Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 18

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 17

Kay membenarkan Zainal untuk bertemu dengan Misya. Bagaimanakah penerimaan Misya terhadap Zainal? Dan apa pula rancangan keluarga Kay?

Sehangat Asmara Episode 19

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 16
  2. Video Sehangat Asmara Episode 6
  3. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  4. Video Sehangat Asmara Episode 13
  5. Video Sehangat Asmara Episode 15

{ 32 comments… read them below or add one }

Sha February 27, 2013 at 3:04 PM

Can’t wait this episode…

Reply

NY February 27, 2013 at 6:09 PM

Salam…ezany.. dah ader ker file episod smlm…x load lg kan kat sini…

Reply

NY February 27, 2013 at 6:10 PM

Betul sha…xsabarni nak tgk…plz ezany…tq

Reply

mie February 27, 2013 at 8:24 PM

So mmg angkara bapak Kaylah rupanya perpisahan dorang tuh… wonder if mak Kay pun tau ttg perkara nih…meruntuhkan mesjid, apa hukumnya! Mintak2 Nal dan Kay rujuk semula, kesian Misya sob sob…

xsabarnya tggu episode mlm kang….

Reply

One February 27, 2013 at 8:26 PM

Best betui drama nih, episode demi episode sgt berkesan.

Reply

Bambiina February 27, 2013 at 10:03 PM

Tak sabarrrr… Tq ezany…

Reply

che wa February 27, 2013 at 10:43 PM

Aduh menyentuh perasaan tul jejak kasih antara misya n zainal..renungaan zainal bt kay bgtu dlm hinggkan kay xsggup nk bertentang mata mata ngan zainal lama2..akhirnya kay tunduk.

Reply

nur February 27, 2013 at 11:40 PM

cpt laa upload plzzz

Reply

nur February 28, 2013 at 12:28 AM

thank u!! luv u!!

Reply

SA February 28, 2013 at 3:03 AM

Wohooo…. I like….nampaknya Tan Sri cam dah bole terima Nal walaupun mama Kay masih tegar menentang…jusat wonder, mama Kay ni agaknya xtau ke yg dulu Nal tinggalkan Kay tuh sebab Tan Sri yg ugut fmly Nal or she just pretending buat2 xtau!

Apa2pun sonok tgk Misya so happy jumpa papa dia. Yang pasti naisb baik xde sape yg meracun fikiran Misya ttg perpisahan papa dia dgn mamanya…n nasib baik Azman n his dad xdelah mendesak Kay macam mama Kay……ohh xsabar tggu the next episode next week~tq Ezany!

Reply

Kakak di Canada February 28, 2013 at 4:22 AM

Betul tu … Akak pun sebak tgk Misya dgn Papa dia. Drama ni menusuk kalbu sesangat. Chemistry antara AP n RR mmg power!!

Tq Ezany … Semoga Allah swt membalas budi baikmu!!!

Reply

Misya Zainal Arief February 28, 2013 at 6:50 PM

Mmg ni angkara Tan Sri….dlm novel tersayat ati gak bila baca. Especially bila Kay sendiri dah tahu. Nasib baik gak la Tan Sri dah insaf…so dia sebenarnyer mastermind yg cuba rapatkan Kay dan Nal

Reply

chelsy February 28, 2013 at 7:21 PM

emmm… tot so…..

Moga2 dorang rujuk semula nanti. Misya so happy dgn papa dia, kesiannya kalau dipisahkan lagi.

Reply

Kekasih Am Hehe February 28, 2013 at 8:07 AM

knp biler tgk 3 episod this week i tak leh tahan air mata sebb kebetulan dgn kes RR dan aidil..jd sedeye sgt2 agaknya sbb scene ni jugak rita berubah hati tak nak bpeisah dgn aidil..Ya Allah Kau satu kan aidil dan rita amin……

Reply

spider February 28, 2013 at 12:20 PM

sama la..aku pun doakan diorg baik semula

Reply

ambo February 28, 2013 at 11:01 AM

mcm kisah benar rita dgn aidil lah pulak aku tgk cita ni. aku pun bhrap aidil dan rita berbaik semula. kesian kat anak2, cthnya misya dlm drama ni. mmg ptt pun rita amat mjiwai watak dia.

