Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 1

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sinopsis Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 2

Related posts:

  1. Sinopsis Sehangat Asmara | Astro Mustika HD (134)
  2. Video Adam & Hawa Episod Akhir 80
  3. Lagu Tema OST Sehangat Asmara – Ratuku 2013 | Awie & Adira
  4. Asmara 2 Episode Akhir | 31 Mei 2011
  5. Sinopsis Asmara 2 | Slot Lestary TV3

{ 52 comments… read them below or add one }

ok boss January 21, 2013 at 4:58 PM

wah..nampak mcm best… tp kenapa mesti 8 tahun? adam hawa pun 8 tahun.. mesti kak A.S punya favourite no. 8

Reply

Aniey January 21, 2013 at 6:58 PM

emm..macam best je.

Reply

liz January 21, 2013 at 8:10 PM

Betul la knapa 8 tahun ? Yg pastinya plakon dia nmpk mcm best…..pa pun tq en ezany….atas usaha anda memenuhi kehendak kami smua……..

Reply

hayna January 21, 2013 at 9:25 PM

mcm x best jer rita nih…ady ok

Reply

Ani January 21, 2013 at 10:02 PM

Salam semua. Selamat bertemu kembali geng. Tqvm to ezany yg sentiasa membantu kami yg tak melanggan mustika HD. Virgo, nenek fa, rusnita, zara aina , teja wafa & ain apa kabar anda semua.Syukur alhamdulillah bertemu kita di blog nie…

Reply

Cik Ain January 22, 2013 at 9:01 AM

salam ani,
berjumpa lg dkt sehangat asmara ni…

thanks ezany sbb tlg kami2 yg xda HD ni…

Reply

TejaWafa January 22, 2013 at 10:15 AM

Ani..walaikumussalam…i like this novel & the casts…xsmpt tgok lagi sbb xberapa sihat. Flu….lepas isya trus Zzzzz ;)
Moga kita dpt beri komen secara sihat..jgn emo emo sgt ..hehe. Peace no war

Reply

zara aina January 22, 2013 at 4:48 PM

hai kak ani n kawan2 semua, selamat bertemu kembali… :) ) so bole la kita terus enjoy the drama kat sini n komen2…

Reply

asampedas January 21, 2013 at 11:11 PM

Salah sorg hero pujaan ku selain beto khusyairi…mmg mntap lakonn adi putra ni,walaupun kduanya x setampan aa tp lakonn dorg lebih hebat…novel ni mmg best dn dh baca bbrp kali dulu,hope dramanye lebih menarik……..

Reply

putry aqila January 21, 2013 at 11:12 PM

wah..tak sabarnyaaa !!

Reply

miss sweety January 21, 2013 at 11:15 PM

Salam……alhamdulillah kita berjumpa lgi di alam maya…nenek fa,usnita,virgo,teja wafaand others bloggers…kita sama2tengok adakah drama SEHANGAT ASMARA dpt menandingi kehangatan ADAM DAN HAWA dan juga apakah komen2 dilaman ni akan mencetuskan pelbagai emosri seperti ADAM N HAWA…..kita tggu dn lihat btw thanks to mr ezany akan keprihatinannya pada km yg xde ASTRO DN MUSTIKA HD….TYVM.

Reply

miss sweety January 21, 2013 at 11:20 PM

minta2jgnla drama ni lari jauh menyimpangnya mcm Adam n Hawa nk tggu n tgk….xsbarnya…gandingan mantap….bila tgk promo mcm best je…..

Reply

Suri kamila January 22, 2013 at 12:34 AM

Argh!! serius x sabar bila tgok trailer!!! huhu

Reply

niawihana January 22, 2013 at 1:16 AM

OST lagu lama…x begitu menyegat sbb penah jadi OST utk citer lain….tapi cerita mungkin meletop coz gandingan yg mantap!

Reply

Ifa Manja January 22, 2013 at 3:09 AM

slm semua…..best tgk rita ngan ady putra…last cite episod ni sedih jga…br nk feel dh abis lak…x sabar nk tggu esok….tq ezany

Reply

Princess January 22, 2013 at 5:59 AM

Nmpk cam best…dlm AH pn ade bmw black color,SA pn same..rumah yg tan sri duduk sama ngn rumah adam hawa la….rumah kg zainal sm rumah ngn ain hawani gak laaa…:-)

Reply

Cayote January 22, 2013 at 6:07 AM

Thx m ezany..

