Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 19

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 18

Adakah Zainal akan menceritakan apa yang terlah berlaku 8 tahun dahulu?

Sehangat Asmara Episode 20

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 8
  2. Video Sehangat Asmara Episode 16
  3. Video Sehangat Asmara Episode 15
  4. Video Sehangat Asmara Episode 6
  5. Video Sehangat Asmara Episode 11

{ 17 comments… read them below or add one }

abiboy March 4, 2013 at 7:35 PM

X sabor tunggu episode 19 …

Reply

one March 4, 2013 at 9:34 PM

PLz Nal bagilah Kay tau perkara sebenar !!! Kesian kat Misya….she needs u as her dad!

Reply

one March 4, 2013 at 9:36 PM

….and Kay too, actually….

Reply

Rina March 4, 2013 at 11:04 PM

mlm ni cabaran bg azman..bila misha asyik dok sebut papa dia…sampai keluar mkn, bila nak order makan pun banding ngan papa RR dah hilang sabar dgn karenah misha yg terlalu sebut papanya…x sabar nak tgk sok bila misha pertikaikan kenapa papa dok rumah lain n x dok sama ngan mrk mcm kawan2 kat sek…

Reply

tetamurindu March 5, 2013 at 12:41 AM

arghhh bila episode 19 nak di post?

Reply

chelsy March 5, 2013 at 1:09 AM

yeayyy….dah ada! Tq Ezany!

Reply

acu March 5, 2013 at 2:29 AM

x saba tggu episode 20,sdey tgk misya nanges :’(
cian misya..
smakin tacinggg..’ratapan naluri memanggilkan namamu,,’

Reply

suriram March 5, 2013 at 3:37 AM

RR benar2 telah menghidupkan watak Kay dgn baik.. bersandarkan pengalaman hidup yg dilaluinya.. Go2 RR.. cayalah..!!

Reply

Kakak di Canada March 5, 2013 at 5:16 AM

Terimakasih Ezany …

Kesian tengok Misya! Pandai jugak si kecik ni berlakon tangkap mood penonton!! Harap2 Azman tu dengar lah ckp Daddy dia.

Reply

pyar March 5, 2013 at 6:04 AM

utk ceta2 terhangat,gmbr2 update next episod silalah like FB Sehangat Asmara..seronok mbaca fan SA ni….

Reply

Diana March 5, 2013 at 7:18 AM

Best best best!
Sama mcm dlm novel
Tak sabar nak tunggu mlm nnti :)

Reply

mama siti March 5, 2013 at 9:27 AM

watak misya..bijak budak tu membawa wataknya..anak sapala tu…penonton pasti ikut sama nangis bila misya nangis..huhuhu…

Reply

ainidanial March 5, 2013 at 11:23 PM

mmg pandai bdk ni brlakon. Pasni mesti pengarah ambik dia brlakon lg @ dlm iklan

Reply

Dyg March 5, 2013 at 11:59 PM

saya langgan astro mustika hd sbb citer ni jew. best

Reply

suria March 6, 2013 at 7:30 PM

sama cm novel..x lari sgt jln citenya..suke!..suke!

Reply

Misya Kamilia March 7, 2013 at 4:02 PM

suke sesangat citer nih……..episod sblm ni sedihhhh sgt sob…sob,sedih n sedihhhh….

Reply

Nik Ehan March 16, 2013 at 4:05 PM

Kesian Azman…baik dan setia betul menunggu…..

Reply

Leave a Comment