Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 17

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 16

Sehangat Asmara Episode 18

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 6
  3. Video Sehangat Asmara Episode 9
  4. Video Sehangat Asmara Episode 15
  5. Video Sehangat Asmara Episode 10

{ 26 comments… read them below or add one }

Rina February 26, 2013 at 9:47 PM

hai semua…mn semua org…senyap je mlm ni tanpa komen…

Reply

SA February 26, 2013 at 9:49 PM

citer nih almost perfect, xde nak komen apa2:)

Reply

pyar February 26, 2013 at 11:16 PM

bukan senyap tapi dah penat komen kat FB Drama Sehangat Asmara.. brpuluh2 dah komen…sila2 boleh kunjung Facebook..ceta semua hangat ..

Reply

SA February 26, 2013 at 9:52 PM

ye betul, setuju dgn adik Nal… bagi tau aje kat Kay citer sebenar, lagipun Tan Sri cam dah OK aje ttg Nal sampai dia ada sebut dlm episode yg lepas….”berjuanglah Nal utk dptkan hak kau”… I likeeeeee!

Reply

Rina February 26, 2013 at 9:56 PM

ye setuju…berjuang utk dptkn apa yg kita sayang…x sabar nak tunggu pkul 10…jap lg sambung citer….

Reply

heran bin ajaib February 26, 2013 at 10:16 PM

Jangan macam paham la….nal pi cari bini lain sudah hihihihih

Reply

Rina February 26, 2013 at 10:55 PM

pandai sungguh misya ni menjd anak yg terlalu rindukn ayahnya…bila dpt tau dpt jumpa ngan ayahnya, dia sgt teruja sampai pilih baju mcm nak p dating ngan pakwe habis geledah satu almari…akhirnya pilih pakai baju kurung…sambungan mlm sok adegan misya jumpa ngan ayah….sayu sangat bila tgk reaksi anak yg perlukn seorg ayah terutama bila RR tanya beza ayah ngan uncle azman…

Reply

chelsy February 27, 2013 at 1:43 AM

….tq Ezany!!

Reply

ANIZZZ February 27, 2013 at 2:03 AM

BESTTT SGTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Reply

naluri February 27, 2013 at 2:15 AM

Menitik air mata tgk misya peluk papa dia…best sgt cite ni…

Reply

mama siti February 27, 2013 at 8:17 AM

mm…tq Ezany…

Reply

mawar misya February 27, 2013 at 9:24 AM

Salam & Selamat pgi, naluri hati seorang bapa kepada anak nya, begitu juga hati seorang anak kepada bapa nya, lapan tahun….lme….baru tahu yg Zainal Ariff ader seorang anak yg begitu cantik dan pandai…sayu hati bila tgk sorotan epi tuk mlm ni, bersiap sedia dgn tisu, lap lah airmata, supaya tidak tertumpah ke lantai @ sofa anda…..episod yang menyentuh hati, yang menyatukan anak yang merindukan bapa nya…..sama2 kte tggu….selamat menonton…

Reply

Kekasih Am Hehe February 27, 2013 at 9:29 AM

nagis tgk cite ni teresak2 teringat anak RR dg aidil ..sian anak2 diaorg apala perasaan aidil kan dia tgk tk cite ni

Reply

AlamMaya February 27, 2013 at 10:49 AM

Novel ini sahaja sudah punya tarikannya tersendiri. Apabila diadaptasikan ke drama, setakat ini sungguh memuaskan dari segi pengarahan, olahan skrip, videografi serta lakonan mantap/hebat terutama sekali pelakon utama RR/AP. Bukan lakonan bersahaja tetapi dapat menjiwai watak masing-masing. Ini drama pertama RR/AP digabungkan dan sudah ada keserasian “chemistry” mereka berdua. Semua yang ada di facebook SA fanpage sudah mula meroyan/angau terhadap drama ini dan dilayani oleh KSYA sendiri.

Reply

yooong February 27, 2013 at 11:16 AM

sebenarnya x nak baca komen2 sbb x nak terbaca spoiler. nak tgk sendiri :)

Reply

NohAlamMaya February 27, 2013 at 11:45 AM

Kita nantikan scene Asam Pedas Ikan Parang (kalau ada!!!)…. Munir in the making!!! :)

Reply

farra February 27, 2013 at 12:07 PM

sama je feeling time bace buku SA ni….. nangis sorg2…. rasa sakit sangat dipisahkan dengan orang yg tersayg…..

Reply

Norjayhan February 27, 2013 at 12:28 PM

Amboi…Hello NohAlamMaya scene asam pedas tu lambat lg ar.tapi kalau ada mesti kebabommm punya hi hi..

Reply

NohAlamMaya February 27, 2013 at 1:21 PM

Biar lambat asal….. Kita tengok siapa yg kena!!!! :)

Reply

Peminat Novel Melayu February 27, 2013 at 2:21 PM

saya pun tak sabar nak tunggu scene tu….mmmmm….agak2 sama tak cam dalam buku…he..he..

Reply

kay13 February 27, 2013 at 7:55 PM

x sabar nnti misya peluk ayhnya…and x sabr nnti ayh misya peluk mam misya…

Reply

NohAlamMaya February 27, 2013 at 8:15 PM

Scene yg teramat dinantikan…. perjumpaan Misya dgn papa… Teruja hingga Misya dan papa dah tak tahu baju mana nak pilih/pakai… :)

Reply

zafarulasraf February 28, 2013 at 12:10 AM

please upload cepat2….nak tngok 3 beranak ni bersatu balik……aarrrgghhhhhhh
:)

Reply

rigmala rayssma March 2, 2013 at 3:47 PM

mnynth prsaan tul la citer ni…erm…kuatnya ikatan ank ni lam klrga..blh 1kn klrga y trpsah…sdih sgt2…

Reply

joe March 5, 2013 at 1:07 AM

kalau RR trus bertudung lebih ayuuuuuuuu

Reply

akmalpink April 20, 2013 at 1:47 PM

kecian zainal….

Reply

Leave a Comment