Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 14

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 13

Zainal masih tidak pulang, apa pula yang terjadi kepada Kay?

Sehangat Asmara Episode 15

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 6
  2. Video Sehangat Asmara Episode 13
  3. Video Sehangat Asmara Episode 8
  4. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  5. Video Sehangat Asmara Episode 10

{ 45 comments… read them below or add one }

one February 19, 2013 at 7:56 PM

Nape siMimie tuh cakap abt Kay pregnant cam org salah aje, mmglah pregnant dah kawin, apasalahnya…GRRRR…never say never but I’ve learned a lesson that do not trust your bestmate or even ur BFF at some point ….

Reply

ceutiey February 19, 2013 at 8:15 PM

betul tu one…..BFF pn blh tikam kita dr belakang……:(

Reply

Nurul February 19, 2013 at 10:59 PM

kwn cm mimie ni la pling bhaya..

Reply

abiboy February 19, 2013 at 8:53 PM

betul betul betul … x suka si mimi ni … Tapi kan, Kay ni x der no hp Zainal ke? O tak boleh email ke kat Nal tya pasai apa x balik …

Reply

Razali Zakaria February 20, 2013 at 2:34 AM

Kalau ikut novel, masa ni tahun 1993, tak der handphone lagi waktu ni…

Reply

Razali Zakaria February 20, 2013 at 2:35 AM

Handphone tak guna secara meluas i mean

Reply

Peminat Novel February 21, 2013 at 12:35 PM

Klau tak silap.. Zainal kena ugut bapa kay.. Tak boleh berhubung dgn kay…

Reply

Rohaya February 19, 2013 at 10:39 PM

Sedih sgt tgk kay nangis2 smbil peluk cium baju nal pd mak leha….

Reply

Peminat Novel Melayu February 20, 2013 at 12:35 AM

nal mana ader hp..masa tu org kaya jer dpt pakai phone…kay x amik kisah sgt pasal family nal sbb nal kan janji nk balik dlm masa 14 hari..tu yg kay hilang arah hidup kay selepas nal x blk2..x tahu camna nk contact…sedihhhhh sgt part ni.

Reply

Adik Manis February 20, 2013 at 12:39 AM

Dlm novel, kay tahu kebenaran bila last2 nk dekat ending. Sedeh ouhh !! Zainal seorang suami yg banyak berkorban. Hurmm

Reply

Pal jabit February 20, 2013 at 12:55 AM

Bila nak upload ni ? tak sbar dah ni

Reply

mama siti February 20, 2013 at 1:53 AM

dah tgok epsod 14..sedey sgt…tq ezany.

Reply

One February 20, 2013 at 2:26 AM

Ohhh.. so touching!! SEdeynya…sampai hati ibu bapa Kay buat dia camtuh.. uhukssss uhuksss…yg siMimie tuh namaje kawan baik tapi hampeh, bole pulak Kay sedey2 gitu dia consoled Kay tapi sempat senyum sinis plak….

Reply

mie February 20, 2013 at 2:30 AM

Dosa besarkah kalau seorang anak minta restu utk menikah elok2 hanya kerana kedua ibu bapa ternama itu maukan bermenantukan yg setaraf dgn mereka lalu sampai sanggup buat inaya kat suami anak sendiri!?

Reply

naluri February 20, 2013 at 3:31 AM

Sedih la tgk kay,x patut r ayah die wat camni..
Kat novel adik zainal yg bg tau sume citer kat kay,sbb zainal x sampai hati nk bg tau..hukhukhuk

Reply

abiboy February 20, 2013 at 5:25 AM

Bangun awal sbb nk tengok citer ni … aduhai sedey betulla… naperla sedey sangat. Pepagi da nanges!! Menyampah tul tegok s mimi tu. Kena tunggu esok pagi lk … x sabor

Reply

suriram February 20, 2013 at 5:27 AM

memang sedih sangat tengok kay nangis sambil cium baju zainal.. kesian.. 2 thumbs up to rita rudaini untuk lakonan yang sungguh berkesan..

Reply

Nur February 20, 2013 at 7:37 AM

Sedey tgk eps 13 n 14 mgu ni…asyik kuar air mate huhuhu

Reply

Nur February 20, 2013 at 7:41 AM

Lakonan rr mmg best dlm cerita SA ni…meleleh air mata tgk

Reply

Peminat Novel Melayu February 20, 2013 at 9:18 AM

baru tengok episode 14 ni..huuuuu so sedihhhh…. memang terbaik la RR… menjiwai watak dengan perfect sekali….

Reply

IKA February 20, 2013 at 7:53 AM

Salam. saya tk baca novel, pelik juga kay n kawan-kawan tak tahu mana nk cari alamat kg. si zainal pihak universiti kat australia tk der ke rekod pelajar? tk tahu sbb tk belajar kat oversea.

