Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 13

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 12

Bapa Kay telah tahu latar belakang Zainal. Zainal pula ingin pulang ke Kuala Lumpur. Apakah yang akan berlaku?

Sehangat Asmara Episode 14

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 6
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 8
  4. Video Sehangat Asmara Episode 7
  5. Video Sehangat Asmara Episode 10

{ 34 comments… read them below or add one }

ceutiey February 18, 2013 at 7:22 PM

ala,,,,cite ni dh nk msk episod sedih……:(

Reply

afif February 19, 2013 at 10:03 PM

tau xpe..

Reply

Ayu February 18, 2013 at 9:00 PM

Saya Dan bf Saya Menangis sampai lebam mata

Reply

mummy adam February 19, 2013 at 9:22 AM

comelnya both of u.. hee..

Reply

Jebat April 3, 2013 at 2:40 PM

poyo

Reply

pyar February 18, 2013 at 10:46 PM

ku menunggu bilakah kena uplod…

Reply

chelsy February 18, 2013 at 10:51 PM

sob sob…. but still, episode n jalan citer xmeleret2.. i like it! Jap lagi bole tgk SA, yeayy

Reply

chelsy February 18, 2013 at 10:53 PM

Jap aje dah episode 13… dan yg pasti drama nih xdelah perlu tertunggu2 sampai berpuluh2 episode baru nak tau ending dia, yessssss!

Reply

abiboy February 18, 2013 at 11:28 PM

Lamanye nk tunggu upload. X sabo ds nii

Reply

Pieces girl February 18, 2013 at 11:41 PM

Episod 13 dh abis….cute sgt2 dorg masa 1st time kay msk kari aym tuk nal….ending kay tcari2 nal…

Reply

arin February 19, 2013 at 12:36 AM

pergh sedihnya bila saat2 nal bgtahu kay dia kena blk Malaysia… i like SA

Reply

Yanzz February 19, 2013 at 1:03 AM

dah pkol 1,still x upload lg? alahai…xsabar

Reply

kaidarma February 19, 2013 at 1:11 AM

saya upload banyak drama termasuk sehangat asmara sebab kat penyak . com video kita tidak kena delete tidak macam youtube dan dailymotion jom cari saya nickname mydrama kat penyak . com

Reply

Nuriha February 19, 2013 at 7:51 AM

kesah ini menceritakan ibu bapa yang mementingkan harta dunia tak kesah pertalian dengan anak sanggup putuskan kerana darjat sedang kan sahabat nya tu sanggup mengalah dengan kehendak anak tampa paksaan ,zaman sekarang ni masih lagi ada ibu bapa yang kolot,kuno,sanggup ketepikan anak sendiri kerana hajat nya tak kesampaian entah lah ……..

Reply

mama siti February 19, 2013 at 8:42 AM

tersentuh hati tgok drama ni..sedih sgt, sesuai dgn pelakonnya..n RR pandai menghayati watak Kay…mcm kisahnya yg sebenar aje..u all setuju x?.

Reply

ceutiey February 19, 2013 at 8:47 AM

mama siti…mmm,,,sy setuju…..cume realiti die,,mak ayh lelaki yg x berkenan kt die….dlm drama ni plk,,,mak ayah die yg x kerkenan dgn zainal arif….tp same2 la kite doakan kebahagiaan n kesejahteraan dlm realiti kehidupan RR…..peace…:)

Reply

makjemah February 19, 2013 at 9:07 AM

agree to both mama siti n ceutiey..huhu..RR mmg best..lam citer KERANA SARAH tv3 pn dia dpt watak mak mntua xsuka dia..sedey..tp maybe dgn sbb tu RR boleh luahkan betul2 feeling tuk watak tu..RR n AP tiptop

Reply

Peminat Novel Melayu February 19, 2013 at 9:19 AM

setuju sangant….RR dapat menjiwai watak dgn berkesan sekali..thumb up! to you RR… sedihhhhh!!!

Reply

Peminat Novel Melayu February 19, 2013 at 9:17 AM

sob..seb..sob..seb… alohaaaiii sedinyer… especially part yang kay merenung nal masa tido tu..hu..hu… sayu jer…dapat rasa apa yang kay rasa nak berpisah…

Reply

pyar February 19, 2013 at 11:29 AM

rupa2nya umur RR sama dgn umur isteri AP..ada baca dlm akbar…

Reply

rohaya February 19, 2013 at 12:10 PM

ye ke pyar….bape yek umur dorg…x silap sya RR tu lebih tua dr AP kan???

Reply

pyar February 19, 2013 at 2:27 PM

yee rohana,umur RR sama dgn isteri ADP antara 36 & 37…ADP 32…sya baca kat mingguan wanita..

Reply

rohaya February 19, 2013 at 2:40 PM

wpun RR lebih tua dr AP tp dorg berdua serasi n sesuai blakon bersama sbb RR pandai membawa watak sbb itu sehangat asmara jd citer yg plg sya suka n sya x penah lg tgk citer yg se best sehangat asmara…..

Reply

SA February 19, 2013 at 7:47 PM

wow.. never knew that, but she looks younger and gorgeous!!

Sob sob….sgt terkilan nape Nal xkejutkan Kay masa dia nak balik Malaysia tuh, even kesian tgk Kay lena sgt tido, I would be devastated and angry if my hubby did that, regardless…

Reply

abiboy February 19, 2013 at 2:03 PM

Baru dpt tengok time lunch ni … Huhuhu .. Soo sad!! Kesian Kay kena tinggal sensorang…. X sabo tunggu next episod!

Reply

SA February 19, 2013 at 7:50 PM

yeap, me pun..sedeynya tgk Kay kesian tercari2 Nal selepas 14hari xde khabar berita SOB SOB…imagine for wateva reasons, kalau terjadi camni aduhai mesti devastated…rasa2 Kay macam dah pregnant dah tak?

Reply

cempaka sania February 19, 2013 at 2:47 PM

pergh sedih siot……romantik giler la die org ni….dah start dah drama air mata…menitis air mata aku tgok episode ni :( sob sob sob

Reply

rzm February 19, 2013 at 3:38 PM

kalau sedih sangat lepas tgk episod 13..cuba tgk semula episod 1

Reply

afif February 19, 2013 at 10:04 PM

adoii lme nyer nk tgu episod 13 nie..xsabo nk tgk..

Reply

pyar February 20, 2013 at 8:04 AM

mcm..sama hebat dgn Ombak rindu kan…

Reply

Nojayhan February 22, 2013 at 1:46 PM

Best citer ni TERBAIK!

Reply

airin February 22, 2013 at 3:03 PM

Adoiiii….rindunya pada abg Nal..

Reply

llili February 23, 2013 at 5:57 AM

sedihnya..best mcm tgk drama korea la plak

Reply

ida April 23, 2013 at 12:37 AM

huhuhu..sdih sgt ep ni..starting to cry..satu je yg so obviously xsme cm novel..guest what???rmbut zainal xpjg..hehehehe..

Reply

Leave a Comment