Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 15

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 14

Keluarga masih ingin memisahkan antara Kay dan Zainal. Adakah mereka berjaya memisahkan Kay dan Zainal?

Sehangat Asmara Episode 16 – 18 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 16

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 6
  2. Video Sehangat Asmara Episode 9
  3. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  4. Video Sehangat Asmara Episode 11
  5. Video Sehangat Asmara Episode 12

{ 50 comments… read them below or add one }

Batrsyia February 20, 2013 at 6:01 PM

X sbr nk tgk mlm nie !! :)

Reply

ceutiey February 20, 2013 at 6:36 PM

mmm….x sabar nk tguk mlm ni pny episod…..ikutkn mmg sedih bile tguk episod nal tingglkn kay,,tp x suke gak sbb cite lapan thun lpas dh nk hbs….n bermula episod 8 thun setlh misha lahir…..masa tu nal tuntut misha…..hihih…lastnye kay nikah blik dgn nal…..hihii….:)

Reply

ceutiey February 20, 2013 at 6:38 PM

mlm ni msti mama kay bakar sume barang2 nal yg ada dlm simpanan kay termasuk jam nal,….sedeynye…..:(

Reply

Suria February 20, 2013 at 7:18 PM

saya lagi suke kalu panjang sket kot…rasa cm x syok plak..dh nk jumpa balik da Zainal.. hihi..

Reply

ceutiey February 21, 2013 at 11:43 AM

pnjng2 sgt jd merepek plk nnt suria….kalu mcm ni kira ok la….lgpn dlm nivel x byk sgt pn kisah diorg berpisah nie……:)

Reply

Suria February 21, 2013 at 7:43 PM

sebenarnya x puas tgk lakonan deorg ni…takut cepat abis citernyer..huhu :P

Reply

Nurul February 21, 2013 at 11:51 AM

Kalo panjang sgt..da jd cm citer indon plakk..mleret nth pe2 jekk..

Reply

fafa February 21, 2013 at 1:24 PM

tau tak pa.. mcm nie dah cukup cantekk. pjg sangat jadi mcm AH. 30minit sembang dalam keta aja… sehari ok.. lama2 bohsan la pulak..

Reply

One February 21, 2013 at 8:09 PM

camni best, sebab jalan citer dia tidak meleret2 tapi like u said kalau panjang sikit pun ok as long as xterlalu panjangkan, but still I’m loving this drama. Cantikkan RR bertudung, comey sangat…

Reply

nurul_lee February 20, 2013 at 8:56 PM

mmm…cepat sgt crita nie nk abis…episode sikit sgt…x puas tgk AP dgn RR..pelakon SA mmg best!!! tp x suka tgk episode sedey nih :(

Reply

inshah February 20, 2013 at 9:50 PM

klau citer ni di filemkan mesti kebaboom…..best sesgt la….

Reply

SA February 20, 2013 at 10:16 PM

Saya suka tgk drama bersiri yg macam nih, xpanjang meleret2, message dan cerita sampai terus tak perlu tertunggu2 berpuluh2 episode:)….

Reply

ceutiey February 21, 2013 at 11:41 AM

Betul…cerita yg pnjng meleret tu lebih kurang sama je mcm cite indon….ada je yg merepek merapu…..baik cite yg mcm ni…..x terlalu melewe…..:)

Reply

SA February 21, 2013 at 8:10 PM

kan ceutiey!

Reply

ceutiey February 21, 2013 at 8:39 PM

betul sgt…..cite ni pn mkin menarik n smkin menuntun jiwa….hihihi….:)

Reply

Eizy Ruslan February 20, 2013 at 10:19 PM

Suke giler citer nih….

Reply

Cik ros February 20, 2013 at 10:42 PM

sy x pernah bc novel..adakah citer ni ikut novel accordingly? BEST SGT2 RR DAN AP…MASA RR MENANGGIS TERAMAT LAH BERKESAN SEKALI. ..Luv u RR n AP

Reply

ceutiey February 21, 2013 at 11:30 AM

Cik ros….dr ep 1 smpi skrg msh ikut jln cite kt novel……mngkin ada pnambahan tp x keterlaluan….bestkn lakonan ap n rr…..diorg blh menjiwai watak diorg dgn berkesan….:)

Reply

chelsy February 21, 2013 at 1:17 AM

Sabar menanti….sedeynya tgk apa yg terjadi pada Kay, sampai hati ibu bapa dia buat camtuh.. sampai sanggup tampar muka Kay yg tgh pregnant lagi tuh.. kemanakah hilangnya kewarasan manusia yg lebih pentingkan harta darjat dan keturunan!

