Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 12

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 11

Walaupun perkahwinan mereka di halang oleh keluarga, Kay dan Zainal tetap meneruskan niat mereka. Apakah tindakan keluarga Kay selepas ini?

Sehangat Asmara Episode 13

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 11
  2. Video Sehangat Asmara Episode 5
  3. Video Sehangat Asmara Episode 6
  4. Video Sehangat Asmara Episode 7
  5. Video Sehangat Asmara Episode 4

{ 52 comments… read them below or add one }

pjk100 February 13, 2013 at 10:33 PM

Mereka dah jadi suami isteri..

Reply

chelsy February 13, 2013 at 10:35 PM

Can’t wait for tonite’s episode…wish I have an awesome bf like Nal :)

Reply

chelsy February 13, 2013 at 10:36 PM

yesssss..I do!

Reply

JEBON SEMPUT February 14, 2013 at 7:17 AM

jangan mimpi la..haaha

Reply

chelsy February 14, 2013 at 6:42 PM

…..and why not? I mean good behaviour as of Zainal, not his look.. coz I dun fancy AP’s look ( macam Indian..sorry)

Reply

chelsy February 14, 2013 at 6:49 PM

Anyway, I love to watch this drama due to the story line, jugak lakonan yg sgt baik oleh pendokong watak2. Barulah so real cam pengantin baru…Cheers!

Reply

Yanzzz February 14, 2013 at 12:08 AM

erm cepatlah upload ep12…xsabar nk tgk jd apa..

Reply

liz February 14, 2013 at 12:26 AM

ye la, ezany cepatla upload….x sbr nak tgok

Reply

MALAYSIA JAYA February 14, 2013 at 12:32 AM

Da tgk td..best sgt! So sweet la diaorg da kawen. Sabo2 pd yg x tgk lg..mmg best episod mlm td..senyum aku sorang2 ;)

Reply

vety_lyana February 14, 2013 at 12:50 AM

aikkk…ngatkan da upload ep12 ni…tak sbr nak senyum sorg2 ni…ehehehe…angau da ngn citer ni…

Reply

Scha Ismail February 14, 2013 at 12:51 AM

dh 12.50..np x upload lg…aishh x sabar nk tgk…huhu

Reply

lee ann_lee February 14, 2013 at 2:59 AM

Admin, tq do much ft the upload…suka sgt tgk AP dgn RR dlm SA…AP sgt macho..hensem…loving…package lh…RR plk cantek…..kdg tuh cute…manja..mmg ader chemistry

Reply

Aunty Bee February 14, 2013 at 10:11 PM

Sorry to say the casting for this drama is really lame, especially the leading lady – she’s too OLD! As for the leading man, well nothing much to say jugok!
Too bad cos the story is really not bad ………… and I’m not going to waste my time watching it any longer.
Aunty Bee

Reply

wati February 14, 2013 at 10:20 PM

well..what can i say ? everybody have their own interest, mcm u jugak..if u think the leading too old and so on, don’t waste your time to watch this drama…chill :)

Reply

mamalopez February 15, 2013 at 11:05 PM

Hi ‘Makcik’ Aunty Bee….i think u nd a pair of glasses.your ‘too old’ is as if RR is very old berkerepot.i think u r not watching much malay drama thats why you dont know their qualities esp the leading man who has a name…i beg your pardon…is Adi Putra and the beautiful actress is Rita Rudaini. And guess what…u not only waste ur time watching but u waste ur time writing ur nuisence nonsense opinion.Adios Makcik….

