Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 11

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 10

Perkahwinan Kay dan Zainal di tentang oleh keluarga Kay. Adakah Kay akan teruskan niat mereka? Dan apakah tindakan keluarga Kay?

Sehangat Asmara Episode 12

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 6
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 8
  4. Video Sehangat Asmara Episode 9
  5. Video Sehangat Asmara Episode 10

{ 40 comments… read them below or add one }

Huzaimah Aliman February 12, 2013 at 2:43 PM

oh my..best nyer cite nie..cite yg heavy jln cerita nyer..mantop!

Reply

Peminat Novel Melayu February 12, 2013 at 10:27 PM

Can’t wait to see next episode… lepas tu hu..hu… bermula la episode perpisahan antara kay and nal..sedih sangat!

Reply

miss sweety February 12, 2013 at 11:40 PM

salam….lm xbkk blog ni dn dh lm xksi komn kt cni….rndu gak nk nk kasi komen..nper slow sgt komen xde ke komen yg menaikkn semangat rmai org bru yer…..time ksihla sbb jasa mr ezany kita bleh bertkar pndapat….mungkn citer dh ml hangat….SEHANGAT ASMARA…pas ni mgkn byk komen yg memberangsangkn…mn agknya otai2 lm xder nk bg komen ker…

Reply

arwen February 13, 2013 at 8:09 AM

Otai2 xyah komen kut sis…. Nanti diorg sibuk wat perbandingan AH ngan citer ni…. NN best la.. solat xde feel la.. RR mcm kayu la….. lagi elok diorg x komen pape…. lgpun diorg bukan suka tgk pun citer ni… diorg sibuk tgk ulangan AH tu….. peace.

Reply

Ceutiey February 14, 2013 at 7:45 AM

betul…..rmai GAH yg komen negatif je psl cite ni,….baik diorg layan je ah tu smpi diorg puas…..hihihi….peace….:)

Reply

mamalopez February 16, 2013 at 9:02 AM

AH nnti ade repeat kn….so otai2 tkyah lah singgah pat sini lagy ehk..puji2lah crite korang kat blog uolls…aman sikit. Phewww!!
Tk tau ler kalo kat blakang tu ader yg jengok2 drama ni dan drooooooling….

Reply

Flower Lily February 12, 2013 at 11:48 PM

Salam..Drama ni memang best. Mula2 bila tengok masih ragu-ragu akan kualiti nya and kalau best ke tak tapi lepas betul2 fokus tengok episode 1, terus melekat. Tak tidur saya semalaman disebabkan nak marathon SA nih…lakonan yang mantap dan natural oleh both Rita and Ady Putra. Tkasih sebab adanya blog ini, dapatla saya catch up sampai episode malam ini..

Reply

suhana March 28, 2013 at 5:29 AM

x tidur satu mlm..gile tgk citer ni..lakonan dieorg bgs..wlu romantik tp bertapis.. melampau mcm ombak rindu..mcm lucah jer sket..even adegan gosok2 pun ade jaket dlm citer ni..peluk pn x rapatkan dada..drama lg kreatif dr novel..monolog best,kiut n sweet..mmg nmpk sweet n catchy rase nk tgk lg n lg.. berlebihan..adam n hawa tu nmpk same je lknn aaron..tp adi look superb in this drama..rita mmg pernh mgcewakan..cerite ni bukan kayu..tp menjaga bts susila..tq kerana hormat audien..

Reply

suhana March 28, 2013 at 5:31 AM

adi n rita mmg sesuai dgn watak ni..x mengecewakn lgsg..plz not 2 compare with adam hawa ok..

Reply

siti mastura binte moen February 12, 2013 at 11:55 PM

i like to know more about the story cause it is very interesting.

Reply

SA February 13, 2013 at 12:00 AM

Drama nih almost perfect, so far so good, as such, xde nak komen apa :)

Reply

Kakak di Canada February 13, 2013 at 3:58 AM

Betul betul … Akak setuju sesangat!! Semuanya mantap – pelakon, wardrobe, location, etc!!!

Reply

arwen February 13, 2013 at 8:14 AM

Kakak Di Canada: Wah… detail eh.. sampai wardrobe pun nmpk…. xpe sis, janji mantap… Saya suka masa bab kat cafe tu.. background dia masa org wat roti canai terbang2 tu…. mesti sedap! hehehee

Reply

liz February 13, 2013 at 12:29 AM

drama SA ni x byk lari dr jln critenya dgn novel………tu yg mmbuatkannya best, tmbhn pula para plakonnya yg mmg pndai mmbawakan watak dgn berkesan, smpai mluat tgok prangai mimi, mnkala mnusuk kalbu betoi pranan yg dibawa oleh rr n ap…… Tahniah para plakonnya…….

Reply

Kakak di Canada February 13, 2013 at 4:01 AM

Betul betul …. Ni pun Akak setuju sesangat!! Chemistry between AP n RR is excellent. Natural ajer ….

Reply

Ceutiey February 14, 2013 at 7:47 AM

Absolutely yes,…..,pelakon2 sa mmg pndi bwk watak…..makin membuai perasaan plk skrg nie……hihihihi….

Reply

inshah February 13, 2013 at 2:07 AM

yeay dh blh tgk eps 11….

Reply

Kekasih Am Hehe February 13, 2013 at 8:02 AM

best citer ni…penangannnya sama mcm adam dan hawa… :)

Reply

arwen February 13, 2013 at 8:05 AM

Best nya… feeling la…. rasa warm jer bila AP cakap I’ll keep you warm…. And si mimi tu memang jaat betul.. pisau mata dua.. kemain pandai bermuka2.. Pandai izreen berlakon wat org x suka..

