at 11:10 PM

Omak Ain, saya rasa anda kena igt bahawa 8tahun lepas Ain berkahwin tanpa kerelaannya..kena paksa sbb kena tangkap, jadi fikir2kanlah kalau kahwin paksa camne hukumnya..ok xpayah sebut hukum hakam sbb saya pun xbrape tau tetapi, hakikatnya saat itu Ain rase pernikahan mereka hanya diatas kertas aje.. sebab itu juga waktu di Ozzie Ain hanya bg tau kat Johan aje ttg kes khalwat n kawin paksa tuh….

….berbeza dgn Am walaupun kawin camtuh tp dia mmg suka kat Ain dan oleh sebab itulah dia sggp tunggu sampai 8 tahun!

Reply

isteri December 15, 2012 at 11:22 PM

Tu la kan…patutnya Am xyah kawin ngan Ain. Biar jd kes khalwat.nnt blh masuk dlm crita dr fail mahkamah syariah plak kan… Mmg Am brsalah krn Ain masuk rumah dia time fia tgh tidor…

Reply

isteri December 15, 2012 at 11:25 PM

Tu la kan…patutnya Am xyah kawin ngan Ain. Biar jd kes khalwat.nnt blh masuk dlm crita dr fail mahkamah syariah plak kan… Mmg Am brsalah krn Ain masuk rumah dia time Am tgh tidor…pompuan masuk rumak lelaki salah,lelaki masuk rumah pompuan pun lelaki brsalah jgk…

Reply

isteri December 15, 2012 at 11:16 PM

Kemana pergi penyokong Ain ni..cpt la sokong I…..simpatilah pd i yg ditingglkn suami pegi kerja kt London. Suami i bg kunci rumah tp xbg kunci pintu pagar sbb tu i stay ngan kwn2 i yg bujang. Dn i xbrsalah jumpa mana lelaki pun sbb niat i baik,nk eratkn siraturtahim kwn i…
..

Reply

one December 15, 2012 at 11:59 PM

hahhahahha.. alaaa u panjatlah pintu pagar tuh… tehhehehhe….tapi ur statement yg kata u sebagai isteri xsalah jumpa mana2 lelaki pun walau dgn niat baik, nak eratkan silatulrahim ur friend tuh sebenarnya SALAH..lainlah kalau u ditemani suami u ataupun ur muhrim spt ur abg then baru boleh..aduyai..matlamat tidak menghalalkan cara wahai isteri!

Reply

isteri December 16, 2012 at 12:22 AM

Knapa dgn u all ni?????
Knapa bl Ain buat TAK SALAH…..dn knapa bl i buat camtu SALAH plak??? Oh dunia,dimanakah keadilan?????

Reply

One December 16, 2012 at 12:37 AM

sape kata Ain pegi jumpa Johan sorang2 tuh xsalah… tetaplah salah tapi itu dalam drama arahan pengarah camtuh, so kita nak buat camne? Yg u didunia reality nak ikut yg salah tuh nape lainlah like u said… u adalah seorang isteri, pompuan dan DOT DOT spt kat bawah tuh….

Jgn tonton drama setakat menonton sebagai hiburan aje, tapi ambik ikhtibar ..yg mana baik jadikan teladan dan sebaliknya…

Reply

jay December 16, 2012 at 1:36 PM

#kepala hotak kau berjambul. sapa kata ain buat salah tu betul dan kenapa bila Am buat kau rasa betul lak, kau ni tak period dh 5 bulan tu yg sengal semacam. Pi mampuslah orang macam kau ni, hati busuk. Makan hormon besarkan tutt…bebanyak skit biar …kau macam dee. pasti Am terliur kat kau

Reply

isteri December 16, 2012 at 3:42 PM

#jay dn #one…
knapa plak u all meroyan…
aduhai #one…Ain kena kawin utk jaga maruah keluar dn terpaksa kawin, kawin kawin paksa. itu pun xleh nak beza..tp adaa ati nak komen hehehehe
tp i setuju sgt2 komen u yg ni
“Jgn tonton drama setakat menonton sebagai hiburan aje, tapi ambik ikhtibar ..yg mana baik jadikan teladan dan sebaliknya…”
sbb tu i nak u guna akal fikiranyg dok kat kepala(mgkn akal u dok kat kepala lutut) fikir,analys guna timbangan iman.