Reply

SA February 16, 2013 at 5:34 AM

ohh really Aunty Bee not watching? emmm emmmm… even if you do so, no one knows, only you yourself je yg tau, rite.. so syuh syuh…. no need to bother to comment if you’re not interested of this drama, the fact is when you commented @here, automatically it means otherwise LOL..LOL …

Reply

ceutiey February 17, 2013 at 7:14 PM

extremely agred wid u SA….to Aunty Bee,,if u not interested in diz drama,,juz silent n juz keep quiet…..peace….:)

Reply

AAvsAP February 18, 2013 at 3:18 PM

Aunty Bee tu wat ape kat sini ek if x suke tgk citer nie???? mmm, sgt confuse….;p

Reply

pyar February 19, 2013 at 11:23 AM

umur x ape yg penting artisnya dpt mjiwai…klu artis muda pun klu x pandai mjiwai x best juga drama tu…ini petikan kata2 Adi P tau… aku petik dari metro…isteri AP pun umur sbaya dgn RR ni…

Reply

Farhan February 14, 2013 at 3:07 AM

Terbaik lahh. THANKS ALOT to uploader. Really appreciate your effort. Thanks again :) tak sabar nak tunggu next episode!!

Reply

inshah February 14, 2013 at 3:09 AM

aduh kena tggu mggu dpn plk…..nape la 3 eps je…..

Reply

yati February 14, 2013 at 4:39 AM

what a matching couple for the drama.. ady very humble n rita so manja..!

Reply

arwen February 14, 2013 at 6:18 AM

wahhh…. best sgt.. cute mute lah diorg.. AP tu very romantic and RR plak manja… but can I have a man like ZA..? ;;)

Reply

sari February 14, 2013 at 8:20 AM

Bila tgk cerita ni mengingatkn kembali saat2 sy sendiri berkahwin waktu belum habis study. Pregnant n have a baby masa final year. Nasib baik waktu tu hubby dah habis study, bolehlah bantu. Sekrg anak tu ingin mengulang sejarah mamanya tp sy tak izinkn. Alasan sy dia d UK, gfnya d sini jd tak perlu kahwin kecualilah dua2 belajar di sana. Susah hati gak kalau dia buat benda yg tak elok. Tunggu habis belajar nanti mama pinangkn n boleh kahwin.

Reply

Dini March 10, 2013 at 9:17 PM

Kak Sari , sangat sweet kisah percintaan akak . Macam cerita SA ni sikit .

Reply

Scha Ismail February 14, 2013 at 9:13 AM

ala….dh nk berpisah…huhu

Reply

sweetlynn February 14, 2013 at 9:20 AM

Bessssnya episod mlm td…dh kawin so sweet diorg..suka sgt2..love u ap n rr. Thnx upload tis cite ye..10 bintang aku bg tuk drama ni tuk ap dan jgk rr

Reply

zee February 14, 2013 at 10:58 AM

Sweet sgt2!

Reply

mama February 14, 2013 at 12:25 PM

waaaa…pasni bermula la episod sedey medey….hihi….sian k nnt,…ni semua plan ayah k…

Reply

pyar February 14, 2013 at 2:01 PM

pulang dari krja terus buka link ini…x sabar nak tgk…

Reply

Nessa February 14, 2013 at 2:43 PM

This story remind me of my own situation masa study dulu. I met my husband while studying in the US but we only got married in Malaysia bcoz my my parents did not allow us to get married there. Luckily we were 500 miles apart from each other so jarang jumpa…..kalo tak…..??? Hahaha….fill in the blanks!!

Reply

One February 14, 2013 at 6:38 PM

Kalau tak…. jadi macam kawan Kay si Mimie le gamaknya, rite? hehhehehe…

Reply

chelsy February 14, 2013 at 6:51 PM

Sbb tuh banyak Malaysian yg kat sini bersekedudukan…. no wonder…!

Reply

liz February 14, 2013 at 6:37 PM

Love ap n rr……….mmg besttttttt episod ni………

Reply

zazaleex February 15, 2013 at 12:35 AM

AP! AP! AP!

Reply

Puteri Ugly February 15, 2013 at 5:29 AM

Love the story line, main actor and main actress. Best giler.

Reply

Rina February 15, 2013 at 9:14 AM

leps ni ZA balik Msia, tnggl la K tnggu dia ..tk sbr nk tgk..

