Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 10

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 9

Apakah yang akan Mimie bagi tahu kepada ibu Kay? Dan berjayakah hubungan Kay dan Zainal?

Sehangat Asmara Episode 11

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 8
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 7
  4. Video Sehangat Asmara Episode 6
  5. Video Sehangat Asmara Episode 5

{ 33 comments… read them below or add one }

anita yusof February 7, 2013 at 1:18 PM

ta sabar na tgk episod ni .. makin best je ..

Reply

shareennatasha February 8, 2013 at 2:20 AM

Mmg makin best… smart n innocent jer muka AP… RR plk muka cute , xnmpk usia sbnr… xsbaq nk tgk nxt week!

Reply

mie February 11, 2013 at 8:40 PM

hehhehehe… baik betul Nal nih….:) Anyway, bertuahnya dapat bf camni yg tau antara adap sopan, budaya dan agama… salute!

Reply

one February 11, 2013 at 8:44 PM

Majoriti kat luar especially kalau yg berada kat oversea tuh banyak yg perangai cam Mimie housemate Kay tuh…kalau pun xtido sekali tapi dah macam suami isteri lagak masing2, hendak2nya yg bergf atau berbfkan omputih….

Best cite nih, yg baik kita ambik buat teladan…

Reply

ash February 11, 2013 at 11:12 PM

bile ade ep 10 nie? x sbr nk tgk adegan RR dgn AP.. sweet sgt..

Reply

chenta sweet wani February 11, 2013 at 11:58 PM

SEHANGAT ASMARA crite pling pnas n meletooop! fuh,gud luck AP n RR.

Reply

liz February 12, 2013 at 12:13 AM

bila dpt tgok epsod ni…… x sbrnya…

Reply

ash February 12, 2013 at 12:21 AM

Pandai RR berlakon jadi Kay.. mmg sesuai. AP pon same.. gud luck RR n AP!

Reply

nak lempang sanaz February 12, 2013 at 12:29 AM

hukhuk..xde ag la ep10..xpe2..tgu2..lyn girls’ generation lu..kekeke

Reply

liz February 12, 2013 at 1:23 AM

Blum ada lg ……nmpk gayanya kna tdor dulu la, pg esok baru tgok……keciwa…

Reply

siti masura binte moen February 12, 2013 at 1:56 AM

very nice drama.

Reply

nak lempang sanaz February 12, 2013 at 2:17 AM

2:17am..bru leh tgk..pepagi lyn citer jiwang2..

Reply

shara February 12, 2013 at 2:52 AM

sibuk je mimie tu nk bgtau kat mama kay,,biar la dia bahagia ngan Zainal tu.. okey ape.. hehe

Reply

SA February 12, 2013 at 3:06 AM

yg dia tuh sampai bawak lelaki masuk bilik tido tuh xsedar betui…atleast Kay dgn nal dorang nak nikah…

Reply

ceutiey February 14, 2013 at 6:52 AM

btul….btul…atleast kay dgn nal x buat mksiat mcm die……peace…..:)

Reply

inshah February 12, 2013 at 3:03 AM

tersenyum sorg2 tgk citer ni…..x sbr nk tggu eps seterusnye….best2….

Reply

chelsy February 12, 2013 at 3:04 AM

yeay..dah ada, tq Ezany.

Reply

zee February 12, 2013 at 3:14 AM

mmg best!

Reply

chelsy February 12, 2013 at 7:59 AM

Yeap, mmg best! The leading actor/actress berlakon so real…. Sebenarnya I xde apa nak komen sbb so far so good! Sabar menanti the next episode/s.

Reply

chenta sweet wani February 12, 2013 at 8:07 AM

aduhai…nak tunggu e11 poen rase dah lame…sweet sangat dramanye.rase mcm x nak berenggang je..

Reply

solehah February 12, 2013 at 8:52 AM

aaawwwwwww. shomey shomey :)

Reply

hamidah February 12, 2013 at 12:30 PM

best citer ni..serasi & sesuai pasangan ady putra & rita rudaini..sweet sg

Reply

liz February 12, 2013 at 1:37 PM

Suka betul episod ni….. X sbrnya nak tunggu episod sterusnya………

Reply

pyar February 12, 2013 at 2:00 PM

dah..gila byg ni, asik ulang2 episod ni..tgk lagak Kay nak usik Nal..

Reply

acu February 12, 2013 at 3:39 PM

urm..mkin sweet :)
‘u rs x ape yg i rase..’
‘antare cinta,kaseh n syg mn 1 utk u..’
waiting 4 the next..

Reply

nana February 12, 2013 at 4:31 PM

sape yg nyanyi time 20:41 tue?? bg sape2 yg tau?

Reply

liz February 12, 2013 at 6:05 PM

X jemu jemu dok ulang tgok episod ni……..sweettttttt la kaynal

Reply

Kekasih Am Hehe February 12, 2013 at 9:45 PM

best la drama ni suka sgt gabungan kay dan nal…dua2 best mcm am dan ain je….biala cast lain tak bape best pun sbb nal dan kay best cite ni jadi best :)

Reply

kay.. February 12, 2013 at 11:27 PM

tringat ZA …bleh senyum sendiri…bleh jdi angau…hehee

Reply

Madam Zai February 12, 2013 at 11:13 PM

Kiss me !!!!

Reply

zazaleex February 13, 2013 at 1:08 AM

Best! Suka AP!!!!!!!!!!

Reply

Aleeya February 14, 2013 at 3:28 AM

Ish…barulah ada umm nak tengok drama bersiri melayu ni. Adi Putra memang menghambat jiwa…aawwww!!! Love his acting in many2 dramas & films macam cerita Chinta, Gangster, Haq!!! Super cute!
RR….hmmm she’s cute but pls dun give her lines in english as she cant speak english, its a nightmare, hope RR wl do something about it. U need english lessons girl, for ur own good.
Lagi satu, balik2 RR pegang notes kaler hijau tu aje sampai lunyai. Director pun cuba lah bagi more attention to details, boleh tak?
Apa2 pun so far so good, ikut novel. Larvvv it!!

Reply

Nojayhan February 22, 2013 at 11:31 AM

Hah… best giler episode ni.

Reply

Leave a Comment