Reply

mawar misya February 28, 2013 at 11:29 AM

Salam & selamat pagi, Nenek tolonglah jangan pisah kan lagi mama ngan papa misya…..nenek cube faham perasaan misya bila x der papa….lapan tahun misya tggu nak jumpa & tengok muka papa, tp nenek masih cuba nak pisahkan misya dan mama dari papa lagi, tolonggggggg lah nenek……hahahaaaaa….saya peminat RR mendoakan semoga RR & AZ akan bersatu semula seperti RR & AP bersatu….untuk kebaikan anak2…. tak sabar nak tgk epi seterusnya mggu hadapan.

Reply

Nojayhan February 28, 2013 at 12:53 PM

Tangkap syahdu betol masa Nal peluk Misya tu. Semua pelakon best.So far this drama hebat.Ala.. Kay tu memula je menyampah ngan Nal tapi sebenarnya dia rindu sesangat ngan Nal.Uols nantikan je episode diaorg bebaik. And i hope adalah dialog nal cakap kat Kay “U sayang I tak ?” hu hu..I like!!

Reply

chelsy February 28, 2013 at 7:22 PM

I likeeeeeeeee!

Reply

che wa February 28, 2013 at 3:52 PM

Cemistry antara rr n ap mmg trserlah..rosyam noor pn ambk dorg brlakon dlm filem trbaru dia..i like it!

Reply

fal February 28, 2013 at 4:39 PM

betul tu rr n ap mmg psgn yg ideal… dharapkn slps nie mrk akan dgandingakn dalm drama yg lain pula. ttu best kan!…. gandingan yang mantap

Reply

ainidanial February 28, 2013 at 5:50 PM

buat pngetahuan u, i masih single. Kata Nal sblm bredar mmbawa Misha shopping. Trsentuh hati Kay.

Reply

Suria February 28, 2013 at 10:49 PM

aaiseeyh!…x boleh r tgk Zainal ni lama2….i pulak yg jatuh chenta utk kesekian kalinya..huhuhu

Reply

hasmaliza rosali March 1, 2013 at 9:34 AM

mana episode 19 upload la plz…..

Reply

mie March 1, 2013 at 11:10 AM

..Episode 19 next week, Monday…., drama nih 3x seminggu, Mon – Wed, biasanya Ezany upload beberapa jam selepas on air kat TV :)

Reply

saza March 1, 2013 at 5:06 PM

Dah terjebak dgn drama ni………sementelah pula nama kekasih lama dekat2 zainal……..sulaiman, oh kebetulan

Reply

che wa March 1, 2013 at 9:18 PM

Beb agaknye cmne perasaan AP klu misya tu betul2 wujud dlm realiti kehidupan AP kn..tentu sgt2 teruja..tp sian AP xdak anak hukk hukk

Reply

rohaya March 3, 2013 at 1:20 AM

cantik kan kete rita….poshe cayenne….x sangka itu kete dia sendiri

Reply

acu March 4, 2013 at 11:24 AM

Thk u for ezany to upload best drama series..

Reply

Sue March 4, 2013 at 2:16 PM

Hope tat you can upload ep 19 dan seterusnya…really can’t wait.Actually i dun watch malay drama but tis one really i suka…anyway why i watch tis drama cause minat ady putra…thank u sooo much…pls upload soon

Reply

joe March 4, 2013 at 11:43 PM

tq upload citer nih……heheheh

Reply

albert March 6, 2013 at 1:39 PM

tajam tol muslihat bpk kay ..
aduss .. so touching cite ni ,,

Reply

Leave a Comment