Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 16

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 15

Adakah Zainal berjaya untuk tuntut hak lawatan kepada Misya? Dan apakah sebenarnya yang berlaku selama 8 tahun?

Sehangat Asmara Episode 17

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 6
  2. Video Sehangat Asmara Episode 15
  3. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  4. Video Sehangat Asmara Episode 13
  5. Video Sehangat Asmara Episode 9

{ 27 comments… read them below or add one }

putri February 25, 2013 at 4:41 PM

bila nak kuar ni …. huhuh utk sabar nak nengok nyaaaa

Reply

Kak Ruby February 25, 2013 at 9:39 PM

Dah lama tak menjengah laman ni, sebenarnya sibuk bila sesi psekolahan buka semula. Dengan alasan itu jugaklah Kak Ruby tak layan sgt SA ni. Btw selamat mengikuti SA buat teman2 semua.

Reply

Rina February 25, 2013 at 10:39 PM

hai semua..nak citer sikit pasal SA mlm ni…episod mlm ni zainal dah hntr surat mahkamah hak lawatan anak…kay x setuju tp bapak kay menyuruh kay selesai dan mcm x kisah tindakan zainal menyebabkn kay pelik ngan perangai bpknya..pastu kisah zainal ngan family dia dan ada sikit flashback kisah lama nape zainal tingalkn kay…selamat menonton smua….

Reply

SA February 25, 2013 at 10:48 PM

Tq Rina… wohoo suspens nih….agak2 sebab bapa Kay tuh dah mula rasa bersalah dan sedar atas tindakan dia memisahkan Kay dgn Nal dulu kut…

Reply

kay13 February 25, 2013 at 10:47 PM

bila nk kuar ni….dh x trtahan menanggung rindu..sakit tau jiwa I..

Reply

SA February 25, 2013 at 10:50 PM

hahhahhaa.. sabar sabar kay13….walaupun I jugak xsabar tehehhehehe..

Reply

Sari February 26, 2013 at 2:12 AM

Dah dpt tgk … Best sgt. Suka tgk RR pakai tudung, nampak sweet.

Reply

Kakak di Canada February 26, 2013 at 4:59 AM

Tq Ezany! Dapat jugak Akak tgk citer ni.

Akak blm baca novel ni. Lepas Zainal dpt jumpa Misya, dia dgn Kay rujuk balik ke atau lagik rintangan dari Tan Sri?

Reply

One February 26, 2013 at 5:30 AM

ye akak, dorang rujuk semula tapi lepas tuh, Kay accident n Nal jaga dia…

Reply

ceutiey February 26, 2013 at 10:57 AM

kakak di canada,,nal dh x dpt mslh dr tan sri cume pn sri je yg msh x terima nal….nal tau yg misha tu ank die pn sbb tan sri yg suh masukkan nama penuh misha kt dlm majalah…tht time dh tunjukkan yg ta sri dh mula sedar atas kesalahan die pisahkan kay dgn nal….:)

Reply

Kakak di Canada February 27, 2013 at 4:48 AM

Tima kasih kat adik2 kat sini yg sudi layan soalan Akak

Reply

Layla February 26, 2013 at 11:38 AM

Hah!cm dh tau dh ape sbb nal tinggalkan Kay..sbb tan Sri yg suruh.
Tan Sri jumpe bpk nal cte mcm2 then bpk nal meninggal..
So maybe tan Sri call nal ugut or something kt nal smpi nal terpaksa
tinggalkan Kay..haha

Reply

Nojayhan February 26, 2013 at 11:50 AM

Kakak di canada lepas ni lagi best.nal akhirnya dpt jumpa misya .sedih scene tu fist time misya jumpa papanye.ikut novel la.tapi kay masih tak tau lg nape nal tinggalkan dia.diaorg nanti akan bertekak je la tapi sebenarnya masing masing rindu sesangat.

Reply

Kakak di Canada February 27, 2013 at 4:50 AM

Salam Nojayhan … Tengkiu sbb jawab soalan Akak. Bertambahlah excited pulak Akak nak tgk.

Reply

aku February 26, 2013 at 12:06 PM

smua tudung RR dlm cerita ni, cantik2 belaka…dari butik mana yer?

Reply

SA February 26, 2013 at 9:53 PM

ye betul… noticed that too… semua cantik2!

Reply

aku February 26, 2013 at 12:09 PM

layla….kalau ikut novel, tan sri ugut family nal utk menghentikan semua biasiswa adik2 nal yg ketika tu berada di universiti…disebabkan kemiskinan, nal terpaksa memilih family dia dan tinggalkan kay

Reply

che wa February 26, 2013 at 3:08 PM

Handsome tul nal time kt court tu..cam superman.

Reply

fevret komen che wa March 7, 2013 at 3:12 PM

Salam kak,
best la akak komen. kdg2 sy xtgk cite ni sgt. agak2 time member kay si mimi or time mak bapak kay tu. sy layan komen lg best.

cam superman…hahaha
seriously

Reply

che wa February 26, 2013 at 3:45 PM

Beb sian lak rr dlm paper arini yek.dia nk rujuk tp aidil x nk.kisah hidup dia ngan drama SA cm same aje..cm dlm SA laki dia msih
syg kat dia sgt2,tp realiti hidup dia laki xsyg dia pn..dah ada calon kut??

Reply

fizadanish February 26, 2013 at 8:44 PM

RR tu sian tgok anak anak dia je..mcm xde ayah..kalau xde anak anak RR sekali petik sepuluh yang dtg tau….RR tu fikir anak je ..

Reply

Rina February 26, 2013 at 9:53 PM

Itula nasib org perempuan bila kawin ngan org yg family x terima kita sbg menantu…kembar laki rr pun kawin artis tp family berkenan pastu rozita pulak kawin ngan org yg 13 thn muda dr dia…bezakn bila org suka ngan x suka…memang kesian ngan RR…

Reply

Kekasih Am Hehe February 27, 2013 at 8:56 AM

adui teresak2 ak nangis tgk cite nie huk3

Reply

RK February 27, 2013 at 9:42 AM

kakak di canada, u like fb fanpage Drama Sehangat Asmara (adaptasi novel)..
macam2 u boleh dpt info… boleh meroyan bersama ngan warga2 SA.. layannn..

Reply

jannah February 27, 2013 at 2:34 PM

cerita n o.k, tapikn kalau la wtk zainal arief n kamelia masa muda nazim n izara yg pgg, msti lg best and after 8 years bru rita n ady putra…

Reply

adam azfar February 28, 2013 at 5:48 AM

ni pertama kali nak join forum SA. disebabkan kesibukan kerja dn dah mula study sem yg baru tak dptlah selalu komen macam episod HA dulu. apa2 pun SA tetap menarik, boleh hilangkan stress setelah seharian sibuk kerja . sedih jg bab kay kena tinggal masa di ostolia dulu. selamat mengikutinya hingaa ke akhir episod…

Reply

nora March 29, 2013 at 9:32 AM

cantiknya tudung rita..kat mane die beli eh….

Reply

Leave a Comment