Reply

isteri December 15, 2012 at 11:40 PM

I pun benci sgt2 kat dee sbb dok try Am…dee tu xkawin lg. I suka dn sokong Ain bercinta dn jumpa johan sbb ain tu isteri org,mcm i jgk…suami i mmg gentelman sbb dia xkisah pun i jumpa jantan lain

Reply

one December 16, 2012 at 12:06 AM

…….u seorang isteri, pompuan dan……ke? Jgn marah

Reply

isteri December 16, 2012 at 12:17 AM

Ya…knapa???? I ssama mcm Ain,seorang isteri,pompuan dn ……

Reply

Soulreaver December 16, 2012 at 6:55 AM

Dah start dh provokasi…aduyaiiii….grown up la people…

Reply

layan December 16, 2012 at 10:23 AM

jangan layan… kita layan AH aje

Reply

rosmah December 16, 2012 at 8:52 AM

pada episode Am kenduri selamat tu kan Dee diajak oleh kekasih dia tu berkawin tapi sorotan episode 65 – 68 Dee dtg ganggu Am lagi yea kan Dee dah nampak setuju dengan proposal kekasih Dia tu….. apasai lagi nak ganggu Am ni!!!!!!

Reply

nenek fa December 16, 2012 at 9:35 AM

salam semua.
Apa dah jadi ni. Masing2 melepaskan geram nampak. Yang geram dgn dee tu dengar sini nenek nak nasihat. Sifat dee tu yg x pernah mengalah. Usaha sehingga berjaya itu adalah bagus sekiranya dia menuju ke jln yg baik. Mcmane dia nak kawin dgn muzafar. ?.kn dia tu high taste. Ain g jumpa johan d sbbkan azie. Mcmane dia nak minta izin am….ain tel pun xnak angkat. Betul kata johan “am tu akn tinggalkan ain bila dia dapat apa yg dia hendak”.
Prinsip saya sng je. Tark rambut dlm tepong baik2. Kalau takut rambut putus dan tepong berselerak biarkan aje tepong dan rambut berkawan. (petua nenek2)

Reply

layan December 16, 2012 at 10:35 AM

setuju dgn nek fa.. jap.. melampau ye kita.. mereka cuma melakonkan watak yg disuruh.. kita pula seakan2 menjiwai watak tersebut.. sampai setiap act itu dipertikaikan… adakah kita Ain? Dee? Johan? Am? makcik ostolia… atau mereka melakonkan watak2 kita? so sama2lah kita layankan kejap hati kita…

Reply

peminat ah December 16, 2012 at 11:37 AM

nenek – kalau tak ada kebenaran jangan pergi, di situlah letaknya ketaatan pada suami dan syurga di bawah tapak kaki suami, kalau jadi sesuatu bukan kah tak elok keluar ikut jantan lain. dosa suami kita tak tanggong contoh am keluar degan dee, tapi dosa kita keluar dgn orang lain suami kena tanggong.

Reply

nenek fa December 16, 2012 at 1:23 PM

bukanla nenek nak membelakangkan suami. Jumpa sesaorang dgn niat yg baik d belakang suami tu x salah. Asalkan kita tidak melakukan perkara yg dilarang. Wbgaimane pun waktu smbhyg minta ampun dr tuhan ampunkan dosa kita dan suami sekali gus.

Reply

isteri December 16, 2012 at 3:48 PM

Nenek…dlm islam niat tidak menghalalkan cara…
wanita diharamkan ke masjid jika blh menimbulkan fitnah. Nenek fahamka….kenapa??? sebab islam nak menjaga dn melindungi wanita…tp seorang nenek menyatakan tak salah klu keluar rumah tanpa pengetahuan dan keizinan suami????? Kitab mana nenek baca???

Reply

nenek fa December 16, 2012 at 5:49 PM

hai mcmla awak tu isteri solehah sangat. Dlm beragama ni xpayah nak tunjuk sangat dengan orang. Ckpla apa awak nak ckp. For yuor information i have been somebody wife for more than 30 years. Ok.

Reply

isteri December 16, 2012 at 7:33 PM

Nek fa dh meroyan lalalalala…..atau nek fa melatah?????? Adatla org tia dh kawin lbh 30thn. Ttu dh maneopous. Tu yg sensitif sgt tuuu

Reply

nenek fa December 17, 2012 at 10:38 AM

Kenapala ada orang yg k ajar sgt. Sanggup mengata orang.
Moga tuhan ampunkan dosanya….amin.

Reply

adam azfar December 16, 2012 at 11:00 AM

nenek fa….. apa maksud biar aje tepong dan rambut berkawan… adakah biarkan aje dee terus menerus cuba dapatkan am…

Reply

nenek fa December 16, 2012 at 1:18 PM

maksud nenek lg d larang dee tu mengejar am tu lg la dia mengejar. Apa yg boleh kita lakukan ialah doa yg baik2 tuk mereka. Insyaallah tuhan tu maha kaya.