Reply

mama January 22, 2013 at 8:37 AM

monink frens….so far utk episod 1st ni…agak sama ngan novel…loike so much..harap x lari jauh utk episod2 seterusnya….
Drama penuh emosi…. <3

Reply

asampedas January 22, 2013 at 8:40 AM

Not bad prmulaan cite ni…adi putra mmg pelakon yg hebat,suka..suka..suka

Reply

mama January 22, 2013 at 8:41 AM

33 episod jer drama sehangat asmara ni….mayb x meleret2 dr jln cerita novel…hope so….mana kwn2 GAH ni….x layan cite ni ke uolls… :-)

Reply

Ain Hawani January 22, 2013 at 9:43 AM

X sempat tgk lg……heee

Reply

ryzatie January 22, 2013 at 9:00 AM

tq ezany.

Reply

zanna January 22, 2013 at 9:06 AM

thank you so much admin hope sampai 33 episode nanti…….:))..pasti sehangat asmara mampu cetuskan fenomena…

Reply

kakyus January 22, 2013 at 9:11 AM

salam semua. Jumpa lagi kita ya. Kalau ikutkan dalam novel rambut Zainal Arief masa belajar dulu panjang. Ingatkan rambut si AP pun pnjng gak. apa2 pun selamat menonton episod seterusnya.

Reply

Mas January 22, 2013 at 9:12 AM

waaaahhhh….1st time dpt komen…selama ni tgk je komen deme..

Reply

shasha January 22, 2013 at 9:49 AM

Love it… Thumb Up to Adi Putra & Rita Rudaini…

Reply

nas January 22, 2013 at 9:58 AM

kalau ikut novel 9 thn la..

Reply

Sue (minat AH ) January 22, 2013 at 10:20 AM

as salam semua….jumpa lg dalam sehangat asmara…..

Reply

rose karmila January 22, 2013 at 10:26 AM

Salam semua…permulaan cerita yang baik…..pelakon2 yg hebat….rase nyer x mustahil sehangat asmara akan menjadi sehebat seperti adam & hawa….Insayaalah…..

Reply

Ferry January 22, 2013 at 10:40 AM

OST x menyengat kan…kalau lagu terkini mesti best…ni lagu lama ,macam ada dalam drama yusop haslam(sembilu)

Reply

Crazy A&H January 22, 2013 at 11:40 AM

Salam semua
Check-in unt rumah Sehangat Asmara..nampak start hari ni berkampung la kat blog ezany, thanks to tuan punya blog…

tengok 1st epi pun dah senyum sorang2 depan lappy..terlebih feeling beb

Reply

arwen January 22, 2013 at 11:44 AM

Ep1 25min jer… xpuas la tgk RR and AP… kat kampung xde HD…. camaner nak tengok… dpt tgk sini jer….

Reply

Joyah Meletops January 22, 2013 at 11:57 AM

Wahhh…kerlas Adi putra……I love u la…huhuhuhu

Reply

Hawa January 22, 2013 at 1:06 PM

saya memang minat dekat lakonan adi putera n rita rudaini, walau pun mcm2 kontroversi rita, i tetap sokong u, sebab suka tengok lakonan dia…

Reply

nurul January 22, 2013 at 2:12 PM

thanks ezany

Reply

Aziema January 22, 2013 at 3:17 PM

Assalam hai bertemu lg dlm Sehangat Asmara. ……..

Reply

Kyna January 22, 2013 at 3:34 PM

macam mane nak tengok sehangat asmara….

Reply

TejaWafa January 22, 2013 at 3:46 PM

Assalamualaikum. Bertemu lagi kita disini Miss Sweety, Ani, Nenek Fa, Rusnita, en Muzaffar, Virgo, Ain dll…sya suka novel ini, also the casts ;)

Moga dpt komen2 yg membina & positif…xmau emo2.. Peace no war utk peminat Sehangat Asmara! P/s : ep 1 xtgok lagi dh 2 hari kena flu , so lps isya’ trus Zzzz. Ni baru nk lyn

Reply

adamain January 22, 2013 at 4:39 PM

Salam semua.
Bertemu kembali di alam maya. Drama A & H… salah seorg panel skripnya ialah Rozie Rashid… rupanya dlm SA ni… Rozie Rashid masih lagi menjadi salah seorg panel skripnya. Harap cerita ni dpt sentuhan yg menarik.

