Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Promo Sehangat Asmara Episode 10 – 12

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Zainal dan Kay mengambil keputusan untuk bernikah! Suatu keputusan yang memeranjatkan semua.

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 10
  2. Video Promo Sehangat Asmara Episode 4 – 6
  3. Video Promo Sehangat Asmara Episode 7 – 9
  4. Video Sehangat Asmara Episode 6
  5. Video Sehangat Asmara Episode 8

{ 19 comments… read them below or add one }

TejaWafa February 7, 2013 at 4:15 PM

Pernikahan adalah jalan terbaik utk mengelakkan maksiat! Tahniah Zainal & Kay

Reply

SA February 7, 2013 at 9:36 PM

yeay!! absolutely! sama2 padan dorang nih berlakon… I likeeeeeee.. utk ibu bapa kat luar tuh, ambiklah iktibar bila ada anak2 yg mengambil langkah sebegini daripada buat maksiat especially bila jauh diperantauan.

Reply

mie February 7, 2013 at 9:40 PM

Tapi, biasalah, orang kaya2 cam Tan Sri dalam cite nih kekadang maaf cakaplah lebih pentingkan status, agama so slim sebab tuh jadi camtuh….

Reply

Ceutiey February 8, 2013 at 9:36 AM

kn SA kn……gndngn mntp diorg ni utk jayakan watak nal n kay….x sabarnye nk tguk minggu dpn…….nasib baik episod x lama sgt……

Reply

SA February 8, 2013 at 10:11 PM

yeap…. xsabar nak tgk kan, and the best part is drama nih cuma 40 episodes kan.. best best! hopefully kalau ada tokok tambah pun x meleret2..

Reply

akira February 7, 2013 at 8:18 PM

buat tak lena tido nak tunggu kay dan zainal next week… ohoohooooiiiiii!!!

Reply

da mula suke SA February 7, 2013 at 8:22 PM

2r…sape kt cter ni x best!!?
best aperr…da x sabau nk nunggu mggu dpan!

Reply

RR.. February 7, 2013 at 8:28 PM

best2..x sabor den tnggu nxt week..

Reply

della February 7, 2013 at 9:36 PM

x sabanye nk tunggu next episod

Reply

mie February 7, 2013 at 9:37 PM

Nice…so far so good citer nih.

Reply

liz February 7, 2013 at 11:49 PM

knapala crita ni 3 hari sj ditayangkan……lama lg nak tunggu….

Reply

sari February 8, 2013 at 1:08 AM

Ceritanya makin best dan tak ditokok tambah dari novel asal. Tak sabar nak tunggu isnin depan …. lama tuuu ..

Reply

ceutiey February 8, 2013 at 9:40 AM

Cite cinte masa stdnt dh nk smpi kemuncak…..nal n kay dh nak kawin……mmmm….lpas tu episod diorg dipsahkn tnp kerelaan diorg n kay slah fhm kt nal….sedih la time tu…..tp x sabar gk nk tngu kay n nal manikah kembli…..hihihi….sweet sgt2……i loikeeee………:)

Reply

Nuriha February 8, 2013 at 2:13 PM

mana link untuk download episod 9?. macam mana nak download ya.

Reply

chelsy February 10, 2013 at 12:52 PM

Mimie housemate Kay~ bukanlah seorang kawan yg baik..sudahlah dia buat maksiat dgn membawa lelaki kedalam bilik dia then ada hati bagitau kat mama Kay ttg Zainal Arief….dgn niat xelok…takutlah dapat kawan camnih…depan nampak macam so caring, concern n baik …

Reply

One February 10, 2013 at 12:57 PM

Baru ada kesempatan tgk semua episodes…..I likeeeeeeeee. Rasa lambatnya nak tggu next episode:)

Reply

liz February 11, 2013 at 12:12 AM

betul kata chelsy……minta mintala djauhkan dr mndpt kwn yg mcm mimie…..,nmpk je baik tp prangai……….

Reply

ayel February 12, 2013 at 9:52 AM

best2 cite ni…

Reply

Hidayah March 6, 2013 at 1:07 AM

I mmg minat giler cita SA ni. Syabas rr dan ad dapat bawa watak bkesan sekali. Tak sabar nak tgu episod zaman kte we need to talk. Kalau dah jodoh kita kena akur. cinta tak semestinya memiliki.
Moral cita ni mmg best. Tahniah aisya sofea.

Reply

Leave a Comment