Reply

honey-chah December 16, 2012 at 11:35 AM

salam….sonok tgok sume komen uollss…mcm2ader lah katakan…btw…sycuma nak kata itulah asam garam rumahtangga…..tak selalunya indah…..ader jer masalah saner sini….kalu tak kuat iman hanycur uollss.

tq to mu hubby coz sanggup dwlod for me…and noe he also fan ofADAM HAWA….mmg penangan die………perghhh tahap gaban hahaha…
tak sabar esok malam………………

Reply

Dak_Baek December 16, 2012 at 11:53 AM

Perghhhhh byk bebenau aih komen ampa kt sni, dak _baek xtaw nk komen tqoihhh! Hahha
#mood – nk tgk ending jer…….#

Reply

ricky December 16, 2012 at 1:25 PM

Khas untuk #Isteri. Awk ni sebenarnya sapa? kenapa bagi komen terbalik, sinis marahkan ain sebenarnya? Awak jaga sajalah status isteri awak tu pada suami awak, jangan lah jadi ain hawani. Saya pasti awak seorang isteri solehah. syugalah tempat awak…ooo tp kalau ikhlas. kalau tak neraka jahanamlah tempat awak.

Reply

apek December 16, 2012 at 1:30 PM

lama tk follow, nk omen skit pasal #isteri. Kenapa you cam gitu ek? you stress suami gi UK ke? 2 minggu tk lama nanti suami you balik lah. Tak baek lah awak stress sbb suami tinggalkan awak, awak lepaskan marah pada Ain. Hish…hish.. awak ni. PUIH !…

Reply

Soulreaver December 16, 2012 at 3:48 PM

Jgn di layan si ‘isteri’ tuh… Dia skg depress… Laki tinggalkan dia… Hahaahhaahahaha

Reply

peminat ah December 16, 2012 at 4:34 PM

yg dalam drama tu hanya halwa mata dan telinga aje, yang isteri dan saya cuba jelaskan di atas adalah kehidupan kita yg reality sebab nenek telah tersasar nampaknya. well muhammad adalah masengger dan kata pun gitu – sekadar menyampaikan saja apa yang kami tahu.

Reply

isteri December 16, 2012 at 5:36 PM

#Peminat AH…terima kasih. Nmpknya hanya awk sorang ja yg fhm apa maksud yg nk sy smpaikn. Yg byk tu komen berdasarkn emosi dn nafsu semata

Reply

melati December 16, 2012 at 5:09 PM

seronok nya cerite ni

Reply

mamd December 16, 2012 at 5:10 PM

kan

Reply

adam azfar December 16, 2012 at 5:44 PM

thanks nenek fa.. faham dah. jadinya dlm rumahtangga ni yg penting tolak ansur, percaya ant. satu sama lain dan kalau boleh jgn pendam sj apa yg terbuku di hati, bw bincang baik2, juga jgnlah dilayan lg org2 macam dee dn johan tu, abaikan aje….

Reply

nenek fa December 16, 2012 at 5:58 PM

tau xpe. Dlm kehidupan ni memang banyak dugaannya. Apa yg penting adalah cara kita menanganinya.

Reply

fatiey December 16, 2012 at 7:30 PM

salam buat semua peminat AH….

Memandangkan komen-komen hari ni sangat tegang. Saya terpanggil untuk berkongsi rahsia kebahagian rumah tangga. Antara doa dan amalan yang perlu diamalkan oleh suami dan isteri ialah doa pembuka 12 pintu kehidupan (boleh download daripada laman web Datuk Dr.Fazilah Kamsah). Antara kandungan doa tersebut ialah untuk membuka pintu2 kasih sayang dan pintu2 cinta sejati.
Alhamdulillah amalan ini menjadikan kasih sayang dan cinta antara saya dan suami sentiasa mekar…
semoga kebahagian dunia dan akhirat menjadi hak milik kita bersama…Amin

Reply

miss sweety December 17, 2012 at 12:13 AM

salam…..btol tu fatiey…….nper tegang sgt ni dh jd blog hentam-menghenta kiranya dramaANH ni brhntu la…….de yg menangis,suke,menyampah dn byk lg emosi yg diluahkn…..best jgak sbb di cnila tmpt masing2melpaskn strees ianyq satu terapi……mencari redho Ilahi….amin.

Reply

balqis December 17, 2012 at 12:28 AM

Tk sbrnya nk tengok next episod ni…tersenyum sendiri bila time doc gtau ain pregnant..tingt time mula2 dpt gud news camni….napelah am tkde skali ngn ain time tu..klu tk musti dia lompat setinggi siling klinik tu kan…tp dh jln ceritanya mcm ni..kita layan je…apa2 pun wajib layan smpai abes epusod..br p…silap tk silap.nnt lps abes pun ulang blk tengkok AH ni…mmg terbaek la…cayalah ….aisya sofea thanks coz make weols hepi bangtngn citer ni…

Reply

miss sweety December 17, 2012 at 6:52 AM

salam pagi………ari ni dh pg isnin…..xsbrnya nk tggu mlm…..tpi biasala tggu ezany upload bru leh tgk minta2 dye upload awal ye……btw thanks 4ur job.

