Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Promo Sehangat Asmara Episode 25 – 27

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Semakin dekat Zainal dengan Kay dan Misya, semakin membara api kebencian Puan Sri terhadapnya. Apakah yang akan berlaku selepas ini?

Related posts:

  1. Video Promo Sehangat Asmara Episode 16 – 18
  2. Video Promo Sehangat Asmara Episode 22 – 24
  3. Video Sehangat Asmara Episode 18
  4. Video Promo Sehangat Asmara Episode 4 – 6
  5. Video Sehangat Asmara Episode 20

{ 32 comments… read them below or add one }

Tengku Fara Isabella (Bella) March 16, 2013 at 7:53 PM

x sabar nak tgk episod 25 hingga 27

Reply

kyekye March 19, 2013 at 4:55 PM

Episod 25 sudah boleh di tonton? Tak sabar nak tengok ni…

Reply

Sari March 17, 2013 at 2:30 AM

Ee … Bencinya tgk mimie tu, tak habis2 dgn hasad dengkinya …

Reply

SA March 17, 2013 at 3:35 AM

wow…. nampak macam mama Kay xtau akan kesah sebenar ttg ‘rahsia’ perpisahan Nal-Kay dulu tuh….napelah Tan Sri xmau terus terang aje dgn isteri dia tuh…..sebab sampai gitu sekali dia bencikan siNal tuh, geramle pulak kat Tan Sri Grrrrrrr…then yg pelik nape pulak siMimie tuh terlalu berhasad dengki sgt2 dgn Kay dgn Nal lainlah kalau dia minat dgn Nal atau pun siMimie nih jadi penghasut camtuh dapat apa2 ganjaran dari mama Kay…..

Reply

FAD March 17, 2013 at 3:07 PM

hmmm,,, smakin best plak.. hahahaha,,,, ble nieh eps 25 xsabor…

Reply

Boring March 17, 2013 at 9:38 PM

cepat lah habis tgu next drama apa lps nie.boring gila SA ni

Reply

anon March 17, 2013 at 9:48 PM

Kalau dah boring xpayahla tengok then kat Malaysia aje berpuluh2 channel lain ade, tengok ajelah channel lain..tak payahlah just masuk page SA nih kalau hanya nak komen kata boring…. BTW camne pulak kata boring melainkan kalau awak tgk kan kan kan?

Reply

x jemu nungguuu March 17, 2013 at 10:51 PM

tak yah tengok kalau x uike….ngacau mood orang jer dia ni……pilih chanel lain je laaa…

Reply

Anonymous March 18, 2013 at 4:41 PM

AH lagi boring giler………….heroin tak menarik lgsung…………..

Reply

SA March 17, 2013 at 9:50 PM

Ada jugak manusia yg mmg sengaja nak menyakitkan hati orang lain..ingatkan dalam drama aje ada hasad dengki camni…so pathetic..get a life!!

Reply

anon March 17, 2013 at 9:53 PM

Indeed… yg pelik, like u said.. bukan satu atau dua channel kat Msia nih bole yg nih yg dia terhegeh2 nak suh cepat habis sebab boring, kalau iya pun xsuka xpayahlah tgk kan banyak ada slot drama Melayu yg lain ..yg mengadap tgk citer SA nape, dah xsuka no need lah tgk samdoi oii…

Reply

leha March 17, 2013 at 11:15 PM

If Orang dah x suka u all jangan paksa.Hak masing2 nak bersuara.Bialah dia x suka SA

Reply

king93 March 17, 2013 at 10:40 PM

best tengok dian berlakon.. mcm real ja… terbaik la…

Reply

x jemu nungguuu March 17, 2013 at 10:53 PM

semoga minggu depan x der halangan mcm minggu ni lagi……meroyan jugak rupanya kalau x dpt tgk citer ni…..semua serba x kene jer…..

Reply

Boring March 17, 2013 at 11:11 PM

Baru tengok satu episod dah tak mahu tengok next episod.harap2 drama lepas ni best macam Adam hawa

Reply

anon March 17, 2013 at 11:18 PM

ok… as such pegilah meroyan kat page drama yg awak suka tuh, kita kalau xsuka xperlu kutuk apa2… orang kata silence is golden faham?

Tapi yg nyata u masuk sini utk kata boring, guess what? It’s call attention seeker.. agak2 awak nih xde siapa yg bg attention agaknya kat luar sana, kesian.. sob sob…

Reply

ambo March 18, 2013 at 8:25 AM

ala, dia baru tgk 1 episod SA kata boring. aku x tgk lgsg AH sbb lg aku tau boring sbb plakon dia xssuai. ahahaha…..lain la SA, awesome!!!

