Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Promo Sehangat Asmara Episode 4 – 6

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Bibit-bibit cinta Zainal dan Kay bakal bermula!

Related posts:

  1. Sinopsis Sehangat Asmara | Astro Mustika HD (134)
  2. Video Sehangat Asmara Episode 1
  3. Video Sehangat Asmara Episode 2
  4. Video Sehangat Asmara Episode 3
  5. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode

{ 25 comments… read them below or add one }

putri January 24, 2013 at 3:53 PM

wahhhhh tak sabar 4 next episode ……

Reply

pu January 24, 2013 at 3:53 PM

yess i’m 1st!!!

Reply

fa January 24, 2013 at 4:33 PM

iya…la x sbr epi 4…ketika saat manis perkenalan…huhuhu

Reply

mama January 24, 2013 at 6:35 PM

saat2 perkenalan…bercinta…kahwin yg sweeeeeet sgt…tp bhgianya sekejap….berendam airmata la tgk drama ni…sbb bc novel pon sedey…

Reply

zara aina January 24, 2013 at 9:41 PM

hai mama, ada je akk ni kat sini..tengok jgk..belum dpt feel..1st nye sbb akk tengah berusaha carik novelnye..akk x baca lg..rasa bila dah bc novel baru dpt feel kot tengok citernye kan..hehe..tapi so far ..akk suka citernya…

Reply

rin January 24, 2013 at 10:34 PM

Memang best pun buku sa ni
Beli masa mula2 di keluarkan
Dah smpai boleh hafal jln cerita
Pemilihan watak rr dan ap sebgai hero n heroin
Memang tepat sekali
Syabas …..

Reply

member baru January 24, 2013 at 11:43 PM

mlm ni tkde ke? bukan ep 4 ke?hmmm

Reply

chelsy January 25, 2013 at 12:46 AM

LOve the heroine…. acting sgt menjadi and so pretty too, go SA…BTW sometimes less is better!:)

Reply

TejaWafa January 28, 2013 at 11:56 PM

me too chelsy…RR bawa watak dgn baik bkn shj dlm SA tpi dlm drama/filem.;)

Reply

mama January 25, 2013 at 1:33 AM

sis zara aina…hihi sy dh bc novel sblm start cite ni…tu yg dh feel dh…kt kedai buku tmpt sy ni tgh hangat nove SA ni…19.90

Reply

asampedas January 25, 2013 at 8:33 AM

Mmg best drama ni,minat sangat ngn adi putra,lakonnnye better than aa…rita mmg antara pelakon wanita yg bagus

Reply

chelsy January 25, 2013 at 9:36 AM

Awaiting for episode 4….

Reply

Nal January 25, 2013 at 2:22 PM

Semua pelakon kat dalam SA ni best2 and mantap.AP memang terkesan lakonannya.RR boleh menjiwai as career women +single mother tapi last last bersama gak dgn Zainal !

Reply

liz January 25, 2013 at 2:49 PM

knapala crite ni smpai hari rabu sj x sama mcm ah? Lama nak tunggu, 3 hari pula tu……..

Reply

ct January 25, 2013 at 5:01 PM

la 3 ari jee bersiaran..tak best la..tapi betul ke 3 ari je

Reply

mama January 26, 2013 at 12:32 AM

laaaa sampai rabu je ke?mentang 33 episod je…hari tayangan pulak di kurangkan…ai lama la nk tunggu isnin…

Reply

english teacher January 26, 2013 at 9:54 AM

what i dont understand is… why is it a tan sri’s house is a linked house and not a big bungalow with big cars, or at least a gated and guarded area..

Reply

TejaWafa January 28, 2013 at 11:51 PM

Hi english teacher, lama tk komen! sibuk ye ;)

agaknya stu deret tu rumah dia kot..hihi…production house kurang peka lah tu!

Reply

AyuArlisa January 26, 2013 at 10:32 AM

I suppose he’s a down-to-earth tan sri. But ada ke yg mcm gitu??

Reply

liz January 26, 2013 at 10:44 AM

hidup ibarat pusingan roda, ada masa kita berada d atas ada masanya kita kat bawah……….jd bringatlah slalu, jgn bongkak dan bantu mmbantu sesama insan………..

Reply

baby January 26, 2013 at 3:29 PM

salam , mana pegi semua orang eek. dah 3 hari berlalu baru 18 komen je ke. kenapa??? adakha cita sehangat asmara ni x SEHANGAT adam hawa.

Reply

TejaWafa January 28, 2013 at 11:59 PM

wsalam baby, tak komen tak bermakna xHANGAT…bukan populariti shj yang dicari tapi kualiti. Peace yo! ;)

Reply

asampedas January 26, 2013 at 6:14 PM

Bg saya SA ni mmg best,adi putra pelakon yg hebat mmg x dpt dinafikan,pghayatannye lebih bagus dr aa tu,aa muka mmg tmpn la,tp ramai lg plakon llaki yg lebih hebat dr dia sbnrnye…so lps diselidik sbnrnye AH x la smeletop manapun….saya x kisah yg pnting saya akn tonton pelakon yg betul2 bermutu lakonnnye…selain adi putra,ada beto khusyairi,saheizy sam,johan ashaari,fahrin ahmad,fiz fairuz,zamarul hisham…fuhh ramai sbnrnye yg hebat2 yg kkdg kurg diberi peluang…

Reply

Ayuazrul84 January 26, 2013 at 8:07 PM

Wahhh..tak sbr nk tggu episod 4..cite ni sgt beshhhh..sy lagi suka SA dr AH..jln cite ni lagi berliku n sedey..AH semakin lama semakin mls nk tgk n menyampah..

Reply

LadyAida70 January 26, 2013 at 11:14 PM

Saya memang ikut drama-drama lakonan Adi Putra dan amat berminat dengan watak-watak yang dipegang. Antaranya Chinta, Tentang Dia, Maharku Untuk Mu dan Samson dan Delaila. Dia memang pelakon yang hebat lagi macho.

Reply

Leave a Comment