Saya mmg salah seorg peminat lakonan Rita Rudaini. Saya suka Rita melakonkan watak “Lia” dln “Rahsia Hati” di samping heronya AA. Mmg mantap w/p Rita dihambat pelbagai konflik peribadi… lakonannya tetap menjadi… syabas Rita.

Reply

indah January 22, 2013 at 7:16 PM

Assalamualaikum….. Bertemu kita lagi di alam maya… Apa khabar semua semoga dalam lindungan ALLAH selalu hendaknya… Novel terbaik kak Aisya Sofea selain Adam dan Hawa… Best sangat cerita ni. tpi x tau lh di zahirkan ke telemovie ni bleh meletop mcm Adam dan Hawa… Tapi napa amek lgu Ratuku lagu tu kn utk telemovie Sembilu… Xbest lh… cri lh lgu lain.. Apa2pn thanks a lot to EZANY yg sudi menguploudkn crita ni… Have fun menonton drama ni… Byeeeeeee…………………..

Reply

Anggerik January 22, 2013 at 8:42 PM

permulaan yg menyegat…pelakon sume best2 …rasanya hebat ….ady nampak rauk waja lelaki sejati…rita w.pun ada kontrovesi peribadi tapi ada bakat lakonan yg menyerlah….lokasi yg menarik…….tak sabar nak menonton episod seterusnya ……namun ….adam & hawa pun ada keistimewaannya ……

Reply

wan robeahtul adawiyah January 22, 2013 at 11:51 PM

Novel Sehangat Asmara mmg best.. Brp episod yer? Tq En ezany upload.. Xsabar nk tengok episod 2 nie… Ady putra mmg sesuai dgn watak zainal…

Reply

mama January 23, 2013 at 2:08 AM

wan robeahtul adawiyah…SEHANGAT ASMARA 33 episod jer…cepat abis…cerita adaptasi dari novel SUAMI AKU USTAD pon bakal ada di kaca tv nnt kan…hmmm best2…

Reply

ezaida January 23, 2013 at 12:43 PM

Hai semua….bertemu lagi kita diSA. nampak oklah….. tapi menyengatnya tak sama AH. perasaan nak tunggu sampai lewat malam langsung tak ada. boleh tangguh tengok esok pun tak apa……

Reply

aini January 23, 2013 at 3:12 PM

apa yg dsebut rita tu tym meeting? x jelas la dia ckp..hehe

Reply

nenek fa January 23, 2013 at 3:31 PM

salam semua adik2 & anak2 ku yg dikasihi sekelian.
Sebenarnya nenek xsempat langsung nk tgk SA. Terlalu sibuk dgn tugasan. Smpt baca blok ni je. Alhamdulillah ada yg ingatkan nenek.

Reply

patin January 25, 2013 at 3:34 PM

tapi xbest macam adam & hawa lah

Reply

kecik January 26, 2013 at 11:36 AM

salam semua..harap kite terima sesuatu yang baru ok…:) buka minda kita

Reply

iReNe January 29, 2013 at 10:34 PM

Hi nenek fa! Hi tun teja.. Jumpe g kat cni ekk..

Kali ni lambat lak irene menjengah kat cni.. De keje menimbun… Aheh!!

Ni br nk tgk neh.. Nnt kite sembang ekkk

Reply

nor asiah February 14, 2013 at 11:17 PM

best jgk crita ni..

Reply

asmidar mustaffa February 22, 2013 at 5:20 PM

interesting dr adam& hawa….ady memg wajah lelaki melayu sejati dan rita yg sweet dan soft looking face..dua2 best..terbaik..memg suke cerita ni..

Reply

Ewan February 23, 2013 at 11:44 PM

Seharus nx bkn 8 thn..

Reply

Leave a Comment