Reply

pyar February 15, 2013 at 3:07 PM

sukeeee tgk part Kay tumbuk manja bahu Nal…

Reply

wonderton February 16, 2013 at 1:51 AM

baru abes kan bcce novel ni..huh….sedih sgt pasni…zainal arief yg sgt baek hati…..

Reply

SA February 16, 2013 at 5:31 AM

Ohhh sgt sedey lepas nih? Ohhh nooo…. sob sob, biarlah dorang gembira seketika, baru je kawin..:(

Reply

ceutiey February 17, 2013 at 7:23 PM

wonderton…kn….lpas ni dh bermula saat2 sedih mcm mana kay ingt nal sngaja tingglkn die….pastu mcm mana parent kay bakar barang2 milik nal yg kay simpan….so sad……
SA….cite nie memang dh nk smpi episod sedih…..tp x pe,,x lama lpas tu,,episod diorg rujuk kembali demi kepentingan misha…..pastu lpas diorg rujuk balik,,kay excdnt….nal jage die….so sweet…..cite nie memang best……:)

Reply

izan February 16, 2013 at 11:30 PM

buku more romantik..rr cam malu2 tak mcm nora danish, papepun i suka rr n ap…klau hero aaron lgi gempak pasal both of them dah lama tak lakon sama…teringat cinta gila gandingan rr and aa

Reply

anon February 17, 2013 at 11:12 AM

Udah2le dgn AA tuh… xjemu2 ke kalau asyik2 dia aje yg berlakon?? PLz lah… give it a break….AA berlakon too stereotype!!

Reply

ceutiey February 17, 2013 at 7:26 PM

izan,,rasanya rita dh cukup manja…..chumel je tguk…..nora danish memang manja tp tkut die x blh bwk watak kay yg lpas 8 thun tu…huhuh….pastu pasal aa plak,,,x pyh la sume cite asik gune aaron je….biarkn org ln plk bawak wtak2 novel nie….asalkan diorg mmg blh menjiwai watak dh ok…..peace….:)

Reply

manalopez February 18, 2013 at 10:18 PM

RR is way good actress n experience dari ND.pemilihan heroin sgt2 bertepatan.zaman remaja di SA hanya sementara dan RR pandai membawakn watak itu..lebih2 lagi sbg anak tan sri yg ader klass.tk tergedik2 seperti sesetengah pelakon kerana mereka terlalu melakukannyer.dan bagi watak seorang isteri yg ditinggalkn tersangatlah sesuai untuknyer…tk percaye..tgk lah nnti!!! Dlm hal pasangan pulak AP memang the best.mmg jika diperhatikn mcm ade limitation btween them…mungkin mereka menghormati status masing2…tetapi the flow n the click is there..bole terbaca keserasian dialog,gaya yg menawan,usikan mereka yg bersahaje yg penonton dibawa sekali bersama…syabas tu my beloved couple..in SA.

Reply

anonymous February 20, 2013 at 2:03 PM

dgr cite wife AA pangkah terus klu AA nk belakon dgn RR sbb itu diorg xde belakon sama lg..mesti wife AA tu takut AA jatuh cinta dgn RR yg santek banget tu huhu

Reply

Sha February 18, 2013 at 12:19 AM

It’s true, AA too stereotype….membosan kan

Reply

Anonymous February 18, 2013 at 6:05 PM

NN berlakon lagi lah membosankan……………nyampah ………

Reply

mamalopez February 18, 2013 at 10:19 PM

Wa sokong lu… :)

Reply

ME March 27, 2013 at 2:04 PM

NN tu sapa?

Reply

che wa February 21, 2013 at 9:11 AM

mmg nampak AP nak control bila bw babak romantik ngan RR,takut bini jelous kut. pttnya baru nikah lg romantik.mklum le first night he he he…

Reply

siti February 23, 2013 at 9:23 PM

menyampah mimi ni…. jahat mulut ….!!!

Reply

Leave a Comment