Reply

adli March 18, 2013 at 4:36 PM

sy langsung tak tgk Adam Hawa,tak minat @ tak suka heroinnya NN , heroin lain dah tentu tgk.

Reply

sara March 18, 2013 at 4:46 PM

HEROIN AH NADIYA NISAA HEROIN PALING CANTIK JELITA, PALING BERBAKAT N PALING POPULAR SEKALI KAT MALAYSIA…….NADIYA NISAA PALING LAYAK N SESUAI BERLAKON DGN HERO2 KACAK KAT MALAYSIA……….

Reply

ambo March 19, 2013 at 3:03 PM

sara, ko perli heroin AH tu ke?ahahaha, cantik??? RR jauh lbh cntik kot.

Reply

sayaaaaa March 20, 2013 at 10:52 AM

xyah laaa tgk klo boring…
lyn je laaa ADAM HAWA 2 smpai esok pon xpe, xde org mrh pon..
xyah tgh SEHANGAT ASMARA, xlaaa server bz sbb awk sibuk nk tgk jgk…

Reply

anon March 17, 2013 at 11:20 PM

Saya pun bole kata drama yg awak suka tuh boring or so..but why? No need.. u tak suka drama SA xde sape yg paksa u suka …

Reply

Sapiah Ahmedd March 18, 2013 at 12:18 AM

Tak suka mesti ada sebab u ada PHD kN? (Penyakit hasad dengki kan) u tak suka dgn R R tapi I suka dgn RR lakonan cantik sa cantik wajah nya ini kes yg tak suka Rita mesti kaum kerabat PHD kan3…yg tak suka tu boleh blah sit one corner dan makan obat ok? I suka RR Dan Adi P punya lakonan sesuai sangat2 lagi pon wajah AP Ada iras2 AS suami dia? Ia-kan? Iaaaa…. yg tak minat jgn cemburu celik dan PHD ok? Tolong sit one corner dan makan obat….. jaga2 ada yg denki….Poyoooo…

Reply

peminat aisya sofe March 18, 2013 at 11:19 AM

yang tak suka SA ni mesti kes x minat dgn RR or AP kn? Kalau x suka x payah la nak bandingkan AH & SA n x payahlah masuk page nih.. setiap pelakon ada kekuatan masing2 dan ada peminat masing2. Kedua2 novel Adam & Hawa dan Sehangat Asmara ni penulisnya sama iaitu Aisya Sofea. Kalau yang x suka SA tu, mesti bukan peminat novel kan. By the way Apalah sangat yang ada pada Aaron Aziz tu harap handsome je, jd pengacara fear factor macam kartun jer.. boring gler tgk dia mengacara

Reply

Anonymous March 18, 2013 at 4:32 PM

ADAM DAN HAWA TAK BEST SEBAB HEROINNYA NADIYA NISAA KALAU HEROIN LBH CANTIK TENTUNYA BEST GILER.

Reply

Terungpetola March 20, 2013 at 6:59 PM

Betul3 stuju 200% dgn PEMINAT AISYA SOFEA.
aa dlm fear factor mcm cikgu tadika handle sukan skolah dewasa! Lol

Reply

IELA March 18, 2013 at 2:48 PM

x sabar nak tgk episod seterusnye…

Reply

zeesha March 18, 2013 at 7:01 PM

apa ada pada cantik….smuanya ciptaan Allah…jganlah komen lebih2…kita yag komen tu cantik bebenor ke…

Reply

mmmmmmm...... March 19, 2013 at 5:34 PM

ala jgn dlayan org yg tk suka SA tu…saje jer dia tu nk trik phatian kita2 yg suka SA, lg kita layan lg seronok dia…kita ignore jer komen yg mcm tu bru dia akan betul2 BORING…mcm nama dia tu hahaha….bru pdn muka dia!

Reply

mie March 19, 2013 at 9:00 PM

ekekkekekkk…. betui2

Reply

sayaaaaa March 20, 2013 at 10:29 AM

meroyan rsa x dpt tgk drama ni… huhuhuhu…

Reply

syasya sweet March 20, 2013 at 5:34 PM

sabar menanti episod 25-27….
<3 sgt3 SA……
wish ezany upload episod 25 secepat yg mgkin….
luv AP & RR…sesuai & padan ngn watak lam novel SA…

Reply

Leave a Comment