Reply

english teacher February 24, 2013 at 9:07 AM

i have not read the novel either, but my guess is, he must have moved.. the reason why they couldn’t trace him.

Reply

Nuriha February 20, 2013 at 7:56 AM

meme sahabat kay tapi sebenar meme tu jahat sebab dia berkawan dengan kay kerana kay tu anak orang kaya boleh dia bertengek.seorang kawan yang baik walau susah macam mana pun dia akan menolong kawan bukan ambil kesempat an pada kawan dlm kesusahan,diawal cerita kita dh nampak dia saorang sahabat tak boleh buat sahabat.Dia meburukan zainal tpi dia jy jahat sebenar nya sama dgn ibu bapa kay.

Reply

SA February 20, 2013 at 8:45 AM

ye betul, dia mmg ambik kesempatandgn Kay,now, I perasan masa episode awal2 kan dia selalu pekena Kay konon2 nak beli makanan tapi duit sentiasa mintak dari Kay, then snabbed Kay …..however, her acting is superb jahat sgt berkesan!

Reply

memey February 20, 2013 at 8:14 AM

leh kan carik add zainal kat kedutaan msia

Reply

one February 20, 2013 at 8:50 AM

carik kat MSD kan…maybe Kay xterfikir masa tuh sebab jiwa kacau berserabut

Reply

Nessa February 20, 2013 at 11:44 AM

Address Nal boleh dapat kat MSD atau penaja biasiswa Nal…..tapi Kay dah x boleh berfikir dah kot time tu…..sian Kay! Sedih sgt tgk kecelaruan fikiran Kay sejak ditinggalkan oleh suami…..

Reply

mummy adam February 20, 2013 at 1:35 PM

sedih nya episod nie..sob3x,,

Reply

fafa February 20, 2013 at 2:16 PM

semuanya best… cuma spoil sket kat part kay balik mesia.. pengsan..mimi call mak dia.. sedar2 dah kat bilik…
mmg part kay mengadu kat mak leha.. touching sangat..

Reply

rina February 20, 2013 at 3:49 PM

setuju ngn fafa , sedar2 dah dlm bilik ngeh3xxx, byk sgt mkn ubt tdo kot,btw citer ni mmg best, dah bce novel,ayh K yh punya plan,tu sbb ZA tk blik jmpa K..sedih tgk K nangis ngadu kt Mak Leha..

Reply

liz February 20, 2013 at 5:16 PM

sedih tgok kay masa dia luahkan pd mak leha……ksian kay…..dah la ngandung….

Reply

mak cik som February 20, 2013 at 6:29 PM

spoil la suara doktor tu… tak macam bunyi mat salleh langsung.

Reply

Suria February 20, 2013 at 7:14 PM

a’a la Mak Cik Som..spoil part yg tu.

Reply

Nadrah February 20, 2013 at 10:43 PM

Setuju, mcm terpaksa sgt. Ckp biasa pun xpe.

Reply

Suria February 20, 2013 at 7:13 PM

Huwaaaa..sedihnyaaa!!..nasib baik ade mak Leha yg memahami..parents ape la yg sanggup aniaya anak sendiri…kalu i yg duduk kt tpt Kay..lagi meroyan kot,asben terchenta tiba2 hilang cmtu je.. huhu.

Reply

keinename February 20, 2013 at 8:27 PM

waaa…kalau perasan, kay pakai baju zainal..mesti rindu sgt2 ngan zainal.sedih nya.. :’(

Reply

inshah February 20, 2013 at 9:47 PM

so sad this eps….mengalir airmata ini…..hukhukhuk….

Reply

che wa February 21, 2013 at 8:20 AM

septtnya pengarah wat le nal tu dpt telegram aje..ni dpt email.xlogik le coz kay xdpt nak contact nal melalui email…coz dlm novel nal dpt telegram..dah kena sound dak member nal,bini sendiri ptt lbh tau dr kawan baik.

Reply

cchenta Lovela February 21, 2013 at 2:15 PM

tak sabar tgu episod yg seterusnya..:-)

Reply

che wa February 22, 2013 at 7:15 AM

Beb..lagu ape tu ms kay tgh meroyan sedih cr nal..best le.sape penyanyinye

Reply

amiera February 24, 2013 at 5:12 PM

kalau tk slap lagu Remuk Jantungku – geisha..:)

Reply

rohaya February 22, 2013 at 2:17 PM

prasan x baju yg kay pakai 2 bju nal…..so sweet n betapa rindunya kay pd nal

Reply

kubis07 February 24, 2013 at 8:09 PM

Hampeh mimie ni…cm dia baik sgt….tk cr laa konon….menciiiii

Reply

ina March 8, 2013 at 4:59 PM

sedih pulak nengok criter nie..pandai btol RR n Adiptra brlakon.hehehe :)

Reply

Jebat April 3, 2013 at 4:22 PM

apa jadahnya ni! hati kental macam aku pon tangkap sedih dah nih.

Reply

Leave a Comment