Reply

Kutin Bubuz December 17, 2012 at 8:28 AM

Alamak…Macam mana nak ketuk kepala Makcik Ostolia tu? Ok apa dah minta maaf masih juga. Ish…Yealah lumrah manusia. Bila nampak baik semua baik tapi bila nampak buruk…semua buruk…

Reply

aminah binti taib December 17, 2012 at 8:41 AM

Tayanlah Adam dan Hawa Episode ke 65 penuh

Reply

chelsy December 17, 2012 at 9:13 AM

Episode penuh biasanya Ezany upload beberapa jam selepas on air diastro..tggu mlm nti:)

Reply

iqa December 17, 2012 at 9:36 AM

cian ya ain huhuh.

Reply

JEM KUALA LUMPUR December 17, 2012 at 10:24 AM

Hawa adalah sifat wanita, lembut, penyabar dan keras bila disakiti. Adam adalah insan yang lemah bila dihampiri oleh seorang wanita yang sering kali di ulangi ayat-ayat yang menyentuh hati. Kalah dengan kata-kata yang menjadi nyanyian dari wanita. Lihatlah betapa rapuhnya kekuatan hati seorang insan lelaki jika dibandingkan dengan wanita. Lelaki dan wanita adalah insan yang dijadikan untuk melengkapi keharmonian kehidupan. Usah lah menuding jari setiap insan tidak sempurna. Ambil dan belajarlah dari yang kurang, teliti dengan hati hayati dengan iman untuk melengkapi sebuah kehidupan.

Reply

Balqis December 17, 2012 at 1:35 PM

Dalam novel, acaner ain bagitau am yg dia pregnant? Reaksi am?! Eksaited ahh nak tengok!!

Reply

Mirza Roy December 17, 2012 at 4:50 PM

Balqis……
dalam novel … ain sms am…..- A’kum.Where r u? R u bz? am balas ….+ofis. How r u? sakit hari tu, dah sihat… – Msih sama. Tp sakit utk sesuatu yg baik.. + x faham. Xplain…. – Abg blh call ain? I dont think I can put into words…. + y? ……- jus call me, pls. Nanti abg tau…. + I’m coming back day after tmrw. Can’t it wait?….. – x apalah. I’ll wait 4 u…..+ Is it s’thing important that I should know now?….- x apa.It can wait…. + Bila abg smpi nanti, abg akan terus jumpa ain. I miss u. sweetheart….. -Blk cpt kalau mcm tu. We missu 2…

Reply

Balqis December 17, 2012 at 5:20 PM

Pastu?? Dia menyesal x tinggalkan ain?

Reply

Mirza Roy December 17, 2012 at 6:05 PM

Pastu…. soknya ain turun darah, azie bawa jumpa doktor kat klinik dan rujuk ke hospital. ain duduk kat hospital 1 hari… bila ain boleh balik … johan gi ambek…. masa ain nak masuk kereta johan am pun sampai… am tertolak ain …. ain jatuh dan ain kata kat am” baby kita bang” am dukung ain bawa ke wad kecemasan. ain kena masuk wad semula… masa tu ain pengsan… am tunggu kat dalam wad. bila ain sedar mereka baik semula dan ain tak gugur..am jelaskan semuanya pada ain… ain tinggal 3hari kat dalam wad. pas2 ain MC 2minggu duduk kat umah mama…. pas2 terus duduk ngan am

Reply

kaira December 17, 2012 at 3:50 PM

emm… tak sabar nak tunggu ep minggu ni … hihi .. cuma nak komen cikit pasal johan je… johan ada reaksi tapi takde rasa lew… kosong2 mcam lagu najwa latif tu.. :) ).. dari mula tgk sampai le ke ep 64 ni sama je reaksi johan .. tapi tak pe teruskan berusaha … caiooo….

Reply

jha December 17, 2012 at 11:52 PM

gila punya johan.mcamana ending AH tuh.bkan ke dia org dpat dua org anak.azie kawin ngan johan.tolong nk tau ending

Reply

nana December 18, 2012 at 2:51 PM

Anak AH satu aje.
Ending pasal Azie&Johan takde detail pun dalam novel.

Reply

nana December 18, 2012 at 2:50 PM

bosan tgk cerita ni.
fasa-fasa awal je best.
sekarang dah bosan,sebab meleret-leret.

Reply

margs December 20, 2012 at 2:22 PM

emm… semuanya salah am…knapa am reject semasa ain call dia…sedangkan am pernah kata yg dia rindu sangat kat ain dan tak dpt tidur tanpa ain di sebelah. tau2 dia pigi kat london tanpa gitau ain or sekurangnya send sms meyampah lah saya kat am.
tapi wlau cam na pun am dan ain memang BEST melakunkan watak adam & hawa like reality ..tak sabar nak tenguk the ending oaf the story

Reply

Leave a Comment