Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Promo Sehangat Asmara Episode 34 – 35 (Akhir)

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Apakah kesudahan kisah Kay dan Zainal?

Related posts:

  1. Video Promo Sehangat Asmara Episode 16 – 18
  2. Video Promo Sehangat Asmara Episode 25 – 27
  3. Video Promo Sehangat Asmara Episode 28 – 30
  4. Video Promo Sehangat Asmara Episode 4 – 6
  5. Video Promo Sehangat Asmara Episode 10 – 12

{ 25 comments… read them below or add one }

layan je laaaa April 5, 2013 at 6:34 PM

dah macam citer RR pulak sikit2.. campur tangan keluarga..

Reply

asmaradana April 5, 2013 at 8:47 PM

Tu sbb RR sgt berjaya membawa watak ni… x de masalah menghayati watak. Tahniah RR… & byk2 bersabar menempoh ujian Allah… Insyaallah suatu hari nanti kau akan bahagia.

Reply

One April 6, 2013 at 3:32 AM

RR memang pelakon versatile, menghayati watak apa jua yg diberi,regardless her background…..tgk nama dia dalam barisan pelakon aje dah jadi sgt teruja nak tonton drama tuh :)

Reply

x sabar!! April 5, 2013 at 9:27 PM

Ni yg x sabar tunggu isnin nii … Adoi! X pernah penah lk x sabo tunggu isnin.

Reply

aqilah April 5, 2013 at 10:52 PM

tak sabar nk tgk hari isnin nie
.

Reply

noraz April 6, 2013 at 12:45 AM

Best cter ni. Gandingan AP n RR sesuai..dorg sgt menjiwai n plot cter byk ikut novel. Sy bg 90% marks.
Dan kecewa dgn drama Cinta kau & aku tv2. Pemilihan pelakon,jalan cter semua out of service!!!

Reply

Farah April 8, 2013 at 11:45 AM

Setujuuu sgt3 !!! Sehangat asmara mmg bestt mcm novel dia jgk.. tp cite cinta kau dan aku tv1 tu mmg outt sikitt la.. pelakon dia tak sesuai sgt n x menjiwai watak betul2 mcm kita baca dlm novel.. jln cerita dia pun kurenggg sikit.. nmpk mcm desperate je nk habiskn drama yg 13ep klu x silap. Episod dia sikit sgt la.. kecewa… tp tgkk la jgk demi siti rosmizah punye psl. Hahaha

Reply

SA April 6, 2013 at 3:37 AM

Alamak…. sape yg meninggal kat akhir promo tuh, sebab tanah kubur tuh cam baru aje…. alaaa mintak2 jgnlah Tan Sri bapa Kay, sebab dia pun dah sedar sume kesalahan dia…. sob sob….

Reply

Reimy Hood April 8, 2013 at 5:30 AM

Nmpk dr promo tu… yg meninggal.. somebody else..
cikai punya promo…. bikin gua excited kaw2 ni.

Reply

misha young lady April 6, 2013 at 11:11 AM

nmpak cam ada kreta bertembung jgk dlm sorotan tu.. sape ek?

Reply

Precious Girl April 6, 2013 at 2:05 PM

nmpk cm mimie je yg meninggal dlm sorotan tuh, kreta myvi merah bertembung dgn kreta wrna hitam. alamak!

Reply

shah April 6, 2013 at 2:07 PM

Mesti la mimie yg accident…haha…rileks kite tgu mgu depan k…

Reply

fiza April 6, 2013 at 5:33 PM

Setuju sgt dgn komen drama cinta kau Dan aku. Bengang habis tengok pilihan pelakon Dan jln cerita. Sedangkan novel tu standing dgn sehangat asmara. Baik baca novel aje dari follow drama. Novel best sgt2…bum

Reply

ila April 6, 2013 at 8:04 PM

Tersangatlah bestnye kalau tgok RR berlakon….boleh jiwai watak dgn berkesan….dulu die blakon cte amer amera pun bkesan….bwa watak pompuan man…n izinkn hasben kawin lain… .cte SA ni lglah sangt berkesan….best…best…best….

Reply

Radz April 6, 2013 at 10:27 PM

Yang mati ye…. mestilah Mimi kot! sebab dia kan menyibuk je dlm cerita ni. Kalau tak pun mak Kay tu….. mulut laser.

Reply

SA April 6, 2013 at 11:16 PM

emm… tapi kalau Mimie yg mati nape plak Nal pegi kat kubur tuh.. ..mushkil nih..entah2 Mak Nal kot…

Reply

anon April 6, 2013 at 11:40 PM

Rasa2 samade mak Nal atau Mimie sebab ada gambar episode akhir SA nih masa Kay melahirkan anak kedua kat hospital, ada mak n bapa Kay kat tepi katil…anyhow, can’t wait for the finale….

Reply

Mr Terkencang April 7, 2013 at 1:06 PM

Emm.. Mungkin kubur arwah bapak Nal kot. :D

Reply

nori April 7, 2013 at 4:34 PM

kalau drama ni follow ending novel, bukan ayah kay yg meninggal…….ending nanti ayah n mak kay dpt bertemu ngan firdaus abg kay on misya’s birthday….mungkin bukan jugak mak nal sbb dlm novel ending nanti kay gave birth to a baby boy named munir, mak nal yg jaga kay kat hospital……maybe mimie kot sbb kete yg mimi drive accident ngan kete hitam….dlm novel x de watak mimi selepas kay balik ke malaysia selepas zainal tinggalkan kay……xpe, kita tunggggguuuuuuu…..he he …..2 episod je lagi pun…hi hi hi

Reply

anon April 8, 2013 at 7:57 PM

hehhehehhe… xsabar nak tgk the finale….

Reply

Hubib April 7, 2013 at 4:43 PM

Esp1 sampai Esp35sedih aje kalah bolloywood

Reply

erysurja April 8, 2013 at 2:23 AM

Tahniah 4 RR & AP. Sehangat Asmara lebih hebat dari Adam & Hawa. Gandingan RR & AP yang cukup berkesan. Tahniah 4 Global Station coz pemilihan pelakon yang tepat utk adaptasi novel ini.

Reply

zizam April 8, 2013 at 1:20 PM

crt SA memang menarik sesuai ngn pmilihan wtkny…..tp sy nda dpt tgk episod 34 &35..sorotan je dpt tgk…tlng upload yeeeer

Reply

aku tau April 9, 2013 at 4:25 AM

Tak ade sape2 meninggal la.. Diorg g melawat kubur arwah danish.. I guest

Reply

Girl ly April 10, 2013 at 12:15 AM

bestnye ending ceta ni, finally nal & kay bersatu juge akhirnya. Mak & ayah kay pulak dh sedar and insaf.. sejuk hati…….. :)
syabas SA kerna berjaya memilih pelakon2 yg sgt berbakat melakonkan scene tersebut :)
credit to AP & RR!! -The End-

Reply

Leave a Comment