Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Promo Sehangat Asmara Episode 22 – 24

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Misya dan Zainal sudah bertemu, namun pelbagai usaha masih dilakukan untuk memisahkan mereka! Apa yang akan terjadi?

Related posts:

  1. Video Promo Sehangat Asmara Episode 16 – 18
  2. Video Sehangat Asmara Episode 18
  3. Video Sehangat Asmara Episode 20
  4. Video Sehangat Asmara Episode 15
  5. Video Promo Sehangat Asmara Episode 10 – 12

{ 18 comments… read them below or add one }

cik dayah March 7, 2013 at 11:45 PM

Jahatnye si mimie ni.. kalo ekotkan novel,part ni watak mimie da x wujud lg dah..

Reply

Rita Adi Putra March 8, 2013 at 12:20 AM

Mungkin sbg penambah perisa jer tu…
Harap-harap watak mimie ni tak terlebih perisa mcm
watak Johan dlm AH..;–)

Reply

Kakak di Canada March 8, 2013 at 2:17 AM

Akak harap pun mcm tu jugak …. Tak usah lah ter lebih tambah sangat. Nanti meleret-leret pulak.

Reply

hanabe March 8, 2013 at 1:00 AM

awesomeee…cant wait for another episodes!

Reply

Lisa March 8, 2013 at 8:03 AM

Tak sabar nak tengok episode seterusnya….

Reply

NISA March 8, 2013 at 10:17 AM

1st time komen tuk SA…Dulu ms A&H memg slalu komen…coz mcm2 yg xpuas ati… Tp kali ni citer ni sumer ok..seng ckp no komen. Coz setakat ni jln citer, pelakon n sumer pasal citer ni perfect! Just x sabo bile la Zainal n bpk Kay nk bersuara citer kan hal yg sebenr kt Kay… Love that small little princess nyer lakonn.. Memg tangkap leleh klo tgk die nangis…

Reply

shah March 8, 2013 at 5:35 PM

Saya mmg xbaca novelnye.penceritaannye pun sy xtau.tp yg bole sy komen ttg cerita ni,ada sesuatu yg menarik hati sy utk mengikutinye.mgkn ia dikelilingi pelakon yg pandai membawa watak…plotnye…garapannye…bole dikatakan satu naskah yg memberangsangkan.tahniah kpd pengarahnye….for little princess….cant wait to see u again….

Reply

abiboy March 8, 2013 at 6:07 PM

Next week diaorg nk kawen ke … Hiiii x saboo!!

Reply

chelsy March 9, 2013 at 8:23 AM

Azman tuh seorang lelaki yg baik…dia pun xde paksa2 Kay utk terima dia cam mak siKay n I’m so glad dgr dia ckp dlm promo tuh bukankah lebih baik kalau Kay dan Nal berbaik semula kalau Nal masih sygkan Kay..awwww… plz Nal citerlah perkara sebenarnya!

Reply

Nojayhan March 9, 2013 at 4:32 PM

Best giler episode next week.tapi nape lak ada watak mimie tu.nyebok je la.dlm novel mimie hanya ada kat luar negara sama Kay. tapi tak pe la tengok je.ikut novel Yani yang akan citer kat Kay nape Nal tinggalkan dia.pe pe pon this drama are GREAT! I LIKE…

Reply

dina March 9, 2013 at 9:38 PM

Pls upload sehangat asmara episode22… thanks..

Reply

putri March 10, 2013 at 12:11 PM

ble mau msk ep br….heeee tak sabar

Reply

Jejaka March 10, 2013 at 3:50 PM

Mencari kenalan wanita, sms/whatsapp saya di 019.9988994.

Reply

Nurul March 12, 2013 at 2:34 AM

SA mmg best

Reply

cerchehot March 12, 2013 at 9:01 AM

Cerita ne mmg best

Reply

cerchehot March 12, 2013 at 9:03 AM

Terbaik

Reply

Admire Zainal Arif March 12, 2013 at 10:07 PM

Semoga masalah cpt diatasi sbb x sabar nak tengok adengan seterusnya. Dah baca buku so sweet. Zainal yg terlalu cool…

Reply

kakngah_65 March 13, 2013 at 8:39 AM

Mana episod seterusnya ni. Tak sabar nak tengok. Ari ni dah masuk 3 hari bukak internet.frust sangat-sangat. Mana kau ezany!

Reply

Leave a Comment