Reply

chelsy February 21, 2013 at 3:13 AM

tqvm SDC, appreciate it <3

Reply

chelsy February 21, 2013 at 3:25 AM

..but can’t view as it says that the video is PRIVATE, unfortunately..

Reply

SDC February 21, 2013 at 9:39 AM

Done changed the setting

Reply

chelsy February 21, 2013 at 4:55 AM

tq Ezany!

Inilah sebab kenapa RR dan AP dulu ada yg kata xsesuai utk membawa watak student sebab kononnya dah terlalu tua dan ada yg komen sgtlah xsesuai terlonjak2 buat cam perangai cam budak muda, now u see… this is the reason why….sebab mereka menjadi ibu bapa kepada seorang anak yg berusia 8tahun dan episode utk student tuh flash back aje…. pengarah lebih peka dan arif bila mereka pilih pendokong watak….BTW comey dan cantik sgt RR bertudung, so sweet!!

Reply

ceutiey February 21, 2013 at 11:38 AM

betul tu chelsy…..tht why sy pnh ckp watak diorg sbnrnye adlh jd papa n mama misha…..watak pelajar tu utk sementara je……comelkn rr pki tudung…..tindakan papa kay mmg keterlaluan sbb snggup gunakan wang ringit n harga diri org ln utk musnahkan kebahagiaan ank sndiri…tp lastly die menyesal n die sndiri yg bg peluang nal rujuk semula pd kay…..:)

Reply

chelsy February 21, 2013 at 8:16 PM

exactly dear! Wohooo.. lega rasa bila u sebut later on bapa dia sedar dan menyesal atas perbuatan dia tuh….tapikan kalau I yg jadi Nal I xkira will contact Kay dan jelaskan sebab2 apa yg terjadi then mintakle Kay berjanji walau apa terjadi jgn bagi tau bapa dia siapa yg pecahkan rahsia tuh but then dah lari le pulak dari jalan citer tak, LOL!

Reply

ceutiey February 21, 2013 at 8:42 PM

nal syg kt family die…tu sbb die snggup berkorban utk tingglkn kay drp keluarga die mnderita disbbkn die…..klu kay tau cnfirm kay mengamuk sbb nnt bile die dpt tau yg papa die pny angkara,,,mmg die marah gile n serang papa die tu….kt dlm novel la….hehe…..:)

Reply

chelsy February 21, 2013 at 9:47 PM

hehhehehhe.. aduyai…so nih mmg dalam novel camnih ye ceutiey?

Reply

chelsy February 21, 2013 at 9:51 PM

Ok ok.. baru pasan yg u tulis ..”kat dlm novel la” tuh”..:)

Reply

Suria February 22, 2013 at 11:04 PM

haha..klakar la u ni chelsy…tp,btol jugak apa yg u ckp,drpd biar Kay tertanya2 dan menyalahkan Nal..baik Nal ckp yg btol jer..no harm as long as they’re together.

Reply

Nuriha February 21, 2013 at 7:26 AM

pada zaman sekarang ni masih lagi ada ibu bapa yg paksa anak ikut cakap ,allah huakbar ibu bapa apa macam tu ya tak fikir langsung perasaan anak sendiri.Dia tahu tak dia telah siksa perasaan anak sendiri ,maaf cakap ya klau lah macam tu lebih elok bunuh anak tu masa dia kecil lagi.

Reply

one February 21, 2013 at 8:23 PM

tuh le pasai….nih semua mungkin disebabkan kekadang manusia terbawa2 dan terlalu ego dgn kehidupan duniawi, iman yg tipis seperti bawang xmampu utk melawan godaan syaitan , lupa ttg ketentuan Allah SWT….