Reply

one February 13, 2013 at 9:35 AM

yeap..yg best si Mimie (Izreen) tuh sgt berjaya dgn watak hipocrite /liar dia.. xmacam dibuat2 kan…so natural…

Reply

zee February 13, 2013 at 9:56 AM

suka sgt gndingan AP & RR..mmg best citernya!

Reply

Jelita February 13, 2013 at 9:59 AM

best…best.. aku suka sangat tengok RR dgn AP. Mantopppp…

Reply

Peminat Novel Melayu February 13, 2013 at 11:06 AM

baru dapat tengok episode 11…eeee..bestnyer!! so sweet kay and nal..

Reply

acu February 13, 2013 at 4:40 PM

aceli watak mimi kat n0vel x lah..teserlah cenggini
by the way..mimie kat drama ni wat kite streeesssssssssss ha3 mnjadik! watak die
best nyer..nmpk kay ngan nal s0lat jemaah s0 shweet!! <3

Reply

liz February 13, 2013 at 5:03 PM

SA……..sehangat dramanya……mantap para plakonnya…….

Reply

Malaysia Jaya February 13, 2013 at 5:09 PM

Klu x silap baca novel ni ms sek men dulu..ms tu x tbayang pun novel ni akan dijadikan drama. Mmg ini novel favorite sy. Bersyukur sgt sbb episod hanya 30 lebih, jd mgharap ianya x meleret2 spt adam hawa. Sehingga ending pun nak lenuh dgn flashback. Sy suka nadiya, she’s talented, but rita pun bukan baru dlm industri ni. Sy tolak tepi peribadi rita sbb sy rasa dia sgt menjadi sbg kamilia najwa. And for adi, body language je da mmg buat sy trus membayang setiap karakter zainal dlm novel. Bkn nak kata sebiji..tp mmg terkesan di hati. Shah jazle plak mungkin sgt muda utk watak azman, but sbg lelaki budiman terserlah bakatnya. Lepas ni episod2 duka, sy x sabar nak tgk scene zainal dan anak comel mereka misya. For this 11 episodes, i give them 4 stars ;)

Reply

Suria February 13, 2013 at 11:00 PM

Ermm…so far,sy puas hati ngan semua..cuma..part yg sy x suke adalah lagu tema…waaaa :( …cite da best..lagu pulak xbrape nk ngam saya rasa..huhu

Reply

Suria lagik.. February 13, 2013 at 11:34 PM

ehehe..br abis tgk episod ni…suke sgt!..so sweet!

Reply

sue February 14, 2013 at 2:23 AM

mula2 x layan…tp bila dgr org berceta psal ni…ada lak kwan yg tau psal website ni…lgsung terjatuh cinta r lak…caya la..mmg mantopp n terhebat..gandingan rita n adi menjadi….TAHNIAH…..

Reply

saya February 14, 2013 at 12:39 PM

Cite ni memang best. Ikut sebijik cam novel die. X mcm cite bicara hati dulu tu..
Memang mantap. Pelakon pun mantap. X sabar nak tengok next episod

Reply

hamidah February 14, 2013 at 1:09 PM

tq mr ezany dloadkn kmi cite2 yg best. bye

Reply

huda February 15, 2013 at 8:34 PM

lagu ape ye ms Azman flash back bgtau daddy die psl nak merisik Kay..suker pulak dgr lagu tu..thanks guys…

Reply

nori April 1, 2013 at 4:52 PM

yang aku tahu cinta itu indah….by afgan ft nagita……best lagu tu kan……suke bebeno

Reply

Aina February 15, 2013 at 10:17 PM

Setuju sangat pasal lagu tema yg tak sesuai…patut ada OST mcm A&H. Tapi cite ni mmg sgt best dr A&H…tak melalut sangat.

Reply

che wa February 16, 2013 at 4:13 PM

Emm mmg best giler,xboring tgk byk x..loving couple.teringat masa brcinta dl..

Reply

Anonymous February 18, 2013 at 6:08 PM

Sehangat Asmara lagi best dr Adam & Hawa.

Reply

che wa February 21, 2013 at 8:57 AM

minat punya pasal sanggup beli novel coz xsabar nak tau ending.tp dlm novel cite ni mmg best n lagi romantik antara nal n kay..lbh2 lg nal..mmg lelaki idaman gadis.loving sgt2..tp rr n ad ni cam malu2 gak nak bw adegan romantik ni..mgkn klu ngan nora danish ad xkaku kut.
coz dlm aku terima nikahnya cam real je laki bini.siap peluk2 lg.

Reply

nori April 1, 2013 at 4:50 PM

tu la pasal……siap ngan gesel2 hidung, gesel2 pipi lagi…..cium d pipi lagi……peluk kuat lagi …….kita yg dah kahwin ni pun tengok mcm lemas jugak…….mungkin faktor umur kot…..nora danish tu lagi muda dari ady …..he he……just what i think

Reply

Nojayhan February 22, 2013 at 12:14 PM

Best and mantop citer ni.suka sangat AP dalam karakter Zainal Arief.English very the power as a lawyer.keep the good work babeh!! hi hii..I LIKE!!!

Reply

Zalina Dzulkifli February 24, 2013 at 8:51 PM

Don worry…citer ni eppy ending…I like…

Reply

Leave a Comment