Reply

ilah abdul February 21, 2013 at 8:29 AM

Best citer ni lakonan both of them menjadi…tak sabar sabar nak tunggu next episode

Reply

sweetlynn February 21, 2013 at 10:12 AM

Suka sgt2 cite ni, aduhai rasa cepat je nk abis …rindu nya kt rr n ap..mtk2 ada lg slps ni diorg berlakon sama lg…cite2 romantik gitu…love u rr n ap so much

Reply

wonder February 21, 2013 at 11:24 AM

bile misya nak jumpe papa die ni…x sabar ase…hahaha

Reply

Ros February 21, 2013 at 4:03 PM

episod 16 mesti meleleh air mata masa rr cakap betapa sakitnya dia bila ap tinggal kan dia..huhuhuhuhu

Reply

abiboy February 21, 2013 at 4:57 PM

Adusss … X sabar nk tunggu next week!! X sabar gak nk tunggu part dieorng kawen again …

Reply

pyar February 21, 2013 at 8:07 PM

“betapa sakitnya hati ini nal..”…(dlm hati Nal) ..kalaulah kamu rasa. apa yang ku rasa selama 8 tahun kay..aku jua sakit merinduimu..haha tambah dialoglah pulak..

Reply

mie February 21, 2013 at 8:25 PM

hehhehehe….i likeeeeeeeee!

Reply

Suria February 22, 2013 at 10:53 PM

ahahaha…i pon suke. :P

Reply

littlepurple February 21, 2013 at 10:30 PM

Bila la diorang nk kawin semula ni. Rasanya dlm novel part selepas diorang kawen semula tu yg best. Tapi x best r drama ni x direct. X cam dlm novel.x hot r mcm ni.. Oooppss sory.cite melayu.heheh. Klu direct nt sia2 lak pengarah kene saman.haha

Reply

zee February 22, 2013 at 12:07 AM

best sgt citer ni.suka ngn acting AP & RR.Novel dia pulak x taw da brp kli ulg.best sgt!

Reply

eg February 22, 2013 at 8:45 AM

Cerita yg menarik, x lah meleret sangat, suka sangat tgk rr dgn ap

Reply

Peminat Novel Melayu February 22, 2013 at 10:16 AM

can’t wait to see next episode…especially part rr cakap ” 8 tahun you tinggal i camtu jer nal… betapa sakitnyer I..hanya Tuhan yang tahu”..hu..hu… dapat rasa macamana how sad is kay..hu…hu..

Reply

Dak_Baek February 22, 2013 at 1:31 PM

sdeynyah tgk citer nih… RR nangis bt kan kiter nk nangis sme,,, huwarghhhhhhh
“abg nal jahatkan mak leha? sampai hati dia bt kay mcm nih…” huhuk dialog syahdu meruntun kalbu…….

Reply

nak am_za February 22, 2013 at 3:22 PM

Nal dpt berita psal family melalui email tp kay tk tau email add dia, kalau citer ni berlaku dlm 93 (ikut novel) masa tu email dah meluas ke kat msia? Ataupun kay tk boleh nk email Nal sebab bila dia sampai mesia tk ada access tapi camner lak adik dia antar email pada dia….sikit musykil

ralat sikit sebab tetiba kay dah sampai kt umah mak dia kt kl..bawak naik flight camne? bagi makan pil tido kot…
apa2pun i luv RR and AP punya lakonan, mantap

Reply

Rina February 22, 2013 at 9:47 PM

hai semua…lama x komen…antara cerita terbaik slps AH, sedih sgt tgk citer ni..pengajaran utk kita semua…pengajaran utk diri sndiri bila anak dah bsr sok bgmana nak pilih jodoh dan selesai mslh ngan anak…first jgn terlalu cepat percaya citer dr kawan anak..siasat btl2…kesian ngan anak nasib baik x meroyan si RR dlm citer ni…minat sgt ngan RR

Reply

anon February 23, 2013 at 2:43 AM

…dan jangan percaya 100% even dgn BFF….ada saya tgk dalam drama cinta Qaseh pun camnih gak… kawan baik depan cam baik sgt tapi hipokrit jugak, sama cam siMimie dgn Kay, depan siap bagi naishat gitu gini tapi tikam belakang Kay, kalau Mimie BFF yg baik sepatutnya bukan mengadu pada mak Kay atau bila mak Kay tanya cuba beri pandangan yg positif nih mengapi2…

Reply

english teacher February 24, 2013 at 9:12 AM

teja wafa, i just read ur reply to my comment at episode 3.. well yes i have been busy and could not follow this drama daily.. plus my laptop has been breeding viruses…. see you when i see u.

i don’t see kakibuku around?

Reply

Suzana February 25, 2013 at 5:46 PM

tudungg RR smue lawa2. haha tpi pape pun cite ni nice i loikeee..

Reply

Jebat April 3, 2013 at 4:50 PM

camana aku bleh tersesat sini..melekat pulak melayan drama ni..jammed! heheheh..layan~~!!

Reply

Leave a Comment